Sådan kombineres tapet i korridoren

Sådan kombineres tapet i korridoren

Lad os tale om, hvordan du kan kombinere tapetet i korridoren. Spørgsmålet om udvælgelse af materialer til korridoren er en vigtig og ansvarlig foranstaltning, hvorpå det endelige resultat af reparationen direkte afhænger.

Det er korridoren, der er det sted, der ofte kaldes "telefonkort" af ethvert hus eller lejlighed. Fra hvor korrekt design af dette værelse vil blive valgt, vil gæster, der kommer ind i huset, få et indtryk af ejeren af ​​huset, hans smag præferencer (på billedet - moderne design af gangen i en by lejlighed).

Vælg materialer til korridoren

Tænk over design for din korridor, glem ikke at i dette rum er der næsten ikke noget naturligt dagslys.

Derudover er korridoren generelt lille, med flere døre i den, hvilket betydeligt komplicerer designet (i billedet - kombineret tapet i en lille korridor).

Tip! Når man vælger materialer til korridoren, bør man vælge lyse farver, lærred med små mønstre, glat tekstur.

Sådanne materialer vil ikke kun se smukke ud i gangen, men også hjælpe dig med at få effekten af ​​visuel udvidelse af rummet (i billedet - kombineret tapet til gangen).

OBS venligst! Klæder med store blomster passer ikke til korridoren, da de "stjæler" pladsen, vil gøre pladsen mindre.

Designere anbefaler at vælge en kombination af flere tapet til korridoren. Mange producenter af moderne efterbehandling materialer tilbyder klare ensembler, der omfatter 2-3 typer af tapet (på billedet et eksempel på en sådan sammensætning).

Monokrome lærred kan bruges til at dekorere den øverste halvdel af væggene i gangen (afbildet). Udformningen af ​​den nedre del udføres ved anvendelse af materialer, som har lodrette strimler.

OBS venligst! Det er vigtigt, at lærredet til dannelsen af ​​bunden af ​​væggene var mørkere, så de ikke kunne se spor af snavs.

Denne kombination vil hjælpe dig med at gøre harmoni i korridoren, gøre det hyggeligt, smukt og funktionelt. På grund af dette rums høje permeabilitet anbefaler fagfolk, at der anvendes korridorens konstruktion til at bruge vaskbare materialer til vægge. I dette tilfælde kan du nemt fjerne mærkaterne fra tøj, sko, fra væggen og gemme i lang tid æstetisk udseende til dine vægge (i eksempeleksemplet på design af hallen med vaskbare materialer).

Vælg tapet eller råd fra fagfolk

Udformningen af ​​vestibler kan udføres ved hjælp af laminerede materialer, som har en fremragende smudsafvisende funktion. Sådanne klæder har en speciel beskyttelsesfilm, så du kan tørre dem med en fugtig klud. En interessant løsning til korridoren vil være brugen af ​​en kombination af flere varianter af vaskbar tapet (eksempel på billedet).

Vil du gerne modtage nyttige oplysninger om, hvordan du designer en korridor? Vi tilbyder at se videoen omhyggeligt

Flydende tapet hjælper med at skjule alle mangler, ujævnheder, der er tilgængelige på overfladen af ​​væggene. Derudover kan du vælge tekstur og farve på sådanne færdige materialer for at opnå maksimal harmoni i lejligheden eller huset (i billedet - korridorens design med vaskbare materialer).

Takket være kombinationen af ​​flere typer flydende tapet, suppleret med voluminøse applikationer, kan du oprette en fantastisk stil i korridoren (en interessant løsning af dette design på billedet).

Blandt de nye tendenser inden for indretning bør nævnes og metal tapet. Sådanne materialer er dækket af et tyndt lag aluminiumfolie, så de har en lang driftstid, de kan vaskes. Afhængig af husets ejeres personlige præferencer kan du vælge metalbaggrund med forskellige mønstre.

Korktæpper kan ofte findes i korridorerne af bylejligheder. Disse materialer fabrikanter dækker et særligt lag af beskyttende lak, så de kan vaskes. Kork tapet er lavet af naturlig kork, så de er helt sikre for menneskers sundhed.

Tip! En interessant løsning vil være en kombination af sådanne tapeter med andre former for dekoration.

Sådanne materialer er nemme at rengøre, så de er ideelle til gangen.

Hemmeligheder til at dekorere en lille korridor

Oftest i en gennemsnitlig lejlighed, små gange. Når du vælger tapet til dem, giver du lyse farver.

OBS venligst! Undgå mørke efterbehandling materialer med store farver, dette vil føre til en "skjult" plads, som følge heraf korridoren vil blive vist endnu mindre i størrelse.

Når man kombinerer tapet til sådanne lokaler, anbefaler fagpersoner at købe vaskbare linned med minimal mønster. For visuelt at øge loftet er det optimalt at klæbe væggene med stribet tapet. Som et ekstra element, der giver mulighed for at forbedre denne effekt, kan du overveje spejle og væglamper.

Design af en lang smal korridor

Dette værelse designere betragtes som en af ​​de mest vanskelige at designe. Men ved brug af en kombination af flere metoder til efterbehandling materialer, selv om det er meget muligt, at få et rart og hyggeligt værelse. For det første afviser tapet med en grov tekstur. Glem ikke, at i en smal korridor på væggene hele tiden dig og dine gæster vil røre hænder røre dem fugtige tøj, tasker, og fordi materialerne til udsmykning af vægge i dette rum skal være særlig holdbart og modstandsdygtigt over for fugt, mekanisk deformation. Når du vælger farver til smalle gange, forsøge at kombinere flere typer af tapet.

For eksempel kan en strimmel gøres lys, og for den anden strimmel kan du bruge mørke nuancer. Den originale version af den vandrette adskillelse af vægge ser oprindelige ud i den smalle korridor. Til en sådan designløsning kan du bruge tapestriben - ledsagere. Såkaldte indvendige designmaterialer, der tilhører samme tekstur og farve, er ens i tykkelse. Hvis du vil, kan du prøve at hente tapet selv, og du kan straks bruge sortimentet, der tilbydes af store tapetproducenter.

Du kan for eksempel prøve en kombination af to eller flere muligheder, der tilbydes i en serie. Hvis du vælger en rulle med lyse billeder, kan den bruges som en accent i det indre, der er skabt i gangen. Resten af ​​gangen kan klistres med monofoniske materialer, for ikke at miste plads i rummet.

Betydningen af ​​design

Den værdi, som har en vestibul i en moderne lejlighed eller et landhus, kan ikke overvurderes. Det er ved sit indre, at alle, der kommer ind i huset, vil skabe et første indtryk af alle de værelser, der er i dette rum. Ud over kombinationen af ​​tapet er det vigtigt at vælge den rigtige belysning, brug ekstra tilbehør i korridoren. Som belysningskilde til korridoren er det bedre at bruge spotlygter, de vil medvirke til at understrege kombinationen af ​​tapetlag favorabelt.

I korridoren vil der være relevante forskellige typer vaskbar tapet. Nogle materialer vaskes med bløde svampe, da de ikke modstår alvorlige mekaniske belastninger. Andre vaskbare materialer er i stand til at modstå vaskemidler, og der er nogle typer tapet, der kan rengøres selv med hårde børster. I korridoren er det bedst at købe tapet af den tredje slags, så de bevarer deres oprindelige udseende gennem hele den operationelle periode. Men tekstil- og papirbaggrunde til sådanne lokaler vil ikke være den bedste mulighed, de vil hurtigt miste deres attraktive udseende, de bliver nødt til at spilde tid og penge til en anden reparation.

konklusion

Kombinationen af ​​forskellige typer tapet, udvælgelsen af ​​malerier af forskellige farver, med eller uden tegning, hjælper dig med at gøre din sædvanlige korridor til et rigtigt "visitkort" af din lejlighed. Du vil med rette være stolt af det indre, du opretter i dette rum. Vælge et flydende tapet i gangen, væggene vil ikke være synlige led, hvilket vil gøre dem æstetiske. Fordelen med flydende tapet og det faktum at du kan ændre stedet uden at fjerne hundredvis af vægge hele tapetet. Periodisk vedligeholdelse af sådanne materialer sikrer, at du over en lang periode kan nyde det design, der er skabt i den sædvanlige korridor.

  • Baggrund i design af gangen

  • Typer af banketter til hjemmet

  • Hvordan man vælger en banket i gangen

  • Hvordan man laver en banket med egne hænder

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map