Veranda i landstedet med egne hænder

Veranda i landstedet med egne hænder

Når man bygger en veranda, er det værd at huske på, at det ikke kun skal være en smuk, men også en pålidelig struktur. Det er også vigtigt at tage hensyn til komforten ved at bevæge sig langs trappen og platformen foran døren. At bygge en sådan konstruktion med egne hænder, skal du vide om stadierne af konstruktion og funktionerne i sådan arbejde. Men først og fremmest er det nødvendigt at vælge det grundlæggende byggemateriale til verandaen.

Fordele ved verandaen lavet af metal

Fordelene ved konstruktionen af ​​metal omfatter:

 1. Pålidelighed og lang levetid.
 2. Metalkonstruktionen sank ikke med tiden og deformerer ikke. Også når det er korrekt behandlet, ruster materialet ikke og bevarer dets udseende, der er et ornament af huset.
 3. Relativ lille vægt, hvis du sammenligner verandaen med dette materiale med massive strukturer af træ.
 4. Ingen grund til at installere et fundament
 5. Æstetik på verandaen.

Mulighed for hurtigt at samle en veranda. I nærværelse af den fremtidige veranda er det muligt at samle hele strukturen på kort tid. Det tager normalt cirka 3 dage.

Men sådanne designs har ulemper. For eksempel er de høje omkostninger ved verandaen, hvis elementerne er lavet på bestilling. Det er værd at bemærke, at for at skabe en veranda med egne hænder er det nødvendigt at have en svejsemaskine og har erfaring i at udføre arbejde med at komme med metalliske elementer. For at vælge den mere egnede type veranda er det nok at se flere billeder, der viser sådanne konstruktioner.

Hvordan man opbygger en metal veranda

Normalt bruges et metalhjørne 40x40 mm til at lave metalhusets metalplade. Der anvendes også profilrør med et tværsnit på 20x40 mm. Tykkelsen af ​​metalelementerne skal være mindst 3 mm, ellers kan rammen ikke modstå den belastning der virker på den.

En lille metal veranda kan gøres iagttagelse af en bestemt rækkefølge:

 1. For det første er området markeret og snoren trækkes mellem indlægene. På dette tidspunkt kontrolleres geometrien af ​​markeringen, så alle vinkler er 90 grader, hvis der opstår en standardkonstruktion.
 2. Derefter installeres metalpæle i hjørnerne af mærket. Hvis verandaen har en stor længde og bredde, placeres understøtningerne i midten. På dette tidspunkt er det nødvendigt at kontrollere hver støttes lodrette position. Hvis metalstigen er længere end 3 meter. Under det er yderligere understøtninger også installeret. Installationen er som følger: jorden er graveringsrørsektion på 50x80 mm og er betonet. For at opretholde den rigtige position af understøtningens hoved er de forbundet med metalhjørner.
 3. Så er længden af ​​savning lig med stigenes længde. Det er disse elementer, der vil blive brugt til at installere trinene. Den nederste del af trappen er monteret på en betonpude.
 4. Derefter skæres ligevinkelhjørnet i forskellige længder: dimensioner i højde, trin, længde og bredde. For det første svejses hjørnerne af den mindre længde til stigen, og derefter fastgøres de længste elementer mellem dem, der tjener som grundlag for indstilling af trinene. Ved svejsning af understøtningerne skal byggevnen anvendes til at sikre, at trinene er vandrette.
 5. I sluttrinnet sker installation af trin fra forskellige materialer samt fastsættelse af byggepladsen. Der er også installation af et baldakin, hvis det er nødvendigt. Vælg stilen med dekoration er omhyggeligt for ikke at ødelægge udseendet af strukturen. For dette er det tilstrækkeligt at overveje de foreslåede fotos.

Således at lave en metal veranda med dine egne hænder og vedhæfte den til dacha kan du i en kort periode have et minimum kendskab til arbejdsprocessen. For at undgå fejl under konstruktionen er det værd at nøje overveje de foreslåede fotos.

Vigtigt! Arbejdets kvalitet afhænger af pålideligheden af ​​den struktur, der er fastgjort til huset, derfor anbefales det ikke at forbinde metalelementer uden erfaring.

Fordele ved en træ veranda

Træ er det mest almindelige materiale, da det har flere fordele i forhold til metal og beton. For dem er det muligt at bære en enkel installation af et design af egne hænder. Selv i mangel af faglige kvalifikationer kan en person oprette en pålidelig og smuk træ veranda og vedhæfte den til dacha.

En anden fordel er de lave omkostninger ved materialer. Den enkleste træ veranda med baldakin kan skabes fra de elementer, der blev tilbage efter opførelsen af ​​huset. Dette kræver normalt kun en stang med en sektion på 100x200 mm og kantede plader.

Også til plusserne af verandaen er at inkludere og smukke udseende, som det kan ses fra de foreslåede fotos. Med det rigtige valg af finish bliver designet til et ornament af huset. At dekorere en træ veranda kan du bruge farver i forskellige nuancer, hvilket gør det muligt at vælge næsten enhver stil.

Vi bygger en træ veranda med egne hænder

Hovedproblemet med uerfarne bygherrer er manglen på viden om, hvordan man installerer træstøtter under en træplade. For at undgå fejl bør du vælge en af ​​de muligheder, som bygherrer bruger:

 1. Beton træ støtte. Ved denne metode graves hullet under bunden til en dybde på ca. 1,2 meter. Derefter behandles træstøtten med en beskyttende forbindelse og installeres på en grus eller knust stenpude ca. 15 cm tyk. Derefter monteres støtten, og hullet hældes med beton. For at holde træet i en position under hældeprocessen oprettes afstandsstykker.
 2. Brug af et fastgørelsesmiddel til en træbase. Det er en stift, hvis øverste del er fastgjort til en U-formet metalfiksering med huller til fastgørelse af træbunden. Stiften er betonet, og på overfladen af ​​bunden er der en metalstøtte til træelementet. Denne metode er mere bekvem og pålidelig end den foregående.
 3. Brug af en kasse til understøtninger. Hvis betonggrunden til verandaen allerede er størknet, anvendes en specialkasse, der har en metalbase til at skrue den på betonen.

Montering af en platform og en stige er mindre vanskelig opgave, da det på nuværende tidspunkt kun er at fastgøre trærammen på understøtningerne. For at skabe et verandaområde med egne hænder, skal du kun installere bjælkerne og feste tværstykkerne på dem. For at installere den mest enkle trappe anvendes 2 brædder med en tykkelse på mindst 5 meter og brædder til trin. Efter tegning af tegningen og beregning af antallet af trin er metalhjørnerne fastgjort til baserne, hvorpå de resterende elementer vil blive rettet. Det er værd at bemærke, at træ veranda er egnet til næsten ethvert hjem, uanset hvilket materiale det er bygget fra.

Porch af beton

Hvis du vil vedhæfte en pålidelig konstruktion til din dacha, der ikke er påvirket af ugunstige faktorer, er det værd at gøre den fri for beton. For at ændre designet af dette design, skal du bare vælge det færdige materiale, du kan lide og erstatte det med det, der var før.

Fordelen ved betongværftet er også enkelheden ved byggeprocessen, det er nok at skabe en træramme til hældningen og at installere forstærkningen inde i den. Herefter fremstilles blandingen og hældes i fordybningen.

Før du vedhæfter en veranda til huset, bør du tænke på at forbinde det med grunden til huset. Hvis krympningen allerede har gennemført, kan du bore huller i kælderen og installere metalstifter i dem, som forbinder strukturen med verandaen.

Hvis huskrympningen først er begyndt, skabes der en pakning mellem fundamentet og den nye betonstruktur. Før arbejdet påbegyndes, installeres brædder, der er indpakket med ruberoid. Efter færdiggørelsen fjernes materialet, og mellemrummet er fyldt med monteringsskum. For at gøre en veranda af beton med dine egne hænder kan du, hvis du ønsker det, og uden erfaring i konstruktion. Men for ikke at lave fejl, skal du omhyggeligt henvende dig til implementeringen af ​​hver operation og se billedet af hele processen.

Porch dekoration

Når du designer en veranda, skal du vælge en bestemt stil. Hvis dette ikke er gjort, kan du omdanne en smuk bygning til en absurd forlængelse til dacha, hvilket i stedet for beundring vil forårsage forvirring. Følgende stilarter vælges ofte:

 1. klassisk. Når du vælger denne mulighed, oprettes en to-niveau baldakin, og mejslede håndlister installeres. Også nødt til at installere og dekorative balustere. For at afslutte trinene og verandaområdet anvendes en sten eller flise. For at dekorere en sådan struktur anvendes potter med blomster. På billedet kan du se alle funktionerne i denne stil.
 2. land. Denne stil er kun egnet, hvis huset er bygget af træ. Hovedværdien af ​​verandaen er den grove bearbejdning af træet. Når man bygger i landstil, skal huset ligner en amerikansk ranch eller en mexicansk hacienda.
 3. Europæisk stil. Dette design indebærer en overflod af klare linjer og standardformer. Som det grundlæggende færdiggørelsesmateriale anvendes en sten eller flise. På verandaen i europæisk stil er at placere en kurvstol.
 4. Fransk stil. Den væsentligste forskel fra den tidligere version af designet er kun tilstedeværelsen af ​​en glasdør beskyttet af en metal åbningsgitter.

For at bestemme præcis hvilken stil du kan lide mere, er det værd at overveje billedet og præsentere en sådan konstruktion, der er knyttet til dit hjem. Oprettelse af en veranda med egne hænder er ikke en nem opgave, men med en omhyggelig tilgang til arbejde har du ikke alvorlige vanskeligheder.

 • Porch fra profilrør med egne hænder

 • Porch til badet

 • Hvordan man laver en veranda til verandaen

 • Porch af beton

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

96 − = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map