Comments 0 0 9 Views

Opvarmning af loftet

Du kan bruge det frie område på loftet på forskellige måder. Tiderne hvor dette sted tjente som et lager til opbevaring af unødvendige genstande bliver en fortid. Flere og flere ejere af private huse foretrækker at udstyre en hyggelig loftsrum under taget og udstyre et ekstra boligareal der. For at oversætte det til virkelighed skal du isolere taget. Hvilket materiale er optimalt til disse formål, og hvad solfangerisoleringsprocessen består af, beskrives detaljeret.

Karakteristik af polyurethanskum

Til kvalitativ opvarmning af loftet skal du studere egenskaberne ved det anvendte materiale. Med hensyn til miljøsikkerhed indtager polyurethanskum en ledende stilling blandt andre varmeisolatorer. I forbindelse med yderligere drift har den ikke en skadelig virkning på kroppen af ​​mennesker i rummet. En vigtig fordel ved PPC ved valg af et isoleringsmateriale til loftisolering er en høj grad af vedhæftning. Det overholder perfekt materiale, uanset om det er armeret beton, træ eller metal. Undtagelsen er polyethylen og fluoroplastiske overflader, men det er næsten umuligt at møde en sådan loftsrum under arrangementet af loftet.

Polyuretanskum bruges til at isolere loftet i flydende tilstand. Efter kontakt med overfladen, der behandles, fryser den i flere minutter. På grund af sprøjteprocessen opnås strukturen af ​​polyurethanskummet porøst, så det luftmættede isoleringsmateriale holder varmen perfekt. Den cellulære skumstruktur af polyurethanskum bestemmer dets karakteristiske egenskaber:

 • modstandsdygtighed mod vand
 • forhindrer indtrængen af ​​dampe
 • høj grad af lydisolering;
 • lavt brandniveau (materiale er opdelt i 3 grupper: selvslukning, svær at forbrænde og næppe brandfarlig).

Termisk isolator polyurethanskum er modstandsdygtig over for svamp og skimmelsvamp, og viser heller ikke aktivitet, når den er i kontakt med aggressive kemikalier. Det er ikke underkastet indflydelse af syre, alkali, opløsningsmiddel, benzin og olier, forårsager ikke korrosion af metallet. Udvalget af temperaturfluktuationer, hvor materialet bevarer sine karakteristiske egenskaber, varierer fra -150cirkaС til +150cirkaS.

Giv agt! Når loftet er isoleret med polyurethanskum, er der ikke behov for yderligere at anvende damp og vandtætning.

Funktioner af PPU

Beslutningen om at organisere loftet isolering med PPU giver en række fordele:

 • Kvalitativ vedhæftning med overflade.
 • Tykkelsen af ​​isolationslaget varierer afhængigt af de tilhørende faktorers indflydelse.
 • Minimale varmetab giver en reduktion af varmeomkostningerne.
 • Polyuretanskum, der bruges som isolering på loftet, bidrager til at styrke tagets stivhed.
 • Mangel på plads ved brug af PUF minimeres, da laget har en mindste tykkelse, som ikke kan opnås ved valg af andre isolatorer.
 • Anvendelsen af ​​polyurethanskum er muligt på alle vanskelige steder, herunder sektionerne mellem bjælker og bjælker af tagkonstruktionen.
 • Lydisoleringen af ​​loftet, hvor isoleringen er fremstillet af polyurethanskum, ligger på et højt niveau.
 • Polyurethanskum er ikke genstand for deformation, dvs. efter loftet på loftet det ikke smuldrer, det svulmer ikke, krympning er helt fraværende.
 • Producenter garanterer en minimumsperiode for et kvart århundrede.
 • Fremgangsmåden til forstøvning bidrager til materialets økonomiske forbrug og derved reducerer omkostningerne til loftet.
 • Under driften giver PPU-varmeisolatoren ikke giftige dampe eller simpelthen ubehagelig lugt.

vigtigt! Flydende polyurethanskum giver dannelsen af ​​en monolitisk sømløs belægning til varmeisolering af loftet på grund af kvalitetsfyldningen af ​​alle revner og hulrum på den behandlede overflade.

Flere fordele ved polyurethanskum er ledsaget af visse ulemper. Nøglen er den højteknologiske proces. Isolering af loftet ved brug af polyurethanskum kan ikke foretages uden tilgængelighed af specielt udstyr. Manglende overholdelse af forskrifterne ved blanding af komponenter eller sprøjtning kan påvirke kvaliteten af ​​varmeisoleringsbelægningen. Det er også nødvendigt at være opmærksom på PPU's egenskaber til smolder under indflydelse af brand.

Termisk isoleringsteknologi

Før man går direkte til loftsvarmen, bør forberedelsesprocedurer organiseres.

Forberedelse af lokaler

Undgå forringelse af ejendommen under varmen på loftet vil hjælpe med følgende trin:

 • Alle ting og møbler skal flyttes til et mere sikkert sted. Processen med loftet isolering skal finde sted i et tomt rum.
 • Vinduesglas kan også blive beskadiget af flydende skumskum, så de lukkes med en klud eller dækkes af en film.
 • Lignende handlinger gøres ved døren, da det er yderst vanskeligt at fjerne polyurethanskummet fra overfladen af ​​en genstand.

Et vigtigt stadium er rengøring af væggene og loftet fra den gamle belægning. Hvis det færdige materiale i form af stativer eller spånplader er i anstændigt stand, kan den ikke fjernes. For at øge vedhæftningen af ​​polyurethanskum til overfladen, bør du slippe af med alt snavs, snavs og støv.

Rådet! Det er tilrådeligt, at loftet er isoleret, inden arbejdet på indersiden af ​​huset begynder. Dette vil reducere støvniveauet i rummet.

Nødvendige værktøjer og materialer

Hvis det er planlagt at gøre isolering på loftet gulv, er det nødvendigt at tage sig af tilgængeligheden af ​​alle komponenter, blandt dem:

 • to beholdere til flydende polyurethanskum og vand;
 • en sprøjtepistol
 • Overalls, herunder sko og handsker;
 • beskyttelsesudstyr i form af maske eller åndedrætsværn;
 • klud og spatel til rengøring af loftets indvendige overflader;
 • børste og male til at dække polyurethanskum.

På forhånd er det nødvendigt at grundigt studere oplysningerne om hovedaktionerne for alle faser af loftsisoleringsproceduren. På grund af den teknologiske proces kompleksitet er arbejdet med isolering med polyurethanskum bedst betroet fagfolk. Brugen af ​​specialudstyr garanteres at give et kvalitativt resultat, som ikke kan hævdes, når arbejdet udføres uafhængigt.

Fremgangsmåde til påføring af polyurethanskum

Attraktioner til sprøjtning af polyurethanskummestere vil ikke være dyre. Tilgængeligheden af ​​forbedrede enheder vil dog højst accelerere hele processen med loftet. Det første vigtige punkt er at bestemme den krævede lagtykkelse. Termiske beregninger tager hensyn til omgivelsestemperaturen og tykkelsen af ​​væggene, fra hvilket materiale de fremstilles og hvilke egenskaber de besidder.

Giv agt! Ved bestemmelse af tykkelsen er det vigtigt ikke at få dugpunkt på grænsen af ​​det dampgennemtrængelige grundmateriale af væggen og laget af polyurethanskum. Dugpunktet skal nødvendigvis være uden for grænserne af det dampgennemtrængelige lag.

Den gennemsnitlige tykkelse af laget til loftisoleringen er 10-15 cm. Det er ønskeligt at fremstille et enkelt lag af polyurethanskum. Hvis det er nødvendigt, danne et tykkere lag, sprøjtning udføres i flere faser.

En vigtig betingelse er en kvalitativt forberedt overflade, den skal være ren og tør. Temperaturbakgrunden på loftsrummet under isoleringen skal være fra 10 til 15cirkaC. Det næste punkt, der fortjener opmærksomhed, er fugtighedsniveauet. Overskridelse af de tilladte parametre vil fremkalde dannelsen af ​​bobler eller åbne porer af polyurethanskum, undertiden er der skrælning af materialet.

Teknologien for varmeisolering af loftet på PPU har visse ligheder med proceduren for påføring af maling fra en sprøjtepistol:

 • Pistolens bevægelser bæres fra bunden opad;
 • Sørg for at følge en ensartet anvendelse: laget af polyurethanskum må ikke have fremspring og nedtrykninger;
 • For at beskytte mod skadelige virkninger af ultraviolet stråling anbefales det, at PPU'en behandles med maling i slutningen af ​​varmeisoleringsprocessen.

Nuancerne i processen

Foranstaltninger til isolering af loftet udføres med obligatorisk iagttagelse af sikkerhedsforanstaltninger. Arbejderen skal udføre proceduren for sprøjtning i overalls, som maksimalt beskytter kroppen mod kemisk angreb. Hvis der ikke findes en specialdragt, skal du bruge beskyttelses tøj med lignende kvaliteter og supplere det med sko, handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.

Ved tilslutning af to komponenter af polyurethanskum, inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at opnå et nøjagtigt forhold på 1: 1. Det andet vigtige punkt er omhyggelig blanding. En stigning i volumenet af nogen af ​​komponenterne eller en inhomogen masse vil resultere i en ændring i isolationslagets kvalitative egenskaber.

Afhængigt af loftet er isoleringen udført på to måder. Med sin videre drift som boligbyggeri produceres isolering med polyurethanskum på loftet, loftet er udelukkende udsat for forarbejdning. Polyuretanskum sprøjtes mellem trælagene. I andre tilfælde sprøjtes isolationslaget på gulvfladen. Samtidig er det nødvendigt at tage sig af organiseringen af ​​ventilationssystemet.

 • Termisk isolering af gulvet

 • Tagisolering med polyurethanskum

 • Montering af spærre på tag på huset

 • Opførelse af hængende bjælker

Previous Porch til badet
Next La base del pilar de la terraza con tus propias manos

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Hvordan man bygger en stabil med egne hænder

Mange landejere undrer sig over, hvordan man bygger en stabil på deres hjemmeside. Faktum er, at nogen har drømt om heste siden barndommen, mens andre vil professionelt opdrætte dyr til

artikler 0 Comments

Bad fra sip paneler

For nylig er mere og mere populært rammekonstruktionen ved hjælp af SIP paneler. Denne teknologi kom til os fra Canada. Så du kan bygge ikke kun boliger, men også de

artikler 0 Comments

Hvordan man planter en hegn af hagtorn

En lyst hagtorn hedder i moderne landskabsdesign på grund af udholdenhed og multi-barreled udseende. Denne plante er løvfuld honningbærende, dens maksimale højde når 6-8 meter. Funktioner af hagtornHedge af hvidtjørn

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 35 = 40