Comments 0 0 2 Views

Log hus af profilerede bjælker

I moderne tid er miljøvenlige materialer, der er harmløse for naturen og menneskers sundhed, meget populære. I denne artikel vil vi i detaljer overveje sådant materiale som en profileret bar. Dette materiale bruges til at bygge store træhuse, badehuse eller andre strukturer.

Men hvad er forskellen mellem en profileret bar og en almindelig træbjælke? En enkel træbjælke deformerer og krymper, men med profil er sådanne problemer ikke. Derudover takket være specielle riller med profileret træ er det meget lettere at arbejde. Den kvalitetsprofilerede stang fremstilles kun af tørt træ, det samme i størrelse.

Fordele og ulemper ved materialet

Konstruktion af en profileret stråle har mange fordele. For eksempel har et træhus en meget god dampgennemtrængelighed eller med andre ord en "vejrtrækningseffekt". Fordelen ved træhuse er også en lille vægt, så det er meget ofte, at træbygninger laver et kolonnefundament. Hertil kommer, at takket være den lille vægt af tømmeret kan konstruktionen producere endnu to personer.

Væggene i profilerede bjælker blæses ikke kun af vinden, men har også stor styrke. Meget høj kvalitet træ er sten tørring. Sten tørring absorberer ikke fugt og krymper omkring 2-3%.

Men det er værd at bemærke, at træfinishen har mange mangler. Den største ulempe ved træ er, at træet er et brændbart materiale, der er tilbøjeligt til at rådne. Derfor kræver efterbehandling af træ regelmæssig pleje. Hvert år skal træfinishen behandles med antiseptika og flammehæmmere.

Køb af et færdigt hus til krympning

Meget ofte, i stedet for at bygge en æske hjemme alene, bestiller folk et færdigt design. Erfarne specialister bygger rammen meget hurtigt og effektivt. Mange virksomheder yder garanti for bygningen. Derudover skal du købe kvalitets træ, når du bygger en træramme. Beviste firmaer producerer ikke kun byggearbejde, men kan også hjælpe med erhvervelse af kvalitetsmaterialer.

For at bestille et byggefirma log hus, skal du vide, hvilken slags konstruktion du ønsker. Mange virksomheder kan levere et katalog af træstrukturer eller vise nogle af deres værker. Det er også muligt at udarbejde et projekt derhjemme og give det til et byggefirma.

Fordelen ved et klar loghus er besparelsen af ​​tid og penge. Byggefirmaer er i stand til hurtigt og effektivt at opbygge en boks i hjemmet, mens manden, der ikke har særlige kompetencer, at bruge en masse tid og kræfter. Mange argumenterer også for, at det klare loghus af en profileret stråle er billigere end at gøre arbejdet selv. Hvorfor? For det første at en person, der ikke har de nødvendige færdigheder lave fejl, som er trukket bag en overskridelser materialer. For det andet, at gøre hele arbejdet selv ikke virker, så der er et behov for at ansætte en arbejdstager, der skal betale. Derfor beslutter mange at købe en færdigbygget struktur. Men hvis du er en selvsikker person, klar til at producere arbejde af sine egne hænder, den næste artikel vil vi se på, hvordan man opbygger et træhus fra profileret tømmer.

Grundkonstruktion

Før opførelsen af ​​stiftelsen er det nødvendigt at udarbejde et hus. Projektet hjælper med at forstå, hvad det endelige resultat skal være og bidrage til at beregne antallet af nødvendige materialer. Efter udarbejdelsen af ​​projektet skal det gives til chefarkitekten for at få byggetilladelse. Det er meget vigtigt at lave al dokumentation inden konstruktionen starter. I modsat fald kan strukturen ikke sælges, du bliver nødt til at betale bøder eller genopbygge huset. Når problemerne med dokumentationen er blevet løst, kan du begynde at arbejde.

Der er flere typer fundamenter, der bruges til at bygge et hus. Valg til fundamentet af huset formet træ afhænger af typen af ​​jord, vægten af ​​bygningen, og økonomisk kompetence. Den billigste kolonne er kolonne. Denne base er designet til lyse bygninger, såsom et bad, en hozblok eller et lille sommerhus. Men molen fundament er ikke egnet til alle typer af jord og er ikke egnet til bygninger med tunge vægge og et tag, eller for to eller tre-etagers hus.

Også til huset fra den profilerede bar anvendes et strimlingsfundament. Dette er en glimrende base for at bygge en tung bygning. Derudover kan du i et hus med et båndfundament bygge en stor kælder. Om, hvordan du opbygger et båndgrundlag, lærer du ved at se videoen.

Det dyreste og højeste kvalitetsgrundlag for et hus fra en bar er en stiftgrundlag eller som det ofte kaldes "flydende". Denne base er velegnet til alle typer jordbund, herunder tørvemøller eller mættede lerarter. Basepladen er også velegnet til mobile jordarter, der er tilbøjelige til at piske. Slibestiftelsens levetid er 150 år.

Plate fundament består af en metal ramme og beton. For at skabe et solidt fundament er det nødvendigt:

 1. Ryd snavs og fremmedlegemer.
 2. Grave fundamentet pit, som skal være under jordens fryse niveau. I hver lokalitet er dette niveau forskelligt. Derfor anbefales det at udføre jordanalyse, inden der påbegyndes arbejde, som viser niveauet af indefrysning.
 3. Efter udgravningen udgraves, skal bunden forsigtigt udlignes ud af gropen og uregelmæssigheder.
 4. I bunden af ​​udgravningen er det nødvendigt at hælde en pude af sand og grus, som skal omhyggeligt manipuleres. Pude i komprimeret form skal være fra 15 til 30 cm.
 5. Vi laver aftageligt eller ikke-aftageligt forskalling. Fordelen ved ikke-aftagelig forskalling er, at fundamentet ikke behøver at være isoleret. For aftageligt forskalling skal du købe bestyrelser mindst 20 mm tykke.
 6. Det er nødvendigt at lave vandtætning af høj kvalitet ved hjælp af geotekstil, tagpap eller tyk polyethylenfilm.
 7. Vi laver en metalramme med celler 10-15 cm. Rammen er lavet af forstærkninger 10 eller 12 diametre.
 8. Derefter laver vi hældning af beton, som skal gøres på én gang. Mange beslutter at ansætte en "mixer", som vil spare meget tid og kræfter.

Opførelse af vægge fra profilerede bjælker

Montering af vægge fra en profileret stråle begynder ved bygningens hjørner. Til dette formål er det nødvendigt at skære specielle riller på bjælkerne, som danner en lås ved tilslutning. For at samlingen skal være stærk, skal den desuden være forbundet med metalklip.

Montering af kroner sker ved hjælp af specielle riller. Det er dog meget vigtigt at lægge forseglingslaget. Til dette arbejde skal du bruge en patch eller specielle gummipakninger. For at forbinde kronerne til hinanden er det nødvendigt at bore et gennemgående vertikalt hul i to tilstødende rækker, i hvilke du skal installere en stiftpind. Installer stangen i forskudt rækkefølge.

Tip! Før støbning skal baren være dækket af en antibakteriel blanding. Denne procedure beskytter træ mod henfald og små skadedyr.

Ved opbygning af et træhus er der et spørgsmål om opvarmning. Rammen fra profilstangen 200х200 kræver ikke opvarmning kun i varme klimazoner. For folk der bor i områder med kolde vintre, er det nødvendigt at isolere huset. Derfor kræver en ramme fra profileret bar 150h150 opvarmning uden fejl. Et fremragende materiale til isolering af træstrålen vil være skummet polyurethan. Dette materiale er ikke skadeligt for menneskers sundhed, så det er velegnet til husarbejde.

konklusion

Som vi så fra denne artikel, er huset fra en træramme et glimrende valg for folk der elsker naturlige, miljøvenlige materialer. Efter færdiggørelsen af ​​bygningen af ​​bygningen skal du lave en kvalitet tagdækning til huset. Et godt tagdækmateriale er et blødt tag, som har et glimrende udseende og et meget lang levetid. Konsulter med eksperter og vær ikke bange for at gøre noget nyt, og resultatet vil ikke holde dig venter.

 • Log hus

 • Hus-eksklusive lamineret finer tømmer

 • Opførelse af et hus lavet af 8x8 tømmer

 • Log hus fra en bar 150х150 egne hænder

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Lydisolering af gulvet i lejligheden

Moderne liv er fyldt med alle slags støj og lyde. For længe siden var der de dage, hvor der var en dødelig tavshed på gaden. Imidlertid er ønsket om at

artikler 0 Comments

Sådan installeres LED stripe på loftet

Periodisk på markedet er der innovative materialer til bygning, installation og efterbehandling af lejligheden. Særlig opmærksomhed i design af rummet i dag er givet til lofterne. Moderne belysningsanordninger anvendes med

artikler 0 Comments

Spejlede indvendige døre

Spejlelementer bruges aktivt i boligindretningens indretning. Til de blanke lofter blev alle slags dekorationer på vægge og møbler indsat, indvendige døre med et spejl tilsat. Innovativ tilgang udvide markant grænserne

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 2 = 6