Turkis tapet i interiøret

Turkis tapet i interiøret

Turkisfarver i det moderne interiør er blevet meget populære. Turkis tilføjer kølighed, friskhed og lethed til rummet, som det refererer til farveskemaet af den kolde type.

Turkis tapet løfter stemningen, hjælper med at slappe af. I kombination med andre lyse farver skaber de en glædelig forårsstat.

Turkis tapet kan bruges ikke kun til at skabe marine motiver, men også aktivt anvendt til andre originale og unikke designs (se billede). Denne farve har ligesom mange andre mange forskellige nuancer, som gør det muligt at anvende det i en bred vifte af indvendige løsninger.

Tip! Lys turkisfarver øger visuelt størrelsen på rummet, så det er perfekt til små værelser.

Hvis du kombinerer turkis med andre nuancer, kan du oprette et lyst, naturligt, stille eller lyst design (se billede).

Regler for anvendelse i det indre

Den mest almindelige mulighed for et interiør betragtes som et solidt tapet i turkisfarver. Lys nuancer bruges til at skabe et interiør i stil med Provence, land, samt nogle moderne tendenser.

Ved at skabe et klassisk stil design kan du med succes bruge mørke toner. Et tapet af lyse grøn farve egnet til interiør i stil med art deco, moderne, hems og andre.

For at ændre opfattelsen af ​​rummet vælges tapet med den korrekte version af billedet. Store geometriske eller naturlige mønstre i turkisfarver kan visuelt reducere rummet. Tapetet med en lodret strimmel vil tværtimod forlænge væggene og øge pladsen. Hvis du bruger turkis tapet med vandrette striber, så vil det visuelt udvide væggene.

At skabe en original design med den ønskede virkning af lysstyrke eller dæmpet, kan kombineres med andre turkis nuancer. Med turkis er de følgende farver godt kombineret:

  • Beige og hvid - skabe meget lys i rummet, den givne tone tilføjer blødhed og romantik til interiøret (se billede); især denne kombination vil se godt ud i et lille rum.
  • Brune nuancer - Tilføj naturlighed og dæmp lysstyrken af ​​denne farve; en fashionabel accent er kombinationen af ​​turkise vægge og træ eller kurvemøbler (se billede).
  • guld - Denne kombination er længe blevet brugt til paladsinteriører, nu bruges den til efterbehandling af stuer og korridorer. Guldelementer på en turkis baggrund tilføje luksus, uden tyngre rum.
  • Pastelfarver Giv lys og sindsro til toneens kulde. Dette design er velegnet til drømmende, romantiske natur. Brug denne farve på en doseret måde, for eksempel til en eller to vægge eller på accenterende objekter. Og pastelfarver gælder på andre vægge eller på nogle af deres steder. Når du kombinerer pastell og lyse farver, skal du bruge dem på afstand fra hinanden uden at blande i små detaljer, ellers vil en af ​​dem gå tabt.

Ofte kaldes turkis blå eller grøn, men det er ikke helt korrekt, det er en ganske uafhængig farve, da den har mange af sine nuancer fra lys til mørkt. Korrekt anvendelse af det i væggenes design vil skabe en unik og fashionabel indretningstilstand. Omgivet af vægge med turkis tapet, er det let at føle på havet eller i regnskoven.

Farve af den sløret turkis

På trods af originaliteten og skønheden i det turkise tapet er de i praksis sjældent fundet. Dette skyldes det faktum, at mange skræmmer dets lysstyrke, og ikke alle er i stand til korrekt at anvende det i interiøret. Derfor er der en variant, som kaldes en sløret turkis, den er ikke så klar og ikke for aktiv. Denne farve ser godt ud i børnenes værelse, soveværelse eller studie. For børn er det bedre at vælge en kombination af denne skygge med andre lyse farver. Især barnet vil lide stilisering til marine- eller skovbrugsemner.

På kontoret og soveværelset er turkis kombineret med pastellfarver, vil denne kombination ikke distrahere, lægge pres på øjnene og forstyrre resten (se billede).

Idéer til design til forskellige rum

Ideelle turkise farvevægge egnet til badeværelset (se billede). Han skaber illusionen om nedsænkning på havbunden, og intensiteten af ​​farven overfører ændringen i vandtonerne på forskellige dybder. Flise af denne tone med hvide imprægneringer vil ligne overfladen af ​​skumvand.

Hvis du ikke er bange for at eksperimentere, er du velkommen til at bruge denne tone i de andre lokaler til udførelsen af ​​visse accenter i turkis farve.

Det skal huskes, at turkis er en kold farve, så jo større er det, det indre ser koldere ud. Hvis du bruger tapet med et mønster af varme toner, vil det samlede indtryk af rummet blive blødere og varmere.

Tip! Husk at kombinere turkis er bedre med rolige nuancer, ellers vil hele effekten af ​​farven være væk.

En interessant løsning ser vægge, hvor kombinationen af ​​turkis, grøn og blå, men kombinationen af ​​dette kommer på bekostning af glidende overgange fra én farve til en anden. I dette tilfælde skal det bemærkes, at hver af de farver, skal have sin lysstyrke: én - den klareste, og de to andre - mere afdæmpet.

Den stjernespækket et stort, lyst rum ser pæn tapet, hvor turkis og grøn og blå som afskærmning, understrege sin storhed. Hovedregelen for at dekorere soveværelset er, at denne farve kun er egnet i bløde, rolige versioner (se billede).

I stuen kan du bruge mere levende toner. De kan slås med indvendige elementer: gardiner, møbler, væggoblinger eller malerier. Lette mønstre af sorte og brune toner vil også se godt ud på turkise vægge (se billede).

Hvid farve vil give turkis lyshed, luftighed, skabe efterligning af havskum. Denne kombination vil skabe interiøret i stil med Provence, især hvis du tilføjer møbler, gardiner og tæpper i lignende farver (se. Foto).

Den originale version er en kombination af kolde turkis og varme nuancer: rød, gul, orange. Det skal distribueres korrekt, hvor hver farve vil være. Munter og festlig bliver interiøret, hvis det er turkisbaseret at placere oransjefletter.

Tip! Hvis du ønsker at få et interiør i den sydamerikanske stil, skal du blande tonen med varme farver.

Væggene i turkis tapet vil ideelt set se på de værelser, der grænser op til gaden, for eksempel på balkonen eller terrassen. Under indflydelse af sollys vil belægningen få en særlig gennemsigtighed og lethed.

Hvis du overvejer alle reglerne for at kombinere denne tone med andre, kan du oprette et design af rummet, der ikke vil forlade nogen ligeglad. Vær ikke bange for farvernes lysstyrke og kompleksitet, det er kun det første indtryk. Du er nødt til at nærme sig valget af tapet omhyggeligt og forstå godt hvilken effekt du vil opnå i sidste ende.

  • Blå tapet i interiøret

  • Design af tapet til hallen

  • Design tapetlimning

  • Guld wallpapers i interiøret

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map