Comments 0 0 4 Views

Sådan syes et hus med en sidespor

Blandt de mange typer af finish til huse lavet af tømmer, mursten eller beton, i dag vil vi uddybe på sidespor. Det er et universelt og praktisk materiale, der har mange fordele. Udsmykning af huset med sidespor anses for at være en af ​​de mest populære. Du kan forvandle dit hus, gøre det mere attraktivt og vigtigst af alt, beskytte det mod det eksterne miljøs skadelige indflydelse. Dette vil medvirke til at udvide husets levetid. Og hvis du overvejer at træet er meget let forkælet af fugt, ultraviolette stråler og temperaturændringer, så er sådan beskyttelse simpelthen nødvendig. Ikke desto mindre vil nogle kendere af naturligt træ sige, at de ikke ønsker at skjule sin adel under lag af efterbehandling. Det er ligegyldigt, på markedet kan du finde sidespor under strålen, som perfekt efterligner træ.

Fra denne artikel lærer du materialets egenskaber, dets sorter og teknologien til skinning med dine egne hænder.

Typer af sidespor til efterbehandling

Før vi begynder at analysere processen med montering af sidesporet, vil vi se på varekataloget, hvorfra du selv kan vælge det egnede materiale. Så der er flere sorter af sidespor til efterbehandling huse. Hvis du tager højde for tømmerhusets foring, så for arbejde vil du se sådanne typer:

 • vinyl sidespor. Det er 100% plastik. Dens fordel er, at plastikken absolut ikke interagerer med fugt. Hun skader ham ikke. Panelerne selv har en lille vægt, ser godt ud og er praktiske. Den største fordel ved vinyl sidespor er dens høje modstand mod eksterne faktorer. Ved at sy dit hus med en vinyl sidespor, der simulerer baren, skaber du illusionen af ​​en afrundet bar, da du kun kan skelne materialer fra nært hold;
 • metal sidespor. I hjertet af materialet er et metalark, som desuden er dækket af flere lag polymer, når det fremstilles. Stålpladen er beskyttet med galvanisering, hvorefter den er malet og påført på basisbelægningen. Det kan være forskellige slags tegninger, imiteret træ eller andet materiale. For at dække falder ikke, er det dækket af lag af polyester. Metal sidespor under baren er også lavet, så det er svært at skelne det fra den virkelige, som det kan ses fra dette billede.

Accent! Siding under baren er beskyttet ikke kun udefra, men også indefra. Dette gør det muligt for materialet at være helt beskyttet og vare længere.

Vinylprodukter er ikke så stærke som metal. Men de har en lavere pris og vil ikke ruste over tid. Og vægten af ​​materialerne er anderledes, så vinylbelastningsbelastningen på bygningen bliver ikke så stor. Både den første og den anden art varierer i deres positive egenskaber. Udadtil kopierer de strålen perfekt, er holdbare, pålidelige, alsidige og pleje af materialet er let.

Hvis vi taler om dimensioner, er størrelsesområdet ret stort. Hvis blokhus er produceret i længden på 2-6 m, så er sidesporimitation af bjælken 0,5-6 m, med en tykkelse på 0,5 mm. I uforudsete tilfælde kan du selv trimme materialet og passe det til at passe.

Tip! Ved arbejde med metalprodukter er det vigtigt at beskytte området mod korrosion efter skæring. Ellers begynder materialet at ruste og vil ikke vare længe.

Arbejde med materialet er praktisk selv for en person. Sagen er, at materialet på grund af den lille tykkelse har en acceptabel vægt. Den ligger mellem 2,5 og 4 kg / m2. Med disse parametre vil husets sidespor fra tømmeret blive færdigt hurtigt og nemt.

Jeg vil være opmærksom på en yderligere funktion af materialerne. De er opdelt i disse typer:

 1. Simulering under profilstrålen. Siding har et firkantet eller rektangulært tværsnit, så forsiden er lavet fladt, som det ses på billedet.
 2. Simulation for rundstang. Sådanne produkter har en halvcirkelformet tværsnit, der er karakteristisk for afrundede logs.

På trods af disse særpræg, ændrer installationen af ​​sidespor under stangen ikke. Det er kun den æstetiske side.

Arbejde med sidesporene på huset

Nogle nyttige oplysninger om den sidespor, du har lært, nu er det tid til at tale om, hvordan man gør husets hud med dette materiale. Umiddelbart vil du være glad - processen er enkel, det er kun vigtigt at gennemgå vejledningen og gennemføre alt i livet. Første fase af arbejdet er installation af en kasse. Takket være denne teknologi kan du udføre isolering, uden hvilken du ikke kan undvære. Monteringsladen kan bestå af to typer:

 1. Af metal - Det ligner profiler til gipsvæg. Metallets profil bliver fastgjort til væggen på bøjlerne.
 2. Af træ. Mere klassisk mulighed. Disse er enkle blokke af træ, hvis installation er udført på væggen ved hjælp af skruer. Du kan også bruge suspensioner.

Alle kan installere kassen. Det er kun vigtigt at observere afstanden og jævnt fylde rammen. Hvis du arbejder med en metal kasse, så har den sine egne egenskaber. Den færdige ramme vil have mindre stivhed, så den styrkes af vandrette broer. Med en metalprofil kan du vælge en radiator med en hvilken som helst bredde. Det er kun nødvendigt at lave huller til bøjler i den og i en dampspærrefilm. Dette design vil undgå kold broer.

Tip! Denne metode er egnet til isolering af ikke kun træstrukturen, men også mursten eller beton.

På grund af en simpel installationsproces kan du fjerne krumningen af ​​væggene. Først skal du fiksere til bunden af ​​suspensionen, og kun derefter rette dem til de lodrette metalprofiler. Suspensionens ende er bøjet til siden.

Hvis vi taler om trækassen, sker det i flere trin:

 1. Den første ting at gøre er at rette stængerne på hovedkassen. Dens tykkelse skal være den samme som tykkelsen af ​​materialet til isolering.
 2. Derefter placeres isoleringspladerne i rummet mellem bjælkerne.
 3. På toppen af ​​alt er dækket med en dampspærrefilm, er der lavet en modkasse. Og kun så sidespor under skråningen. På den måde får du ventilationsklarationen under sidesporingen.

Tip! Begynd at installere lathingbehovet fra bygnings hjørnet. Beregn forsigtigt fikseringstrinnet og fastgør det. Hvis du tager højde for de stærke vinde, er det ideelle skridt til skæring til 40-45 cm. Hvis der er mere, vil du høre en rattling af sidesporet, hvilket vil forkorte levetiden. Først skal du rette de vinklede strimler, trække linjen mellem dem og fastgør de andre stænger.

Nu er alting klar til at feste sidesporet under baren. Lad os se nærmere på teknologien til fastgørelse af materialet.

Montering af sidesporet med egne hænder

Derudover vil du blive bedt om at betjene panelerne også kan ikke undvære start og slut trim, gerigt, indvendige og udvendige hjørner og dekorative strimler, der vil skjule steder sidespor forlængelse. Hvis du sammenligner prisen på disse forsyninger med sig selv sidespor, er det blotte øre, så du skal ikke sjuske, købe de rigtige produkter, til styrehuset var perfekt, og finishen er ikke forringet i et par måneder.

Så udførelsesprocessen er som følger:

 1. Først skal du indstille startlinjen. Det har en lidt anden struktur. Stangen er fastgjort til kassen med skruer, hæfteklammer eller negle. End at bruge løse. De efterfølgende ark af sidesporet overlapper fastgørelsespunktet. Arbejdet skal starte fra bunden og bevæge sig opad, som vist på billedet.
 2. Når den indledende stang er fast, kan du begynde at fastgøre det første ark af sidesporet. Takket være låsesystemet kan du nemt forbinde startstangen til det første sidespor. Det er kun at vedhæfte det til kassen og fortsætte til andre rækker. Arbejdet udføres støt, uden hastværk. Monter materialet med selvskærende skruer eller negle.
 3. Når du arbejder, skal du bruge følgende tip: Monter sidesporet fra midten til kanterne, fastgør det med et søm eller et klip i midten af ​​spalten. Så hvis materialet udvides under indflydelse af temperatur, vil det bevæge sig lidt, men ikke deformere. Derudover er spidsens hoved eller selvkranen ikke nødvendig for at dybere dybt eller ikke skrue op. Ellers kan han ikke flytte.
 4. Ved opbygning af paneler skal afstanden mellem dem være 5-7 mm, når de installeres om sommeren og 12-15 mm om vinteren.

Processen udføres indtil alle elementer er installeret, og huset er ikke beklædt. I kurset er dekorative hjørner, plader og andre dekorative elementer.

Lad os opsummere resultaterne

På grund af speciel bearbejdning kan du ikke skelne mellem de bygninger, der var færdige af ham. De klare helt med den dekorative del af huset, og også pålideligt beskytte den.

 • Sådan sy et hus ud af en bar udenfor

 • Efterbehandling huset fra lamineret finer tømmer

 • Materialer til efterbehandling af huset fra træet

 • Simulering af strålen til indvendig efterbehandling

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Grundlaget for USP

Oprettelsen af ​​fundamentet kan kaldes en af ​​de sværeste øjeblikke i opførelsen af ​​enhver struktur. Stiftelsens type vælges afhængigt af jorden, tilgængeligheden af ​​grundvand, det materiale, hvorfra strukturen og andre

artikler 0 Comments

Drovnik med egne hænder

En wood-logger (eller en træbor) er et skur til opbevaring af brænde. Så betydningen af ​​dette ord bestemmes af det russiske sprogs ordbøger. Strukturen er nyttig, i mange tilfælde bare

artikler 0 Comments

Forbrug af flydende tapet til 1 kvm

Forberedelse til reparation indebærer udarbejdelse af omkostningsestimater for basismaterialer, så det er lettere at holde registreringer og planlægge arbejde. Ønsker virkelig ikke at forblive med overskuddet, eller løbe rundt, farende

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

83 − 79 =