Comments 0 0 10 Views

Hund af plastflasker

Ejere af forstæder tænker snart eller senere på landskabsdesign. Dyre indretning elementer er tilgængelige for et par, men det er også interessant at dekorere territoriet uden betydelige økonomiske omkostninger. Plastflasker vil komme til undsætning, omfanget af deres ansøgning er næsten ubegrænset.

Forskellige modeller af hunde

Uanset destination haven, hvad enten det er et feriemål eller funktionen af ​​sygeplejerske-land, er spørgsmålet om landskab design kan ikke blive skubbet til side. Sjovt håndværk lavet af plastflasker vil tiltrække børnets opmærksomhed og nyd de voksne. Fremstillingsprocessen selv fremmer generations enhed og et interessant tidsfordriv.

Efter at have sat ud for at dekorere webstedet med en figur af en hund, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme placeringen og størrelsen. Et åbent lille rum er i stand til at dekorere et dværggebyr fra en plastflaske. For store områder er det bedre at vælge en hundemodel højere, og materialet på det bliver mere brug for.

Der er mange muligheder for at dekorere hunde på basis af plastflasker. Lad os give nogle eksempler. Hvis du tager dem som grundlag, kan du forbedre modellen ved at tilføje din knowhow.

Det er så simpelt som at lave en sjov næse af en hund fra to bund af plastflasker. Yderligere detaljer - ører, alle elementer er fastgjort sammen med en pålidelig lim, der modstår regn og frost. Maling er valgt til udendørs værker, meget æstetisk udseende hunde, dekoreret med akryl maling. Så afhænger alt af kunstnerens kunstneriske tilbøjeligheder. Øjne og tud til en plasthund kan købes i en speciel afdeling for håndværk, afhente interessante knapper, dekorere med markør eller maling.

Det er meget nemt at supplere landskabsdesignet med det oprindelige mini-blomsterbed, som simulerer taxen. For ikke at genere sig med maleri, er der taget en plastflaske med brun skygge til håndværket.

Hele processen består af fire trin:

 • Et rektangulært hul skæres til fyldning med jord.
 • I bunden anbefales det at lave huller, så overskydende fugt ikke akkumuleres.
 • Øjnene er angivet.
 • Hunden er fastgjort med ører fra den anden plastflaske.

Hvis du vil forbedre modellen, kan prisen suppleres med korte ben. Deres funktion udføres af PVC-rør eller afskårne flasker 0,5 liter plastflasker.

Kreative tegn som den følgende ide om en futuristisk hund.

Vælg hvad du foretrækker og begynde at oprette.

Lav en puddel

Lad os dvæle i detaljer om den komplicerede version af puddelen. En sådan hund fra plastflasker med egne hænder vil tage lidt fritid. Men resultatet i lang tid vil glæde besøgende på dacha.

Lad os starte processen:

 • Hundens krop opsamles fra tre flasker med en kapacitet på 5 liter. På to kopier er kun nakke afskåret, i den tredje forbliver midten uden bunden og den øverste del. Dette emne forbinder de to foregående.
 • Alle dele er fastgjort sammen med selvdrejende skruer, hundens krops samlede længde er cirka en halv meter.
 • Forberedte huller til poterne. Til dem faststof taget parsnoet ledning er længden af ​​hvert segment doseres med en margen for beregningen: 45 cm længde ben plus 20-25 cm til passerer plastflaske og efterfølgende fiksering.
 • Hundens poter er pakket med en isolerende klud 5 mm tykt, designet til at isolere gulvet. Udenfor er hele emnet forsigtigt fastgjort med tape, hvilket gør det muligt at holde fast i selvdrejende skruer i efterfølgende trin.
 • Fra bunden af ​​hundens poter afbrydes den to ledningstråd og bøjes i forskellige retninger.
 • For at give hunden et troværdigt overblik, vil det være med til at forfine poterne øverst. For at gøre dette er en plastflaske til 1,5 liter skåret af bunden, alt andet er skåret i halvdelen. Den del med en hals er fastgjort til hundens pot i knæleddet, den øvre del er fastgjort med selvdrejende skruer på stammen af ​​plastflasker.
 • Disse handlinger duplikeres på hundens for- og bagben.
 • Puddelens hals er dannet af en 2-liters plastflaske, hvor nakken er afskåret. Bunden er placeret øverst i det fremtidige hovedområde, den skårne øvre del fastgøres med skruer til kroppen.
 • For hundens hoved vil der være brug for en anden plastflaske, som skærer midtdelen af. Elementerne er sammenføjet på en sådan måde, at det mindre emne er inkluderet i den større. Traditionelt er detaljerne fastgjort med skruer og monteret på bagagerummet med nakken.
 • Plast lille flaske mejeriprodukter vil udføre rammens funktion til halen af ​​hunden.
 • Det var min tur at tackle dyrets pels.
  Bemærkningen! Hvis du regelmæssigt vil bade hunden, rydde af støv og snavs, kan du vælge hvid plast til uld. Det er meget mere praktisk at dekorere uld fra brune flasker.
 • Processens kerne: Først af plastprodukterne skæres strimler, så skæres hvert emne i smalle strimler og når ikke kanten for et par centimeter. Delerne føres forsigtigt til gassen, så de smalle strimler ombrydes rundt om cirklen, efterligner ulden i den krøllede pudel.
 • Puddelen er syet på bunden af ​​poten. Hver ny wool harness maskerer fastgørelsespunktet for den forrige.
 • En anden flaske på 5 liter er nødvendig for at skære hundens ører, som også er dækket af plastuld på begge sider. Derefter er de fastgjort på hovedet med lange selvdrejende skruer.
 • På sidste etape er hundens næseform dannet. Næsen kan bygges fra bunden af ​​flasken, malet i sort. Øjne - sorte knapper på stammen, fastgøres med ledning.

Den færdige rart pudelhund vilje højde på 90-95 cm. Om ønsket kan det fremstilles ved to-farvet, fremhæver brystet, spidsen af ​​halen og en nedre del ben.

Ved dette arbejde er færdig, et behageligt ophold!

 • Giraf fra plastflasker

 • Papegøje fra plastflasker med egne hænder

 • Lilies af plastflasker med egne hænder

 • Butterfly fra en plastflaske med egne hænder

Previous Porch til badet
Next La base del pilar de la terraza con tus propias manos

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Smukke markiser over verandaen

Beboere i private hjem må ofte tænke på, hvordan man beskytter deres veranda fra nedbør, hvilket vil sløre trinene og platformen. Den nemmeste måde er at lægge en baldakin eller

artikler 0 Comments

Sådan fjerner du maling fra vægge

For ikke så længe siden blev der under reparationen af ​​lejligheder brugt den enkleste og hurtigste metode til ansigtsbehandling - maleri. Det moderne marked giver flere muligheder for forbedring af

artikler 0 Comments

Skydedør til badeværelset

Den vigtigste opgave ved enhver reparation er at opdatere indretningen af ​​din bolig. Ønsket om radikalt at ændre det kedelige miljø er ret passende, så mange er udtryk for ideen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 2 = 8