Comments 0 0 7 Views

Sådan hældes en veranda med beton

Hvis kælderen i huset er høj, nær indgangen skal du udstyre en fuld veranda. Hvis du vil lave en holdbar konstruktion, er det bedst at bruge beton som hovedmateriale. Men før du fylder verandaen, er det værd at lære detaljeret om alle faser af arbejdet.

Funktioner af verandaen lavet af beton

For at undgå mange problemer i opførelsen af ​​verandaen er det bedre at oprette det under opførelsen af ​​huset. I dette tilfælde vil strukturen have en fælles base og vandtætning med huset. Oprettelsen af ​​et isolerende lag er et af de vigtige faser af arbejdet. Når alt kommer til alt, efter at de er blevet udført, kan verandaen vare i snesevis af år og ikke blive deformeret. Hvis samtidig konstruktion med huset er umuligt, er det værd at installere konstruktionen under dørniveauet med ca. 5 cm.

For at skabe en veranda skal du tage cement M400. Hvis mærket er lavere, kan materialet ikke opretholde en konstant belastning. Oprettelsen af ​​verandaen forekommer i flere faser:

 1. Fremstilling af. På dette stadium er stedet forberedt til verandaen samt beregning af dimensioner.
 2. Hovedtrinnet. På dette stadium er installationen af ​​træformning og hældning af beton.
 3. Det sidste stadium. Efter at betonen hærder, er materialet færdigt.

Efter at have set videoen om byggeprocessen, vil du være i stand til at finde ud af, ikke kun hvad der skal gøres, men også om nogle vigtige nuancer af sådan aktivitet.

Territorisk forberedelse

Hvis der var en gammel veranda foran huset, skal den være helt fjernet, hvilket giver fri plads. Efter jordens overflade er ryddet af bygningsaffald, skabes en grube under fundamentet. Dypens dybde skal være ca. 30 cm. Bredden af ​​pit skal være 3 cm mere end verandaområdet.

Under forberedelsen af ​​territoriet er det nødvendigt at fjerne planterne helt på stedet. Og også opdrættes resterne af træernes rødder, hvis de ligger tæt på verandaen. Efter rydning af territoriet og udgravning af hulen til bunden falder mursten ned efterfulgt af sand. Under denne proces skal det sikres, at alle hulrum i gruset er fyldt med sand.

Formwork Creation

Efter beregningen oprettes forskallingen. Dens højde skal overskride højden af ​​verandaen med 30 cm, da brædderne bare vil gå til jorden i denne afstand.

Forsiden af ​​fordybningen styrkes af stivere, så de ikke deles under betonens tryk. Resultatet er en træstruktur. Som har stigninger og sider. For ikke at bruge en stor mængde beton på porchhældning, fylder mange pladsen inde i kabinettet med beluftede betonblokke og andre lignende materialer. Dette gøres på en sådan måde, at der er plads mellem blokkene, som vil blive fyldt med en løsning.

Hvis verandaen allerede har side hegn af sten eller klodser. Fordybningen er kun en stigning. Det er værd at huske, at der før monteringen fastgøres en forstærkende metalramme, som er nødvendig for at bevare gradenes form efter hældning.

Processen med at skabe en veranda af beton

For at fylde verandaen med beton korrekt, er det værd at overveje i detaljer hvert trin af arbejdet:

 1. Bestemmelse af typen af ​​trin. På dette stadium bestemmes trinets størrelse og konfiguration. Dette er hvad bekvemmeligheden af ​​verandaen afhænger af. Skridt skal gøres bred nok til at placere en fod på dem. Men hvis du gør dem for brede, vil det være ubehageligt at klatre verandaen. Hele strukturen kan have en rektangulær, firkantet eller trapezformet form. Hvis antallet af trin er mere end tre, skal du installere en håndliste.
 2. forstærkning. Inde i fordybningen er der skabt en ramme af metalstænger, som gentager konturerne på stigen og gennemsyrer hele rummet fyldt med beton.
 3. udfylde. Da beton til verandaen har brug for meget, er det bedre at bruge en elektrisk betonblander til blanding. Opløsningen fremstilles i følgende forhold: 1 del cement og 2 dele ruder og sand. Vand tilsættes, indtil opløsningen har en dejlig konsistens.
 4. Modning af beton. Forskallingen fjernes efter ca. 5 dage. Men før du begynder at bruge konstruktionen, er det værd at huske på, at betonen er ved at blive stærk i løbet af en måned.
 5. Det sidste stadium. På dette stadium står verandaen over for betonen. Normalt er betonstrukturen færdig med en kunstig eller natursten. Hvis huset er lavet af træ, er det bedre at bruge træ eller kompositmaterialer til beklædning.

At verandaen viste sig pålidelig, bør hver handling udføres korrekt, uden at forsømme reglerne. Hvis du ikke er sikker på at du vil gøre alt rigtigt, bør du omhyggeligt studere videoen, som viser processen med at udføre arbejdet.

Hvordan man vælger en flise og dekorere verandaen

Et af de bedste materialer installeret på en beton veranda er en flise med en grov overflade. Det er ikke modtageligt for svampe og kan modstå temperaturændringer.

Hvis du vil lave verandaens originale, kan du vælge en flise af forskellige farver, der skaber et originalt design. Også når du vælger fliser, kan du købe materiale til grader af samme farve, og for risers, skal du vælge en anden nuance.

Flisebehandling er som følger:

 1. For det første blæses støv fra overfladen af ​​betongvognen og snavs fjernes.
 2. Derefter anbringes lim på betonen og til flisen. Det er værd at huske på, at laget ikke skal være tykt.
 3. Derefter presses flisen mod betonen.
 4. Mellem alle materialer er der installeret plastafstandsstykker, som ikke tillader flisen at bevæge sig.
 5. Den næste dag efter udførelsen af ​​disse værker er fugene forsmeltet med en speciel sammensætning, som skal matches med farven på efterbehandlingsmaterialet.

Facing med sten

Sten som en veranda kan bruges til at skabe en mursten og træhus. Vælg normalt følgende materialer:

 • marmor;
 • kvarts;
 • granit.

Sådanne materialer har ikke blot et attraktivt udseende, men tåler også tung belastning og kan vare i årtier. Den mest populære sten er granit, da det giver dig mulighed for at skabe et ydre i både klassisk og moderne stilarter. Til afslutning af verandaen kan du vælge allerede færdige plader eller købe råvarer og vente, indtil det er savet.

Mange ejere af landejendomme vælger mursten. Denne beklædning eksternt er meget forskellig fra granit, men det er fremragende til design af sommerhuse. Sådan materiale vælges af dem, der ønsker at modtage materialer af høj kvalitet til en lavere pris end granit.

Brug af beton og belægningsplader

Betonfliser er et billigt materiale, som kan bruges til at skabe trin. Forskellige fyldstoffer giver dig mulighed for at lave efterbehandling af forskellige farver og teksturer. Den mest populære er belægningspladen, som efterligner sten.

Ulempen ved dette materiale er en glat overflade, så efter færdiggørelsen er det nødvendigt at montere foringen. Denne flise giver dig mulighed for at slette grænsen mellem stierne i haven og verandaen.

Keramiske og klinkerfliser

Et kendetegn ved keramiske fliser er tilgængeligheden af ​​en række farver og teksturer. Det kan være:

 • blank;
 • mat;
 • lettelse.

Men i modsætning til andre lignende materialer er en sådan flise skrøbelig og er ikke designet til tung fysisk anstrengelse.

Klinker fliser er lavet af skifer ler og kan have forskellige former. Et sådant modstående materiale er modstandsdygtigt over for frost og ikke forkælet ved udsættelse for aggressive kemikalier. Overfladen af ​​flisen er grov, så den er ideel til verandaforing.

Porcelæn fliser

Følgende komponenter anvendes til fremstilling af dette materiale:

 • ler;
 • mineraler;
 • kvarts;
 • feldspat.

På trods af at disse samme materialer også bruges til skabelse af keramiske fliser, er porcelænstensikker meget mere pålidelige, da det produceres ved hjælp af en anden teknologi. Flisen er modstandsdygtig over for fugt og kan bruges som et efterbehandling materiale til en beton terrasse eller veranda. Men det er værd at overveje, at dette materiale har en høj pris.

Hvis alle beskrevne handlinger udføres korrekt, bliver verandaen ikke blot en pålidelig og holdbar konstruktion, men også et smukt element i huset. For mere information er det værd at se videoen.

 • Mulighed for udformning af verandaen i et træhus

 • Wooden veranda

 • Enheden af ​​verandaen i træhuset

 • Veranda af træ

Previous Porch til badet
Next La base del pilar de la terraza con tus propias manos

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sådan tilsluttes elektrisk gulvvarme

Til dato er gulvvarmesystemet blevet meget populært. Dette forklares af forskellige grunde. Især det varme gulv giver dig mulighed for jævnt at varme op i hele rummet. Plus, du kan

artikler 0 Comments

Suspenderet sving på kæder

Blandt de mest foretrukne spil på gårdspladsen er børns swing swing altid i første omgang. En simpel enhed og mulighed for at nyde din yndlingsunderholdning på et hvilket som helst

artikler 0 Comments

Flydende tapet i korridoren

Gangen er det rum, hvor gæsterne konstant kommer. Det er på gangen, at de, der er i din lejlighed for første gang, får et indtryk af hele huset, dets ejere

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

2 + 8 =