Comments 0 0 7 Views

Metalbearbejdning arbejdsbord med egne hænder

Ingen af ​​de moderne egenskaber i garagen er ikke efterspurgt og er værdsat så meget som en god metalbearbejdning af metal. Kigger ind i garagen, kan du med et øjeblik forstå og forstå, hvad ejeren er, og hvor meget han elsker låsesmedarbejde. Dem, der skal arbejde i lang tid med egne hænder, lave mad eller reparere udstyr, laver bil eller husholdningsapparater ", uden at det er umuligt at lave et godt metal arbejdsbord.

Sådan designer du selv en metalbænke

Du kan købe et færdiggjort kinesisk metalværk "mirakel" eller til halv pris forhandle til en brugt version af et metal arbejdsbord fra en auto værksted. Begge sager er tydeligt lagerført. Hverken i styrke, i størrelse eller i form af komfort til låsesmed arbejder med egne hænder passer de ikke. Og den sidste faktor i VVS er en af ​​de vigtigste faktorer. Den mest rigtige måde at få et godt metal arbejdsbord på er at gøre det selv med dit eget intellekt og forståelse.

Ved fremstilling af en bænkbænk af egne hænder er det nødvendigt at tage højde for flere enkle betingelser for det vellykkede design af et metalbænk til metalarbejde:

 1. Bygningens højde skal være sådan, at metalbenkepladens niveau ligger på navleniveau. Dette betyder, at hvis du nærmer dig metalbordet fra ende til ende og lægger dine hænder på overfladen, vil dine hænder i normal højde på arbejdsbænken være svagt buet i albuerne, og børsterne svarer til niveauet af buksebæltet;
 2. Gyngen på metalbænken er ikke så alvorlig for behageligt arbejde som dets højde. Når du er midt på en bænk arbejdsbænk, skal du tage dine hænder til nogen af ​​sine kanter, hvilket gør et halvt trin, et maksimalt trin;
 3. Den vigtigste egenskab ved en bænkbænk var, er og vil altid være - styrken af ​​et metalarbejde design. Det er aldrig overdrevet. Styrken af ​​metalrammen skal modstå stød og katastrofer, og ikke falde fra hinanden eller, værre, spids over, skader mesteren.

Tip! Forsøg ikke at erstatte metalbænken med en træsøm, skåret metal.

En lignende mulighed er muligt, hvis du opbygger dine egne hænder i et arbejdsbord fra en bar af gammel akacie eller farvet egetræ. I andre tilfælde er det ikke nødvendigt at regne med at udføre seriøst metalarbejde på et sådant bord.

Hvad bør ikke være metalkonstruktionen af ​​en bænkbænk

Sjældent i hvilken garage er der et perfekt fladt betongulv. Ofte, for at øge styrken af ​​metalstrukturen lykkes individuelle amatører at lave deres eget metalbordsskærm på seks eller endog otte metalstøtter. Som et resultat står en sådan metalskat støt på tre ben, og en anden tre eller endog fem er i limbo. Du kan forsøge at gøre nogle af metalstøtterne med skruestilling af længden af ​​understøtningen, men er det det værd? For en stabil og sikker position skal bænken bænk understøttes af fire understøtninger, som giver fremragende stabilitet og maksimal trækkraft med betongulvet.

Desuden er det ønskeligt at sænke tyngdepunktet på bænkbænken under metalpladens plan, jo lavere jo bedre. Til dette skal de tyngste og mest massive værktøjer placeres på arbejdsbænkets nederste bænk.

Opbygning af metal arbejdsbænk af metal

Som et projekt bruger vi den sædvanlige to-søjle konstruktion af et bænkbord på fire understøtninger og med en metalramme. En af søjlerne, vi bruger som hylder, i de anden tre skuffer til standardbokse med fastgørelseselementer, små værktøjer og alle slags affald, der ikke skal spredes på bordpladen.

Beskrivelse af byggeri

Ovennævnte design af metalbænken kan kaldes en af ​​de enkleste og mest holdbare. Ved første øjekast er der for mange overflødige elementer i VVS-bordet, men dette er et vildledende indtryk.

Faktisk er bordtabellen minimeret til grænsen. Faktisk bruger metalkonstruktionen fem grundlæggende elementer:

 1. Tre vandrette bjælker af metalprofil 60 * 40 mm giver langsgående stivhed af bordet, hver lidt mere end to meter lang;
 2. Lodrette stænger i højden 90-100 mm, i mængde på fire stykker, fra samme metalfirkant, som vandrette elementer. Som materialet i søjlerne kan du vælge en metalprofil, helst med den tykkeste væg. Selv 2 mm vil være nok til at give styrke, men kan være svag til svejsning arbejde;
 3. Ni små bjælker - racks fra en profil 60 * 40 mm, hvorfra rammer af to tommelfinger af et metalbord opsamles. Derudover svejses i metalrammens hjørner yderligere skrå afstandsstykker fra stålstrimlen. Begge typer af dele udgør hovedbidraget til stivhed og styrke på arbejdsbordrammen, derfor er alle de vigtigste svejsepunkter grundigt svejset og styrket af overlejringerne;
 4. På bagbenet på bænkbenken er der svejset fire lodrette metalholdere fra hjørnet №50, højde fra 170 til 200 cm. På disse stande vil der blive dannet steder til fastgørelse af værktøjet.

I alt vil rammens design tage mindst 25 meter af en firkant og 8-10 meter af en fire millimeter metalstrimmel, 25-40 mm bred.

Bænkens design har en lav langsgående stivhed, så bordpladens plan er yderligere forstærket med en ramme fra hjørnet. Således dannede understøtningsfladen af ​​rammen og det svejsede ydre hjørne et sæde til polstring af bordpladen fra et 50 mm bord bestrukket med en stålplade 750 * 2200 mm med en metaltykkelse på 4 mm.

Jo større tykkelsen af ​​stålbelægningen på bordpladen er, desto stærkere er bænken selv. Men omkostningerne ved metalplader vokser i dens aritmetiske fejl, det er ret vanskeligt at arbejde med sådanne emner på grund af en anstændig vægt, og dette medfører ikke særlige fordele.

Desuden kompenserer træpladen for mulige afbøjninger af metaloverfladen ved en høj statisk belastning og delvis slukker oscillationerne af bordpladen under stødbelastninger. Nogle gange for at reducere virkningen af ​​stød og vibrationsbelastninger på stålpladen lægger bordpladen under bordene langs sædets kontur deres egne hænder på en tyk strimmel transportbånd eller lignende gummi.

En sådan foranstaltning reducerer ikke kun belastningen på lodrette stativer, men reducerer risikoen for brud eller revnedannelse af svejsesømme med stærke stød.

Samlingsarbejde

Faktisk er rammen konstrueret af kun tre slags elementer, så svejsningen er meget forenklet, forvirrende eller forvirrende samlingssekvensen er simpelthen umulig. Ofte har en sådan metalprofil en ubetydelig tykkelse af metalvæggen på 2-2,2 mm. For at opnå den maksimale kvalitet af sømmen er det derfor bedre at anvende en semiautomatisk anordning til kuldioxid.

Får den primære metal arbejdsbord ramme

For fans, der har tilstrækkelige svejseværdier til tyndvæggede strukturer, er det helt muligt at svejses arbejdsbordets ramme med egne hænder ved hjælp af en konventionel pulsvejsemaskine. For alle andre, inden montering, giver det mening at øve eller bruge tjenester fra en professionel svejser.

Først svejse hovedrammen af ​​to korte og to lange bjælker. For at undgå at vride de svejsede dele med en "propeller" skal to betingelser være opfyldt:

 • Adskil de svejsede elementer på en flad og flad overflade;
 • At tage "prikker" i hver af de fire dockningsenheder i den fremtidige bordramme;
 • Svejs forsigtigt alle fire sømme på den ene side, vend om og gentag svejsningen fra omvendt plan.

Desuden svejses de bageste lodrette stolper og den bageste tredje langstråle til den svejsede ramme af bordpladen. På dette tidspunkt er det nødvendigt at nøjagtigt kontrollere nøjagtigheden af ​​den lodrette stativs relative position og om nødvendigt bøje den med en lys hammer med lysslag.

Ved det sidste trin svejses de resterende lodrette stivere og stivere. Som følge heraf fik vi en ramme afbildet på billedet.

Afslutningsarbejder af metalbænke

I næste fase svejses et forstærknings hjørne til rammen for at samle bordpladen. Før bordlægningen behandles brædderne med en brandhæmmende forbindelse. Svejse på en bænk accepteres normalt ikke, men imprægnering garanterer og sikrer sig ved utilsigtet antændelse fra gnister eller åben ild.

Et metalark er monteret oven på det lagt bord. Til de vertikale stillinger på bænken ved hjælp af bolte er der fastgjort en krydsfinerplade, som vil blive brugt til forskellige værktøjer.

Rammens sidevægge og det venstre skab er syet med krydsfinerskærme, den højre piedestal modtager tre trækasser med stor kapacitet. Hvis det ønskes, er de ret nemme at lave med egne hænder eller udskiftes med konventionelle metalkasser.

En god metalbænk kræver brug af malings- og lakmaterialer til beskyttelse af metallsubstratet. Det første lag påføres primeren, den anden emalje, er resistent over for slag og virkningerne af smøremidler og olier. Stålpladen, der dækker bordpladerne, er ofte ikke dækket af maling, og efter behandling med en rustomformeren gnides poleren og vokser med en beskyttende voksmastik.

Den mest problematiske, fra belastningens synsvinkel, er det sædvanligt at overveje placeringen af ​​låsesmedens skruer, sæt til skæring, svejsning og rivning af stålkonstruktioner. Ofte er det mere bekvemt at placere dem på venstre eller højre kant af en bænk arbejdsbord. Stedet skal være bekvemt og sikkert for arbejde.

Det næste skridt i udviklingen af ​​en bænkbænk er at organisere korrekt belysning. Til dette benyttes to separate lyskilder. Den første er brugt til generel belysning af hele arbejdsbordets overflade, den anden lampe er som regel en punktbærbar lyskilde, som gør det muligt at udføre låsesmedarbejde med de mindste detaljer.

En række fagfolk anbefaler yderligere vægtning af arbejdsbordet for alt, der er til stede. På trods af den faste vægt af metalkonstruktionen på arbejdsbordet, er det nødvendigt at indlæse de nedre sektioner - hylderne og skufferne på arbejdsbordet med de tungeste dele, værktøjer og materialer. Dette vil øge trægheden i bænkens arbejdsbænk og reducere placeringen af ​​tyngdepunktet for hele metalstrukturen.

Hylderne og skufferne på bænkbenken kan konstrueres og bygges i form af åbne hylder, hvilket vil forenkle søgningen efter nødvendige redskaber og materialer. I dette tilfælde anvendes specielle døre eller gardiner ikke i udformningen af ​​metalbænken.

Som et alternativ kan du foreslå at fastgøre understøtningsfladerne af metalbænke på et betonfundament ved hjælp af fire ankerbolte, indlejret i garagen.

konklusion

Lad ikke nogen narre det færdige design af et metalbænk af metal. Meget ofte entusiaster finder mange nye og vidunderlige ideer til at forbedre designen af ​​et metalbords metalbord og introducerer dem med glæde. Et virkelig universelt og bekvemt design af bænkbænken bliver efter fire til fem ændringer. I sådanne varianter vises særlige fastgørelsespunkter til stationære maskiner, svejsning, låsesmed og loddeudstyr, gasudvindingssystemer.

 • Dybdevibrator til beton

 • Vibrator til beton egne hænder

 • Boer tyese med mine egne hænder

 • Værktøj til klæbende vægge

Previous Dekorativ pejs med egne hænder
Next एक पैडिमेंट कैसे बनाएं

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Hjørnesofaer i det indre af stuen

Uden tvivl stræber alle med at give sin bolig så komfortabelt, komfortabelt og funktionelt som muligt. Stuen er ingen undtagelse. Dette værelse er centralt i ethvert hus. Her samles hele

artikler 0 Comments

Arbor fra materialer ved hånden

I øjeblikket er der et stort antal muligheder for implementering af havearbejde. Vælg den rigtige vil ikke være svært. For at reducere omkostningerne ved byggeri kan du bruge de tilgængelige

artikler 0 Comments

Sådan appliceres dekorative gipsbarkbille

Det moderne marked er fyldt med materialer beregnet til indvendig og udvendig udsmykning af vægge. Et værdigt sted blandt det præsenterede sortiment er gips til dekorative dekorationer under det spændende

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

8 + 1 =