Soveværelse i landlig stil

Soveværelse i landlig stil

Landstil, eller som det normalt kaldes, er landet særligt interessant for indbyggere i megacities og små byer. Næsten alle, tænker på hvile, repræsenterer et sommerhus eller et hyggeligt landsted, hvor du kan slappe af ikke blot din krop, men også din sjæl. Landsstilen bruges oftest til at arrangere køkkener og spisestuer, men det er ikke mindre økologisk i soveværelserne.

Soveværelset i landstil er et rummeligt, lyst værelse, fyldt med søde små ting og komfortable massive møbler (som i dette foto).

Hovedtræk i landestil

For landsbyens stil, funktioner som:

  • økologisk kompatibilitet
  • enkelhed;
  • naturlighed;
  • lys;
  • komfort;
  • pastellfarver.

Uden disse kvaliteter er det svært at forestille sig designet af et landlig værelse. I resten er retningen ret uhøjtidelig: Du kan eksperimentere med møbler, tekstiler, tilbehør, trim.

Soveværelset i landets stil skal have ro og ro - og det er den vigtigste betingelse!

Hvilke efterbehandling materialer passer til et soveværelse

Først og fremmest er det nødvendigt at vælge kun naturlige materialer. Land er ikke den stil, som nyhederne på byggemarkedet er egnede til, konservatisme er mere passende her.

Tip! Alt i dag er meget dyrt. For væsentligt at spare på efterbehandling materialer, kan du købe kunstig.

Kun de skal efterligne kvaliteten af ​​den naturlige finish: sten, træ, stof tapet.

Den bedste dækning for soveværelsesmure i landets stil er maling. Kun farvestofferne er bedre at vælge tykke, som efter at applikationen er efterladt til tekstur, giver farvekonsistens. Det anbefales ikke at eksperimentere med dekorative og venetianske plaster, selv om de efterligner naturlige materialer, men anses for dyre og prætentiøse for en simpel landlig stil.

Du kan forsøge at påføre væggen tekstureret gips, og derefter male dem i en blid, rolig farve (som i billedet).

Men det er jo bedre at dække soveværelsens vægge med tapet. Vinyl, interlining og glasfiber skal udskydes til en anden sag - i stil med landet vil de se akavet ud. Papir ser meget mere harmonisk ud her, i dette tilfælde er papir tapet at foretrække for dyre teksturerede belægninger.

Den mest egnede mulighed er tekstilbeklædning. Baggrund af bomuld, linned, chintz - den perfekte løsning til soveværelsesvægge i landets stil. Farven på tapetet skal være roligt, bedre monokromt. Grøntsager, små blomster eller ærter er også gode til landestil, men det er let at overdrive med dem. Derfor er det bedre at begrænse farvemætning kun til en del af væggene eller kun en af ​​dem. Et glimrende eksempel er vist på billedet. Det mest effektive udseende tapet med et ornament på væggen i sengens seng, og resten af ​​væggene kan males i sort / hvid eller indsættes med tapet.

Gulvet i landets soveværelse skal være naturligt og varmt - det er de vigtigste kriterier. Den bedste plan er en planet bræt, især eg.

Anbefaling! Hvis du køber naturlig eg - for dyrt, kan den udskiftes med parket eller laminat. Vælg kun farverne på brættet, tæt på naturligt træ.

Med et træ kan du eksperimentere for at gøre det mere interessant. For eksempel at dække en træplade med lak, imprægnering, plet. Dette vil gøre skyggen af ​​træ ujævn, understrege dens tekstur. Gulvene fra forskellige træer ser godt ud, men det er kun nødvendigt at have god smag for at kunne komprimere dem.

Loftet i "landsbyen" soveværelset skal være hvidt. Og et punkt. Tidligere blev hvidvask anvendt til sin farve, i dag er det mere moderne materiale - vandbaseret maling. En sådan belægning genopfrisker loftet, gør ikke skade på helbredet og rummer ikke plads som suspenderede eller spændte strukturer.

Dekorer loftet kan være tekstureret gips, kun gør det med forsigtighed - du kan nemt ødelægge alt. En mere pålidelig metode er træbjælker. Loft i loftet kan ikke kun bæres, men også dekorativt. For at gøre dette, brug ikke rigtige bjælker af massivt træ, men banket ned fra brættet af kassen eller plastpaneler.

Farven på loftbjælkerne skal være i harmoni med møbler og soveværelsesmøbler. Det er bedre ikke at gøre dem for mørke, mere stille, naturlige toner.

Tip! En win-win mulighed - hvide bjælker på et hvidt loft - er vist på dette billede.

Vinduer og døre

Døre i landet stil soveværelset skal gøres massiv. Fantastisk, hvis det er et lærred lavet af massivt træ. Udskift den dyre dør kan være et enklere design, men det skal også være helt træ - ingen grund til glas og plast.

Jo større vinduet i soveværelset er, desto bedre. For landsstilen spiller sollys en vigtig rolle - det skal trænge ind i lokalet fra overalt, afspejlet i spejle, forstærket af den hvide farve på væggene og loftet.

Rammer til vinduer kan enten være hvide eller brune, efterligne et naturligt ubehandlet træ. Fremragende udseende kunstigt alderen rammer og såler, understreger enkelheden af ​​"landsbyen" stil.

Soveværelsesmøbler i landstil

Det vigtigste krav til møbler er naturlighed. I soveværelset i landsstilen skal alle møbler være træ. Det kan være designer sæt, placeret separat, i hele rummet, og ikke i en klar linje. Eller ru møbler af "klodset" arbejde fra ubehandlede fyrplanker.

Ser smukt farvede møbler, til dette formål vælge lys nuancer: hvid, fløde, blå, pistacie.

Det centrale element i soveværelset er en seng. Til landsstil er der lavede, skårne senge på små ben. Sengen skal være bred og komfortabel. Sengen selv kan være lavet af træ, mens små udskæringer er tilladt. En anden mulighed er et smedet hovedgærde, i dette tilfælde skal kunstgenstande også findes på andre indvendige emner for at opretholde harmoni.

Udover sengen skal der være andre møbler i soveværelset, generelt fordi landestilen er præget af et stort antal funktionelle og enkle møbler. Dette skal nødvendigvis være et kommode, et klædeskab, et toiletbord eller sengeborde, et bord og stole.

Garderobeskabet eller indbygget garderobe er ikke en mulighed for landstil. Her er det bedre at lægge et klædeskab på benene, suppler det med en stor kommode (set på billedet).

Møblerne er anbragt i soveværelset kaotisk og overholder ikke strenge linjer og nogle ordrer. Skal være behagelig og smuk! Hvis pladsen i soveværelset tillader det, kan du sætte et stort toiletbord med et spejl i en træ- eller kurvramme. Og også - et bord og flere stole, mens stole kan være så bløde eller træ, og bordet er bedre at vælge en enkel, grov og massiv.

Vigtigt! Ud over træ og smedede møbler, i soveværelset i landets stil kan du bruge kurveindretninger.

Tekstiler til soveværelser

Soveværelse i stil med land - rige af tekstiler. Der er mange gardiner, dækker, servietter, tæpper og puder. Alt dette bør være lavet af naturlige stoffer: bomuld, linned, bomuld, uld.

For en seng kan du vælge et sengetæppe i en delikat floret eller små ærter, et motley bur. Patchwork tæpper og tæpper ser fint ud, hvis ejeren af ​​soveværelset gør dem.

Gardiner til vinduer er bedre at vælge monofoniske, gennemsigtige. I et lyst soveværelse vil de sprede solens stråler frem for at forhindre deres indtrængning indeni. Gardiner i en blomst eller med et vegetativt ornament skal antages.

Puder på sengen bør være meget. Og alle af dem skal være forskellige: både i størrelse og i tekstur, farve. I landstilen kan du blande mange nuancer, vigtigst af alt, må du ikke bruge prangende, lyse farver. Som om solbrændte farver - dette er hvad du behøver for et soveværelse i landets stil (et eksempel på billedet).

De broderede paneler, strikkede servietter, macrame og duge - alt dette økologisk kompletterer soveværelset, gør det mere hyggeligt og "bolig".

På gulvet skal du lægge et flettet tæppe, plaster plaid eller naturlig pels. Et blødt dække bør ikke dække hele gulvet, nok af et lille tæppe nær sengen.

Tilbehør og indretning til soveværelset

For et soveværelse i landets stil er det simpelthen nødvendigt med et stort træbryst. Det kan være et groft træ eller en kuffert foret med en klud. Det er installeret i foden af ​​sengen og bruges til at gemme sengelinned, puder og andre tekstiler.

En anden detalje er skærmen. Mobilskærme bruges til at skifte tøj, og nu er det bare et element af indretning. Træ, kurv, af et tapet eller andet stof - skærmen straks vil gøre et værelse mere behageligt, og stilen i et land genkendeligt.

Tilbehør i soveværelset skal være meget. Det kan være antikviteter, redskaber, moderne enkle ting. Håndværkets indretning ser godt ud: fra træ, ler, stof.

Talrige møbler i soveværelset er dekoreret med statuer, vaser, krukker, ure, tallerkener og andre genstande. På væggene kan du hænge rundt eller ovale spejle, paneler eller malerier i trærammer.

Som belysning kan du vælge originale lysestager, sconces og gulvlamper fra smedet metal, træ og stof.

Resultater og anbefalinger

Opret et soveværelse i stil med land vil have fra bunden. I dette tilfælde vil det ikke være muligt at ændre det allerede eksisterende design lidt, idet der introduceres "landlige" motiver og enkelhed. Som designpraksis viser, er det enkle, folkelige eller etniske stilarter, der koster mest.

Uundværlig for disse områder af naturlige materialer, håndlavede varer i dag er meget dyre og er eksklusive. Derfor skal du, inden du opretter et soveværelse i landestilen, afveje dine materielle evner og konsultere en designer. Og du kan se det omtrentlige resultat i et billede eller en video.

  • Soveværelse i højteknologisk stil

  • Soveværelse i barok stil

  • Soveværelse i beige toner

  • Hvid Soveværelse

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 + = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map