Comments 0 0 2 Views

Interiør af et kombineret badeværelse med brusekabine

Mange mennesker, når de står over for et lille badeværelse og et badeværelse, og normalt ikke er mere end to eller tre kvadratmeter, beslutter at kombinere dem for at gøre lokalet større og mere funktionelt.

Dette er en god løsning for små familier, da en sådan kombination har nogle vanskeligheder. Forbinder sammen et badeværelse og et badeværelse, nogle skifter badet til bruseren.

Brusekabine i det kombinerede badeværelse

Ved at kombinere de to værelser i en, stiger rummet, hvilket giver fly for fantasi. For at gøre det endnu mere vil det hjælpe med at erstatte badet med et brusebad. Bruser giver dig også mulighed for hurtigt at tage et bad før arbejde, hvilket sjældent er muligt med et bad. Det sparer vand, hvilket er vigtigt. Moderne brusekabiner har også ekstra nyttige funktioner, såsom radio, telefon, badfunktion og aromaterapi.

Selvfølgelig vil bruseren aldrig erstatte et komplet bad, men en række valgmuligheder vil hjælpe med at afhente den rigtige prøve. Brusekabiner kan være med paller, lave og dybe. En dyb palle kan være en god erstatning for et bad, selv om det er stillesiddende. Bruser døre åbner udad, inde eller i siderne, vil hjælpe med at vælge en mulighed for ethvert værelse layout.

Hvorfor er det nødvendigt at kombinere et badeværelse med et brusebad:

 • Den største fordel er at øge rummet, som afholdes hver morgen og aften.
 • Mere plads, giver dig mulighed for at lægge flere skabe til at opbevare badeværelsetilbehør, en vaskemaskine og mere trivia, der bringer glæde.
 • Ved at kombinere lokalerne kan du spare på færdige materialer, da en af ​​væggene vil blive fjernet, og mere plads og besparelser vil blive skabt ved at fjerne en af ​​de to døre.
 • Et værelse med større størrelse giver dig mulighed for at installere VVS, da det er mere som eller mere praktisk.
 • Et fælles rum med større størrelse gør det muligt at realisere ideer med et mere komplekst design.

Hvad kan forhindre dig i at kombinere badeværelset med brusebadet:

 • Hvis du har en stor familie, vil det være et problem at besøge badeværelset af flere personer, især hvis der er flere børn, især hvis de er af forskellige køn.
 • For at rive væggen skal du udstede en tilladelse, og det forudsættes at væggen ikke er en transportør. Sådanne vægge kan ikke nedrives.

Udformningen af ​​det kombinerede badeværelse med en brusekabine

Begyndelse af reparationen er det nødvendigt først at tegne et layout af det kombinerede badeværelse med et brusebad. Når du ved, hvor og hvad der vil være, er reparationer meget hurtigere.

De vigtigste typer planlægning:

 1. Et værelse med firkantet form betragtes som den mest bekvemme. I et sådant rum er det nemt at placere VVS og nødvendige møbler langs væggene. Dette gør det også muligt at lave en skillevæg, der adskiller toilettet fra fællesrummet.
 2. I et rektangulært rum med en dør på den brede side er brusebadet normalt placeret på den ene side af døren, og toilettet og vasken på den anden. En vask eller bord under den kan strækkes, placeret overfor døren og en spændende vinkel nær toilettet. I en sådan piedestal er det hensigtsmæssigt at arrangere både vasken, vaskemaskinen eller bokse til opbevaring af badtilbehør.
 3. I rummet, i form af et smalt langt rektangel, med en dør på den smalle side af væggen, placeres VVS og møbler langs en lang væg på en række. Denne ordning gør det også muligt at adskille toiletskålen med en skillevæg eller en skærm.

Design af et kombineret badeværelse med brusekabine

Ikke alle design stilarter er velegnede til små værelser. Designet af et kombineret badeværelse med en brusekabine kan kun laves ved at simulere en stil og et lille tilbehør.

Flere typer design til små værelser:

 • Højteknologisk stil - Det er minimalisme, mørke glansede overflader, kompakt VVS, spotbelysning, ingen små pyntegjenstande. I betragtning af denne stil er det værd at overveje, at mørke farver kan undertrykke og hurtigt kede sig.
 • Japansk stil - Dette er materialernes naturligehed eller deres gode substitution. I denne stil er et minimum også velkomne. Farver, normalt neutrale, mange tegninger af japanske blomster og hieroglyffer. Skydedøre og døre er gode. Hvis området i rummet tillader det, vil bambuspartitionen eller skærmen meget passe ind i interiøret.
 • Stil minimalisme - Dette er meget små møbler, kun det mest nødvendige. Ingen små ting og indretning. Farverne er enten beige eller grå. Dørene, håndvask og hylder er glas.
 • Marine stil, meget populær, det er alle nuancer af grøn, blå, beige og hvid. Skaller og havstjerner, tegninger af marine liv og planter. En masse tilbehør på havet temaet, vil løfte stemningen til nogen.

Kombineret badeværelse med bruser kan udstedes i enhver stil, du kan lide, vigtigst af alt, at den ikke knuse og ikke skal omdanne alt.

Afslutning af det kombinerede badeværelse med en brusekabine

Vægge kan færdiggøres med ethvert materiale - det er fliser, tapeter og paneler, og de er nemmeste at blot male. Væggene er oftest lagt med keramik. Når man vælger en flise, må man ikke glemme flere regler:

 • Fliserne må ikke være for store, højst tyve centimeter.
 • Spred det står lodret eller diagonalt - dette vil øge rummets rumfang.
 • Kombiner farver, tag ikke mere end to, så det er ikke for lyst.
 • Opdeling efter farve, toppen af ​​rummet og bunden, vil gøre rummet højere.
 • Den glatte overflade af flisen afspejler lyset og gør området større.
 • Spejlfliser vil øge badeværelset, men det er svært at passe på.
 • På fliser med mørke farver er sæbepletter meget synlige, og det skal rengøres oftere.

Rådet! En god mulighed for ethvert kombineret badeværelse er en mosaik. Med sin hjælp kan du oprette din egen, individuelle stil. Det kan være både på alle vægge og en separat tegning eller mønster.

Mange trimmer væggene med flere materialer, enten at dividere toppen og bunden, eller skifte på væggene, du kan gøre hver væg anderledes eller slå med kontrastindlæg. På væggene skal det nødvendigvis være spejle, uanset om de er små eller hele væggen.

Den mest almindelige finish af loftet er en god hvidvask eller maling. Hvis dit værelse er flisebelagt, så i loftet er det bedre ikke at bruge det. Suspended eller skeletlofter vil stjæle ekstra centimeter af rummet, men det blanke hæmmede loft kompenserer for dette. Spejlloft vil øge lydstyrken kraftigt, men denne mulighed er ikke egnet til alle, men kun til modige mennesker.

På gulvet kan du sprede og flise, og træ, helst diagonalt - dette vil medvirke til at øge det kombinerede badeværelse. Gør det hyggeligt, et stort udvalg af varme gulve vil hjælpe.

På videoen vises alle trin i reparationen af ​​et kombineret badeværelse.

VVS og møbler i et kombineret badeværelse med en brusekabine

Brusekabineens type og volumen vælges under hensyntagen til rummets rum og stilen på rummet. Det kan være vinklet, firkantet, rektangulært, rund, oval og endda buet. Brusebadet kan være med en dyb eller lav bakke, eller uden den.

For et lille kombineret badeværelse med brusebad, vælges et toilet og en håndvask, hvis det er muligt, hængslet. Dette vil visuelt forøge rummet og tillade f.eks. At installere en vaskemaskine eller et skab til rengøring af produkter eller badtilbehør under vasken. Derudover vil det lette rengøringen af ​​lokalerne.

I et lille rum opbevares små ting, normalt i hængende skabe eller hylder. Deres valg afhænger også af sted og stil.

Tilbehør i et kombineret badeværelse med brusekabine

Vælg tilbehør, i betragtning af badeværelsens stil. Hvis der dog ikke er nogen bestemt stil, er det tilrådeligt at vælge f.eks. Gardiner, håndklæder og tæpper i samme farveskema eller omvendt i modsætning hertil.

konklusion

Kombinationen af ​​et badeværelse med en brusekabine er en god ide for små lejligheder, hvor der er et lille badeværelse og et lille toilet. En sådan kombination vil øge det samlede areal, gøre det praktisk og funktionelt. Et større rumlig volumen vil gøre det hyggeligt og fylde med behagelige småblade.

 • Moderne renovering af et lille badeværelse i Khrusjtjov

 • Sådan laver du et badeværelse i et træhus

 • Hvordan man vælger badeværelsesmøbler

 • Flydende tapet på badeværelset

Previous Hvad er vedhæftning?
Next एक देहाती शैली में रसोई के इंटीरियर

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Hvordan vælger man en fiskelinie til en trimmer

Trimmer - en fremragende løsning for dem, der har et stort grøntegrund eller en hæk nær huset, som skal skæres konstant. Denne enhed hjælper med til perfekt at klippe græsset

artikler 0 Comments

Kælder under huset

For at holde emnerne til vinteren lang og sikker, skal du udstyre dem med et specielt rum. Kælderen under huset er et af de populære indkvarteringsmuligheder for grøntsagerne. For at

artikler 0 Comments

Ansøgning om reparation af taget i boliger og kommunale tjenester

Hvis lejere i de øverste etager ser på lækager hjemme, så skal du passe på at bringe denne kendsgerning til administrationsselskabet. Det er hun, der skal reparere det lækre tag,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

76 − 67 =