Comments 0 0 4 Views

Installation af garage låse

Garager uden lås eller alarmer sker ikke. Og selvom den moderne kriminalitet, bevæbnet med teknologi og erfaring, er i stand til at åbne de fleste sikkerhedssystemer, installere en garage lås, eller rettere et par låse, er yderst vigtigt. Dette vil medvirke til at afskrække og stoppe nogle af fansen af ​​nemme penge i garagekooperativer.

Betingelserne for korrekt installation af garagen lås

Installation af garagelåse løser ikke alle problemer, men med sindet gør installationen i stand til at alvorligt komplicere muligheden for hacking. For korrekt installation af en garage lås skal du følge flere grundlæggende regler:

  • Hvis det er muligt, er det bedre at montere bolte, fastgøring og låsen selv med egne hænder, jo færre personer, du kender til, hvordan dine garageporte er arrangeret, jo færre mennesker vil prøve dem for styrke.
  • Låsehuset må ikke monteres direkte på det ydre stålplade, selvom det er svejsede bolte eller bolte. Anbefal ikke også låsene med skruer til låsekasseens endeflade, som i billedet;
  • Det er ikke nødvendigt at installere som et dekorativt element, der rammer en slot til en nøgle, en ekstern overlejring, komplet med en lås. Hvis du har brug for en portventil til at beskytte hullet i garagedøren fra fugt, skal du bruge en selvfremstillet pad eller installere den fra et andet låsesystem.
Vigtigt! Den branded overlay på porten for kriminelle er et godt fingerpeg om, hvad du installerede låsen i garagen, hvilket signifikant øger sandsynligheden for succesfulde hacking.

I dag, som indvendige garage låse er installeret som en garage, med en pakke med tre eller fire lås cylindre af hård legering, som i billedet. Fabrikanter foretrækker at installere mindst fire hemmelige plader, hvilket giver op til en million kombinationer af formen af ​​nøglekamrene.

Sådan installeres låsesystemet

Metoden og metoden til fastgørelse af låsesystemet til garagedørene, som er angivet nedenfor, anbefales kun at blive brugt som standard, da låsene i hvert enkelt tilfælde skal installeres, baseret på opførelsen af ​​dørene til din egen garage og den anvendte lås. Det generelle arbejde og fastgørelsesmetode er højst sandsynligt egnet til enhver garageport.

Mærker stedet for at installere garagelåsen

For korrekt installation af låsesystemet på garagedøren er det nødvendigt at foretage en måling og bestemme den nøjagtige position af låsekassen på bagsiden af ​​porten:

  1. Kroppen installeres oftest på højre halvdel af porten, mens afstanden mellem nøglehullet og legemet måles lodret;
  2. Den anden handling er at finde en bekvem position af legemet, hvor låsecylindrene kommer ind i åbningen af ​​dørens reaktionsdel i mindst halvdelen af ​​afgangen. Det er bedst at bringe kroppen tættere på tallerkenpladen i den mindste mulige afstand med et resterende mellemrum på 4-5 mm. I dette tilfælde må sidesektionen af ​​huset ikke gå ud over garagedøren
  3. Den sidste måling kontrollerer indgangens afstand fra "patch" af nøglen til låsens overflade. Dette vil medvirke til at beregne længden fra garageportens ydre overflade, hvor det er nødvendigt at installere låsen.
Tip! Dybden af ​​nøglen, der dypper ind i nøglehullet, vælges normalt som maksimum, så det er lettere at montere låsen og montere monteringsboltene.

Montering af fastgørelsesanordninger, hvordan man installerer garagelåsen

På grundlag af de modtagne markeringer er låsens position på garagedøren stærkt modregnet til portafsnittet. Desuden er den vertikale stålsektion af den firkantede sektion på porten tykkere, så en del af væggen skal afskæres af den bulgarske til en dybde på ca. 10 mm.

Ændringerne i garagedørens styrke vil ikke blive særlig berørt. Hvis der er tvivl, for tillid til profilen er det muligt at installere og svejses et segment af den mindre del af firkanten.

Prøv derefter på huset til det valgte sted for at bestemme adapterens højde fra hjørnerne, som vil blive installeret og fastlåse låsen. Vi er nødt til at måle afstanden fra indersiden af ​​pladen af ​​garagedøren til forsiden af ​​låsen. I denne størrelse skærer vi to hjørner ud. Det er fortsat at bore huller til monteringsboltene i dem, tilslut og installer hele samlingen til det markerede fastgørelsespunkt fra bagsiden af ​​garagedøren.

Den nemmeste måde at svejses beslaget fra hjørnerne til garagedøren, hvis den demonteres og ligger i en vandret position. Typisk udføres proceduren for montering af låsen, før du monterer garageporten på hængslerne. Jo vanskeligere situationen er, hvis låsen skal installeres på den gamle port. I dette tilfælde er det nødvendigt at skære isoleringslaget og den indvendige foring fast, fastgør låsen med fastgørelse fra hjørnerne ved hjælp af en tynd stang, strakt gennem gennemgående nøglehul og et nøglehul i døren.

Svejsepunkter tager hver af de to hjørner til døren, hvorefter låsen skal fjernes fra porten og svejses en fuld søm på hver af armaturerne. Efter svejsning afskæres sømmen og en lås kan forsynes med en boltforbindelse til kroppen. Det er stadig at skære åbninger til arbejdscylindre - tværstang på bordpladen.

Til dette er det nødvendigt at opnå den præcise position af bolthullerne på det lodrette stolpe af det andet portblad. Vi klæder baren, der følger med låsen på de udvidede cylindre, og bestemmer placeringen af ​​hullerne til fastgørelserne på målposten. Det er fortsat at bore hullerne til fastgørelsesanordningerne og installere stangen. I nogle tilfælde er det ikke muligt at installere stangen, og hullerne til cylindrene skal bores i et lodret stativ i enden af ​​garagedøren.

Tip! For at opnå en præcis markering for hullerne er cylindrernes ender dækket af maling og forlænget indtil kontakt med søjlens overflade. Dernæst finder vi centrene af udskrifter og borer huller under tværstangen.

konklusion

Fordelen med ovenstående metode er, at det er let at montere låsen, og at det er muligt at udskifte husets struktur i tilfælde af sammenbrud eller fastklemning. Hvis du fjerner kroppen fra ydersiden, kan du installere en beskyttende pakning lavet af skum eller gummi, som beskytter mekanismen mod slag og frysning.

  • Hjemmelavede låse med en hemmelighed til garagen

  • Sådan åbner du garagelåsen

  • Et eksempel på et skøn for tagreparationer

  • Eksempel på defekt ark til tagreparation

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sådan laver man hylder af træ

Ved udformningen af ​​ethvert interiør er den vigtige ting den korrekte placering af accenter. Dette forhold opnås ved brug af forskellige varer og tilbehør. Men for deres placering er det

artikler 0 Comments

Glaserede arbours til sommerbolig

I et åbent lysthus er det altid en fornøjelse at tilbringe tid, men i et køligt vejr er indvendig ikke særlig behagelig. For ikke at nægte dig selv fornøjelsen at

artikler 0 Comments

Russisk bad med egne hænder

Hvilken russisk kan ikke lide hurtig kørsel og et varmt bad. Derfor har ejeren efterhånden bygget et hus på et landplot, der bygger et russisk bad og en garage. Derfor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

57 − 47 =