Comments 0 0 2 Views

Porch af paving fliser med dine egne hænder

Enhver, der søger budgetmidler til at færdiggøre elementerne i sit eget hjem, bør forstå, at ikke alle billige byggematerialer kan prale af langsigtet udnyttelse. Og hvis du står over for udfordringen, Revet med deres hænder veranda, så bliver du nødt til at kassere alle de varianter, der er forbundet med dyre materialer: sten, granit, klinker fliser og endda keramik. Selvfølgelig, hvis samtalen handler om en trappe placeret inde i huset, vil en af ​​disse arter blive brugt. Men da det drejer sig om verandaen, det vil sige den åbne del af huset, der ligger på gaden, kan du finde en mere budgetmæssig finish. For eksempel plaveplade.

Tekniske egenskaber ved belægningsplader

Moderne belægningsplader er høj styrke, pålidelighed og et ret stort sortiment med hensyn til former, størrelser og farver. I dag tilbyder producenterne en pladeplade af mosaik-typen, der består af forskellige formede elementer samlet i en enkelt mosaik klud. Det ser faktisk spektakulært ud. Af den måde har ingen anden flise materiale en sådan mulighed. Selvfølgelig kan du i form af en mosaik samle alle fliser, men ikke så forskellige.

Men dette materiale har en ulempe - det er en høj indikator for vandabsorption. Den er lavet af en betonblanding ved at trykke, men materialets porøsitet er ikke på det laveste niveau. Placeret inde ringe af luftbobler i processen med temperaturændringer (sommer-vinter) skabe spændinger i kroppen produkter, som i sidste ende bryde flisen. For det første er det dækket af revner, så kantene og hjørnerne er brudt af, hvorefter flisen simpelthen kollapser. Selvfølgelig varer denne proces mere end et år, og der serveres normalt 5-8 år. Så der er en mulighed for en anstændig tid til at udnytte det.

I dette tilfælde skal du ikke stole på en kort levetid, den er meget lav sammenlignet med andre flisebelagte materialer, for eksempel vil steinen tjene næsten for evigt. Men alt dette kompenserer for den lave pris.

Teknologien til at lægge belægningsplader på verandaen

Før vi går over til at undersøge spørgsmålet om, hvordan man kan dekorere veranda af brolægning fliser, skal det bemærkes, at i henhold til den er færdig, kan du bruge to typer krylechnoy design.

 • Den første er en helt konkret struktur, hældt i fordybningen med installationen af ​​en forstærkende ramme fremstillet af metalforstærkning (se billede ovenfor). Robust og pålidelig konstruktion, men meget dyrt hvad angår materialekonsumtion og arbejdskraft.
 • Grensystemet. Dette er en enklere konstruktion, der ikke kræver en stor investering af materielle ressourcer. Den består af kantsten, der danner trapperne i verandaen. Mellem disse elementer hældes der sand, hvorefter belægningstegninger lægges.

Lad os se på, hvordan du kan male to versioner af verandaen med dine egne hænder.

Princippet er i princippet det samme i begge tilfælde. Simpelthen i den første variant er det nødvendigt at bruge til et fastgøring af fliser et tyndt lag af glutinøs struktur. I det andet tilfælde, tværtimod, et tykt lag.

Afslutning af den konkrete veranda

Du skal starte vendingen ovenfra og gå ned. Det er for det første, at den øverste veranda rydder, hvorefter trinnene tages. Hvad angår finishen på den vandrette platform, er installationsteknologien nøjagtig den samme, hvis samtalen handlede om at færdiggøre sporene.

Det er nødvendigt at starte fra kanten og gradvist flytte til husets væg eller til indgangsdøren af ​​den. Men før det skal du nødvendigvis betonbaseret behandles med en primer med dyb penetration.

OBS venligst! Primeren med dyb penetration trænger ind i det øverste lag af betonbunden, hvor det polymeriserer og gør dette lag stærkere. Dette øger betonens klæbende egenskaber.

Alle efterfølgende operationer følger mønsteret:

 • Påfør den betonbaserede limopløsning med et lag på 0,5-1,0 cm med en notet trowel.
 • Fliserne er placeret på hjørnet i første række.
 • Den ekstreme flise er installeret i første række fra den modsatte side.
 • Begge elementer er forbundet med en lang regel eller en fiskelinie. Dette er et vandret niveau, langs hvilken mellemliggende belægningsplader vil blive lagt.
 • Ved installation af alle elementerne skal to tilstødende kontrolleres for vandret installation med et lille niveau.
 • Du kan samle den anden række uden at indstille reglen (se billedet nedenfor). Hvert enkelt stablet element skal blot kontrolleres med et lille niveau og på den samlede serie og på den allerede monterede.

Foring af trin kan udføres på forskellige måder. Her menes originalitetens ægthed. Det er først, at fliserne kan lægges langs trinets plan og derefter langs riggernes plan. Eller tværtimod. I princippet accepteres begge muligheder for produktion af forskellige herrer. Dette er hvem der plejede at hvad.

Afslutning af kantsten verandaen

Udformningen af ​​curb verandaen er ganske interessant. Fra grundplanet til trinets højder stiger kantsten op, som kan gives næsten enhver form og gentager formen af ​​trapperne og verandaen selv. Det vil sige, det kan være en rektangulær form, polygonal, oval og så videre. I dette tilfælde skal højden af ​​hver enkelt struktur være præcist indstillet, glem ikke afstanden mellem dem, som bestemmer trinets bredde. Og da der er standard dimensioner af veranda trin: Bredde - 30 cm, højde 15 cm, er det muligt at bestemme med stor nøjagtighed og størrelsen af ​​grænserne selv.

Hvad angår strøelse derimellem, det grundlæggende krav -. Kan en sand lagtykkelse på mindst 30 cm alle de resterende plads fyldes med snavs. Det vigtigste - alt dette vrøvl med sand skal straks straffes. Så kan du gå til klædningsprocessen.

OBS venligst! Teknologien til at færdiggøre curb veranda er baseret på udførelse af overfladearbejder fra bunden opad.

For det første er det nederste trin foret, så den anden og så videre. Det sidste element bliver den øverste platform.

Og i dette tilfælde kan du udføre alle operationer afhængigt af hvilken rækkefølge du er vant til at udføre. Men der er flere punkter, som du skal være opmærksom på.

 • Udsigterne af stigerørene udføres på en tynd klæbemiddelsammensætning.
 • Træets foring foregår på et tykt lag af lim (3-5 cm).
 • Mellem elementerne i vandret og lodret efterbehandling er det nødvendigt at forlade et hul på op til 3 mm for tilstedeværelsen af ​​en lineær udvidelse af materialet.
 • Mellem fliserne er der også et hul, der derefter fyldes med sand eller en tør cement-sandblanding.

Konklusion om emnet

Som du kan se, er processen med at afslutte verandaen med belægningsplader ikke særlig vanskelig. Ved at vælge denne mulighed, du vinder på mange fronter: billige dekorationsmaterialer, produktion arbejde med sine egne hænder, udvælgelse af produkter i tekstur og farve stor. Selvfølgelig mister baneplader til andre fliser materialer i nogle henseender, men hvis du leder efter en budgetmulighed, så er det præcis det, du har brug for. Og argumenterer ikke selv om dette.

 • Flise til veranda frostresistent anti-slip

 • Flise til trappe trin i huset

 • Gummi fliser til trapper

 • Maksimal rampehældning

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Pools frostbestandige til sommerhuse

Ved at installere en frostresistent pool kan du nyde at svømme på ethvert passende tidspunkt. Takket være poolen kan du lære børn at svømme uden at forlade stedet. Men inden

artikler 0 Comments

Foto wallpapers i det indre af stuen

Stuen er hovedstuen i lejligheden, og ejerne skal altid være særlig opmærksom på indretningens design. Enhver kvinde ved det helt godt, at ifølge udseendet af salen vil gæsterne dømme hendes

artikler 0 Comments

Kombineret tapet på gangen

Indtastning af huset, gæster begynder bekendtskab med lejligheden, dens design og interiør, hvilket gør det første indtryk af ejeren. Og forsiden af ​​huset er gangen. Ofte gør ejerne en stor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

11 − = 3