Comments 0 0 2 Views

Maskiner til arbolitiske blokke

Moderne konstruktion opfattede på en eller anden måde udseendet på markedet for byggematerialer vedrørende ukendte arbolitiske blokke. Usædvanligt materiale var uinteressant for højkonstruktion, der besidder mere end 70% af ordreporteføljen, jo mere fra produktionen blev de vigtigste producenter rettet mod den rige køber afskediget.

Tilgængelig maskine

Hvilken type maskine er tilgængelig til fremstilling af blokke for hånd fra en arbolitisk blanding? Nyheden blev prøvet af almindelige mennesker, der havde brug for en enkel og bekvem måde at producere blokke af lys og holdbart materiale med egne hænder. Den første maskine blev lavet, mere som en kasse til støbning af en kantsten. Masseproduktion af håndværksmaskiner til fremstilling af arbolitiske blokke ved deres egne kræfter begyndte.

Yderligere - det er lettere, små virksomheder og fabrikker, der ledte efter et passende produkt til en mindre produktion, maskinen til frigivelse af blokken fra den arbolitiske masse modificeret, delvist suppleret fra den vestlige oplevelse og sat i aktion.

Nu, hvis du vil, kan du få en af ​​mulighederne for at producere arbolitiske byggesten med dine egne hænder:

 • En maskine fremstillet ved håndværksmæssig metode, som kræver betydelig færdighed til at producere en arbolit blok af mere eller mindre acceptabel kvalitet, er meget billigt og let at arbejde med;
 • Maskinen er lavet på det industrielle udstyr med praktiske, men enkle funktioner, beregnet til arbejde, først og fremmest med egne hænder. En sådan maskine gjorde det muligt at hæve kvaliteten af ​​de arbolitiske blokke til et kommercielt niveau;
 • Vibropress. Eller snarere en hel produktionslinje af arbolitiske blokke, som omfatter in-line kvalitetskontrol af fremstillingen af ​​den arbolitiske blanding og vibropressen. Sidstnævnte skaber de nødvendige bestræbelser for at komprimere materialet i kassen, uopnåeligt, når man støber de arbolitiske blokke i hånden i håndværksforhold.
For information:! Blokens produktionsproces, der bruger en vibropress, kræver kraften i kraftværket, og prisen på elektricitet er omkring en størrelsesorden, der er lavere end i den statiske presseproces, som det er tilfældet med lerbaserede materialer.

Hjemmelavet maskine

En håndværker er det værd at kommunikere med sin fremstilling og brug? Den nemmeste måde at lave en arbolitisk blok med dine egne hænder på er en demonterbar eller let aftagelig form og en manuel ramme. Det tilberedte støbemateriale hældes og tampes med et specielt værktøj, indtil blandingsniveauet når kanten af ​​støbeformkassen.

Håndværkeren øgede kraftigt produktiviteten ved fremstilling af den arbolitiske blok. Maskinen er som regel udstyret med en aftagelig form til fremstilling af en sten og en forspændingshåndtag. Alle operationer - påfyldning af den arbolitiske blanding i en form, placeringen på en manuel tryk, presning ved hjælp af en håndtag eller vibreringsmekanisme og udtagning under tryk - alt sker manuelt. Det vigtigste er, at kvaliteten af ​​en sådan arbolitblok er lidt højere end ved manuel støbning.

Industrielle maskiner

En sådan teknik kan sikkert kaldes semi-professionel. Oftest købes det til produktion af blokke i individuel konstruktion under ordren eller til salg. De er nemme at arbejde med, kræver minimal færdigheder, primært relateret til at sikre sikkerhedsregler.

Industrielle design kan opdeles i tre hovedkategorier:

 1. Manuel maskiner;
 2. Værktøjsmaskiner med bunkerfoder og vibropress;
 3. Komplekse kombinerede maskiner, der kombinerer en tragt med en referencemasse, en vibrationspres og en statisk foder, der sikrer bevarelsen af ​​densiteten af ​​den arbolitiske masse indtil den endelige indstilling af blokken ind i det færdige produkt.

Manuel tryk for at trykke

Et af de mest kendte maskiner til manuel presning er enheder af typen RPV1500. Algoritmen for deres arbejde er simpelt og uhøjtideligt. To formularer er manuelt fyldt med en arbolitisk forbindelse, placeret på arbejdsbordet, topdækslet med en vibrator sænkes, og råmaterialet er klar til at trykke på den arbolite blok.

Kraften, der påføres håndtaget, kombineres med ekscentrisk vibration i topdækslet. Som et resultat komprimeres blandingen inden for 1-2 minutter til den krævede konsistens. Derefter åbnes det nederste låg med foddrevet, og de færdige pressede blokke presses ned på sumpen.

Vibrerende indretninger til presning af blandingen

Blandt de mekaniske indretninger, der er lavet af egne hænder, finder man i stigende grad håndværkimitationer af professionelle vibrerende borde eller vibropress. Dette bekræfter kun effektiviteten af ​​princippet om at danne produktet ved brug af vibrationer i maskinen. Den er baseret på en vibrationsgenerator, der overfører vibrationer til en stålkasse med en arbolitisk blanding. Med en velvalgt frekvens af oscillationer kan den arbolitiske masse selvkompakte til betydelige værdier, hvilket gør den til den mest succesrige løsning i maskinens design.

Vibreringsbordet bruges oftest som et hjælpearbejde, forbereder formularen, før det overføres til en vibrationspresse eller en statisk blokmolder.

I den enkleste udgave er dette en lille ramme svejset af en stålprofil eller et hjørne. I den øverste centrale del er der lodrette glider til sikring af demonterbar form for blokken. Ovenfor har formen en lille overbygning, i hvilken den arbolitiske blanding tilføres under presseprocessen. Glideren er stift forbundet til bilens toplade motordæksel. Elektromotorens skaft har en massiv ekscentrisk. Vægten af ​​den excentriske og størrelsen af ​​den kunstige ubalance reguleres ved installation af ekstra vægte eller tunge skiver. Således udvælges amplituden og frekvensen af ​​vibrationerne af formen med en komprimeret blanding manuelt.

Tryk på den arbolitiske blok på sådant udstyr udføres i følgende rækkefølge:

 1. 80% af det krævede volumen arbolitisk masse lægges i den tilberedte og rengjort fra blandingerne af blandingen, støbeformen er installeret i slyngetilslutningen på maskinen;
 2. Massen er manuelt nivelleret, låget er lukket og vibropressen tændes i 30-40 sekunder. Under påvirkning af vibrationer spredes blandingen jævnt i hele kassen af ​​kassen.
 3. Efter forudgående presning af den arbolitiske masse slukkes vibrationsbordet, den resterende krævede mængde materiale fyldes i formen, og trykkeprocessen gentages;
 4. Efter 2-3 minutters arbejde standser vibropressen, og den pressede blok gennem den tilbagelagte bund eller ved at vippe formen fjernes til den fremstillede metalpallet. Friskpresset blok for hånd er bedre at tage ikke, men at overføre til tørringssted på en palle.
vigtigt! Den sværeste del i presseprocessen er udvælgelsen af ​​den krævede fugtblanding. Massen skal være løs og viskøs nok, men når der trykkes på en vibrerende tryk, skal vandet eller opløsningen ikke forlade volumenet.

Moderne industrimaskiner og vibropresser

Brug af vibropress i fremstillingsprocessen giver dig mulighed for at opgive de kraftige og tunge hydrauliske presser og organisere frigivelsen af ​​den arbolitiske blok, som de siger "på strømmen". Vibrerende presse til industriel fremstilling er i de fleste tilfælde færdiggjort med en eller endda to opbevaringsbeholdere, hvor blandingen konstant blandes og opbevares, indtil den er fyldt i formen.

Installationen selv udføres som en enhed med en måleanordning og en mekanisme til at frigive stemplet fra de færdige blokke. Ofte i sættet med vibropress sæt en anden bunker til modstående gipsmateriale. Resultatet er en arbolitisk blok med en pudset overflade.

En sådan installations produktivitet gør det muligt at gøre op til 20 m på en arbejdsdag3 arbolite blanding. Fordele - meget højere kvalitet på enheden, høj payback og vedligeholdelighed. Når man arbejder i 50% af den maksimale produktivitet og den konstante realisering af fremstillede produkter, betaler vibropressen i 6-7 måneders arbejde i en byggesæson.

konklusion

Ovennævnte indikatorer vedrører udelukkende mærkeværktøjsmaskiner, kinesiske eller håndværksmæssige maskiner, som regel, fejler inden starten af ​​selvbetalingsperioden.

 • Silikat mursten 250x120x88

 • Silikat eller keramisk mursten er bedre

 • Hvor mange silicat mursten er i terningen

 • Produktion af arbolitiske blokke: udstyr og teknologi

Previous Kombinationen af ​​tapet i børnehaven
Next Menuangkan lantai hangat dengan tangan Anda sendiri

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sådan repareres persienner på plastikvinduer

Om sommeren bliver blinds en uundgåelig egenskab af plastvinduet. Især hvis lyset fra middags solen er rettet direkte ind i vinduet, skal du kigge efter beskyttelse bag gardiner eller persienner.

artikler 0 Comments

En drikkeskål til kyllinger fra en plastflaske

De, der opdrætter fjerkræ ved, at det ikke kun kræver mad, men nok vand. Særlig akut for konstant adgang ferskvand kræver lidt kyllinger, som nu fodret særlige blandede fodere og

artikler 0 Comments

Plastruder med opvarmet glas

Det overvældende antal projekter af moderne huse og lejligheder er udstyret med panoramavinduer. Denne arkitektoniske detalje ser interessant ud, men i et voldsomt klima er store vinduer for spildende. Gennem

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 50 = 56