Comments 0 0 1 View

Plastruder med opvarmet glas

Det overvældende antal projekter af moderne huse og lejligheder er udstyret med panoramavinduer. Denne arkitektoniske detalje ser interessant ud, men i et voldsomt klima er store vinduer for spildende. Gennem dem forlader meget varme fra huset, især i vintersæsonen.

Vinduer med opvarmet glas giver dig mulighed for at udstyre huse med vinduesåbninger af enhver størrelse. Opvarmning reducerer ikke kun boligens varmetab, men beskytter også de termoruder fra temperaturfaldet.

Hvorfor kondensat ophobes på vinduerne

Fugt i vinduesåbninger opstår ofte i midterbæltet om vinteren og efteråret. Varmluft i rummet kolliderer med kolde vinduer og dræner kondensvand gennem vinduerne og væggen.

For at beskytte rummet mod fugt er det nødvendigt at opvarme glasset, dette undgår den såkaldte duggrænse.

Metoder til styring af kondensat

Grundene til dannelsen af ​​fugt i rummet er:

 • temperaturforskellen mellem rummet og ruderne
 • høj luftfugtighed i rummet.

Hvis du forstyrrer disse processer, vil vandet i rummet ikke afregne. Så vinduerne forbliver intakte. For at undgå kondens skal du:

 • Forbedre luftcirkulationen i rummet, så fugt ikke har tid til at slå sig ned på overfladen. For at gøre dette kan du installere aircondition eller et split-system.
 • Plastruder med opvarmning undgår kondensering. Af samme årsag er der installeret batterier under vinduerne. De opvarmer luften, som op, opvarmer glasset til en temperatur over nul.

Men i tilfælde af radiatorer er der en hindring for varm luft - karmen. I denne situation bøjer luften rundt om barrieren og stiger en vis afstand fra vinduet, hvilket fører til en opbygning af fugt på vinduerne.

Derfor er opvarmning meget opvarmet for at forhindre vand i at slå sig ned på vinduer og vægge om vinteren. Denne fremgangsmåde fører dog til store udgifter til opvarmning eller elektricitet. Derudover er for varm luft i rummet skadelig for husstanden.

Du kan undgå dette problem ved at installere særlige vindueskarme. De er udstyret med specielle huller. Luften, der opvarmes fra radiatoren, kolliderer med karmen og bliver tvunget til at passere gennem hullerne. Gennem dem springer varme strømme til vinduet og opvarmer det og går ud gennem en speciel rist.

Denne metode er meget billig, men den har en ulempe. Over tid bliver luftkanalerne tilstoppede. Det drejer sig især om vindueskarme, hvorpå blomster eller kimplanter dyrkes. Og de tilstoppede huller vil ikke fuldt ud opfylde deres funktion, hvilket vil føre til akkumulering af fugt.

Opvarmede vinduer

En af de mest moderne måder at opvarme vinduer på er elektricitet. Særlige termoruder er tilsluttet elnettet og opvarmet til høj temperatur. Enhederne har en lav strømtilstand, når de er slukket. Ved fremstilling af sådanne strukturer, glas med mærkning k og jeg.

Glas er ikke ledende for elektricitet, men hvordan virker opvarmning i dem? For at gøre vinduets overfladetråd elektrisk, er det dækket af en særlig lavemissionscoating. Det styrer infrarød stråling til højre side af glasset. I sådanne vinduer fungerer belægningen som varmeapparater. Lavemissionsoverflader ødelægger på ingen måde vinduernes udseende, og selv i driftstilstand forbliver de gennemsigtige. Indvendigt er der ingen varmesensorer eller synlige varmeelementer. Derfor lider især boligens og vinduernes udseende på ingen måde efter installationen af ​​et sådant system.

Det elektrisk ledende lag af termoruder er inde, hvilket gør brugen af ​​vinduer helt sikkert. Imidlertid fungerer de ledende egenskaber af enheder kun under opretholdelse af integriteten af ​​lavemissionsbelægningen. Hvis der opstår en stor revne på vinduet, kan de ledende egenskaber krænkes.

Sprængning eller beskadigelse af sådanne vinduer er næsten umuligt. Briller til hærdning hærdes med høje temperaturer og belagt med lamineringsmidler. Derfor kan sådanne lærred anvendes uden problemer selv i meget store vinduer.

Hvis glasset stadig er brudt - er risikoen for skade eller skade minimeret. Efter skader krummer lærredet i små terninger, som bevarer deres form takket være specielle film. Lignende belægninger findes på bilvinduer.

En anden positiv kvalitet på det beskyttende lag af opvarmede vinduer - beskyttelse mod ultraviolet stråling. Det afspejler blandt andet den overskydende varme, der kommer gennem vinduerne om sommeren. Dette tillader ikke rummet at varme op og opretholder en behagelig temperatur for en person.

På vinduerne med opvarmning er der specielle sensorer, der overvåger temperaturspring og læser integriteten af ​​den ledende klud. Når temperaturen falder under vinduet, begynder opvarmningen at fungere mere aktivt.

Anvendelse af vinduer med opvarmning

Dobbeltruder med temperaturfølere anvendes til opførelse af beboelsesbygninger. De bruges ofte i design af boliger i den sydlige stil. Men i de senere år er panoramavinduer omfattet af bygninger af næsten enhver arkitektonisk stil.

Sådanne vinduer er optimale til ruder af sportscentre, drivhuse og huse. Kommercielle pavilloner og centre med sådanne briller ser meget mere interessant ud. Ofte anvendes enhederne af en sådan plan i industrier og tekniske bygninger.

Fordele ved "varme" briller

Ud over hovedfunktionen - forebyggende kondensering har de opvarmede vinduer følgende fordele:

 • De elektriske ledende elementer i systemet er skjult inde, hvilket ikke ødelægger bygnings æstetik og dækker ikke udsigten. Ingen af ​​forbipasserende og husholdninger vil ikke engang bemærke, at vinduerne er bygget "varmt", ikke almindeligt glas.
 • Hele overfladen af ​​kluden opvarmes jævnt. Derfor vil der heller ikke være kondens eller frost på vinduet selv i meget koldt vejr.
 • Et varmt lag af glas bevarer omkring en tredjedel af varmen i huset, som forsvinder under normale vinduer. Dette giver dig mulighed for at udvide vinduerne til et par flere foldere, hvilket gør facaden endnu mere original. Derudover giver store åbninger lys til værelset og giver adgang til landskabet udefra.
 • Glasenheden har en kapacitet på op til tre kilowatt pr. Meter overflade. Dette sikrer hurtig opvarmning af vinduerne, derfor har kondensatet ikke tid til at afregne selv når strømbesparelsen er slukket eller slukket.
 • De "varme" termoruder har andre interessante funktioner. Nogle virksomheder fremstiller produkter med mat og mørk klud. Når vinduet er forbundet til netværket, og tilstanden er aktiveret, køber vinduet den ønskede overflade. Hvis du slukker for strømmen eller skifter funktionen - bliver glasset igen gennemsigtigt. Denne funktion giver dig mulighed for at opretholde privatlivet selv med panoramavinduer. Selv i den normale tilstand beskytter vinduet huset mod ultraviolet stråling.
 • Kold om sommeren eller det tidlige efterår, når huset føles køligt, og der stadig ikke er nogen varme - de opvarmede vinduer er meget gemt. De opretholder den optimale temperatur inde i rummet, og lad ikke kulden være indvendig. På almindeligt glas i dette vejr, kondens og frostform.
 • Blandt andet tillader opvarmning ikke dannelsen af ​​is og sedimenter. For at nyde den smukke natur uden for vinduet - skal du bare tænde for vinduerne.
 • Et hyppigt problem i en lejlighed med almindelige termoruder er permanente udkast. Vinduer med opvarmning skal simpelthen ikke lade den kolde luft komme ind i rummet, så du vil ikke føle nogen broer af kulde.
 • Ved hjælp af et system af sådanne klæder kan du oprette en transparent partition med opvarmning i rummet. Denne modtagelse er optimal i studielokalerne.
 • Sensorerne inde i strukturen har også en beskyttende funktion. Når glasset går i stykker, udløses en alarm. For at betjene denne funktion behøver du simpelthen at tilslutte vinduerne til strømforsyningen.

Ifølge feedback er det meget svært at ødelægge sådanne strukturer. Glas kan beskytte imod mange typer våben, herunder kortkornede våben. Selv med små revner forbliver lærredet i rammen. Udskiftning af den beskadigede klud koster meget mindre end en fuld geninstallation af vinduet.

Blandt andet har det opvarmede glas system mange fordele. De er ikke kun glaserede åbninger, men også brugt som interroom partitioner. Transparente vægge zonererer plads, uden at røre rummet.

Opvarmede vinduer tillader implementering af arkitektoniske projekter, der tidligere kun kunne være tilgængelige for det sydlige klima.

 • Tætninger til trævinduer

 • Vinduer Klimaanlæg

 • Fastgørelsesanordninger til myggenet på plastikvinduer

 • Cornice til karrevinduer

Previous Hvordan male loftet uden at bryde sig med egne hænder
Next Lampu taman dalam desain lansekap

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Decoupage af møbler tapet

Hvis efter reparationen der er baggrunde, kan de bruges til at dekorere møbler med egne hænder. Decoupage teknikken indebærer at holde papir eller andre fragmenter med et mønster på møblerne

artikler 0 Comments

Sådan limes uvævet tapet

Baggrund på et ikke-vævet grundlag - i dag er det ikke ualmindeligt, de er allerede ikke overraskende. Men de brede dåser til russere er stadig en nysgerrighed. Meter Baggrund af

artikler 0 Comments

Pejsovn

Pavilioner har længe ophørt med at være bare design til rekreation. De sætter køkkenborde til madlavning. Også her er det ofte installeret møbler og en komfur til en lysthus. Opførelsen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 81 = 83