Comments 0 0 2 Views

Landundersøgelsesplan for grundplanen

Grundplanen for jordareal er et vigtigt dokument, som alle bør få. Men før vi finder ud af, hvordan man får det, og hvilke betingelser der findes for det, overvej hvad det er.

Hvad er en milepælplan?

En grundplan af en grundplan er et dokument udarbejdet på grundlag af en kadastralplan for en genstand eller en registreerklæring. Det er muligt at modtage dette dokument takket være oplysninger, der findes i en enkelt stats database eller information efter bestemmelse og måling af grænserne for et bestemt sted. Så vi kan trygt sige, at produktionen af ​​en landmålsplanlægning, planlægning og opmåling er en integreret proces, der desuden indeholder geodetisk arbejde og landhåndteringsprocedurer.

Formålet med disse værker er at:

 1. Gendan.
 2. Styrket.
 3. Etablere klare grænser for hele det omkringliggende område.

Så for at fortsætte med udformningen af ​​grundplanen for jorden, er det nødvendigt at observere en række tekniske detaljer. Så hvis du ikke har udviklingen af ​​en jordareal, så får du ikke dette dokument. Men hvilket billede er mere og mere almindeligt i dag? Et stort antal jordjere udfører ikke landmåling. Som en følge heraf er lokalplanen kun betinget. Og hvis de vil gøre denne eller den slags aftale, så sker der ikke en klar grænse. Så vi fandt ud af, hvad planen er til at opmåle et stykke jord. Nu vil vi dykke ind i detaljerne i dette spørgsmål.

Hvor det er bestilt

Undersøgelsens design kan kun udføres af kvalificerede og kvalificerede specialister. Disse er som regel kadastrale ingeniører. De har den nødvendige adgang til at udføre disse værker.

Blandt andet kan du bestille en plan for grænserne for jordarealet i den relevante ingeniør- og geodetiske organisation. Et stort antal sådanne organisationer har deres officielle hjemmesider. På dem kan du få udtømmende information om dette. Også på stedet er angivet prisen for denne service.

Under alle omstændigheder, for at kompilere dette vigtige dokument, vil specialister gå til et bestemt websted. Der vil de producere de nødvendige målinger samt udføre jordforvaltningsarbejde. Alle målinger og data alle data overføres til opgørelsen. At bestille en grundplan af en grundplan er det muligt i to slags:

 1. Trykt.
 2. Elektronisk.

Lav en landundersøgelsesplan - hvad er ordren

Nu foreslår vi at du gør dig bekendt med rækkefølgen af, hvordan du får en landplan for en grundplan. Således indeholder lovgivningen i Den Russiske Føderation en samlet lovgivningsakt:

 • Forbundslov af 24.07.2007 nr. 221-FZ.
 • Bekendtgørelse af 8. december 2015 № 921.

Som allerede nævnt indeholder dette vigtige dokument et stort sæt procedurer, herunder landmåling og geodetisk arbejde. Det er vigtigt at forstå, at disse vigtige processer er indbyrdes forbundne og har en vis sekvens.

Hvordan ser det ud?

Nu lærer vi, hvordan grænseplanen ser ud. Den har to dele:

 1. Grafik.
 2. Tekst.

Registreringsmåden for hver af denne del udføres helt anderledes. De er opdelt i separate sektioner, der indgår i grænseplanen. De sektioner, der indgår i det, afhænger af det kadastrale arbejde, der udføres.

Vigtigt! Planen for opmåling af en bestemt grund skal indeholde indholds- og titelsiden.

Overvej nu funktionerne i hver af delene.

grafisk

I denne del af dokumentet vises oplysninger om et bestemt jordstykke grafisk. Oplysninger gives på grundlag af:

 • foretaget målinger
 • cadastral dokumentation;
 • en kadastral erklæring.

I denne del angives de grænser, der dannes, nødvendigvis. Derudover omfatter dette beskrivelser af tilgængelige tilgange, der vil fremkomme, passager fra nabopladspakker eller fra steder, der er en del af offentlige arealer.

Hvad angår adgangsstier, er de angivet selvom sådanne måder er etableret af easementmetoden. Så hvis alt er opsummeret, vil formularen af ​​den grafiske del nødvendigvis have følgende afsnit:

 • Konturer af alle knudepunktspunkter på et bestemt land.
 • Planlæg for placeringen af ​​alle tilstødende områder.
 • Plan af geodesiske konstruktioner.
 • Ordningen om dele af en bestemt grund og hele grunden som helhed.

Tekst

Hvad angår den tekstmæssige del af jordmålingplanen for omfordeling, indeholder den alle de oplysninger, der er overført til registret, der vedrører fast ejendom til en bestemt grundplan. På grundlag af lovgivningsmæssige retsakter udarbejdes en vis mængde og mængder information, som offentliggøres i det kadastrale tilsynsorgan på lokalt niveau.

Vigtigt! Ifølge Den Russiske Føderations etablerede lov er der i tekstdelen nødvendigvis en handling, der bekræfter koordineringen af ​​alle grænser og landets beliggenhed.

På baggrund af beslutninger og afgørelser i lovgivningen i Den Russiske Føderation indeholder tekstdelen følgende afsnit:

 • Handlingen, hvor alle eksisterende grænser og placeringen af ​​grundplanen er koordineret.
 • Et dokument, hvor der er en konklusion fra den kadastrale ingeniør.
 • Oplysninger om alle dele af jorden, der vil blive uddannet.
 • Oplysninger om alle dele af et givet område, som i nogen grad påvirkes.
 • Oplysninger, der hjælper med at få adgang til skiftende eller dannede områder.
 • Oplysninger, der angiver en delvis eller fuldstændig ændring i grænserne for jordens dele.
 • Oplysninger om de steder og dele af det, der dannes.
 • Indledende data.
 • Information, som giver data om beregninger og målinger.

Hvem skal betale for landmåling? Kun den der udfører sin ordre. I hvert tilfælde kan prisen variere. Den endelige omkostning påvirkes af området for et bestemt område, den juridiske form, om der er foretaget yderligere handlinger eller arbejder, og så videre.

Hvad skal du gøre for at få landundersøgelsesplan

Således udarbejdes en landundersøgelsesplan som en hel kompleks, nedenstående er en liste over alle nødvendige handlinger:

 1. Alle oplysninger om landede ejendomme er indsamlet. Derefter analyseres al information.
 2. På dette stadium er der en proces med at underrette organisationerne og rettighederne for dem, der er direkte berørt af denne sag. Som resultat heraf foregår grænsemonteringen. Om nødvendigt behandles andre spørgsmål.
 3. Der er en obligatorisk proces med geodetisk arbejde.
 4. Ud fra de fremlagte resultater af den kadastrale ingeniør udføres en objektiv og fuldstændig vurdering af situationen.
 5. Udarbejdelse af en landmålsplan.
 6. Kadastralkammeret er forsynet med en allerede forberedt interplan og hele mappen af ​​dokumenter. Herefter forventes det at sætte et bestemt stykke jord til kadastrale poster. Som følge heraf udstedes et pas (kadastral).
 7. Udstedelse af pas.
 8. Der gives også en kadastral erklæring. Det indeholder nødvendigvis de koordinerede koordinater for grænserne for et bestemt område, der gennemgår en undersøgelse af landundersøgelser.
 9. Til sidst udarbejdes oversigtsplanen i GPRS, hvor signaturen og forseglingen fra kadastralingeniør udføres. Kun den der forbereder og forbereder denne plan.

Hvis der opstår en kontroversiel situation under et af de beskrevne trin eller der opstår tvivl, henvises sagen til retten. Men kun når en handling med at koordinere grænserne for cadastre ingeniør er udarbejdet.

Proceduren for at opnå en landundersøgelsesplan

Hvordan sker det i de fleste tilfælde? Det kadastrale selskab, der behandlede dit problem, vil rapportere, at jordforvaltningsarbejdet er gennemført. Så har du mulighed for at få dette dokument allerede til rådighed. Du kan tage det på to måder:

 1. Kom alene.
 2. Kadastralfirmaet sender landundersøgelsesplanen pr. Post eller vil medbringe det selv.

Valget af denne eller den pågældende mulighed bestemmes af jordforvaltningsselskabet. Det afhænger også af, om leveringen af ​​dokumenter er inkluderet i den samlede pakke af ydelser. I to uger kan du afhente en landplan for landet. Dette er den gennemsnitlige tid for hvilken processen foregår:

 • behandling;
 • analyse;
 • måling af resultater.

Hvem er i sidste ende ansvarlig for rigtigheden af ​​denne plan? Cadastral ingeniør. Det er hele ansvaret at foretage alle de kontroller, der vedrører de etablerede grænser, kadastralplanen, registret og så videre. Det vil sige, den kadastrale ingeniør skal sætte det sidste punkt i denne sag. Herefter kan der ikke foretages ændringer. Og i landundersøgelsen er en vigtig del af kadastralingeniørens konklusion.

Denne konklusion er udarbejdet på et ark A4-papir. Dette papir skal vedlægges grænseplanen. Det er obligatorisk at sætte maskinens underskrift og angive datoen for udstedelsen af ​​dokumentet. Hvad er kernen i denne konklusion? Herved skal det være tydeligt, at kadastreingeniøren har udført alle de kontroller, der er foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation. Det indikerer, at alt er skrevet korrekt og korrekt.

Cadastre ingeniør baserer sig også på ordren med klausul 13 af 8. december 2015, nr. 921. Ifølge ham er disse oplysninger om jordplanen inkluderet i følgende tilfælde:

 1. I tilfælde af uoverensstemmelser i oplysningerne om de etablerede grænser og data fra EGRN.
 2. I det tilfælde, hvor de tilvejebragte oplysninger adskiller sig fra dataene fra EGRN på placeringen af ​​skovparker, skovbrug, bosættelser, territoriale zoner, grænser af kommuner. Hvis der virkelig er sådanne uoverensstemmelser, så er det nødvendigt at gennemføre statens kadastrale registrering af jorden.
 3. I det tilfælde, hvor arbejdet blev udført for at præcisere eller omfordele grænsens placering under undersøgelsen af ​​et bestemt stykke jord.
 4. I tilfælde, hvor det er nødvendigt at supplere cadastral aktivitet med denne eller disse oplysninger. Men disse data suppleres kun ved cadastralingeniørens beslutning.

Som vist ved ægte praksis angiver kadastralingeniør sjældent oplysninger om mulige fejl og forslag til eliminering. Dette ville imidlertid medvirke til at løse næsten enhver tvist om grænserne for et bestemt område.

Vigtigt! I betragtning af alt dette bør du vælge den organisation, der er klar til at levere professionelle tjenester og udarbejde en objektiv rapport fra cadastral ingeniør. Når alt kommer til alt, hvis han laver fejl, kan det hele ikke vise sig at være til din fordel.

Hvordan grænseplanen er verificeret, og i hvilke tilfælde er det nødvendigt at gøre dette

Så hvis en af ​​parterne har åbenbar tvivl om rigtigheden af ​​at udarbejde en plan for opmåling af en jordplot, så bliver dens verifikation faktisk udført. Til dette kan du bruge onlinetjenesten på internettet. Gennem den kontrolleres den formelle logiske kontrol af XML-filen. Denne metode i parallel giver dig mulighed for yderligere at verificere ekstraktet fra staten Rosreestr. Det er værd at bemærke, at sådanne tjenester kan både betales og gratis, så angiv venligst dette på forhånd.

konklusion

Så som det fremgår af dette materiale, er det ikke en simpel opgave at udarbejde en plan for opmåling af en jordplot. Det er yderst vigtigt at tage højde for et stort antal nuancer. For at vælge denne eller den pågældende organisation for denne virksomhed, spørg på forhånd for det et eksempel på grænseplanen. At have en prøve, kan du virkelig vurdere, hvor kompetent et firma er. Når alt kommer til alt, hvis du vælger ukvalificerede specialister, kan dette føre til katastrofale konsekvenser, for eksempel vil landmålingsproceduren trække i mange måneder.

Vi håber, at dette materiale har afklaret dette emne til dig. Vi foreslår, at du gennemgår den forberedte video til denne artikel for at konsolidere hele teorien. Desuden kan du dele din erfaring, hvis du allerede har bestået denne fase af dokumentindsamling.

 • Situationsplan for landets beliggenhed

 • Varianter af Khrusjtsjovs layout: 1,2,3 værelser

 • House Styles

 • Projekter af to-etagers huse lavet af skumblokke

Previous Opførelse af monolitiske strukturer af armeret beton
Next Сутерена хидроизолация от вътрешната страна

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sand fundament for fundament

Den største udfordring, men også en hovedpine konstruktion af fundamentet er den geologiske opbygning af jorden på stedet til byggeri. Forberedelse af fundamentet for et fundament på svage torvsjord kan

artikler 0 Comments

Blomsters seng af stauder til begyndere

Der er ingen gartnere med en medfødt evne til at skabe blomsterbed og blomsterbed, al viden kommer med erfaring. Nybegynder i haven arbejder også kan dekorere stedet ikke værre professionelle

artikler 0 Comments

Grill med egne hænder lavet af metal

Undtagelsesvis anses opskrifterne til madlavning af kød, fiskfileter og grøntsager på varmt kul til at være den mest succesfulde med henblik på at opnå de mest slående smagskvaliteter og gastronomiske

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

38 − 31 =