Comments 0 0 1 View

Lydisolering af gulvet under skræftet

Næsten alle indbyggere i boligblokke lider af et højt støjniveau. Konstante lyde påvirker psykisk og undertiden fysisk sundhed hos en person negativt. Og i familier med nyfødte og små børn bliver høje lyde et problem ikke kun for husstanden, men også for naboerne. Du kan dog løse dette problem. Dels reducere indtrængen af ​​fremmede lyde i værelserne vil hjælpe støjisolering af gulvet i lejligheden under kobleren. Ud over gulvet kræver lydisolering døråbninger, vægge og loft.

Typer af fremmede lyde

Støj er opdelt efter deres karakter i:

 • luft;
 • chok og spektral perkussion;
 • vibrerende.

Der er andre lyde, men de er mindre forstyrrende beboere i flerelejlighed bygninger.

Af lydene lider beboere i både øvre og nedre lejligheder ligeligt. Derfor gør du ved at gøre støjisolering under kobleren, dit liv ikke kun behageligt, men også livet for dine naboer. I deres lejlighed bliver der ikke hørt skrigende børn fra din lejlighed eller gøende en hund. Derfor, hvis du er bekymret for det faktum, at dine husholdninger eller kæledyr kan forårsage ubehag for naboer fra bunden - læg dydigt lydisoleringen på gulvet.

I flere etager er der en ulempe: alle perkusser lyder meget hurtigt spredt gennem vægge og plader, der er forbundet sammen. Fænomener kaldes strukturelle støj.

Bemærk også, at opførelsen af ​​panelhuse har en vigtig funktion - gennem sammenkoblede vægge og mellemstore strukturer overføres temmelig hurtigt stødvibrationer til hele bygningens højkonstruktion og spredes mellem lejlighederne og beslaglægger pladerne. Den såkaldte strukturelle støj er skabt.

Derfor savner både væggene og interfloor-overlapet i samme grad lyde. Støjisolering startes ofte fra gulvet, fordi det er sværere at gennemføre det. Derudover vil det koste mere end arbejde med loft og vægge. Dette skyldes det faktum, at gulvets isolering under skræftet er monteret og ikke under dækslet.

Det vigtigste ved sådanne værker er at vælge et kvalitetsmateriale til isolering. Det beskytter huset mod uønsket støj og vibrationer. Arbejde kan udføres uafhængigt, men det er værd at være forberedt på stor tid, penge og lønomkostninger.

Hvordan slippe af med støj

Moderne materialer har et meget højt niveau af støjundertrykkelse. Nogle isolatorer klare lydniveauet på 30-50 decibel.

Først skal du forstå, hvordan støjundertrykkelsen i rummet opstår. Isolatorer, der ligger under skræftet, kan ikke kun slukke lyde, men også absorbere dem. Det er af disse grunde, at materialer til isolation skelnes.

Der er en mængde kaldet en mekanisk Q-faktor. Det betegnes ved brevet Q og viser, hvordan materialet reagerer på ekstern støj. De absorberende isolatorer har således et indeks på 0,4. Dette betyder, at lyden trænger ind i materialet, og lyden svæver. Sådanne isolatorer beskæftiger sig bedst med vibrationer, så kaldes de også vibrationsdæmpning.

For mellemlag med en mindre Q kan lyde trænge igennem, men ubetydeligt. De er stadig helt i stand til at klare den støj, der påvirker hele overlapningen. Men når man vælger film, er det bedre at give fortrinsstilling til materialer med Q tæt på enhed.

Strukturen af ​​lydisolatorer under screed

Støjdæmpningsmaterialer kan have forskellige strukturer. På dette grundlag er de opdelt i:

 • lagdelt og fiberlignende;
 • bulk og honningkage;
 • bestående af granuler;
 • skummende.

Før du køber et materiale, skal du beslutte, hvilken type der passer til dit bolig.

Materialer med fibrøs struktur

Sådanne materialer klare succes med både vibrerende og percussive lyde. For at sikre, at de fuldt ud opfylder deres funktioner, lægges de meget tykt lag på 15 cm (helst 20). Imidlertid har disse materialer en ulempe - et kort levetid. Ifølge tilbagemeldinger, fibrøse støjisolatorer fra tid til anden, hvilket negativt påvirker deres ydeevne. De mest populære fibermaterialer er økologi og pap med basaltimprægneringer. Materialer af denne art kan absorbere støj op til 1,2 decibel pr. 1 m2.

Vær opmærksom! I lejeboliger, for at isolere støj ved 60 decibel, isoleres isolatoren med et lag på 5 cm med ovenstående absorptionsindeks. Hvis konstruktionen er monteret på underlaget og er lukket med en finish, vil gulvniveauet stige med mindst 15 cm. Dette vil reducere rummets højde til 2,5 meter. Men uden støjisolering er det svært at håndtere i et stort hus.

laminater

Laminerede materialer har et undertrykkelsesniveau på 1,7 dB pr. 1 m2. Denne indikator opnås ved flerlags installation af forskellige materialer med forskellige indikatorer og strukturer. De kaldes også film med en kompleks struktur.

Til installation af sådanne lag er det vigtigt at følge den strenge teknologi, som fabrikanten anbefaler. Materialer af denne art har en betydelig ulempe - høje omkostninger. Derudover udsættes de for fugt og har kort levetid.

Bulk isolatorer

Det vigtigste plus af bulkmaterialer er høj fugtighedsbestandighed. Niveauet af støjundertrykkelse er dog lavt - ca. 0,6 decibel pr. 1 mm. Denne måde at isolere er meget besværlig på. Materialet skal lægges i rummet, lægges og manipuleres. Men sådanne lydisoleringspæle er flere gange billigere end andre materialer.

Metoden til montering af bulkmaterialer tager i gennemsnit 1 til 3 dage. For det første er sand eller grus spredt over pladen. Efter to dage, hæld beton. En mere avanceret installationsmetode anses for at ligge på et substrat med perler. Ved demontering vil massematerialet være lettere at fjerne.

Granulære materialer

Høj lydisolering har granulære materialer, især gummipropper. De kombinerer egenskaberne af rulle og porøse strukturer. Issue isolatorer i form af ruller, hvilket er meget praktisk til installation. Prisen på materialet er dog høj.

Materialer med en granulær struktur lægges i to lag. For det første lægges et vibrationsabsorberende materiale med lavt gummiindhold. Et slukningslag er aflejret på toppen, som indeholder det meste af bindemidlet. Mindste tykkelse af hvert materiale er 4 mm.

Moderne isolatorer

Materialer af forskellige strukturer, herunder rulle og bulk, anvendes til gulvbelægning med støjisolering. Til dato er de mest populære produkter:

 • "Shumanet". Isolatoren frigives i form af en elastisk tynd membran (3 mm). Materialet leveres i ruller. Det bruges til at absorbere stødlyde. Ofte anvendes "Shumanet" til kuld under selvnivellerende gulve. Det er lappet og med en margen på væggen. Steder, der går i forbindelse med arkene på en rulle, limes med scotch tape.
 • «Tescound». Membranisolator på en mineralbase produceres op til 3 mm tykt. Effektiviteten af ​​isolatoren er meget høj. På trods af høj styrke er membranen meget elastisk, hvilket giver nem installation. Yderligere fordele ved membranen omfatter modstandsdygtighed mod fugt og forskellige svampe. Derfor anvendes substrater af denne type i kombination med en hvilken som helst belægning.
 • "Shumostop". Plat type isolator har en tykkelse på 2 cm. Det er meget nemt at stable. Monter "Støjende" i enden med vægge og andre plader. Afstanden mellem isolatoren og væggene er limet med afstandsstykker. Efter installationen er materialet dækket med en dampspærre med tilgang til væggen.
 • "Insover". En anden slags mineral materiale. Det er kendetegnet ved høj effektivitet og lys struktur. Det bruges ofte til lydisolering i huse med trælofter.

Alle materialer er egnede til at lægge under gulvbeklædningen.

Installation af lydisoleret materiale

I panelhuse har gulv-overlapninger lavt lydisolerende egenskaber. Derfor er de kunstigt forøget. For at gøre dette er det nødvendigt at fjerne betonbeklædningen fra lejens vægge og lofter. Det kan gøres ved at installere et flydende gulvsystem i huset.

Dette design har en meget stor vægt. Den er monteret straks på loftet. Flydende det kaldes på grund af den lave adhæsion til væggene og gulvet, hvilket gør det muligt for støjisoleringen at opfylde sine funktioner.

Installation af systemet udføres som følger:

 • På overlapningen stelyut vandtætning. For et system af flydende gulv føres filmen til væggene med 5-10 cm. Værdien bestemmes under hensyntagen til tykkelsen af ​​hele overlapningen.
 • Lydisoleringen er lagt på gulvet. Hvis du ikke ved, hvilket materiale du skal vælge - vær opmærksom på listen ovenfor. Over den lydisolerede belægning er et andet lag af vandtætning spredt. Det er bedst at bruge forstærkningsfilm fra 0,15 mm tykt.
 • Over filmen er der monteret et forstærkningsnet. Sæt derefter beacons og fyld opløsningen med en tykkelse på 4-5 cm.
 • Efter at have fylder hele omkredsen, står røret tørre i mindst en måned.

  Vær opmærksom! Det anbefales ikke at lave et rejsel på op til 45 mm tykt. Ellers lukkes ikke ventilen helt, hvilket kan føre til krakning af opløsningen.

Når gulvet er helt tørret, kan du lægge en finish. Støjisolering, lavet af denne teknologi, kan drukne selv meget høje lyde. Hendes tjenesteperiode er ubegrænset. Det vigtigste er ikke at spare på vandtætning under installationen. Ellers vil isolatorernes funktioner falde.

 • Enheden af ​​trægulve mellem gulve

 • Hvilke gulve er bedst udført i et privat hus

 • Infrarød Gulvbelægning

 • Justering af betonggulvet

Previous Hvad er bedre end en plade eller et strimlingsgrundlag
Next Kamar tidur dalam gaya Jepang

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Dekoration af verandaen i et landhus

Det er svært at forestille sig et landhusfasade uden en velkendt våbenhus. Det er en uundværlig egenskab af privat boligbyggeri. Bekendtgørelse med funktionerne i arrangementet af et praktisk design og

artikler 0 Comments

Planer for et-etagers huse med et loft

Huset med et loft er nu en meget almindelig mulighed. Folk, der ikke vil tabe dyrebar plads, udstyre loftet. Således kan et lille en-etagers hus omdannes til et fuldt udbygget

artikler 0 Comments

Selvniveauende gulve

Alle, der mindst én gang i deres liv så mosaik ser virkelig med grafik eller fotos, vil det helt sikkert blive fristet til at lave en 3D selvnivellerende gulv med

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

48 − 43 =