Varmt gulv rehau vand

Varmt gulv rehau vand

Komfort og komfort i ethvert rum bestemmes stort set af temperaturniveauet. Af denne grund er udviklingen og installationen af ​​gulvvarme givet særlig opmærksomhed. Til dato er der en bred vifte af teknologier til opvarmning af et varmt gulv. Især varmt vand gulvet har stor popularitet. Da vandkredsløbet lægges direkte ind i gulvkanten, er det yderst vigtigt at vælge kvalitetsudstyr. Hovedelementerne i hele det varme gulvsystem er rørene. På hjemmemarkedet kan du finde mange forskellige rørfabrikanter. En stor popularitet er den vandopvarmede etage Rehau. På basis af dette tyske rør kan du lave kvalitetsopvarmning. I denne artikel foreslår vi, at du overvejer alle funktionerne i Rehau-røret.

Funktioner af Rehau-rør

Så det vandopvarmede gulv i Rehau har en række positive fordele. Dens produktion er lavet af kvalitets tværbundet polyethylen. Udenfor er Rehau-røret dækket af iltbeskyttende materiale. Takket være den særlige teknologi i deres produktion kan de identificere følgende positive aspekter, eller rettere funktioner:

 1. Røret til Rehau vandopvarmede gulv har stor modstand mod mekaniske skader, der opstår under installationsarbejdet. De håndterer også alle mulige mekaniske belastninger under drift.
 2. Tværbundet polyethylen har fremragende varmeledningsevne. Som følge heraf skabes der ingen ekstra støj på vej af termisk energi.
 3. Høj fleksibilitet af Rehau rør. Når du installerer dem, kan du lave en ret stor bøjning uden at risikere en pause.
 4. På grund af de indvendige vægters særlige design er muligheden for eventuelle indskud udelukket. Endvidere har materialet en høj modstandsdygtighed mod korrosion.
 5. Tværbundne polyethylenrør Rehau til vandopvarmet gulv er modstandsdygtigt overfor de negative virkninger af kemiske forbindelser. Som følge heraf kan kølevæsken ikke kun være vand, men også frostvæske.
 6. Rehau-røret er modstandsdygtigt over for højtryks- og temperatur ekstremer.
 7. Der er ikke behov for yderligere vedligeholdelse under drift. Systemet vil fungere ordentligt i mange år.

Tysk producent af rør Rehau til varmt vand gulv fås i forskellige diametre. Som følge heraf tillader det at løse helt forskellige opgaver. For eksempel kan du købe et rør med en diameter på 10 mm og allerede 32 mm. I hvert tilfælde vil røret også have forskellige værdier for vægtykkelsen. Jo større diameteren er, jo større tykkelsen af ​​væggene.

Hvad angår fordelene ved at bruge Rehau varmt vand gulvet, kan enkelheden af ​​installationsarbejder skelnes her. Især arbejdet er forenklet, når der anvendes specielle måtter med klemmer. Sådanne måtter giver dig mulighed for sikkert at fastgøre røret, hvilket fremskynder alt arbejde. Brug ikke nylonpuster og ting.

Efter at have taget bogstaveligt tre trin, vil du opnå fuldstændig hermetisk og kvalitativ forbindelse af røret med beslaget. I hjertet af docking af Rehau rør er mobile huse. De mangler helt en gummitætning, hvis foring ofte forårsager lækage af kølevæsken. Som en segl virker det selv rør af et varmt vand gulv. Og endnu en vigtig fordel er, at de kan hældes direkte ind i screed. De modstår et lignende trykmønster og belastning. Ifølge producenten er den minimale driftstid ca. 50 år.

Designfunktioner

Ved hjælp af Rehau vandvarme gulvet kan du designe et kompetent og højkvalitets gulvvarmesystem. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme opvarmningskapaciteten. Beregninger af den specifikke varme anvendes til dette. Hvad angår den specifikke varme, til normal opvarmning af et bestemt rum, har du brug for fra 70 til 150 watt pr. Kvadratmeter. Dette forudsættes imidlertid, at varmeisoleringen i et opvarmet rum er meget høj.

Hvad angår Rehau varmtvandsanlæg, har det flere vigtige elementer, blandt hvilke:

 • Collector. Den består af en hel kontrolenhed, hvor der kan være en blandingsenhed, en cirkulationspumpe, temperaturregulatorer, temperatursensorer og lignende.
 • Monteringselementer i form af måtter og lignende.
 • Rør. Ved køb skal du købe det nødvendige antal koblinger, fittings og adaptere.
 • Stop ventiler.

Ved udformningen vælges ordningen og metoden til at lægge det varme gulv i vandet Rehau. Pladsen mellem parallelle rør kan typisk være fra 10 til 20 mm. Separat vil vi være opmærksomme på fastgørelseselementerne, som er en integreret del af Rehau vandgulvet.

Mats med fastgørelsesdele

Det er værd at bemærke, at kittet indeholder måtter med VARIONOVA klemmer. Deres produktion udføres på basis af en stiv polymer. Som følge heraf har det færdige produkt fremragende mekaniske egenskaber i styrke. Læg på gulvmåtterne under screedlaget er i stand til at modstå vægten af ​​en voksen. Som følge heraf vil rørene på varmt vand gulvet Rehau være i fuld sikkerhed. I modsætning til andre producenter er disse måtter i kombination med Rehau rør meget hurtigt monteret.

Overvej de vigtigste tekniske egenskaber ved måtter med VARIONOVA klemmer:

 • Mattens tykkelse er 2 mm. Ved køb kan du vælge den matte, der har en termisk isolering fra et skum eller uden det.
 • Denne mat er brugt til installation af VARIONOVA rør med en diameter på 14 til 17 mm.
 • Det mindste trin med at lægge et rør af varmt vand gulv kan nå op til 50 mm.
 • Til processen med lægematter var stor, de har specielle riller til forbindelsen. Der er også specielle steder til skæring. Udover måtterne er der monteret et klip, hvis installation foregår ovenover rørene.

RAUFIX monteringsskinne

Hvis du tænker på hvordan og hvad du vil spare, når du opbygger et varmt vand, skal du være opmærksom på den næste komponent - RAUFIX monteringsskinnen. På grund af dets brug reduceres arbejdsstyrken for alle værker betydeligt, og omkostningerne reduceres også. Dækket selv er lavet af stiv polypropylen. Deres fastgørelse kan udføres absolut på enhver overflade.

Dækets nederste del har en speciel beslag. Takket være dette sikres en god kobling med det termiske isoleringslag. Med hensyn til tykkelsen af ​​dækket er det ubetydeligt. Hun vil hæve gulvet med kun 5 mm.

Vigtigt! Ulempen ved monteringsskinnen RAUFIX kan betragtes som obligatorisk lægning af varmeapparatet, på hvilket dette dæk er fastgjort.

Kontrolsystem

Et af de vigtige elementer i ethvert gulvvarmesystem er styresystemet, der er kendt som kammen. Dens konfiguration kan være helt anderledes. Den optimale løsning er installationen af ​​flowmålere, termostater og andre komponenter. Pumpen og blanderenheden er også installeret på den.

Tip! Installationen af ​​styresystemet skal udføres på et tilgængeligt sted, så du kan frit styre om nødvendigt.

konklusion

Så her er vi og overvejede alle funktionerne ved at bruge rør Rehau til et varmt vand gulv. Tilsyneladende har de mange positive sider. Dette bekræftes af et stort antal positive tilbagemeldinger. Vi håber, at dette materiale hjalp dig med at få en generel ide om dette system. Ud over disse oplysninger foreslår vi at se det forberedte videomateriale. Vi inviterer dig også til at dele din erfaring med at arbejde med dette rør med vores læsere og efterlade kommentarer i slutningen af ​​artiklen.

 • Vandtætning af gulve

 • End at gøre en vandtætning af et gulv i et badeværelse

 • Hvordan man laver et varmt gulv med egne hænder

 • Lydisolering af gulvet i lejligheden

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map