Stue toilet hytte

Stue toilet hytte

Hvilken slags konstruktion kan kaldes den vigtigste i landet? Selve huset? På den ene side ja, men der er et design, uden hvilket behageligt ophold på dacha er simpelthen umuligt. Hvad taler vi om? Du har sikkert allerede gættet at dette er toilettet. Og hvis det ikke er på dit websted, så er det nu tid til at tænke på, hvordan man bygger det. Faktisk er der intet svært i dette arbejde, da toilettet selv består af en grop, et fundament og en konstruktion ovenfra. Du skal bare beslutte, hvad dette design vil være. Der er forskellige variationer af bygningen. Vi vil gennemgå de mest populære af dem, og også koncentrere os om at opbygge et toilet i landstedet med egne hænder.

I denne artikel vil du se tegningerne, samt instruktionerne for at skabe et ret simpelt design. Dette vil hjælpe dig med at realisere denne ide i dit land. Du vil også lære fordelene ved at opbygge en hut-type struktur.

Varianter af toiletkonstruktion i landet

At du havde et generelt billede om toiletter til sommerhuse, anbefaler vi at du gør dig fortrolig med de konstruktioner, du kan oprette med egne hænder. Metoder til konstruktion er mange, de er helt afhængige af selve designet. Her er listen over de mest populære varianter af udførelse af et toilet til sommerhus:

 1. Pulver-closet.
 2. Klassisk toilet med en pit.
 3. Tørretumbler og kemisk toilet.
 4. Tilbageslag skabe.

Hvad er hver af dem? Den enkleste og mest almindelige er den enkle toilet med cesspool. Det er ideelt til sommerhuse, da enheden skal bruge lidt penge, materialet og selve designet er enkelt. Du skal bare grave en cesspool, styrke den og opbygge en overbygning. Et eksempel på et sådant toilet er synligt på billedet.

Med hensyn til slør-closets, de har en forseglet grube, hvor affaldet falder. Beholderen selv kan være anderledes, forskellig i design og størrelse og ligger langt fra strukturen. Bortskaffelse af affald fra det er ret simpelt, som i en cesspit. Du skal ansætte en kloaksystem, som pumper alt indefra. Som en mulighed for at gøre det selv. På billedet ses denne type konstruktion.

Pulver-closet Er en slags container, der er direkte under sedan. Ingen cesspool er nødvendig, og selve tanken er ret lille. Han skal også renses, da han bliver fuld. Det særegne er, at man efter brug regner med yderligere anvendelsesmuligheder. Det handler om drysende tørv med spildevand. Denne mulighed for at give kan kaldes en af ​​de billigste, kun selve rensningsprocessen medfører problemer. Pulverklausuler på billedet.

Ideel med hensyn til renlighed, bekvemmelighed og skabelse er kemisk eller biotoilet. Alt du behøver er at købe det og installere det på dit sted. Fordelene ved sådanne designs er, at det ikke behøver at blive rengjort. Og den ubehagelige lugt kommer ikke. Sagen er, at affaldet er opdelt på bekostning af specielle bakterier. Det eneste negative er prisen. Men hvis du har råd til det, så er det bedre at dvæle på denne mulighed.

Og hvad hvis du har et begrænset budget, og du har ikke råd til sådanne "fordele ved civilisationen"? Du kan selv oprette et toilet. Ideel i denne henseende - et toilet med en cesspool. Hvad angår overbygningen, ser det godt ud til toilettet. Hvorfor er han så god? Lad os finde ud af.

Hvorfor præcis toilettet hytte

Til at begynde med vil vi tydeliggøre, hvorfor vi overvejer et dacha toilet som en hytte. Sagen er, at et så usædvanligt design har nogle fordele i forhold til sine traditionelle "konkurrenter". Lad os se den positive side:

 1. Design funktion er, at når du opretter behøver ikke at bekymre med opførelsen af ​​taget, ordne det og konstrueret således, at det ikke flyde. I dette tilfælde toilettet tag selv sidevægge. Dette ses tydeligt på billedet.
 2. Du kan bygge en toilet-hytte med dine egne hænder meget hurtigere. Sagen er, at strukturen har et mindre antal strukturelle elementer.
 3. Bygningerne selv er ret usædvanlige og originale. Vi kan med tillid sige, at dine naboer ikke har et sådant toilet. Du kan med fordel skille sig ud.
 4. Toiletdøren vil ikke være trekantet på nogen måde. Dette er en almindelig firkantede dør uden trunkerede hjørner og andre problemer.
 5. Om vinteren vil du ikke have problemer med ophobning af bundfald på taget. Sneen kommer ned fra toilettet, fordi rampen er ret stor.
 6. Størrelsen på toilettet til sommerhuset kan variere. For at opnå det ønskede resultat kan du justere værdien af ​​hjørnevinklen på den dannede trekant.
 7. Materialet der skal bruges til opførelse af toilettet er træ, hovedsagelig bjælker. Deres behandling er ret simpel.

Som du kan se, tællede vi så mange som 7 fordele, som toilettet har. De siger i retning af virkelig at gøre opførelsen af ​​bare sådan en konstruktion. Der var dog nogle mangler. Næsten halvdelen af ​​dem:

 • det handler om udseende. Selv om det er originalt, er det ikke altid praktisk. Designet kan radikalt afvige fra andre strukturer på stedet, ikke passer ind i landskabet;
 • Da formularen er trekantet, er det nyttige rum med højde tabt;
 • hvis du ikke har materialer af den nødvendige længde (som er ret stor), vil det være sværere at oprette et toilet i landet.

Du har alle dataene til at sammenligne fordele og ulemper. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om det er umagen værd at opbygge lignende toiletter på webstedet. Hvis ja, lad os se på tegningen af ​​et dacha-type toilet og teknologien i dets oprettelse.

Udvælgelse af et sted til opførelse af et toilettelt

Opførelsen af ​​enhver bygning begynder med valget af et passende sted. Til toilettet er dette endnu vigtigere. Ikke underligt, at der findes forskellige regler og regler, hvis overholdelse ikke blot er en formalitet, men et løfte om din behagelige levevis. Et af hovedreglerne er at skabe forhold, hvor affaldets kontakt med grundvand vil være minimal.

Men det er ikke alle de krav, der kræver din opmærksomhed. Lad os se på den komplette liste over kriterier for din konstruktion, der skal bygges korrekt for alle parametre:

 1. Hvis der er en vand plot (flod, sø, vand godt), så afstanden tilladt til fremstilling af toilettet -. Ikke mindre end 30 m I det tilfælde, hvor reservoiret placering er lavere end den fremtidige placering til toilettet, anbefales det at skifte deployeringsstedet eller bygge under vandet kilde .
 2. Hvis der er en kælder, kælder eller andre lignende strukturer, skal du holde en afstand på 15 m.
 3. For boligbyggeri anses den optimale afstand for at være en yardage på 8 m.
 4. Hvis i landet du har kæledyr, så fra deres "bosættelser" skal du trække sig tilbage fra 5 m.
 5. Have, blomsterbede, senge og andre beplantninger, som ofte kan findes i nærheden af ​​hendes hus, også, ikke kan lide sådan et kvarter. Minimumsafstanden fra toilettet er 1 m.
 6. Endelig overveje vindretningen i dit område. Det er vigtigt, at du ikke ubehag dine naboer og ikke lytter til klager fra dem. Det anbefales ikke at bygge en toilethytte tæt på hegnet.

Vær opmærksom! Før du påbegynder opførelsen af ​​toilettet, er det vigtigt at finde ud af grundvandet. Det er tilladt at bygge en struktur, hvis vandstanden er 2,5 m under jorden eller mere. Ellers skal du udskifte cesspool med en septiktank, en baggrundsbelyst clusette eller et pulverlak.

Hvis du tager højde for disse regler og anbefalinger, så vil den konstruerede konstruktion i økologisk plan ikke påvirke det eksterne miljø på nogen måde. Alle vil være glade - og dig, og planter, og naboer, og endda kæledyr. Fandt et egnet sted? Så begynder vi opførelsen af ​​toilettet i hytten.

Trin 1 - Vi laver en cesspool og grunden til toilettet hytte

Grundlaget for "kabinet til meditationer" er en cesspool. Det er hun, der vil tage det vigtigste "slag". Hyppigheden af ​​rengøring afhænger af dens størrelse. Rengøring anbefales ikke at fylde pit til randen, men når mængden af ​​spildevand på toilettet nåede 70%.

Faktisk kan denne form for arbejde ikke kaldes kompleks. Det er tidskrævende og tager lidt tid. Du kan selv gøre det ved at bruge en skovl eller leje tungt udstyr. Men for et lille landhus vil din egen indsats være nok. Den anbefalede pit størrelse er 2х2х2 m. Lav mærkning på territoriet og begynde at grave jorden. Brug et målebånd og rørledning, styre størrelsen og ensartethed i hulen.

Når gruben er klar, er det bedre at styrke sine vægge. De bliver vores fundament, hvorpå grundhytten vil være baseret. Forstærkning sker på bekostning af brædder, betonringe eller en mursten. Brædderne skal være gennemblødt med antiseptisk før arbejde.

Tip! Når du sætter bunden ned, kan du gøre den tilbøjelig til bagsiden af ​​strukturen. Derefter sænkes indholdet mod lugen, der er designet til at rengøre hulen. Glem ikke, at du skal lave et hul til toilettet, ventilere og pumpe affald.

Trin 2 - Toiletbygning

Med jordarbejder flytter vi jævnligt til processen med at bygge rammen selv. Dacha toilet hut tegninger tegninger vil blive leveret. Efter alle halvdelen af ​​al succes afhænger af dem. Overbygningen selv kan være af flere typer: en hytte, en hytte, et fuglehus eller et hus. I vores tilfælde er dette den første mulighed. På billedet kan du se præcis, hvordan dette design er gjort.

Takket være tegningerne vil du ikke lave fejl. Så sørg for tilgængeligheden af ​​passende materiale. Råmaterialet til bygningen bliver et træ, nemlig brædderne. De er nemme at arbejde med, og de er praktiske. I arbejdet med ham kan du ikke undvære:

 • save;
 • høvl;
 • målebånd og blyant;
 • negle og en hammer (alternativ - skruer og skruetrækkere).

Her er en trin-for-trin instruktion til at oprette et skelet ovenfra:

 1. For at beskytte fundamentet skal du lægge et vandtætningsmateriale oven på det. Ruberoidet vil bare være rigtigt. Læg den i 2-3 lag.
 2. Start monteringen af ​​toilettet i hytten. Ideelt set brug bjælker 50x50 mm og bord 40 mm. I det glem ikke at lave et teknologisk hul i rammen. Den anbefalede diameter er 30 cm eller mere.
 3. Nu kan du samle strukturens for- og bagvægge. Takket være disse visuelle tegninger kan du hurtigt gentage det, du så. Og dimensionerne hjælper dig i dit arbejde. På billedet er der en bagvæg på toilettet i hytten.
 4. Lav skabelsen af ​​væggene på en separat overflade. Det er bedre at bruge en bar, men et alternativt bord er 50 mm. På billedet neden under toilets hytter.
 5. Når de to dele er helt klar, kan du rette dem i bunden af ​​strukturen.
 6. Nu er det tid til at skabe en lath på sidevæggene, som tjener som et tag. Hvis du planlægger at installere tagdækningsmaterialet, kan kassen tjene som et ubearbejdet bord på 20 mm.
 7. Faktisk er alle de mest komplicerede ting efterladt. Nu er det op til detaljerne. Du har forladt for at afslutte hytten, nemlig - for at installere døren, lav en skate, slå væggene med en foring og læg tagmaterialet. Arbejdet er ikke svært, men det tager lidt tid.

Og for at beskytte dit træ fæstning skal den færdige struktur behandles med et antiseptisk middel. Du kan endda købe en speciel maling til træ til udendørs arbejde og gøre toilethytten endnu smukkere.

Tip! Anbefal dig ikke at bruge metal tagdækningsmaterialer (såsom bølgepap, metal osv.), Da det vil være utrolig varmt om sommeren. Metalet er godt opvarmet og holder varme i lang tid. Og på toilettet er det meget dårligt.

Det er alt sammen. Bygningen er afsluttet. Designet er klar til drift. Du kan være den første til at bruge den i virksomheden. Se en video om, hvordan man opretter et design med egne hænder.

konklusion

Processen med at skabe et toilet til en hytte i forstæderne er ikke en nem sag. Det er kun nødvendigt at allokere tid til dette. Arbejdet er så simpelt, at den færdige konstruktion kan gøres i løbet af dagen. Og hvis du spørger nogen om hjælp, kan du klare det hurtigere. Du kan dele dine visninger i kommentarerne. Har du formået at lave en toilethytte i en sådan ordning? Prøv og find ud af svaret på dette spørgsmål.

 • Varmt toilet i hytten

 • Hvordan man vælger polycarbonat til et drivhus

 • Toilettet toilettet

 • Hvordan man laver træer i drivhuse

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − 74 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map