Kombinerer en balkon med køkken

Kombinerer en balkon med køkken

Lad os tale om, hvordan man kan kombinere en balkon med et køkken for at få et glimrende resultat. Ikke alle ejendomsejere er begrænset til at bruge balkonen som et separat værelse. Mange vælger at kombinere balkonen med køkkenet, skabe en spisestue eller et arbejdsområde på balkonen. Et sådant design af loggia kombineret med køkkenet kan kun udføres, hvis der laves glas af loggia.

På billedet - køkkenets design kombineret med en balkon.

Specificitet af design og layout

Brug i øjeblikket to muligheder for arrangementet af køkkenet og loggiaen, som støder op til det:

  • bruge dem som separate lokaler
  • Udvid plads ved at kombinere en altan og et køkken
Tip! Med fuld glas af loggia er problemet med at komme ind i naturligt lys løst.

Mistresses forsøger at bruge vindueskarmen for husstandens behov. For eksempel, sæt det på kits med krydderier, læg retter, læg små køkken tilbehør.

For at kunne installere franske vinduer skal du slippe af med lejemuren.

OBS venligst! Afmontering af lejemuren kan kun udføres med kommunens særlige tilladelse.

Glasmølleindstillingen kan være kold eller varm. Alt afhænger af kvaliteten af ​​de termoruder, såvel som på den valgte PVC-profil.

Valg af døre

Hvis køkkenet er af imponerende størrelse, kan du efterlade en svingdør mellem loggia og køkken.

Tip! Ejere af små køkkener, anbefaler indvendige specialister at vælge skydedørdesign.

Sådan udføres en forening med balkon køkken, foto, design, interessante øjeblikke af arbejde til samling loggia med køkken, præsenteret i form af fragmenter

Arbejdspladsen, som værten bruger, omfatter fire dele: en tallerken, en vask, et køleskab, et bord til opskæring.

Der er mange muligheder for at placere sådanne komponenter. Hvis køkkenet har en længde på mere end to meter, kan du sætte hele komponenten i en række.

Tip! Til små køkkener er vinkelarrangementet af arbejdsområdets dele velegnet. Samlingen skal være ved siden af ​​vindueskarmet og væggen.

For ejere af store lokaler anbefaler indretningsarkitekter at anvende et parallelt arrangement af elementer i arbejdsområdet.

Blandt de muligheder, der anvendes i moderne studios lejligheder, vil vi fremhæve halvøens organisation.

Anvendelse af en altan kombineret med et køkken

For eksempel kan du lave et spisekammer på dette rum for at huse husholdningsartikler og produkter. Hvis du tager ud af hylderne og skabene på loggiaen, kan du øge det frie rum i køkkenet selv.

Derudover kan du organisere et værksted på loggiaen. For eksempel vil ejeren af ​​lejligheden være i stand til at foretage forskellige lodning, reparation, tømrerarbejde her.

Tip! For at placere værktøjerne kan du bruge gardiner, og til arbejde skal du folde stole og borde.

Tilrettelæggelse af en sommer kantine og en sommerhave

Du kan omdanne en almindelig loggia til et lille og hyggeligt værelse til teedrikning og ordentlig hvile. Hvis det ønskes, kan du blive monteret på væggen i loggia tv spørgsmålet hjørne i orientalsk stil, og selv sætte en elektrisk grill.

OBS venligst! Glem ikke reglerne om brandsikkerhed.

Hvis du beslutter dig for at placere grønne planter på loggiaen, skal du overveje, at for deres fulde udvikling og vækst kræver der en vis fugtighed og lys.

Professionelle anbefaler først at udføre arbejde relateret til opvarmning af loggia eller balkon, og først derefter gå til placering af blomster.

Foruden blomster, kageplanter, kan du bruge pladsen på balkonen til at dyrke sæsonafgrøder og havespirer.

Sports fans kan lave et rigtigt sports hjørne på en rummelig loggia, placer her inventar, måtter, simulatorer.

Men på trods af at balkonens rum kan tilpasses til forskellige formål, udføres hovedsagelig foreninger med køkkener for at skabe et arbejdsområde på altanen, og området i køkkenet selv bruges som en rummelig spisestue.

Udvælgelse af gardiner

Hvis de panoramiske franske vinduer blev installeret i kombinationen af ​​rummene i loggia og køkkenet, ville romerske gardiner af naturmateriale passe dem.

Ud over romerske gardiner kan du også bruge den til at dekorere heståbningerne på blindens fælles balkon. Sådanne designs producenter tilbyder fra aluminium, plast, og også fra et stof. I dette tilfælde forsøger de at udstyre strukturer med automatiske løftemekanismer for at forenkle vedligeholdelsen af ​​dette system.

Tip! For solrige balkoner kan du vælge mørke persienner for at forhindre solstråler i at komme ind i rummet.

Desuden fremhæver interiørspecialister brug af persienner med volumetrisk fotoudskrivning blandt modetrends. Dens producenter gør en sådan tætning kun indefra, hvilket gør det muligt at nyde det valgte billede kun til indbyggerne i lejligheden. På gadesiden er kun almindelige persienner, der ikke har et billede, synlige.

Funktioner af udvidelsen af ​​køkkenet plads på grund af loggia

Når man vælger en radikal ombygning i forbindelse med den fuldstændige fjernelse af lejemuren, skal kombinationen af ​​køkkenet med loggiaens rum først have en række tilladelser fra tilsynsmyndighederne. Først skal du få et certifikat fra BTI, brandvæsenet, SES. Udover at koordinere arbejdet i forbindelse med ombygning med disse strukturer skal du også indhente samtykke fra lejere hjemme.

I første fase fjernes væggen mellem køkkenet og balkonen. Det er denne periode, der ledsages af en enorm mængde snavs og støv. Når væggen er helt demonteret, kan du gå videre til næste trin. Det er forbundet med overførsel af varmebatteriet til et andet sted.

OBS venligst! Reglerne forbyder installation af en radiator på loggiaen, så du bliver nødt til at tænke på at installere det i køkkenet og optage et optimalt sted til dette.

Hvis du ikke helt kan fjerne væggen mellem køkkenet og balkonen, kan du begrænse fjernelsen af ​​de termoruder. Den resterende kant vil være en fremragende bar tæller, eller et sted til at placere små køkkenartikler.

Professionelle tilbyder mange originale løsninger, der ikke indebærer den obligatoriske tilrettelæggelse af et rektangulært rum mellem køkkenet og balkonen. For eksempel er interessant buen, der er udstyret med LED-belysning. Hvis det ønskes, kan du lave de oprindelige kolonner af gipsplader, inden i bruger LED-belysning.

Glasur funktioner

Hvis du beslutter dig for at forblive på den kolde version af vinduet, det vil du kun bruge din loggia i en varm tid, er det nok at købe enkeltkammeret PVC-poser. Til en varm (vinter) udgave af glaset af loggier eller balkoner vælges dobbeltruder med dobbelt eller tredobbelt profil.

Som en mellemliggende mulighed kan man overveje energibesparende enkeltkammerpakker.

Tip! Når du vælger muligheden for fuldstændig demontering af væggen mellem køkkenet og værelset, anbefaler vi at bruge en varm glas.

Når du installerer isolerende glas, skal du være opmærksom på tilstanden på taget på balkonen. Hvis det er i en normal tilstand, kan du straks fortsætte med valg af glasindstilling.

Hvis der ikke er noget tag over loggia, er det i første omgang nødvendigt at afgøre spørgsmålet om dets installation.

Problemer med taget kan kun opstå i indbyggerne på de øverste etager, for alle andre som et balkon tag er en betonplade, som er grundlaget for loggiaen, der ligger et gulv over.

Ved installation af et uafhængigt tag over loggia er det vigtigt først at beregne belastningen under hvilken den skal placeres. Hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed på sådanne beregninger, er resultatet en høj risiko for, at taket under vægten ikke vil overleve.

Afhængigt af det formål, som du har udført foreningen af ​​køkken- og altanrummet, er der valgt en bestemt form for indretning. For eksempel, hvis åbningen vil blive fjernet mellem køkken og loggia, bør den resulterende rum være en fortsættelse af den stil, hvor indrettede hovedrummet.

Hvis du beslutter at organisere en spisestue på loggia, kan du i dette tilfælde afhente materialer i et andet farveskema.

konklusion

Før du beslutter dig for en radikal omdannelse på din balkon eller balkon, skal du løse alle juridiske problemer. Ellers vil dine handlinger blive betragtet som ulovlige, du bliver nødt til at genopbygge støttemuren igen.

Vælge en variant af dit eget designprojekt for rummet, først evaluer dets gennemførlighed for din lejlighed. Hvis du tvivler på valg af stil, farveskema for det skabte ledige rum, kan du bruge tjenester fra professionelle designere. Hvis du selvstændigt udfører et sådant arbejde, er det vigtigt at være opmærksom på loggias isolering samt valg af belysning.

  • Typer af balkon døre

  • Sådan installeres vinduer på en balkon

  • Montering af vindueskarm på altanen

  • Hvordan man laver en balkon med udførelse

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map