Terrasser bord "Velvet"

Terrasser bord “Velvet”

Lærk er med rette betragtes som det bedste materiale som pynt. Det ligner egenskaberne af egetræ, det samme stærke, tætte, holdbare og modstandsdygtige over for alle slags effekter. Ikke underligt, det bruges som terrassebord, fordi denne struktur er underlagt den konstante indflydelse af vejr, menneskelige og andre faktorer. I dag behandles træ på forskellige måder. Især til terrasser og verandaer blev der brugt brædder, hvis profil er dækket af en lille hæve.

Takket være dette vil skoene ikke glide i regnvejr. Denne profil har navnet på et terrassebord "Velvet". I det almindelige folk hedder det "anti-slip". Lad os lære mere detaljeret karakteristika og egenskaber ved dette materiale, hvor råmaterialet normalt er lærk.

Terrasse, som et element af arkitektur

Korrekt landskabsdesign et privat hjem omfatter ikke kun en seng, en græsplæne, en havepavillon eller haven, men også en hyggelig terrasse eller veranda. Det vil give det område et færdigt look, og du får et behageligt sted, hvor du kan tilbringe aftenen med familien, spisestue, grill og så videre. D.

Og hovedpunktet i at skabe en sådan terrasse er et kvalitetsmateriale, der modstår belastningen, konstant gang og atmosfærisk indflydelse. Disse omfatter:

 • nedbør;
 • temperaturforskelle;
 • vinden;
 • indflydelse af UV stråler
 • lav temperatur om vinteren.

Og i alle tilfælde er gulvet på terrassen lavet af træ. Det er indlysende, at cementpladen, sten eller bitumen her vil være uhensigtsmæssig. Træet er ikke kun smukt eksternt, men også miljøvenligt, det vil ikke brænde dine fødder, når solen er stærk. Og hvis før bordene til terrassen var kortvarige, kan gulvene, der udføres i dag, vare i mange år. Lærk er et eksempel.

Terrassebord lavet af lærk "Velvet" vandt hjerterne hos mange ejere af åbne terrasser. Hvorfor? Lad os finde ud af.

Funktioner af lærke

Lærk er en nåletræsart, der ikke mister sin popularitet. På hauger af lærke står St Petersburg og Venedig. Og det siger allerede meget. Det er bemærkelsesværdigt, at lærk modstår svamp, rådne lidt og ikke buet, og det ikke ødelægger insekter. Takket være disse faktorer er decking af lærke til terrasser blevet en af ​​de bedste. Og takket være "Velvet" type a, glider materialet ikke, og fugt ophobes ikke på overfladen og dræner langs rillerne. Hvorfor "Velvet"? Se på billedet af et lignende terrassebord. Udadtil ligner det lygteformet stof. Derfor dette navn.

Det skal bemærkes, at lærke har en fantastisk egenskab - temperatur stabilitet. Og det betyder, at det ikke er bange for temperaturændringer, der spænder fra -50 til +50 ℃. Materialet vil ikke knække, og splinteret, der står barfodet på et corduroybræt, samler du ikke op. Og takket være phytonciderne, som skiller sig ud af brædderne, er luften fyldt med en næppe mærkbar lugt, som har en gavnlig effekt på dig.

Karakteristik af lårbenet lærk

Først og fremmest skal vi se på produktets dimensioner. Brædderne kan have en sektion på 20, 27, 32 og 45 mm. Med hensyn til bredden er den i området 90-140 mm. Standard eller løbestørrelse anses imidlertid for at være 140x127 mm.

Hvis vi taler om længden af ​​corduroy board, så er det meget anderledes. Der er planker 1,65 m lange, og der er 4 m. Alt afhænger af kundens behov. Intervallet i størrelser er 0,5 m. Prisen for bordet til terrassen bestemmes af sektionen, mængden af ​​fugtighed, klasse og bredde.

Ved standarden er det muligt at skelne 4 sorter af et bord fra en lærke. Hver klasse er karakteriseret ved tilstanden af ​​overfladen af ​​brædderne fra forsiden. Hvad angår de fysiske egenskaber af sorter, adskiller de sig ikke.

Den højeste klasse af corduroy træ er "Extra" klassen. Det betyder, at der på forsiden ikke er knuder, harpiksholdige pletter, blå og hjerteformede bånd. Alle brædder er som at plukke, selvom små ridser og revner kan være. Men bagsiden er ikke kontrolleret.

Vær opmærksom! Omkostningerne ved et sådant bestyrelse kan overraske dig. Med fokus på størrelsen vil 1 m2 bestyrelser have en pris på 29-34 y. e.

Men listen og egenskaber ved andre sorter:

 1. Variety "C". En af de billigste. Der kan være mekanisk skade (2 stk pr 1 m - dette er normen). Vil ikke undvære huller fra knuderne (1 stk. Pr 1 m). Andre overfladefejl styres ikke, så vær ikke overrasket over, at materialet vil få dem. Alt er bestemt af prisen, der når 11-14 y. e. pr 1 m2.
 2. Grad "B". Muligheden er bedre. Her tolereres ikke pletter, fibrøshed, striber af harpiks og huller fra knuder. Med hensyn til mekaniske fejl er kun 1 stk. Tilladt pr. Meter. I en begrænset mængde vil lærkbrættet have revner, en kerne og knuder. Per 1 m2 du skal betale 16 til 19 y. e.
 3. Grad "A". Blå er fraværende, ligesom kernestrimlerne, huller fra knuder, harpiksholdige pletter, strimler og uplanerede områder. Inden for rammerne af normale harpikslommer, små revner og ridser. Prisen er fra 20 til 29 USD. e.

"Velvet" boards har en fordel over glatte dem. På grund af furerne bliver det jo vanskeligere at glide, og regnvand vil ikke ophobes på overfladen. Takket være dette træ vil ikke rådne, og du vil ikke træde ind i en pølle.

konklusion

Hvis du tænker over, hvad materiale der skal bruges til at gøre din terrasse fra, skal du sørge for at lærk er en ideel mulighed. Stadig, hvis du ikke har råd til det, så brug et andet materiale. Kun her i prioritet bør være en corduroy profil, som bedre tolererer atmosfærens indflydelse og er mere praktisk for ejeren.

 • Dækbræt

 • Træ-polymer kompositbræt

 • Lægning af en terrasse bord fra lærke

 • Problemfri terracotta bord

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map