Comments 0 0 2 Views

Typer af sommerterrasser

Overvej de forskellige typer af terrasser, som for nylig har fået deres popularitet blandt ejerne af forstæder. Mange boligejere foretrækker at udstyre deres sommerhuse ved at vælge ikke kun muligheden for landskabsdesign, men også at vælge en bestemt slags hegn til terrassen.

For at vælge muligheden for hegn skal vi først finde ud af, hvad "terrassen" er, og hvordan den ser ud.

Arrangement og typer af terrasser

Dette websted, som er placeret direkte på jordens overflade eller hævet fra det til et bestemt niveau, specielt udstyret til et behageligt ophold.

"Terra" betyder jord, så der er ikke noget overraskende i terrassens beliggenhed. Typer af sommerterrasser afhænger af deres åbenhed. På dit plot kan du bruge åbne, halvlukkede, lukkede versioner af disse strukturer.

OBS venligst! Forvirret ikke terrassen med verandaen, som for det meste er glaseret, er fastgjort til det mest dacha hus.

Hvad ser en åben terrasse ud? Det er et gulv, der ikke har et tag. Her kan der være zoner til hvile, spil, måltider.

Tip! Hvis der vælges et solrigt sted til terrassen, er det i dette tilfælde tilrådeligt at tænke over en variant af beskyttelse mod ultraviolette solstråler. For eksempel kan du trække et telt, bruge en have paraply.

En række forskellige typer sommerterrasser, som kan vælges til deres sommerbolig, samt nyttige råd om udvælgelsen af ​​hegn, alt dette er præsenteret i videoen

Terrasse i form af en polyhedron

Professionelle tilbyder ofte deres kunder udførelsen af ​​terrassen i en rektangulær form. For eksempel kan asymmetriske, firkantede, rektangulære former for terrasser ofte ses på fotoet af de færdige projekter af indvendige specialister.

For en sådan terrasse, der ligger i det fri, kan du arrangere mange funktionelle segmenter.

Afhængigt af de personlige præferencer for ejeren af ​​havneplottet, ud over hvilestedet, kan du også på terrassen tildele et sted til arbejde, lege, måltider.

Som et materiale, der bruges til at bygge terrasser, anbefaler fagfolk et naturligt træ.

Hvis det ønskes, kan du vælge et enkeltniveau eller et multi-level terrasse design, tænk over placeringen af ​​baghaven, hovedindgangen.

Tip! Som regel forsøger de at bygge en terrasse på den sydlige side af huset. Dette valg forklares ved muligheden for at opsuge solen under solens stråler et betydeligt tidsinterval.

Stilfuldt design

På dette tidspunkt blandt de mest populære stilarter af dekoration af land terrasser, de ledende stillinger tilhører den traditionelle, moderne, strand, landsby stil.

Lad os prøve at fremhæve nogle særprægede funktioner for hver stilretning. Moderne stil er forbundet med behagelig minimalisme. For det er lakoniske former, strenge linjer, enkelhed og funktionalitet passende.

OBS venligst! Linjens strenghed betyder ikke at fratage hvilestedet for komfort og komfort i hjemmet.

Til en sådan terrasse vælger fagfolk enkle men praktiske møbler. Belysningsenheder, der anvendes i denne stilretning, antages også uden patos.

I dette tilfælde er det ikke meningen at bruge ekstra dekorative elementer på terrassen, du kan begrænse dig til de ting og materialer, der er uhøjtidelige i pleje og drift, som er lette at passe på og praktisk at bruge.

Hvad kan jeg købe for at dekorere den oprindelige terrasse? Som yderligere møblering står blomsten, et sofabord, en lille sofa.

Som de vigtigste materialer, der er optimale til udsmykning af sådanne områder, kan du overveje PVC, kompositter, sten, metal samt efterligning af naturligt træ.

Klassisk retning

Det er svært at forestille sig uden dekorative elementer. For eksempel vil det oprindelige udseende give en terrasse rækværk, balustere, som er lavet med et usædvanligt mønster. Denne terrasse kan dekoreres med sokler af forskellige konfigurationer.

Tip! Som støtte til opførelsen af ​​sommerkonstruktionens vægge kan du vælge kolonner med rund eller sekskantet form.

Til udjævning af hjørnerne af dette design anvendes rillede og ottekantede hjørner.

Når du bygger en platform af klassisk (traditionel type), skal du vælge den slags træ, der har et originalt naturligt mønster. Som optimale trætyper, der kan bruges til arbejde, markerer vi mahogni og cedertræ. De giver bygningen en behagelig skygge, har en lang levetid.

Lyse accenter

Hvis dit hus har små børn, så er rækværket ikke kun et dekorativt element, men også en måde at beskytte børn mod ulykker på. Dette gælder især for de terrasser, der er forhøjet over jorden.

Derudover bliver udskårne balustere en luksuriøs udgave af indretningen til det klassiske design af terrassen.

Kolonistil

Det er baseret på brugen af ​​nogle elementer i klassisk arkitektur, men involverer brugen af ​​farverige elementer. Denne retning er forbundet med symmetri, skønhed, praktisk, brug af traditioner, der anvendes i kolonistil.

For eksempel, som en accent del af terrassen kan du tage en pergola, snehvid rækværk med balustere, en original bænk.

Middelhavsstil

I nærværelse af et malerisk område nær søen eller på havkysten, som en ideel mulighed for at dekorere stedet, kan du overveje kyststilen.

I dette tilfælde er det vigtigt at vælge sådanne efterbehandlings- og byggematerialer, der harmonisk passer ind i den generelle atmosfære på stedet, når man bygger en terrasse. Du kan f.eks. Bruge en grå farve til denne retning. Det er ønskeligt at bygge en terrasse med udsigt over floden, en skovsø, havet.

For at få det færdige komposition til at se komplet, mindes om et ægte havkrydstogt, kan du bruge genstande, der er forbundet med havet som dekorative elementer.

Sted for fælles hvile

Udendørs ser enhver mad meget smagere ud end i et lukket område. For at det under det fælles måltid ikke regner med regnen, er det tilrådeligt at tænke over baldakinen til terrassen.

For nylig er det blandt projekterne, der tilbydes af indretningsarkitekter, muligt at identificere mulighederne for terrasser, hvilket er en logisk tilføjelse til sommerhuset.

På den resulterende side kan du arrangere kurvemøbler lavet af naturlig rattan, metal, træ. For at gøre resten zone virkelig behagelig og hyggelig, kan du supplere det med særlige aftagelige sæder, bløde puder.

I dette tilfælde, uden problemer, kan du arrangere en familie middag uden for lokalerne, møde med gæster.

konklusion

Afhængigt af hvor ofte du planlægger at besøge et landhus, kan du bygge en åben eller lukket terrasse. Fra den valgte type af dette sommerdesign afhænger udvælgelsen af ​​materialer til møbler, dekorative elementer inde i den modtagne struktur direkte.

For at tildele et spiseplads på terrassen, kan du bruge de færdige rattan-kits, der tilbydes af møbelproducenter. For at beskytte mod støv, snavs, er det tilrådeligt at tænke på tagets mulighed, ellers bliver du nødt til konstant at vaske ikke kun gulvet på terrassen, men også møblerne der er på den.

Hvis du vil, kan du tage sig af det område, hvor du kan forberede mad. For eksempel kan du under terrassen tage en grillplads og glæde gæsterne med lækre delikatesser uanset vejret.

En fremragende tilføjelse til terrassen vil være en havegynge med en behagelig blød polstring. For de ejere af forstæder, som foruden frugtbare aktiviteter i senge og blomsterbed drømme om en anstændig hvile, vil terrassen bidrage til at gøre drømmen til virkelighed.

  • Veranda i Provence stil

  • Glaserede arbours til sommerbolig

  • Sommer lysthus

  • Pavilioner lavet af polycarbonat

Previous Reparer garage tag med dine egne hænder
Next Perangkat dari teras beton

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Varmeisolering af huset udefra med penoplex med egne hænder

Penoplex som et materiale til termisk isolering anvendes ganske bredt. Det vælges af mange forbrugere, da en sådan varmelegeme bruges til både ekstern og intern isolering. Installationsteknikken tager højde for

artikler 0 Comments

Selvnivellerende gulv Hercules: sammensætning, egenskaber, egenskaber

Endnu mindre, når man reparerer et hus eller en lejlighed, anvender de proceduren for uafhængig fremstilling af en løsning til gulvdesign. Det er meget mere praktisk og praktisk at bruge

artikler 0 Comments

Soveværelse i chalet stil

Hvad er et chalet-stil soveværelse? Lad os forsøge at vælge de særlige egenskaber ved denne indvendige løsning, for at bemærke designet, for at hente billederne af færdige varianter. Materialer designet

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

8 + 1 =