Comments 0 0 9 Views

Søjlefonden for verandaen med egne hænder

På scenen med udformning af en udvidelse er en af ​​de vigtige opgaver at vælge typen af ​​fundament. Den mest almindelige er den kolonnebaserede base. Dette skyldes de lave omkostninger ved materialer og enkelheden af ​​designet. Men før du korrekt laver et kolonnefundament med dine egne hænder, er det nødvendigt at lave en tegning af det fremtidige design og beregne det nøjagtige antal nødvendige materialer.

Fordele og ulemper

Du kan skabe et kolonnefundament med dine egne hænder selv uden involvering af professionelle bygherrer. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at følge de grundlæggende regler for at skabe sådanne konstruktioner og ikke at lave fejl.

Vigtigt! Kolonnefundamentet skal vælges, når der opbygges lyskonstruktioner, hvis vægt ikke overstiger tusind kg pr. Kubikmeter. Ofte på søjlerne skabes bade, rammehuse og verandaer.

Den beskrevne type fund har følgende fordele:

 1. Den kolonneformede base kan konstrueres og bygges med egne hænder uden brug af specialudstyr. For at skabe et sådant fundament, behøver du ikke at ansætte professionelle bygherrer.
 2. Basen kan bygges på næsten enhver form for jord. Men det skal bemærkes, at sådanne strukturer ikke bør installeres i områder, hvor der er et højt grundvandsniveau.
 3. For at skabe en beskrevet type fundament, behøver du ikke at udføre arbejde med at udjævne terrænet.
 4. Høj hastighed på erektion. Kolonnefonden kan bygges inden for 2 uger.
 5. Det er også værd at bemærke, at det kolonneformede fundament ikke behøver dyrt vandtætning.
 6. Den beskrevne type fundament kan vare i mere end 50 år, hvis der i løbet af byggeprocessen blev overholdt teknologi.
 7. Søjlefundamentet til verandaen eller havepavillonet kan oprettes på et sted med store forskelle i højden. Oprettelsen af ​​andre typer grunde på et sådant websted er meget dyrt.
 8. Relativt lave omkostninger. Hvis vi sammenligner kolonnefundamentet med andre typer af sådanne strukturer, er det værd at bemærke, at det kan bygges med minimal mængde penge til oprettelse af en veranda.

Men den kolonnebaserede base har ulemper. Disse omfatter manglende evne til at skabe tunge strukturer. På et kolonnerfundament vil det heller ikke være muligt at oprette en bygning med et kælderrum. Før du vedhæfter en veranda til huset, er det værd at sørge for at skabe en præcis bygningstegning.

Grundlæggende dybde

Dybden, som søjlerne ligger på, afhænger af flere faktorer. En af dem er den type struktur der skabes. Det er også vigtigt at tage hensyn til jordens geologiske egenskaber på stedet.

Fundamentets dybde er fundamentet opdelt i 3 typer:

 • skylle;
 • melkozaglublenny;
 • ikke uddybet.

Den første type fundament er sat under jordens fryse niveau på stedet. Den lave grund er opført 40-70 cm under jordbunden. Den tredje angivne type fundament er placeret på jordens overflade. Men det er værd at huske på, at jordens frugtbare lag skal fjernes under alle omstændigheder.

Typer af kolonnefundamente.

Før du selv laver et kolonnefundament, skal du vide om dets sorter. Et sådant fundament kan være præfabrikeret og monolitisk. I det første tilfælde er det nødvendigt at tage højde for, at en type mursten - brændt - skal bruges til at oprette strukturen. Omkostningerne ved dette materiale er ret høje. Derfor vælger mange hussejere andre materialer.

Monolitisk fundament er mere almindeligt og repræsenterer en struktur med grillning. For at gøre understøtningerne mere solide er det værd at gøre forstærkning. Men i de fleste tilfælde, når man opretter en terrasse, er det ikke nødvendigt, da designet er let nok.

Ikke begravet fundament

Denne type base for forlængelsen etableres ganske ofte. Afstanden mellem poler er normalt 1,5-2,5 m. Et sådant fundament kan skabes på ikke-hævede grunde, hvis bygningen har en lav vægt.

Under oprettelsen af ​​et sådant fundament anvendes følgende materialer med egne hænder:

 • beton;
 • borbeton;
 • betonblokke;
 • mursten;
 • mursten sten.

Ofte brugt blokke, der har dimensioner på 20x20x40 cm. Beregne omkostningerne ved en sådan base er enkel nok, du skal bestemme prisen på en enhed og efter beregning af mængden af ​​anvendt materiale beregner omkostningerne for hele strukturen.

Den kolonneformede base kan være lavet af mursten. Men det skal huskes, at det ikke er nødvendigt at anvende silikat og keramiske klodser med lav frostbestandighed.

Arbejdet med at skabe et ubrudt kolonnefundament kan opdeles i flere faser:

 1. Rengøring af byggepladsen og markering af territoriet.
 2. Identificer de steder, hvor understøtterne vil blive placeret. Først er de installeret på hjørnerne af den fremtidige struktur. Du kan bestemme antallet af kolonner ved at beregne belastningen på hvert element i fundamentet.
 3. Lav en sandpude under hver søjle.
 4. Installation af fundament understøtter. En tykk betongblanding bruges til at forbinde søjleelementerne. Det er værd at huske, at den åbne del af blokkene skal være færdig med gips.
 5. I sidste fase er der en vandtætning af søjlerne med ruberoid eller bitumenmastik.

Det skal bemærkes, at støtterne også kan være træ, hvis deres diameter er 20-30 cm. Før brug skal materialet være imprægneret med tjære eller spildolie. For at øge stabiliteten af ​​understøtningen skal de neddykkes i en 15-centimeter betonstand, som i forvejen hældes i gruben.

Fuldt begravet kolonnefundament

Denne type fundament skabes ret ofte, når man opbygger en veranda. Som forskud anvendes rør oftest. Da hovedbelastningen falder på beton, kan du bruge metal, borbeton og endda plastprodukter.

Valget af rørdiametre skal foretages ud fra belastningen på understøtningerne. Til lette bygninger er det tilstrækkeligt at oprette poler med en diameter på ca. 10 cm. Hvis verandaen skal være af mursten, er det værd at øge diameteren af ​​understøtningerne til 20 cm.

Et finkornet kolonnefundament er skabt i flere faser:

 1. Forberedende arbejde. På dette stadium er territoriet ryddet af bygningsaffald og fjernelse af fremmedlegemer. Derefter udføres markeringen af ​​plottet. Ved hjælp af pinde og en ledning på jorden er der steder, hvor polerne vil blive installeret. Ofte nok til at skabe en veranda er der nok 4 søjler.
 2. Hvis stængerne er skabt rundt, på de markerede steder udføres boringen med en forudbestemt dybde. Det er værd at huske at i dybden er det nødvendigt at tilføje 15 cm til arrangementet af en sandpude. Hvis kolonnerne er af firkantet tværsnit, bliver hullerne i den tilsvarende form skåret ud.
 3. Lav en sandpude. Efter at være faldet i søvn hældes sandet med vand og omhyggeligt komprimeres. Efter ramming er tagmaterialet lagt på bunden. Dette er nødvendigt for at forhindre sand i at blive vådt under hældning af beton.
 4. Installation af rør. På dette stadium er rørene udjævnet ved hjælp af bygningens niveau. Det er værd at huske, at når grundvandet er tæt på jorden, er det nødvendigt at smøre søjlerne med vandtætningsmateriale til jordens overflade.
 5. Hældning af betonopløsning. På dette stadium hældes beton-grusblandingen ca. 30 cm. Først blandes 1 del af betonen, 2 dele sand og 2 dele fint grus. Efter hældning løftes røret ca. 15 cm. Dette er nødvendigt for at skabe et fundament, der hjælper med til at forhindre udstødning af poler, når du stikker jorden.
 6. Vandtætningsrør. Efter at betonen er helt størknet, er det nødvendigt at vandtætte søjlerne med tagmateriale for at fylde brønden med sand. Det er vigtigt at komprimere materialet.
 7. Under hele processen er det lejlighedsvis nødvendigt at kontrollere rørets korrekte positionering ved hjælp af et bygningsniveau.
 8. Forstærkning og hældning af beton til rørets øvre kant.

Efter 2-3 uger efter afslutningen af ​​dette arbejde kan du fortsætte med at opbygge verandaen. Det samme princip bruges til at skabe en kolonneformet base lavet af plastrør. For at forstå præcis, hvordan designet er skabt, er det værd at se på, hvordan det kolonneformede fundament er skabt med egne hænder på den præsenterede video.

 • Binde en kolonne fundament med dine egne hænder

 • Udskiftning af det gamle fundament af et træhus

 • Hvilken cement til fundamentet er bedre at vælge

 • Hvad er grundlaget for et drivhus bedre?

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Hylder på badeværelset

Ethvert badeværelse skal ikke kun have et attraktivt udseende, men også være funktionelt. Selvfølgelig løser smukke reparationer og kvalitet af VVS næsten alle problemerne, men for at klare begge opgaver

artikler 0 Comments

Hældningen af ​​rampen for handicappede

Organiseringen af ​​sikre og komfortable forhold for bevægelse af handicappede er et tegn på et civiliseret samfund. En sådan anordning er rampen. Hvilke normative handlinger regulerer proceduren for udrustning af

artikler 0 Comments

Kombinationen af ​​tapet i to farver i stuen

Hallen er midt i lejligheden, dette er det mest besøgte værelse i huset. Derfor er designen af ​​hallen (eller stuen) underlagt de strengeste krav. Valget af tapet til dette rum

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 2 = 2