Vinduer i gulvet på balkonen

Vinduer i gulvet på balkonen

Du kan glasere balkonen på en fleretagers bygning på flere måder, men den mest spektakulære, til højre, er installation af vinduer i gulvet eller fransk ruder. En sådan rekonstruktion er ikke billig, så ofte vælges vinduerne i gulvet af ejere af rummelige lejligheder i nye bygninger eller faste "stalinkas".

Glazed fra loftet til gulvet står balkonen naturligvis ud mod baggrunden for andre strukturer, fortæller status for ejer af lejligheden, dens fremragende smag og en "tyk" pung. Den franske ruderteknik har dog sine ulemper.

Hvilke former for vinduer i gulvet eksisterer, hvad er fordelene ved fransk ruder, og hvad er dens ulempe - denne artikel handler om dette.

Hvad giver glasuret af loggia i gulvet

Ud over status og effektivitet har panoramavinduer flere fordele i forhold til standardglas på balkoner:

 1. Den største fordel er stigningen i belysning. På grund af loggiens gennemsigtighed trænger mere sollys ind i rummet, hvilket er meget vigtigt for for skyggefulde rum, for eksempel dem der ligger på den nordlige eller nordøstlige side af huset.
 2. Usædvanligt interiør. Ikke kun udenfor, men inde i lejligheden panorama ruder ser ganske imponerende. På baggrund af sådanne vinduer kan du oprette en stilistisk retning. Vinduerne i gulvet er perfekt kombineret med klassisk interiør og med moderne værelser indrettet i højteknologisk eller moderne stil.
 3. Styrkelse af lyden og varmeisoleringen af ​​rummet, der støder op til altanen. Denne effekt kan kun opnås ved hjælp af højkvalitets dobbeltvinduer, der sikrer tæthed. Derefter stopper gadenes støj og kulde ind i lejligheden, der ligger bag de tynde vinduer.
 4. Muligheden for at nyde udsigt over byen eller landskabet fra vinduet i dit eget hjem. Dette vil øge komforten til huset, foruden det vil øge markedsværdien af ​​boliger med en god udsigt fra vinduet.

Tip! Når du installerer panoramavinduer på din balkon, er det bedre at foretrække skydedøre.

Dette design er dyrere end svingdøre, men sparer betydeligt det indre rum på en smal balkon.

Når du ikke behøver at installere vinduer i gulvet

Små størrelse "Khrusjtsjov" - ikke det bedste sted for panorama glas. Og det er ikke, at vinduerne i gulvet på de smalle balkoner "ikke har råd til" indbyggerne i sådanne lejligheder. Bare stort glas, faktisk upassende på de lange og smalle balkoner af "Khrusjtjov." Det ser ud til at være uæstetisk, og det kan desuden være usikkert for panelelementets strukturelle elementer.

En anden ting er at opgive panoramavinduer til lejlighedsejere, hvis vinduer vender mod syd eller sydvest. Det er trods alt allerede for varmt om sommeren, og vinduer over væggen giver endnu mere sollys ind i rummet, hæver temperaturen og tvinger ejeren til at øge klimaanlæggets "sving".

OBS venligst! Dem, der besluttede sig for en panoramavindue af varm type, bliver nødt til at bruge ekstra penge på konvektorer eller radiatorer. De er installeret langs panoramavinduerne, så i glasperioden er det ikke muligt at tåle glasloggen.

Før du bestiller installationen af ​​panoramavinduer, skal du afveje alle fordele og ulemper, og først derefter træffe den endelige beslutning. Efter installation af et sådant design vil det koste en dejlig øre, og skade kan gøre mere end godt.

Strukturer af panoramavinduer

Balkoner glaseret i gulvet skal registreres, da det betragtes som omplanlægning. Enhver omplanlægning kan kun udføres efter at have opnået den rette tilladelse fra de styrende organer.

Ejeren bliver nødt til at bestille et projekt af en glaseret balkon i det tekniske bureau, få tilladelse til at genudvikle fra brandsikkerhed og offentlige forsyninger, koordinere deres aktiviteter med JEK. Efter disse procedurer sendes en pakke af dokumenter til ombygning af loggia til den lokale regering, som beslutter at udstede tilladelse til panoramavægning.

Vigtigt! Den vigtigste "snag" for at installere vinduer i gulvet er den store vægt af strukturen. Altanen kan simpelthen ikke modstå vægten af ​​vinduer og rammer.

Beregn ressourcen af ​​betongulv kan kun specialister, de udgør også projektet for den fremtidige panorama-altan. Omkostningerne, vægten og kompleksiteten af ​​montering af panoramavinduer afhænger direkte af deres design og rammematerialer. Der er flere muligheder for ruder i alt i gulvet.

Kold type glasur af altaner

Denne metode indebærer installation af lækker vinduer, hvis hovedopgave er at beskytte altanen og rummet mod støv og regn. Koldt glas er passende, når loggia ikke er forbundet med rummet, men er en separat konstruktion med en hermetisk lukket dør og et godt vindue med dobbeltglas.

Som koldt glas i gulvet kan du bruge:

 • Rammeløse glasstrukturer. Disse loggier ser meget moderne og stilfulde ud. De vejer ikke tungt enten udseendet af balkonen eller belastningen på betonpladen, da de slet ikke har rammer. Sådanne briller installeres normalt på metalstyringer, og det er mere hensigtsmæssigt at åbne dem ved hjælp af en glidemetode. Udgifterne til rammeløse vinduer er ca. tre gange højere end prisen på konventionelle termoruder med plastrammer. Men det er disse balkoner, der giver maksimal følelse af plads, visuelt udvide rummet, gøre lejligheden lettere, se dyr og luksuriøs. Og ikke desto mindre vil rammeløse vinduer ikke være i stand til at give lejligheden god lydisolering og varmebesparelser. Brug balkonen vil kun være i den varme årstid.
 • Panoramavinduer med aluminiumsrammer henviser også til den forkølede type glas af balkoner. Disse strukturer er dyrere end metalplastprofiler, men vil koste mindre end rammeløs glasering. Aluminium vinduer er sikrere, fordi rammerne selv blokerer elementer, forhindrer tabet fra balkonen. Desværre vil det ikke være muligt at installere et lufttæt vindue med dobbeltglas i aluminiumskinnerne. Design af blødt metal kan deformere fra temperaturudsving. Denne balkon skal også kun bruges om sommeren, om vinteren vil der ikke være meget varmere end på gaden.

Varm type glas af balkoner

Loggier kombineret med en hall, soveværelse eller køkken, i dag i en trend. For at denne ombygning skal kunne fungere, skal altanenes ruder effektivt holde varmen.

Den bedste løsning til en varm balkon vil være metal-plast termoruder. Vinduer af plast kan være af enhver størrelse og konfiguration, de indeholder de nødvendige beslag i form af myggenet, fans og låse.

Vinduerne selv adskiller sig: de kan være single-, double- eller triple-chambered, indeholder et lag vakuum eller argon. Sådanne vinduer vil pålideligt beskytte ikke kun fra kulden, men også fra stærk varme, høje lyde fra gaden, vindstød.

Tip! Til balkoner af varm type er det bedre at vælge tre-rums glas enheder. Især holdes vinduets varme med et mellemlag af argon mellem ruderne.

Det er metalplastvinduerne, der anses for at være de tyngste. Derfor er det nødvendigt at inspicere betonpladen og bestille beregningen af ​​dens ressource fra specialister, inden de installeres.

Funktioner med panoramavinduer

Panoramavinduer af altaner kræver mere opmærksomhed fra ejeren af ​​lejligheden og fører til yderligere besvær, såsom:

 1. Indhentning af tilladelse til at genopbygge balkonen.
 2. Pas på en glas balkon, som er meget mere kompliceret end normalt. Det er sværere at vaske sådanne ventiler, du bliver nødt til at købe specielle plejeprodukter eller leje et team af industrielle klatrere.
 3. Behovet for at installere barrierer ude på balkonen.
 4. Som glas til panoramavægning kan du kun bruge specielle, slagfaste konstruktioner.
 5. Det er bedre ikke at installere vinduer i gulvet på balkoner, der er udsat for stærke vindbelastninger.
 6. Der er et valg af specielle briller med effekten af ​​toning, spejloverflade, selvrensende funktion, fjernbetjening af glasmørkningsniveauet.
 7. Møbler kan ikke installeres tæt på glasset, du skal forlade et hul på flere centimeter. Dette er nødvendigt for at forhindre glaset i at blive presset ud af rammen.
 8. Om sommeren er vinduer i gulvet bekvemt dækket af romerske gardiner eller specielle balkonskodder.

Glazing balkonen fra loft til gulv er en glimrende løsning for lejligheder med et underskud af sollys eller rodrede rum. Denne mulighed giver dig mulighed for at gøre loggia vægtløs, og det indre af rummet er originalt. Men på trods af alle de positive aspekter har panoramavinduer nogle ulemper, som er bedre at lære på planlægningsstadiet af reparationer.

 • Gulv på balkonen og loggia

 • Kombinerer en loggia med køkken

 • Glasering af altaner med aluminiumsprofil

 • Panoramavindue til altanen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map