Hvordan man laver sommerfugle på væggen med egne hænder

Hvordan man laver sommerfugle på væggen med egne hænder

På den sidste fase af reparationsarbejdet er der et ønske om at tilføje en fremhævning til det renoverede interiør. Den modsatte situation, når der ikke forventes radikale ændringer i den nærmeste fremtid, giver også anledning til ideen om at genoplive situationen med en original indretning. I begge tilfælde er det interessant at dekorere væggen, der hjælper sommerfugle. Den kreative proces er i stand til at fange alle familiemedlemmer afhængigt af det valgte koncept, besættelsen er til alles smag.

Forberedende arbejde

Vægindretning med sommerfugle er en relativt ny trend i verden af ​​designløsninger. Winged blomster vil gøre atmosfæren raffineret, fyldt med romantik, lethed og ubekymrede drømme. Den forberedende fase går forud for realiseringen af ​​kreative ideer til virkelighed:

 • Vælg den mest passende væg til arrangement af sommerfugle. En bred anmeldelse giver dig mulighed for oftere at beundre den oprindelige indretning.
 • Beregn form og område på billedet på væggen, om det vil optage et lille område eller sprede sig over hele overfladen. Ud over at fastgøre direkte på væggen, kan sommerfugle fremstilles i en ramme, indrammet eller suspenderet til en sconce.
 • Bestem hvilket materiale der er bedre at lave sommerfugle. Pas på dens kompatibilitet med det indre af rummet. Artiklen præsenterer traditionelle og ekstravagante ideer til skabelse af møller.
 • Overvej smykkens farve, størrelse og form. Lyse farver på en lys væg er den bedste løsning. Forskellige størrelse sommerfugle ser meget mere imponerende ud end dem, der er lavet af en stencil. De sommerfugle lavet med asymmetri hjælper med at nærme det naturlige billede så tæt som muligt. Det er ikke nødvendigt at nøje observere speculariteten, i sidste ende vil små afvigelser give volumen og dynamik i ansøgningsformen.
 • Afhængigt af den valgte retning skal du forberede materialet og værktøjerne, som du vil lave indretningen af ​​væggen på.
Rådet! Overdreven indviklet form af sommerfugle vil skabe vanskeligheder ved skæring. Hvis der er tidsbegrænsninger, er det bedre at dvæle på enkle tal.

Besidder de første kunstfærdigheder, du kan lave en skabelon til fremtidige sommerfugle alene på almindeligt papir eller ved hjælp af de tilgængelige redigeringsprogrammer til tegninger. I mangel af talenter vil de færdige skabeloner af sommerfugle på væggen, der er beregnet til at skære ud, komme til undsætning.

Papirmøller

Den mest tilgængelige måde at dekorere er at dekorere væggen med sommerfugle af papir. At gøre moths monofoniske eller at kombinere to farver afhænger udelukkende af fantasien hos en nybegynder designer. I mangel af nødvendige nuancer vil akrylmaling og hvidt papir løse problemet. Se interessante sommerfugle på væggen, lavet af lyse blader af blanke blade. En række nuancer er vanskelige at skabe selvstændigt, og lyse trykte billeder uden ekstra omkostninger vil dekorere væggen. Pre-sammensatte paletter vil gøre glatte overgange i sammensætningen.

At samle de skitser, du kunne lide i forskellige størrelser, bestemmes med det krævede antal sommerfugle. Derefter udskrives billeder og stenciler udskrives. En enkel form er bedst egnet til at fastgøre pap og skære indersiden. Et billede af komplekse mønstre påføres på et tykt ark og er skåret ud af en brevpapirkniv. For at fremskynde processen med at forberede figurer er det tilstrækkeligt at folde flere ark papir og skære dem samtidigt.

Pap version

At gøre sommerfugle fra en pap på en væg er vanskeligere. Materialet tillader dog at udvide variationerne i formularens design. For at opnå den ønskede afrunding er det nok at fugte produktet let og rette det med en belastning, hvilket giver den ønskede bøjning. Efter tørring bevarer sommerfuglen den ønskede form.

En anden interessant mulighed, hvordan man laver sommerfugle fra papir på væggen - for at gøre origami. Denne besættelse er for nylig blevet særlig populær blandt børn.

Ideen om at placere sommerfugle på væggen er oprindeligt malet på papir. Det er ønskeligt at sikre kompatibilitet med tapetmønsteret og det generelle tema i rummet. Extravagant ser hvirvelvind af møller eller flok, der flyver fra den ene side af væggen til en anden. Lav et hjerte eller en stor sommerfugl fra små detaljer - grænserne for fantasi eksisterer ikke. Skissen overføres til væggen ved hjælp af en kridt eller en blyant, idet man forsigtigt markerer de linjer, som tallene skal placeres på.

Måder til fastgørelse

Klippet ud af papir eller pap sommerfugle er fastgjort til væggen på flere måder:

 • Lim PVA. Hvis du ikke behøver at have en attraktiv udsigt over væggen efter at have fjernet indretningen, vil PVA lim eller tapetpasta gøre. Fuldt limede sommerfugle vil ikke skabe en naturlig effekt. Meget mere interessant udseende bulk applikationer. For at gøre dette bøjer møllerne lidt vingerne og fikser kun midten. Når klimaanlægget virker, eller sommerblæsten kommer sommerfuglene til liv, der ryster med luftstrømmen. Klæbemiddel påføres substratet i små doser for ikke at beskadige overfladen af ​​væggen uden for skabelonen.
 • For at lave lette møller skal du bruge stykker skum. Indledningsvis limes materialet til produktet og derefter til væggen.
 • Dobbeltsidet skumtape, skåret i små firkanter, fastgjort til sommerfugle efter fjernelse af beskyttelsesfilmen. Efter at have lavet alle detaljer begynder de at dekorere væggen.
 • Hvis der er udsigt til at fjerne sommerfugle fra væggen uden yderligere reparation, er det bedre at lave fastgørelser på stifter. Dette er kun acceptabelt for tapeter, muligheden for pudsede vægge tillader ikke den foreslåede metode til anvendelse. Plukker op pinde, dekoreret med perler eller sten, de er bøjet ved hjælp af tang i en vinkel på 90cirka. Efter at have fastgjort den øvre del på sommerfuglens krop ved hjælp af lim, er enden forsigtigt plantet bag tapetet. Om nødvendigt er indretningen let demonteret og efterlader ingen spor på væggen.
bemærkning! Fastgørelse af papprodukter, overvej deres store masse i modsætning til papiranaloger.

Dekoration med stencil

Vægernes identitet giver sommerfugle lavet med stencil. Efter optagelse og udskrivning af skitserne påføres tegningen på en tæt film eller lamineres med strimler af skåret bånd, kantet med en uudslettelig markør og skåret ud med en skarp kontorkniv. Flere emner vil lette arbejdsprocessen, det er tilrådeligt at lave en kopi til hver farve. Ekstravagant tegning vil tilføje fosformaling. Om natten med et retningsbelyst lys ser skuespillet spektakulært ud. Yderligere arbejde omfatter følgende faser:

 • Stencils med sommerfugle er fastgjort til væggen ved hjælp af en spray lim eller et konstruktionsbånd.
 • Lav en passende børste giver svampen skåret i flere dele og udstyret med et håndtag. Købet af færdige værktøjer vil forkorte forberedelsesperioden.
 • Almindelige farver anvendes uanset tidspunktet på dagen, med fosformateriale er det bedre at arbejde med dæmpet lys. Fjern overskydende farvestof fra svampen, sørg for at stencilen minimeres.
 • For at fremhæve det lysende billede på væggen tillader den blå kontur, lavet af en almindelig børste langs vingernes kanter. Efter tørring fjernes stencilen.
Rådet! For ikke at tegne almindelige malinger, følg konturen med et kniv eller en skarp kniv.

Ud over malinger udføres dekorationen af ​​overfladen med sommerfugle med kitt. For at gøre dette, efter fastgørelse af skabelonen på væggen, påføres byggematerialet ved hjælp af en palettekniv. Ved afslutningen af ​​processen fjernes stencilen og vaskes med vand fra kittens rester. Når opløsningen tørrer på væggen, kan du lave en usædvanlig farve af sommerfugle.

Vinyl og plastik

Tider, hvor hvert hus havde en imponerende samling vinylposter, forblev tidligere. Påmind om fortiden, og anvend den fornemme sjældenhed, der er i stand til sommerfugle på væggen, lavet af vinyl. Det ønskede mønster anbringes på pladen, omridset er kontureret med hvid kridt eller et stykke sæbe. For at gøre materialet smidigt, anbringes det på et bageplade, der er dækket af folie til bagning i ovnen. Den nødvendige betingelse opnås om få minutter, bøjningskanterne vil fortælle om det. Uden at spilde tid, skal du skære sommerfugle fra blødgjort vinyl med skarpe saks. Hvis du ikke har tid til at gøre det før hærdning, skal proceduren for at sætte den i ovnen gentages, så tag det ikke af. For at gøre sommerfuglkanterne mindre skarpe vil de tillade deres behandling med sandpapir.

Rådet! Mens vinylen er varm, gør produkterne voluminøse, vil bizarre bøjninger tilføje individualitet til indretningen på væggen.

At reparere sommerfugle på væggen vil hjælpe tosidet tape. Stykker, skåret langs længden af ​​maven af ​​maven, limes oprindeligt til væggen og derefter direkte knyttet til dem. Silikone lim - en anden måde at sikre en sikker fixering af indretningen på væggen.

Det er nok bare at lave en sommerfugl fra plast, der udsmykker muren i sommerhuset i fremtiden. At arbejde, har du brug for den midterste del af flasken og materialer til indretningen. Efter optagelsen af ​​favoritstemplen overføres tegningen til plastik med en uudslettelig markør og skæres ud. Butterflyen er dekoreret med lakker af lyse farver, med gnistre, hvis det er muligt, kan du bruge akryl eller farvet maling efter reparation. Små needlewomen vil være interesseret i at lave en sommerfugl på væggen, dekoreret med strass og perler. Glem ikke om trådens antenner.

Stof og metallisk design

På vægge med flydende tapet eller dekoreret med gardiner, er sommerfugle af materiel passende. Dette skaber en atmosfære med særlig varme og komfort i hjemmet. Monteret på væggen skæres og behandles sommerfugle med lim. Lav et tredimensionalt billede på væggen, der tillader tynde stoffer. Til dette bliver den skårne mønt fugtet i en sæbevand eller glutinøs opløsning og tørret i en bestemt form.

De sommerfugle på væggen, der er lavet af dåse dåser, er grundlæggende modsatte. At arbejde med materialet vil kræve en masse indsats og nøjagtighed. Den gyldne maling fra dåsen kan give et attraktivt udseende. Det er bedre at fortynde ensartetheden bagefter med et ekstra mønster. Det ekstravagante design på væggen passer harmonisk ind i interiøret, beregnet til brutale mænd.

Uanset hvilken konstruktion af væggen du stopper, vil den indrettede indretning unikt give individualiteten til værelset, understrege den udsøgte smag og bevidsthed om designkunst.

 • Zoning muligheder for stuen og køkkenet

 • Sommerfugle på væggen i det indre af lejligheden

 • Foto wallpapers i det indre af stuen

 • Design af loftet til stuen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map