Comments 0 0 6 Views

Sex på verandaen af ​​sommerhuset

I et landhus og i landet drømmer mange mennesker om at skabe et hyggeligt hjørne, hvor man kan slappe af og tilbringe tid sammen med venner og familie. Ofte er et sådant værelse eller et opholdsområde en veranda. Hvis der ikke er spørgsmål med vægge og tag, så er spørgsmålet om, hvordan man skal dække gulvet på verandaen ved dacha, bekymret for mange ejere af forstæder fast ejendom.

Hvad er en veranda

Verandaen er et rum af åben eller lukket type, som er en fortsættelse af huset. Denne struktur er normalt kun betjent i sommeren, og derfor er den ofte ikke udstyret med varmekommunikation.

I tilfælde af en lukket struktur er verandaen glaseret og brugt i den kolde årstid. På samme tid for gulvet skal du bruge en varm materialetype (bord eller bar). Til opførelse af tag og støtter anvender det materiale, hvorfra huset eller træet er bygget.

Krav til sex på verandaen

På grund af det faktum, at betingelserne for udnyttelse af gulvet på stugens veranda svarer til betingelserne for at være i det åbne rum, skal gulvbelægningerne opfylde følgende krav:

 • Vandmodstand. Gulvet på den åbne veranda, såvel som på den lukkede veranda, kan udsættes for kraftig indtrængning af fugt, ved at gå i våde sko eller komme i vand under regnen. Hvis materialet vælges uden at tage højde for denne faktor, kan den blive beskadiget og hurtigt ubrugelig, hvilket kræver reparation eller en komplet udskiftning;
 • Modstandsdygtighed over for slid og mekanisk belastning forskellige typer. Den konstante strøm af mennesker på verandaen og møblerne der er installeret der har en betydelig belastning på gulvet;
 • Endurance. Hyppige sollys og temperaturændringer bør ikke påvirke verandaens gulvs kvalitet og levetid, forårsage deformation eller beskadigelse. Lige så godt skal materialet reagere på eventuelle ændringer i mikroklimaet;
 • Sikkerhed. Efter regnen og ramte vandets overflade, hensigten med sne og is på den, bør der ikke være nogen situationer, der bidrager til skade. Basen skal dække det materiale, der har god vedhæftning til enhver form for skosål.

Fordele og ulemper ved gulvmaterialer

Afhængigt af præferencerne er budget- og designfunktioner, fælles muligheder for verandaer, hyggelige terrasser af landhuse, hytter eller hytter, gulvet lavet af sådanne materialer:

 • Træ;
 • pyntede;
 • Keramiske fliser;
 • Gummi belægning;
 • linoleum;
 • Underjordisk etage;
 • beton;
 • PVC.

træ

Trægulvet på verandaen vil fylde denne hvilzone med hyggelig energi, gøre det hjemligt og elegant. Særligt relevant er muligheden for en lukket veranda med glaserede åbninger, hvor fugt ikke kommer fra regnen.

Blandt fordelene ved at bruge træbeklædning til verandaen kan man bemærke den økologiske kompatibilitet, høj termisk ledningsevne, holdbarhed og styrke. Med passende pleje varer bestyrelsen, belagt med svampeimpregnanter, lakeret eller tonet, lang tid.

Selv i mangel af opvarmning på verandaen er det i det kolde år slet ikke koldt at stå på et sådant gulv. Træet udstråler varme og gør atmosfæren rolig og fredelig.

Vigtigt! Der skal lægges særlig vægt på vandtætningen af ​​veranda-gulvet, da overskydende fugt vil fremme udviklingen af ​​svamp og putrefaction, hvorfra gulvbrættet hurtigt bliver ubrugeligt.

Den største ulempe ved at bruge træ er materialets høje omkostninger såvel som brandbarheden. Desuden kræver bestyrelsen særlig pleje og regelmæssig behandling med antiseptiske forbindelser.

pyntede

Decking - et universelt alternativ til trægulvet, især på verandaen. Spørgsmålet om, hvordan man skal dække gulvene på en åben veranda, og samtidig bruge miljøvenligt materiale, så kan brugen af ​​decking være en glimrende løsning. Den er baseret på træspåner, med polymere bindemidler. En vigtig ulempe ved dette materiale er brandbarhed. Men ellers har det ubestridelige fordele:

 • En lille vægt af paneler, som er nemme at transportere og udføre installationen;
 • På grund af den særlige struktur, med tilstedeværelsen af ​​riller i strukturen, forbliver fugt ikke på overfladen, der dræner ned. Samtidig er det vigtigste, at afløbssystemet er ordentligt organiseret under gulvet;
 • Denne belægning er ikke bange for solens stråler, eller pludselige temperaturændringer;
 • På grund af speciel imprægnering er det umuligt at udvikle forarbejdningsprocesserne og forekomsten af ​​insekter.
 • Det øverste lag af den bølgede struktur forhindrer skader og glider;
 • Lang levetid. Med ordentlig pleje er det mere end 30 år.
OBS venligst! Bedre kvalitet har en sammensat plade, som omfatter imprægneringer baseret på PVC, polyethylenbindemidler er af lav kvalitet.

Omkostningerne til sådant materiale er ikke det laveste, men med alle dets fordele og det tilsvarende budget er det optimalt for en åben veranda eller terrasse.

Keramiske fliser

Keramisk belægning er en god mulighed, som også har fordele og vil blive prissat til mindre end brugen af ​​træ. Flise ser smukke ud, det er ikke for krævende i plejen og er let at lægge. I tilfælde af beskadigelse af belægningen er reparation ikke vanskeligt og kræver ikke en fuldstændig demontering af hele rummet.

OBS venligst! For dem, der foretrækker at fliserne dækker alle ujævnheder i gulvet, bør du grundigt forberede det til stuvning.

Blandt fordelene ved keramisk efterbehandling af basen kan identificeres:

 • Denne belægning er ikke bange for fugt, sol og temperaturændringer;
 • Fliserne påvirker ikke svampen og skimmelsvampen, og hvis der er mørke pletter i sømme, kan du hurtigt og nemt fjerne fugemassen og udføre sin styling på en ny måde;
 • Let at rengøre. Gulvet, der er dækket af fliser, kan vaskes med almindeligt vand ved hjælp af flydende rengøringsmidler;
 • Høj brandsikkerhed og mulighed for at installere i en pejs eller grill;
 • En bred vifte af former, farver, teksturer og tegninger. Du kan vælge en flise til enhver indvendig af verandaen.

Det er imidlertid ikke blottet for et sådant køn og nogle mangler, der kan rettes, hvis man kender vejen:

 • Kulden fra en sådan belægning ændres ikke fra årets tid. Flisen er kold selv i den mest varme varme. Når der arrangeres en sådan dækning i en åben veranda, vil det desuden give et køligt. I en lukket struktur kan du installere et varmt gulv, hvilket gør det muligt at bruge verandaen komfortabelt i den kolde årstid;
 • I tilfælde af punktpåvirkninger eller hyppig vandring på hæle kan flisen revne eller blive beskadiget. Men det er ikke svært at erstatte et beskadiget område, hvis der er en bestand af materiale;
 • For en åben terrasse er det bedre at vælge muligheder med en grov overflade for at undgå skader og glide.

Gummibelægning

Gummi fliser - en praktisk og funktionel slags materiale, der bruges til verandaer og åbne områder. Det kan også bruges til at dække det gamle trægulv uden at demontere det. Den er tilgængelig i form af ruller, og i form af fliser eller krummer. Gummifliser er et moderne alsidigt materiale, der har sådanne fordele som:

 • Kan lægges på forskellige typer af underlag (beton, træ, metal);
 • Lang levetid (over 10 år uden reparationsarbejde);
 • Sådanne overtræk er ikke bange selv om forskellige kemiske stoffer (alkali, syre og andre kemiske opløsninger);
 • Belægningen er ikke bange for høj luftfugtighed eller pludselige temperaturændringer;
 • Let at rengøre og let at rengøre;
 • Ikke underkastet deformation og krympning
 • For gummifliser er ikke bange for mekaniske skader, det er ret stærkt og behageligt at røre ved.

linoleum

Dette materiale vil optimalt komplementere interiøret og blive en funktionel og praktisk belægning på verandaen af ​​en lukket type med tilstedeværelse af opvarmning. Den største fordel ved linoleum er dens lave omkostninger og tilgængelighed i forskellige designs. Men sådan gulvbelægning kræver en maksimal fladhed på overfladen. Derudover kan det ikke medføre konstant slag på sollysets overflade, det kan ikke producere den mest behagelige lugt. Dette materiale er ukompliceret i pakning og lette at passe på, overdreven fugt er ikke farlig for den.

Påfyldning af gulv

Praktisk og ultramoderne, læssegulv - en smuk og original løsning til verandaen. Det er muligt kun at gøre sin installation med egen styrke, hvis der er en vis erfaring, er det bedre at henvende sig til fagfolk. Blandt fordelene ved et sådant gulv kan identificeres:

 • Lang levetid på belægningen (mere end 20 år);
 • Funktionalitet. Belægningen aborterer ikke med tiden, forringes ikke af mekaniske påvirkninger og belastninger, dets udseende ændres ikke;
 • Let at rengøre og rengøre.
 • Kan monteres på beton eller på en flad træoverflade.

Den største ulempe er den høje pris, men med tilgængeligheden af ​​midler er det rigtige valg at bruge gulvet til verandaen.

OBS venligst! Nyligt populære 3D-gulve er blevet populære, så du kan lave tegninger eller ornamenter

beton

Moderne udviklinger inden for produktion af byggematerialer gør det utroligt. Tror ikke, at et simpelt betongulv på verandaen vil se kedeligt og kedeligt ud. Anvendelsen af ​​topping med farvestoffer vil medvirke til at gøre betonggulvet smukt og originalt. Blandt fordelene ved dette materiale er:

 • Styrke og holdbarhed
 • Ikke bange for fugt og sol, og temperaturændringer;
 • Muligheden for at dekorere efter vilje.

Blandt minuserne af en sådan belægning kan man identificere arbejdsomheden i installationsprocessen og manglen på en varmebesparende effekt. Hvordan man laver et betonggulv på verandaen vist i videoen:

PVC

Plastgulvet kan installeres både på det åbne og på den lukkede veranda. Det er praktisk, nemt at installere og undemanding i omhu. Denne belægning er ikke bange for skimmel og svamp og kan installeres selv på en overflade med et ikke-fladt plan. Derudover vil en række farver, design og tegninger hjælpe med at vælge et sådant gulv til ethvert interiør i rekreative området. Belægningen kan simulere en keramisk flise eller træ, samt andre teksturer.

Resultatet

Hvilken form for gulvbelægning vil ikke være foretrukket, bør altid tage højde for funktionerne i verandaens placering, graden af ​​dens drift, behovet for at installere et varmt gulv, vinduesåbninger, tilstedeværelsen af ​​kommunikation, installationsfunktioner. Derudover er det altid nødvendigt at tage hensyn til den finansielle komponent, hvilket gør det muligt at optimere dækningen for alle parametre. En ordentlig installation og omhyggelig pleje hjælper dig med at betjene ham ikke kort tid, hvilket gør dit ophold behageligt på verandaen.

 • Hvordan male gulvet på den åbne veranda

 • Lager til terrassen bord

 • Montering af terrassebordet fra KDP

 • Hvordan man vælger fastgørelseselementer til et terrassebord

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Mini-fabrik til skumblokke

Fremstilling af de enkleste byggematerialer er favoritretningen for små virksomheder. På dette område kan en minifabrik til fremstilling af skumblokke være et rigtigt fund, eller omvendt, for at blive en

artikler 0 Comments

Kombinerede huse lavet af sten og træ

Hvad kan være bedre end et naturligt byggemateriale? Dette spørgsmål kan betragtes som retorisk. Ved en tænkning om naturligt i hovedet kommer træet straks. Det har unikke kvaliteter, der ikke

artikler 0 Comments

Cat indgiver

Ethvert husdyr har brug for sit eget område, hvor han vil føle sig komfortabel og sikker. Katte er ingen undtagelse, og ofte tiltrukket af hendes plads giver ejerne en ulejlighed.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

19 + = 22