Væghylder til blomster

Væghylder til blomster

Indendørs blomster findes i hvert hjem, og det er ikke overraskende, fordi der med deres hjælp skabes en hyggelig atmosfære. De renser luften og simpelthen udsmykker indretningen af ​​rummet. Opdræt indendørs planter er en spændende aktivitet, først en blomsterblomst. Og på kort tid kan du se, hvordan rummet blev forvandlet på grund af flere planter. I den nærmeste fremtid kommer der en tid, hvor blomster er overalt, på hylder, natbord, vindueskarme, skabe, og omsorgen for dem bliver mere kompliceret.

De kræver mere plads, og de blomster, der står på vindueskarmen, forhindrer lyset, og det går ikke ind i lokalet. Belysning bliver mindre, der kommer en tid med ubehag og ulejlighed. For at forhindre, at dette sker for blomster, er det bedre at forberede specielle væghyller, der ikke optager meget plads, skaber en hyggelig atmosfære, og hvis der også er mangler på væggene, vil de skjule dem.

Udførelse af hængende blomsterhyller

Til fremstilling af hængende blomsterhyller kan du bruge noget materiale, givet det indre af rummet, hvor de vil stå. Det kan være enhver form for træ eller hærdet glas med kromelementer. I en boligbygning findes der ofte metalhylder på væggen.

Den oprindelige løsning vil være en væghylde lavet i form af kunst smedning. Dette er et udsøgt og dyrt produkt, som suppleres med blomstermønstre. Dette design vil se godt ud sammen med indendørs planter. Wall hylder på væggen er rart, fordi blomsterne på dem vil være pæn og ordentlig, ingen vil ikke forstyrre, og omsorg for dem er ikke så svært, som det ser ud.

Suspended strukturer kan kombineres med andre indvendige elementer, for eksempel supplere dem med kunstig belysning. Hvis planterne er store, vil metalhyllerne til blomster være den bedste mulighed, de har den mest nødvendige karakteristik - for at modstå tung vægt. Og sådanne kageplanter som violer kan placeres på flertallede strukturer. Takket være denne originale indvendige løsning vil det være nemt at passe ikke kun på blomsterne, men også bag hylderne.

Den vigtigste fordel ved vægmonterede blomsterhyller er besparelsen af ​​nyttig plads og brugen af ​​det med maksimal effekt. Derudover er det stadig smukke og praktiske produkter, som du kan skabe behagelige betingelser for indendørs blomster.

Væghylder til blomster fra træ

Det traditionelle materiale til fremstilling af hylder er træ, det er et slidstærkt materiale af høj kvalitet. Han har smukke eksterne data, skaber en følelse af enhed med naturen. Desuden træet helt i harmoni med de grønne blade af planter, og hvis der er et ønske, så kan sådanne hylder laves selvstændigt.

For at skabe en hængende hylder lavet af træ til blomster på egen hånd, vil meget tid ikke være påkrævet. Men for et udskåret møbel skal du bruge et specielt værktøj, viden og erfaring. Før du begynder at arbejde, skal du korrekt vælge hyldens tykkelse, så den kan modstå vægten af ​​potten, jorden og blomsten i fremtiden ikke deformeres.

Glem ikke om fastgørelsessystemet, ellers kan lejere i huset lide. Trævæggeblomsthylde kan lakeret eller males med vandbaseret maling, så den tjener lang tid og ligner den første dag.

Hængende hylder til blomster på væggen er let kombineret med andre lignende elementer, så du kan skabe et originalt og unikt interiør. For eksempel hænge hylderne ujævnt på forskellige niveauer og læg planterne, det vil vise sig meget pænt. Hængende hylder er et originalt og smukt element i interiøret, med deres hjælp kan du fylde det tomme rum. Og også for at skabe et lille ø af naturen i dit hus, tror ægte planteelskere, at dette er en uundværlig ting.

Væghylder til blomster fra metal

Smedede produkter har mange fordele, herunder holdbarhed og raffinement. Specialbehandling af metaloverfladen giver evnen til at modstå alle atmosfæriske fænomener, så sådanne produkter findes ofte på gaden. I hænderne på et rigtigt professionelt metal erhverver en unik form, og hvis det stadig er, og forbinder det med en plante, får vi en original sammensætning.

Glasvægshyller

Glas har evnen til at omdanne ethvert rum, mens det ikke tager væk nyttig plads. For ethvert moderne interiør er glasmuren hylde den vigtigste egenskab. Derudover er sådant materiale holdbart og ikke lunefuldt i omhu. Hvis planerne skal skabe en hylde på vinduet, er det værd at være opmærksom på hærdet glas. Et sådant materiale passerer godt, det er den største fordel.

Plasthylder til blomster

Plast tilhører kategorien budgetmidler, det passer til dem, der ønsker at dekorere deres hus, men ikke bruger meget. Sådanne produkter er lavet i en bred farvepalet. Om sommeren er de i stand til at modstå miljøets virkninger, men de har en lille vægt, så ikke alle blomsterpotter kan overleve.

For at få et stilfuldt og moderne interiør i rummet er det nødvendigt at vælge plastikhyller til blomster, i betragtning af møblerne, formen og deres farver.

Væghylde til blomster af uafhængige kræfter

Hvis du ikke har erfaring, viden og tid til at lave din egen blomsthylde, kan du bruge de enkleste tips. Der er et stort antal ideer om, hvordan man laver en simpel væghylde til blomster.

Mulighed 1

Tag et bredt bord, flere læderbælter, der ligger i tomgang og bindinger. Bælterne kan udskiftes med læderhåndtag fra posen, garnet eller andre dekorative elementer. Brættet kan tages fra træ eller fra krydsfiner, jo bredere det bliver, jo mere stabilt bliver designet. Efter skæring kan der formes ru kanter, som skal glattes med sandpapir. Så er pladen dækket af plet, tonet med vandtæt lak og malet med maling, skyggen skal vælges, så den kombineres med det indre af rummet.

Mens brættet tørrer ud, bør forberede dekorative fastgørelse af båndet udskæres to emner, bredden er ikke mere end 60 cm. Hver strimmel blev foldet og, trak sig tilbage til 4 cm fra kanten at lave huller ved hjælp af en søm eller en boremaskine.

På baggrund af hylderens parametre er der markeringer foretaget på væggen, hullerne bores og dowels installeres. Fra bæltet er det nødvendigt at lave hængsler til fastgørelse, og skru i skruerne, det er kun for at fastgøre bordet. For at skabe harmoni kan du lave to sådanne ens hylder på en væg.

Rådet! Det er nødvendigt at kontrollere pålideligheden af ​​den modtagne hylde for farver, således at strukturen ikke forvrænger fra pottens belastning. Hvis disse er vægholdere, så skal du kontrollere kvaliteten af ​​fastgørelseselementerne.

Mulighed 2

En hylde til indendørs planter kan allerede laves af det færdige materiale, som sælges i en almindelig byggeværksted. DSP-plader belagt med en film eller et glas er egnede, men med det er det også nødvendigt at købe hjørner til fastgørelse. Det enkleste design på væggen til blomster ligner barer.

  1. På væggen skal noteres 2 point, hvor afstanden mellem skal være lig med længden af ​​brættet, kan du fra kanten for at trække sig tilbage 5 cm.
  2. Ved hjælp af skruerne og de opnåede måledata fremstilles hyldefastgørelserne.
  3. Brættet er stablet ovenpå dem og hylden er klar.

Mulighed 3

For at skabe vægblomsthylder anvendes en række forskellige ting, f.eks. Kasser fra møbler eller produkter, de er fremstillet af stativer. Ved brug af sandpapir er overfladen godt rengjort, farvet og lakeret. Sådanne produkter, fremstillet uafhængigt, passer perfekt ind i ethvert indre af rummet. For at designe et værelse i minimalistisk stil er glas velegnet. I nogle tilfælde er det muligt at anvende yderligere naturmateriale, f.eks. Trægrene eller sav.

Yderligere video viser, hvordan man korrekt stiller en hylde af træ til din yndlings indendørs blomst

  • Væghylder åben

  • Væghylder til udstyr

  • Design af væghyller

  • Væghylder i indretningen af ​​lejligheden

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map