Comments 0 0 3 Views

Hvordan vælger man en skovklipper

Høsting af brænde til den kommende vinter har altid været en travl ikke for de svage. Derudover var der en skov med tungt og tæt træ, brænde af den laveste kvalitet med et stort antal knuder og bøjninger af fibre. I dag kan du i høj grad forenkle arbejdet og gøre det så bekvemt som muligt ved hjælp af en wood splitter, du behøver bare ikke at begå en fejl med valget af en wood splitter.

Hvad du skal overveje, når du vælger en wood chipper

Moderne industri gør en masse kraftfulde og produktive Brændekløvere, men hver model har sin egen karakter og funktioner i drift, så det er ikke overflødig, købe spaltekniven i salonen eller online OLH, lære nogle af de tekniske detaljer i de bedste modeller:

  • Drev Type Arbejdsredskabet til træopdelingsmaskinen, elektrisk eller hydraulisk. I de mest kraftfulde og lastede enheder anvendes hydraulik, i modeller af brændeanordninger designet til at skære træ til eget brug, anvendes el-drev oftere;
  • Aktuatorstyrke, hvormed den bevægende føder splitter loggen ind i to eller fire logger om kanten af ​​spalten, der er fast monteret på rammen. I hydrauliske modeller af træskærere er kraften simpelthen enorm og kan nå 25-30 tons. I elektriske modeller er kraften sjældent større end 5 tons;
  • Type motor, der anvendes i opførelsen af ​​en skovbryder. I stationære versioner bruger træhøstere asynkrone motorer ved 220 V, mindre ofte 380 V, mobilmodeller kan bruge en elektrisk motor eller en forbrændingsmotor.
Vigtigt! Alle tre indikatorer skal tages i betragtning ved valg af spaltemaskine, især hvis enheden forventes at blive brugt med høj belastning, og der kræves højere produktivitet.

De mest succesrige modeller af træ splittere

Alle logfiler kan opdeles i tre grupper:

  1. alvorlig træ splittere, designet til en stor mængde brænde. Sådanne maskiner kan udstyres med forbedret mekanik i drivsystemet til spalter-, transport- og føderbøgerne, et indledende savsystem. For at transportere sådanne træskærere kræves der en traktor eller lastbil;
  2. lunger "Home" modeller af brændeanordninger, designet til periodisk brug med en arbejdsbyrde på højst 1-2 kubikmeter brænde pr. Time. Ofte i sådanne systemer anvendes elektriske motorer beregnet til husholdnings elektricitet i 220 V;
  3. Hånd modeller af brændeanordninger, såsom en GreenWeen wood splitter, er meget enkle at bruge værktøjer, de bruges som et alternativ til en økse i tilfælde hvor det er nødvendigt at hugge store chips.

Indenlandske træskærere

En af de bedste modeller af chipping enheder produceret i Kina anses for at være en chopper "Champion LSH 5000". Dette er et halvt stationært design med en let vægt på kun 43 kg. Paret monteret på forsiden og lette vægt gør det nemt at transportere og installere systemet af en person. Elektriske motorer i 2200 W aktiverer stativglideren, som knuster loggen om en stationær spaltning i flere dele med en kraft på 5 tons, sædvanligvis to eller fire. "Champion" er i stand til at hugge chocks fra 10 til 25 cm i diameter og op til en halv meter lang.

Tilnærmelsesvis lignende egenskaber har en træplader "Texas 520 N", bortset fra at motoren kun er 1500 watt. Træbearbejdningsenheden er designet af danske ingeniører, men produktet er fremstillet i Kina. "Texas 520 N" tillader opdeling af emner med en diameter på op til 25 cm med en kraft på spalten ved 5 tons. Hovedformålet med sådanne modeller er at skære træ til en sauna eller en pejs.

Separat er det værd at huske den japanske træ splitter "Ryobi RLS 5A" og lignende i egenskaber østrigsk træskærer "AL-KO KHS 5204". Som forventet viste begge modeller ekstremt hårdføre natur og evne til at arbejde på store mængder af træ, men i udseende en rød krop «AL-KO» og, især, «Ryobi» en stor belastning klart ikke beregnet. Derfor er prisen på disse modeller højere end prisen på kinesiske chippers med næsten 40%.

Bortset fra ovenstående liste over elektriske "wood choppers" er der en "Raptor T 700" logger. Hvis de europæiske og kinesiske modeller anvendte det sædvanlige princip om at splitte en log over en spaltning under kraften af ​​et glidende elektromekanisk drev, så "Raptor T 700". bygget meget usædvanligt. I sit design bruges den såkaldte skruespade - "gulerod". Ved form og funktionsprincip svarer en sådan spalter til en selvdrejende skrue. Ved høje hastigheder skærer modelens roterende værktøjsværktøj sig ind i logens krop og splitter det i logfiler. Med sin egen vægt på 15 kg og elmotorens effekt på 2200 W kan modellen dele stængerne op til 50 cm i diameter.

Den mest kraftfulde model i denne serie af maskiner kan også klassificeres som "hjemme" wood-chipsave. Dette er en træskærer "Gorynych", den bruges i tilfælde hvor større produktivitet og lang belastning er nødvendig. I "Dragen" anvendes en hydraulisk drev spaltekniven og stak op til 6 tons. Det giver dig mulighed for at udføre jobbet meget hurtigt og gnidningsløst, uden ryk og tur på overbelastning automatik. Vægten på enheden når 180 kg på grund af en massiv ramme og en tung hydraulisk cylinder. En massiv model med lang levetid er designet til kontinuerlig drift i 7-10 timer.

I linjen "choppers" producerer "Gorynych" tre modeller med lignende egenskaber, som kun adskiller sig i typen af ​​drev. Det kan være en 220-volt motor, en kraftig 380-volt enhed, eller et drev fra en forbrændingsmotor. I designet af "Gorynycha" er der en regulering af spaltens position - til skæring af stød i to halvdele og i fire dele i et stykke af værktøjet.

Professionelle modeller af træ splittere

Vedklyveren "MTD LS 550" kan kaldes den mest tunge og produktive enhed, som kan transporteres som en trailer til en bil. Modellen kan fungere både vandret og lodret.

For at give den mindste vægt for den mobile version, måtte udviklerne installere en amerikansk benzinmotor "Briggs" Stratton "i 5,5 hk, hvilket giver den hydrauliske skyder med en kraft på kniven til 25 tons. Modellernes basis gør det muligt at skære logs 60 cm lang og en halv meter i diameter. Træspaltaren "MTD LS 550" kan arbejde på ethvert sted, hvor der er vej og hakket logs.

Træfiskeren "Japa 450" kan kaldes en chipper på grund af sin høje produktivitet og graden af ​​udstyr med hjælpefunktioner. Splitter «Japa 450" anvendes til spaltning logs med en diameter på 45 cm. Enheden er udstyret med en fire meter transportør feeder træ til kvistning og ruhed, savning logger på klodser anvendte dvadtsatidyuymovaya motorsav. "Japa 450" træskærer er udstyret med en 15 kilowatt motor, der driver to hydrauliske cylindre. Dette gør det muligt for maskinen at skære og hugge træ ved tre hastighedsindstillinger. I dette tilfælde kan det oprindelige emne opdeles i 6, 8 eller 12 dele. Den professionelle træplanter "Japa 450" vejer mere end 2 tons, og kraften på spalten kan variere jævnt fra 6 til 24 tons. Kan prick klumper med en diameter på 70 cm. Splitter «Japa 450" drives af en elektrisk maskine, eller den kan tilsluttes via kardanled fra en traktor dieselmotor.

En tung træskærer "Taifun RCA 400" fortjente et godt omdømme. Det er faktisk et hele mekaniseret kompleks udstyret med en transportør og en 17-tommers kantsav. Modellen er udstyret med en læsser, der er i stand til at løfte logs op til 450 kg i vægt. Kompleksets mekanisme drives af et kraftudtagningssystem fra en traktor dieselmotor. Dette er en alvorlig og kraftfuld enhed, der kræver et drev fra en forbrændingsmotor med en kapacitet på mindst 40 hk. Den gennemsnitlige produktion af hakket brænde når 10 m3/ time fra logs op til 38 cm i diameter.

Håndværktøj

Ikke alle modeller af en skæremaskine er designet til at producere massive logs på 2-3 kg. I nogle tilfælde er det nødvendigt at sikkert hugge brænde i små ensartede chips eller stykker, som du nemt kan tænde en pejs eller brazier. Som sådan en miniature enhed kan du bruge en "Greenween" træ splitter. Det har ikke en elektrisk eller benzinmotor, et komplekst kontrolsystem, en konstruktiv splitter "GreenWeen" består af to dele: en kniv og en stativ. For at bruge enheden, skal du blot sætte på en spaltekniven «Greenween» på loggen, presse vægten til gulvet eller ramte en tung spaltekniven, knive ni parallelle chock vil opdelt i omtrent lige størrelse små chips eller plastushki. For at evaluere Greenween wood splitteren, prøv de samme operationer med en konventionel økse.

konklusion

Enhver træskærer med en elektrisk eller benzinmotor er udstyret med en ekstra enhed, der gør det muligt at sikre et passende sikkerhedsniveau, når du arbejder med en skarp barberer som en barbermaskin. Først og fremmest er det en "to-hænder" -regel, som giver dig mulighed for kun at tænde for drevet, hvis begge hænder er på træfladens kontrolflader. Den mest universelle og mest pålidelige i brug i de fleste anmeldelser og vurderinger er modellen "MTD LS 550", der giver den mest optimale kombination af kvalitet og pålidelighed. Det andet sted er med rette givet til produkter af firmaet "AL-KO", og det tredje fra "Gorynych", som den mest tilpassede til nutidens virkelighed i arbejdet.

  • Hvordan vælger jeg en mejsel elektrisk

  • Hvordan man vælger en båndslibemaskine

  • Hvordan man laver en metaldetektor selv

  • Sådan vælges en elektrisk skruetrækker

Previous Stiftelse under lysthuset med dine egne hænder
Next Bagaimana memilih kunci untuk pintu interior

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Interiør af studie lejlighed

Hvordan vælger du det rigtige studieinteriør? Dette spørgsmål er relevant for mange ejendomsejere, da studioet på nuværende tidspunkt er 30 kvadratmeter. m i efterspørgslen på det moderne ejendomsmarked. Regler for

artikler 0 Comments

Metal flise “Grand Line”, “Norman”: anmeldelser

Metalfliser af Grand Line-modellen er et glimrende eksempel på højkvalitets tagdækning. Det har mange positive driftsmæssige egenskaber, såvel som en lav pris og et ret stort sortiment. Vælg "Grand Line"

artikler 0 Comments

Hvide wallpapers i interiøret

Hvid tapet er ikke valgt af alle ejere af ejendomme. Nogle mennesker stopper behovet for konstant pleje af tapet, andre forbinder hvidt tapet med hospitalet. Lad os prøve at finde

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

37 + = 43