Murol Dræn

Murol Dræn

Murols afløbssystem har været kendt i Rusland siden 2006. Producenten af ​​disse afløb er Canada. Klimatikken i dette nordlige land ligner meget i Rusland, og derfor drænesystemer klare overflodens bundfald. Dem, der stadig tvivler på behovet for at installere et kloaksystem på taget, skal tænke på mængden af ​​vand, der træder i jorden i nærheden af ​​bygningen, om våde vægge og opvaskede fundament. Gutters er en obligatorisk del af huset, med den rettidige fjernelse af regn det bevarer strukturen integritet.

Hvad er Murol lavet af

Murol tager stor omhu i kvaliteten af ​​de anvendte materialer. Her anvendes kun højkvalitets plastik med en række positive kvaliteter:

 • øget styrke, forsynet med særlige tilsætningsstoffer;
 • tilstrækkelig elasticitet, der hjælper ristene og rørene til at modstå termisk ekspansion;
 • lav brandfare - tagrender brænder ikke, men smelter, plast er tilbøjelig til selvslukning;
 • modstand mod ultraviolette og "sure" regner - materialet falmer ikke og misfarves ikke;
 • "Hukommelse" af formularer - når deformeres, tager plastrør og tagrender deres oprindelige position, uafhængigt udjævning;
 • evne til at modstå lave og høje temperaturer - fra -50 til +50 grader.
OBS venligst! Kundefejl tyder på, at Murol-dræningen stadig brænder lidt i solen. Men det sker kun efter 10 års drift, og alle plaster har desuden tendens til at brænde ud.

Designfunktioner

Den største fordel ved dræningen af ​​producenten Murol er enkelheden af ​​dens samling. Alle dele er plastik, de passer nemt sammen uden ekstra værktøj og værktøj.

Et særpræg ved designet er dets alsidighed:

 1. Vinkelelementer, der forbinder trugene på begge sider af hjørnet, begge er velegnede til både indre og ydre hjørner.
 2. En del af renden med en tragt til enderne af huset er velegnet til både højre hjørne og venstre.
 3. Og det centrale og enden af ​​tragten kan forbindes til rørene med en diameter på 80 mm og 100 mm. Det ser således ud: oprindeligt monteret tagrende, med rørsektion 80 mm kan ikke klare ledningsvand, så røret er installeret kraftfuld (100 mm) er den nedre skaktdel skåret før trinet og dens diameter bliver 100 mm.
 4. Sortimentet af farver (hvidt, brunt og rødt) giver dig mulighed for at vælge rørledningen under hensyntagen til farveskalaen på ydersiden. Under træet er røde trug ideelle, og de hvide vægge ser godt ud med en brun rende.
 5. Alle plastdele er ikke kun nemme at montere, men demonterer også om nødvendigt. Dette giver dig mulighed for hurtigt og omkostningseffektivt at reparere og udskifte dele af drænet.

Udgifterne til Murol-dræningen afhænger af området og typen af ​​tag, vægens højde, de klimatiske forhold i regionen, der er valgt til montering af fastgørelseselementer og tætninger.

Gradvis installation af et dræningssystem

For at starte installationen af ​​et afløbssystem fra Murol er det nødvendigt at bestemme fastgørelserne og tætningerne. Gutters kan fastgøres til frontpladen ved beslag af to typer:

 • plast;
 • metal.

Plastbeslag bruges, når der ikke forventes en stærk belastning på ristene. Hvis der er monteret snedæksler på taget, eller der ikke er nogen tung sne og is i regionen, er installationen af ​​plastfeste helt tilladt. Beslag er fastgjort i trin på 30-50 mm.

Metalkonsoller er mere pålidelige, der er i stand til at modstå tunge belastninger, konvergens af snemasser og is. De kan installeres med et stort trin - 60-90 cm.

Til artikulering af detaljerne i drænet er lim ikke nødvendig. Tilbagemelding fra personer, der allerede har installeret Murol-systemet, foreslår, at det er bedre at bruge gummipakninger til afløb fra samme fabrikant. Sådanne forbindelser er prioriterede, som de giver:

 • enkelhed af nedtagning af renden
 • temperatur kompensation under frysning af drænet;
 • høj tætning af leddene.
Tip! Det er jo mere pålideligt at desuden behandle leddene i dræningen med et silikoneforseglingsmiddel. Det vil ikke bryde leddets elastik og øge dens tæthed.

For at installere Murol-systemet skal du udføre følgende handlinger:

 1. Monter beslagene på begge sider af væggen, træd tilbage fra hvert hjørne på 15 cm. Samtidig skal trækets hældning til tragten leveres. En afvigelse på 0,001 m pr. Løbemåler af renden er tilstrækkelig. Den anden beslag er fastgjort lidt under den første.
 2. Mellem parenteserne strækkes tråden og i overensstemmelse med det modtagne niveau er de resterende beslag installeret i trin på 30-50 cm til plastikfastgørelser og 60-90 cm til metal.
 3. Plastgrave er skåret til den ønskede størrelse (deres standardlængde er 3 eller 4 meter). Burrs omhyggeligt rengøres med sandpapir.
 4. Læg risten på beslagene. I plastdelene drejes renden under indersiden og presses af beslaget udefra. Metalbeslag er udstyret med en bevægelig låse, den skal presses mod ruden.
 5. Ved installation af central- og sluttrinnene er det nødvendigt at tilvejebringe et kompensationsgab. Dens værdi er slået ud i trakten.
 6. Rør er fastgjort til tragt, tætningsled. Hvert to meter rør skal fastgøres til væggen med et åg. Yderligere klemmer anvendes på begge sider af forbindelsen af ​​rør med andre elementer (tragt, kobling, afløb).
 7. Vandafløbet fra producenten Murol kommer til en ende, samt alle andre systemer, ved en tryk i livnevku eller en afløb. Plommer er af to typer: i vinkler på 45 og 67 grader.

Rørene forlænges ved hjælp af koblinger og tagrender med stik. Gutternes udsatte kanter lukkes med stik ved hjælp af tætninger.

Fordele ved Murol-systemet

Murol vandafløb er udstyret med ægte canadisk kvalitet. Deres omkostninger er ikke meget forskellige fra hjemmemarkedsproducenternes produkter, men plastik er stadig mere pålidelig for rynker og rør.

Visse fordele ved afløbssystemet Murol kan kaldes:

 • overkommelig pris;
 • sortiment af farver;
 • producentens garanti i 10 år
 • levetid er mere end 50 år;
 • kompatibilitet med ethvert tagmateriale (fliser, fleksibel tagdækning, skifer, bølgepap og andre);
 • styrke og slagfasthed af plastrug og rør;
 • høj kvalitet gummi sæler;
 • reduceret støjniveau i forhold til metalgutters;
 • let vægt;
 • ideelle geometriske parametre;
 • modstand mod temperatur, korrosion, kemikalier.

Murol-modelens afløbssystemer er et glimrende valg til en-etagers private byggeri og til opførelse af højhuse. Et robust system klare perfekt med store belastninger: vandstrømme, is, sne, våde blade og grene. Fabrikanten anbefaler dog i områder med kraftige snefald at installere snedæksler på taget, og hvor der er store brusere, er det bedre at bruge et tågfeste på metalbeslag.

Til lang og effektiv drift skal eventuelle ristere rengøres lejlighedsvis. For at gøre dette skal du bruge en slange med vand og en blød børste. Korrekt installation og rettidig vedligeholdelse sikrer dræningens arbejde i løbet af fabrikantens påståede 50 år.

 • Usædvanlige Weathercocks

 • Et-etagers hus med et hofte tag

 • Sådan forsegles leddene af bølgepap

 • Interne vandløb: normer, SNiP

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 68

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map