Comments 0 0 2 Views

Styrkelse af garagedøre

Garage er ikke kun det sted, hvor bilen er. Ofte gemmes det værktøjer, udstyr og andre ting. For at beskytte din garage mod indtrængende indtrengere skal du styrke sin mest sårbare del - porten. Der er ingen grund til at vende en garage til en fæstning - nok til at gøre det så stærk, at tyvene var urentable hans hack til det var for dem for lang og besværlig. Svag port til fare ikke kun din ejendom, men også de omkringliggende garager, hvor angribere kan få ved at lave et hul i en mur mellem garagen. Hvordan styres garageporte med egne hænder?

Hvilke porte skal styrkes

Det er umuligt at lave en port helt fast, men det er nødvendigt at være opmærksom på deres sårbarheder. Hvad gør porten et svagt punkt i garagen?

 • Ufuldstændig sammenhæng i folderne,
 • udragende hængsler til en hængelås,
 • De udragende sløjfer, som dørene hænger på,
 • svage låse,
 • Ventiler af tyndt metal uden ribben,
 • udragende penne, som du kan binde et kabel til,
 • fravær af alarm.

Den nemmeste måde at styrke porten på, hvis de svinger, som i de fleste russiske garager.

Dette design giver mulighed for forskellige modifikationer.

Valg af de rigtige låse

Hvilke låse er mest modstandsdygtige over for indbrud? Selvfølgelig er disse ikke hængelås. Absolut ikke egnet og de låse, der kan åbnes indefra uden en nøgle. Når du køber en lås, spørg straks at vise modeller specielt designet til installation i garagen. På sådan er der en mærkning "G". I passet på slottet skal du se på dets modstand mod indbrud: det må ikke være mindre end tredje klasse. Bemærk, at låse mærket "L" er placeret på venstre side af porten, hvis det ses fra siden af ​​hængslerne. Hvad angår mekanismerne, er de mest pålidelige dem sadlen eller disken.

Den bedste måde at styrke porten på er at installere 2-3 overhead låse indefra, svejs dem godt. Afstanden mellem låsene skal være ca. 40 cm. Det anbefales at gøre dette: Lav et låsbart vindue i døren, hvor låsene er åbne for berøring. Jo dybere låsen er installeret, jo vanskeligere er det at åbne den. En flad lås er installeret på vinduet, hvis der er bolthætter på ydersiden, brygges de således, at boltene ikke kan afskæres.

Når du installerer låse, skal du huske på følgende:

 • Låsemekanismen må ikke stikke ud over portplanet udefra,
 • fastgør dem til porten skal bolte tykkelse på ikke mindre end 8 mm,
 • låse bør være uden bolte tilgængelige udefra, så angriberen ikke kunne skrue dem eller bore dem.

Du kan også beskytte låsen på denne måde. Hvis der på den ene side af porten står rack låseplade nede og derefter på den anden side med skruer vedhæftet stykke gummi ca. 1 cm tykke og på størrelse med 10 * 10 cm. Hvis angriberne formår at bøje portbladets og begynde at save låsen, vil gummiet ikke gøre det i det mindste hurtigt.

Hængsler af hængelåse er også farlige, fordi de kan tilslutte et kabel til dem og simpelthen bryde porten med en lastbil. Derfor skal de skæres som alle udragende håndtag på ydersiden. Hvis du stadig vil forlade hængelåsen, skal du beskytte den. Til dette er den placeret i en forsænkning eller svejset omkring den ved beskyttelse, for eksempel fra et tykt rør. Det er bedre at foretrække specielle låse, tæt presset mod portens overflade.

Hvis der er en anden dør for at komme ind i garagen, så kan porten fra indersiden sætte boltstiften. Det ser ud på billedet. Bolten er lavet af et profilrør eller en kanal, og bøjlerne er lavet af metal- eller træblokke. Drejeskiven roterer på en gennembolt, som ikke er synlig udefra.

Styrkelse af foldere og sløjfer

Til porte er pålidelig, skal de være fremstillet af stål med en tykkelse på mindst 3 mm, og rammen - af kanal №5 eller 6. Boks gate skal være af kanal №6 og sikkert forbundet til gulvet og bjælkerne.

For at beskytte mod indtrængen i garagen kan du også placere de anden latticed døre bag den konventionelle port, som vil blive låst med et hængelås. Men denne lås bør ikke være placeret udenfor, men indeni. På ydersiden er en metalplade, der dækker det, svejset til porten. Takket være hvilket slottet vil være helt usynligt. Åbn den for at røre ved, hænderne presses gennem risten.

Hvis garagen er stor, så er kroge i pladerne, der ligger nær porten, svejset til porten og cementeret yderligere. Hængslerne skal svejses til karkassen i garagen og forstærkes. Til dette er metalstænger svejset til dem for at gøre det vanskeligt at skære. Men hvis røveren er bevæbnet med en acetylen fakkel, så kan det ikke hjælpe. Bedst af alt, hvis hængslerne ikke er udenfor, men indenfor, er endehængslerne med tryklagre betragtes som pålidelige.

Fra indersiden er også metalstifter svejset på porten, der stikker ud over deres konturer - de såkaldte "krabber". Når de lukkes, strækker de sig til siderne og går ind i hullerne på væggene. De vil holde porten på plads, lad dem ikke åbne eller falde, selvom løkkerne bliver savet. En række sådanne anordninger er sædvanlige store bolte med nødder. Møtrikkerne skal svejses i portens hjørner, og boltene, når porten lukkes, skal tiltrække dørene til rammen. Dette design er ikke særlig praktisk, men pålideligt og let at fremstille.

For at styrke garageporten svejses rammen fra metalhjørnet på mindst 75 mm og forstærkningerne. Det er vigtigt at styrke hjørnerne.

På en af ​​vingerne vedhæfte en bredbåndstål var at holde et koben eller andet værktøj mellem dørene ikke er mulig. Som praksis viser, vælger tyve nøjagtigt garager, hvor foldere løst støder op til hinanden. Sådanne porte let at åbne med et koben og især hydraulisk donkraft, der er nok til alle mellemrummet 8c 4-5 cm. For en tætte pasform i ventilerne monterede cam låsene (forstoppelse), såsom i fotografiet. Flapperne kan også fastgøres med lange, robuste kroge eller snoede låse (bolte).

Forøgelse af portens pålidelighed kan være ved at fastgøre dørene med bolte, der er placeret på uhåndterlige steder. Du kan bestille specielle bolte, for eksempel har jeg et femsidet hoved, som du kun kan skrue med den nøgle, du har.

Alarmsystem

Også til beskyttelse er det muligt at sætte garage på alarmsystemet i sikkerhedstjeneste. Kommunikation udføres via dedikerede radiokanaler, der er ikke behov for at trække ledninger. Når signalet kommer ind, forlader outfitet. Du kan indstille og alarm "buzzer", hvilket gør høje lyde. Giv og skjul omskifteren til den.

Alle disse foranstaltninger vedrører kapitalgarager, beton eller mursten. Metal garager er vanskelige at beskytte, især hvis de ikke er fastgjort til gulvet eller fundamentet. Kvalitetsbeskyttelse i sådanne tilfælde til en pris vil være sammenlignelig med selve garagen. For automatiske porte fremstilles de med forskellige grader af beskyttelse mod hacking. Plus dem er, at de automatiske drevstop når de brydes, og selvom indtrengeren kommer ind, kan han ikke stjæle en bil fra ham.

På automatiske porte sætte alarmen, kan du installere ekstra låse, men det er svært at gøre ved dig selv, da det kan forstyrre driften af ​​mekanismen. For at beskytte mod aflytning af signalet fra konsollen anvendes forskellige kodningssystemer. Men generelt, automatiske porte såsom sektionsopdelte, mindre stabil samt befæstet hængslet, så de opfordres til at sætte på en garage beliggende på en indhegnet eller bevogtet område.

 • Garageporte med wicket døre

 • Garage døre, metal, med egne hænder

 • Optimale dimensioner af garagedøre

 • Rullende garageporte

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Bad med sauna og pool

Et bad i dit eget hjem er en drøm for mange. Hvis dette bad yderligere er udstyret med sauna og pool kan implementeres i virkeligheden flere ønsker. Efter alt, får

artikler 0 Comments

Flerårige blomster til sommerbolig

Grundlaget for blomsterhave i landet er normalt stauder. Flerårige blomster til hytter kan vokse flere år (nogle gange op til 10 eller mere) på et sted, de er normalt uhøjtidelige

artikler 0 Comments

Dekorative gips til mursten af ​​egne hænder

I dag er færdiggørelse af både interne og ydre vægge "under mursten" ikke længere noget eksotisk. Denne metode til dekorative efterbehandling er allerede blevet populær over hele verden. Men ikke

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 61 = 65