Comments 0 0 3 Views

Sådan repareres persienner på plastikvinduer

Om sommeren bliver blinds en uundgåelig egenskab af plastvinduet. Især hvis lyset fra middags solen er rettet direkte ind i vinduet, skal du kigge efter beskyttelse bag gardiner eller persienner. Sagen er uden tvivl nyttig og praktisk. De er nemme at bruge og tager næsten ikke plads i vinduesrummet. Roll- eller kassettestrukturer er lidt ringere i popularitet til klassiske vandrette lamellære systemer eller strenge med vertikale arrangement af vævssæt. Sidstnævnte er af en række grunde blevet vildt populære i kontorer og kontorer. Klassiske gardiner fjernes universelt fra forretningsstilen.

Konventionelle lamellære vandruller findes meget oftere i et vinduesåbning af standarddimensioner, lodret anvendes hovedsagelig i værelser med højt til loftet og store vinduer. Rullegardiner foretrækker at åbne plastikvinduer som "døv" beskyttelse fra omverdenen - her er de uerstattelige. Det kan være et soveværelse eller et børnerum.

Metoder til fastsættelse af persienner

Moderne design af fastgørelseselementer til persienner på plastvinduer kan opdeles i tre kategorier:

 • Kapitel montering på rammen ved hjælp af selvskærende skruer eller skruer;
 • Fastgørelse af blindsystemet på vinduesrammens vinduesramme, så det åbnes uhindret i alle stillinger, herunder i ventilationsmodus;
 • Gentag vedhæftningsmetode gør det muligt ikke at skelne plastprofilen ved at bore huller.

Ifølge den allerede etablerede tradition er der fastgjort vertikale systemer på enhver vinduesåbning i en baguette-ordning uden kontakt med isoleringsglassen. Dette skyldes udformningen af ​​lodrette lameller, deres bredde er normalt ikke mindre end 10 cm, således at man kontrollerer lystransmissionen, mindst 10-15 cm mellem vinduet og lamellernes plan.

Derudover er der øgede krav til udseendet af lodrette persienner, der anvendes i kontorbygninger. De bør med succes kombineres med det indre af rummet og normalt, med undtagelse af plastikvinduerne, lukkes vindueskarmet og en del af rummets vægge ved siden af ​​vinduesåbningen.

Udformningen af ​​sådanne persienner gør det praktisk muligt kun at åbne vinduesrammen i et plastvindue i luften. Fastgørelse af lodrette persienner er næsten identisk med installationen af ​​en baguette til almindelige gardiner, men i stedet for sidstnævnte er der installeret en særlig tung cornice med en skjult mekanisme til styring af persienner.

Rullande varianter bruger et kraftigt og tungt weblagringssystem, så næsten altid fastgørelsen til plastvinduet udføres ved hjælp af ekstra armaturer og baldakiner. Dette gør det muligt for strukturen at opretholde stivhed og styrke, når du trækker banen i den krævede højde.

Både vandrette og rulle versioner af persiennerne er designet til et blad og er placeret på indersiden af ​​vinduet.

Metoden til fastgørelse af persienner på en plastikprofil uden skruer

De fleste mennesker tror med rette, at det er bedre, hvis persiennerne er fastgjort til plastruden uden at bore huller.

Grundlaget for systemet er et sæt vandrette strimler af plast, aluminium, presset karton eller træ, der er forbundet på en særlig måde, til en fleksibel bane. Blindens specielle mekanisme gør det muligt at rotere strimlerne rundt om den vandrette akse og derved ændre det skyggede område af vinduesåbningen.

Alle hemmelighederne i styringen af ​​persiennerne er gemt i boksen cornice, placeret øverst. Den samlede vægt af strukturen afhænger af størrelsen og området af persiennerne, bredden og materialet af lamellerne. Fastgørelse af standardversioner af persienner med en bredde af lameller på højst 2 cm og en længde på ikke mere end 80 cm kan gøres simpelthen på vinduesplastikken ved hjælp af specielt dobbeltsidet tape.

At lim gardinestangen til plastens glatte overflade:

 1. Vi bruger dobbeltsidet tape eller lim påført over hele længden af ​​limet cornice;
 2. Ved limning skal klæbemiddelet grundigt affedtes med acetone eller alkohol, inden limen påføres plastikrammen.
 3. Påfør et lag lim på sidens overflade og tør det i 1 time. Efter påføring af limen igen og fiks cornice. Yderligere operationer kan udføres om 10-12 timer.

I den nederste del af vinduet limes fastgørerne, der holder persiennerne i udfoldet og strakt tilstand, på samme måde. En kontrolledning eller speciel lath er gevind i hullet på cornice, hvis rotation justerer vinklen på lamellerne.

Rådet! Brugen af ​​dobbeltsidet tape er en fuldt begrundet mulighed, forudsat at det anvendte materiale er af høj kvalitet.

For at sammenligne og kontrollere styrken af ​​forbindelsen skal du prøve at fastsætte to identiske genstande på den glatte overflade ved hjælp af tape og lim. I det første tilfælde vil skrælstyrken være meget højere end for limforbindelsen.

Fastgøring af persienner på plastruder med selvskærende skruer

Før arbejdet påbegyndes, skal du sørge for, at den valgte model for højde og bredde svarer til vinduesglasets proportioner og dimensioner. På internettet er der mange anbefalinger til brug for fastgørelse af persiennerne en plastpære - en smal, 10 mm bred plastikstrimmel, der fastgør glasset i rammen. Normalt motiverer forfatterne rådene om, at glasskærmen på en plastikprofil let kan erstattes af en ny, hvis den er i stykker. Dette er lettere og meget billigere end at ændre foringen.

Det er enklere og mere pålideligt at fastgøre gardinestængerne på persiennerne direkte på hovedrammen af ​​plastrudeforinger, omtrent i følgende rækkefølge.

Markér ved hjælp af et niveau og en blyant placeringen af ​​cornice over vindueskarmen, så vinduesglaset udelukkende lukkes med lameller. Vi sætter i den øvre del af ørerne, der fastgør øreringe. Disse er de elementer, der tjener til at reparere cornice shell til eksterne konsoller, vi installerer dem inde i cornice ifølge instruktionerne.

Markér positionen af ​​beslagene på foringen og marker med en blyant stedet for boring af huller til selvlukkende skruer. Bor, ca. 0,5 mm mindre end skruens diameter, bor et hul for hver beslag.

Til fastgørelse vælger vi selvskærende skruer, der anbefales ved brug af størrelser eller standard aluminium under en skruetrækker. Arbejdsdelens længde er ikke mere end 12 mm. Indpakning en efter en, skal beslagene udjævnes ved hjælp af bygningens niveau. Ellers kan cornice fastgøres med en skråning til venstre eller højre side.

Derefter bores de resterende huller til fastgørelse af beslagene, og den manglende lukning er pakket. Kornet sættes på beslagene, alle nødvendige beslag til lukkemekanismen. På samme måde fastgøres låsene i bunden af ​​vinduet med selvdrejende skruer, hvorefter mekanismen af ​​mekanismen justeres.

vigtigt! Når du vælger borepladserne, bør du ikke for meget trække sig tilbage til vinduets periferi, det er muligt at snuble på de skjulte dele af vinduets kontrolmekanisme.

Montering af persienner på plastikvinduets åbningsramme

Vingenes anordning gør det muligt at afvise brugen af ​​selvlukkende skruer til fastgørelse af persienner af enhver konfiguration. I dette tilfælde bruges en speciel plast ørestik til at feste tagskæggene, hooked, som en krog, over vinduesbladets øvre kant. Afhængig af længden af ​​plastvinduet og vægten af ​​persiennerne kan sådanne "kroge" være to eller tre. Øreringe simpelthen "snap" i cornice kroppen, fast holder det inde på grund af plastikets elastik. Så hænger krokodillen simpelthen på vinduets vinduesramme.

Det skal bemærkes, at denne fastgørelsesmetode er den mest universelle og tillader smerteligt at fjerne blinds fra vinduet og montere igen et ubegrænset antal gange.

Ulemperne ved et sådant fastgørelsessystem indbefatter:

 • Monteringsringen klemmer gummiforseglingen af ​​kassen, med langvarig brug kan det føre til delvis ekstrudering af visse fragmenter af tætningsmidlet og tab af tæthed;
 • Fastgørelseshætten er ringere i styrke til henholdsvis metalbeslagene, og dennes levetid er meget mindre;
 • Ved fastgørelse af persienner skal åbningsvinklen på bladet begrænses for at forhindre mulige skader på persiennerne ved hjælp af persiennerne på indersiden af ​​vinduets skråninger.

Under alle omstændigheder gives instruktionen til at forklare essensen af ​​at fastgøre persiennerne til plastikvinduer altid til det solgte kit. Som regel udarbejdes moderne instruktioner med maksimal detalje, næsten på tegneserien, og kræver ikke særlige færdigheder til at arbejde med persienner. Hvis dette ikke er nok, eller hvis fastgørelsesmetode ikke passer dig, kan du altid se efter en video på internettet, der forklarer, hvordan du sikrer blinds til plastikvinduer alene.

 • Fastgørelse af romerske gardiner på plastikvinduer

 • Pas på plastikvinduer derhjemme

 • Beskyttelse mod børn på plastvinduer

 • Beskyttelse af vinduer mod indtrængning

Previous Hylde til legetøj
Next मर्मोट पेंट करें

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sådan laver du et hegn af plastflasker

Plastflaske. Hvad af det gjorde bare ikke et genialt sind. En plastflaske (PET) kan ses overalt. I dag er det ophørt med at være et genanvendeligt materiale, det er ophørt

artikler 0 Comments

Hvilke slags lamper til en garage er

Korrekt og vigtigst af høj kvalitet belysning - dette er det vigtigste problem, der skal løses, når du foretager indvendig efterbehandling af garagen. Reparation af bilen eller vedligeholdelse uden højkvalitetsbelysning

artikler 0 Comments

Anvendelse af fedtsten

Sten talklorit er kendt i lang tid. I de gamle tider blev det oftest brugt til at behandle patienter, i dag er det et moderne byggemateriale. Forresten blev der endda

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

45 + = 53