A ház befejezése ház belső és külső + fotó

A ház befejezése ház belső és külső + fotó

Természetes a természetes anyagokból készült házban való éltetés. Csak abban tudsz pihenni a legjobb módon, és erőt szerezhetsz. Nem mindenhol, és nem mindig van lehetőség arra, hogy lakást építsenek a log házból, de lehetséges, hogy a lehető legegyszerűbb legyen egy kerethez hasonlóan.

Ehhez be kell fejeznie a ház blokkházát. Ez egy nagyon érdekes anyag, amelyet gyakran fürdőkhöz használnak. Milyen típusú blokk ház és milyen választani a belsőépítészet? Ezt tárgyalja a cikk.

Milyen anyagot

A blokkház olyan anyag, amely nagyon hasonlít egy fa béléshez. Természetes fából készül, káros adalékanyagok használata nélkül. Megjelenésként a blokkház egy kerek napló egy részéhez hasonlít. A blokkház épületek külső és belső dekorációjára is alkalmas. Amikor belül használják, a nyugalom és a béke légkörét hozza létre.

A blokkház eltérő szélességű lehet. Minden attól függ, hogy milyen hatást kell elérned. Telepítése egyszerű, így még egy tapasztalatlan személy is képes megbirkózni a feladattal. Ezt egy blokkház egyes blokkjainak megérthető rendszere magyarázza. A természetes blokkház gondozása ugyanúgy lesz szükséges, mint a fa esetében. Ha kívánja, megadhatja a kívánt árnyalatot.

Anyagjellemzők

A blokkház előnyei elegendőek ahhoz, hogy a befejező munkák vitathatatlan vezetőjeként válasszák ki. Közülük megemlítjük:

 • hosszú élettartam;
 • az anyag nagy szilárdsága;
 • további hőszigetelés;
 • néhány hangszigetelés;
 • kellemes tapintható adatok;
 • viszonylag könnyű.

Óvatosan, a blokk ház évekig tart. Ehhez a fertőtlenítő anyagokkal és festékekkel kell időben kezelni a blokkházat. Természetes eredete miatt elmondható a blokkház magas ökológiai jellegéről. Nem káros anyagokat bocsát ki még fűtött állapotban sem, például pl.

Ha lehetővé válik a puhafából készült anyag megvásárlása, ez az egyik legjobb lehetőség. A faanyagban megtalálható gyanták károsítják a kártevőket. A külső befejeződéshez használt blokkház tökéletesen elviseli az erős szél- és egyéb terheléseket. Ugyanakkor a blokkház nem deformálódik, és nem veszíti el az esztétikai tulajdonságait.

A fa kiváló hőszigetelés, így a házban lévő blokkház befejezése lehetővé teszi, hogy kicsit csökkentse a hulladékot. Ugyanakkor jó hangszigetelést érhetünk el, ha a blokkház alja egy ásványgyapotos fűtőberendezéssel van felszerelve. A "spike-groove" technológiának köszönhetően nincsenek kérdései arra vonatkozóan, hogyan helyezzük a léceket a falra vagy hogyan rögzítsük őket.

Szükség esetén az összeszerelés függetlenül elvégezhető segítség nélkül. A blokkház neocilinde napló, ezért súlya sokkal alacsonyabb. Ez azt jelenti, hogy nem lesz képes nagy terhelést a falakra és az alapokra helyezni. Vannak olyan negatív szempontok is, amelyeket figyelembe kell venni:

 • tűz érzékenysége;
 • a forma elvesztésének lehetősége;
 • szellőzésre van szükség.

A blokkház fa, és tökéletesen ég. Ezt a tényezőt figyelembe kell venni az anyag kiválasztása előtt. A tűzállóság növelése érdekében a blokkházat égésgátlókkal kezelik. Ha a burkolócsíkokat nem megfelelően kezelik, akkor könnyen elveszítik az alakjukat, és deformálják őket a nedvesség hatásától. Ez megköveteli a sérült területek cseréjét, mert lehetetlen valamit tenni. Ezért kell gondoskodnia a megfelelő szellőzésről, ami eltávolítja a felesleges nedvességet a helyiségből.

Mit válasszon a blokkházból?

A ház és a lakberendezés házai jelentősen változhatnak. És ez a különbség nemcsak a külső dimenziókban rejlik, hanem a gyártás anyagában is. Fontos, hogy jól megértsük annak érdekében, hogy olyan terméket találjunk, amely a lehető leghosszabb ideig tart.

A belsőépítészethez

A szobák belsőépítészetéhez csak a faházház kivitelezésére van lehetőség. Alkatermékei vannak, amelyek a minőségi és minőségű faanyag besorolása, amelyet a gyártás során használt. A legolcsóbb osztály a C. Ez nem a legrosszabb lehetőség. Ez nagyobb valószínűséggel jelzi a feldolgozás minőségét. Ha egyszerűen csak azt mondod, akkor mindenképpen magadra kell tennie. Az ilyen ház felülete nem tökéletes. A struktúrában sötét csomók találhatók ki a képből. Ennek az anyagcsoportnak a gyártása lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy tolerálják azokat a hiányosságokat vagy hibákat, amelyek repedéseket vagy belélegzéseket okoznak a hatásokból. Kis mennyiségű kéreg is lehet.

A következő "blokkház" osztály, amelyet a B betű jelez, nagyon hasonlít az előzőhöz. Az ilyen házak tábláiban vannak bizonyos hiányosságok, de nem olyan durva, mint az előző osztályra. Leggyakrabban ezt az anyagot használják kültéri dekorációra, de nem a ház elülső oldalára. Kiváló választás a belső és külső munkákhoz egy A osztályú blokkház. Kiváló szerkezetű, és már jól megmunkálva van a gyártó gyárában.

A blokkházban nem megengedett repedés vagy sérülés. Lehetnek apró sötét foltok, amelyek nem jelentenek problémát. A legdrágább termékek az extra osztály. Nem szabad károsítani vagy impregnálni. A ház készen áll a telepítésre további feldolgozás nélkül fából vagy síkból készült gittben.

Külső dekorációhoz

A külső dekoráció egyik nagyszerű megoldása a vinil alapú blokkház. Ha jóhiszemű gyártó által gyártják, nehéz megkülönböztetni a természetes anyagtól, különös figyelem nélkül. Sokkal olcsóbb, mint a fa burkolat. Ön azonnal kiválaszthatja a kívánt színt. Nincs szükség állandó festésre vagy lakkozásra. A megoldás előnyei:

 • az ellátás egyszerűsége;
 • könnyű súly;
 • hosszú élettartam;
 • egyszerű telepítési rendszer;
 • UV-sugárzás ellen.

A Vinyl House-t nagyon könnyű tisztítani, biztonságosan lemosható a tömlőről, és nem félek, hogy ez bármi kárt okoz. A PVC kiváló nedvességállósággal rendelkezik. Az anyag nem deformálódott, és nem esik korrózióval. Az élettartam hosszú, így nem kell aggódnia, hogy néhány éven belül ki kell cserélni. A vinyl ház súlya jóval kisebb, mint a fából készült, ezért még egyszerűbbé teszi a telepítést. Egyedülálló grooving assembly rendszer figyelhető meg. A PVC tökéletesen ellenáll a napfény hatásainak. Nem veszíti el a színt és nem torzul.

Vannak, akik a fémházból választják el a házukat. Alapja horganyzott lemez vagy alumínium. Az ilyen blokkház tökéletes homlokzatok befejezésére habosított szigetelésük után. A fém előnyei nyilvánvalóak. Ezek közé tartoznak a hőmérsékleti hatásokkal szembeni ellenállóképesség és a kis bővítési együttható. Ezenkívül az ilyen panelek nagyon jóak a földszinten, mert ellenállnak a mechanikai hatásoknak és sokknak. A telepítés is egyszerű. A blokkház fém változatának költsége alacsonyabb, mint a faéé. Ami az alumínium lemezeket illeti, kiváló korrózióállóságról beszélhetünk. Az anyag nem fél a nyílt tüzetől, ezért tűz esetén csak részben olvad.

Figyelj! A fém bélés kiválasztásakor gondoskodni kell a fűtőelem jelenlétéről. Ez megakadályozza a falak fémből való fűtését, ami nyáron kellemetlen dolog.

Mit kell értékelni a kiválasztás során?

A blokkház megvásárlásakor figyelmet kell fordítani bizonyos árnyalatokra, amelyek lehetővé teszik a minőségi értékelést. Az első dolog, hogy felmérjék a blokkház tárolási helyét és helyét. Ha ez idő alatt nedves raktárban volt, akkor valószínű, hogy szárításkor elveszíti a formáját. A következő lépés a tényleges méret ellenőrzése a csomagon feltüntetett módon. Ezenkívül értékelik a táblák egységességét és azonosságukat. Nem szabad eltérni, így a blokkház telepítése sima volt. A külsõ felületet a gyártási osztálynak megfelelõen értékelik. Az ilyen értékelés pénzt takarít meg a szállításkor, ha a hibákat azonnal észlelik.

Tervezési lehetőségek

A blokkház tökéletesen kombinálható más anyagokkal, ha helyesen tervezi a csatlakozási pontokat. Ebből kiindulva a falak díszítése töredék vagy egész lehet, amint a képen látható. A második esetben azt feltételezzük, hogy a fal síkját csak a blokk ház védi. Ez megteremti a faház hatását. A második esetben a blokkház egy párkával, egy béléssel vagy egyszerűen festett falral együtt létezhet.

A befejező módszer kiválasztása a szükséges anyagmennyiség kiszámításától függ. Amikor a blokkház teljesen elkészül, számolni kell az összes fal területét, a szélesség szélességének megszorzásával és az eredmények együttes hozzáadásával. A töredékes befejezéshez külön kell mérni minden olyan részt, ahol egy blokkházat kell telepíteni.

Figyelj! Győződjön meg róla, hogy egy kis készlet az anyag megvásárlásakor. Jól érhető el a sérült lécek cseréjekor vagy egyéb hiányosságok esetén. Ez alkalmat ad arra, hogy az anyagot egy tételből megvásárolja, ami garantálja annak azonosságát.

Mire lesz szüksége?

A telepítéshez a blokkházon kívül bizonyos eszközökre és további fogyóeszközökre van szükség. A legfontosabbak:

 • körfűrésszel vagy kézzel körkörös;
 • kalapács;
 • körmök
 • rulett;
 • lézer szint;
 • jelölő eszköz;
 • fémfűrész;
 • gyalugép;
 • lyukasztó.

A blokkház nincs önállóan a falhoz erősítve, ehhez tartoznak egy láda formájában lévő tartó. Ehhez további tábla szükséges. Meg kell jegyezni, hogy benne nincs paraziták, amelyek később károsíthatják a blokkházat. A profil vastagsága és szélessége 30 cm.

Az anyag akklimatizálása

Szállítás után nem tudja azonnal elindítani a telepítési munkát. Különösen, ha télen történik. Olyan helyiségben, ahol a házhőmérséklet van beállítva, a hőmérsékletnek nullának kell lennie. A befejező anyagnak meg kell felelnie az akklimatizációnak. Ehhez egyedül kell maradnia néhány napig. A következő lépés további gondos ellenőrzés lesz minden egyes sávon károsodás, kártevők vagy egyéb hibák miatt. Az egyes szalagok további feldolgozása fertőtlenítő kompozíció segítségével. Tűzálló anyagok is szükségesek. Érdemes vigyázni, hogy az impregnálás ne jöjjön létre a csomókon keresztül, mert sárga foltok keletkeznek. Ha az anyag felszívja az anyagot és kiszárad a kívánt értékekhez, fel lehet szerelni.

Telepítési munka

Mindenekelőtt meg kell vizsgálni azt a felületet, amelyen a telepítést végezni fogják. Fontos azon szabálytalanságok azonosítása, amelyeket később figyelembe veszünk. Ennek a műveletnek a végrehajtásához hosszú szabály szükséges, amelyet a fal különböző pontjain kell elhelyezni. Köpeny van folyamatban. Ehhez szükség van egy lyukasztóra, csavarokra és tüskére. A fal összes egyenetlensége könnyen kompenzálható úgy, hogy a táblát egy gyalukkal vagy a tartóelemeket kitessze. A legnehezebb a doboz első két lapjának rögzítése. A fal szélén vannak rögzítve, és ugyanolyan szinten kell lenniük. Ehhez lézersugarat használhat.

A két elárasztott léc között több szálat feszítenek, és a fennmaradó rácsok már fel vannak szerelve. A függőleges rúdokat 50 cm-enként kell elhelyezni, és pontosan függőlegesnek kell lenniük, mert a házat vízszintesen kell felszerelni. Ha további hangszigetelésre vagy szigetelésre van szükség, akkor a szükséges anyagot a tömbház oszlopai közé helyezzük. A ház felszerelését könnyebb hordozni alulról felfelé. Az első rúd felfelé egy horonyba van állítva, és egy csavarral van rögzítve. Így a készlet a legmagasabb szintre kerül. Ha a mérés során világossá válik, hogy a blokkház utolsó sávját több mint fele kell vágni, akkor jobb, ha az első és az utolsó sáv szélességét egyformán csökkenteni kell.

Előfordul, hogy egy Hausa-rúd hossza nem elegendő egy falhoz, akkor egy speciális elemgel van összekötve, amely lezárja a kötést. Egy meglehetősen nehéz szakasz a blokkházszögek feldolgozása. Ha ez a külső sarok, amelyet a blokk ház varr le, akkor az összes anyagcsíkot 45 ° -ra lehet vágni, és ezek a blokkházblokk belső részével csatlakoznak. Ehhez speciális sarokelemet alkalmazhat, amely leegyszerűsíti a feladatot. A belső sarkok egy további sáv vagy zárószerkezet segítségével is lezárhatók a zökkenőmentes dokkoláshoz. A padlóról és a mennyezetről 1 cm-es szellőztető rések készülnek, lezárható szegélylécekkel. A blokk telepítéséről szóló videó az alábbiakban olvasható.

következtetés

A blokkház kitűnő anyag, amely alkalmas a belsőépítészetre és a hangulatos szobában. A blokkház felszerelését először lehet szépen elvégezni, ha nem siet. Jobb, ha több mérést végzünk, és csak ezután vágjuk vagy rögzítjük a blokk házát. Beépítés után a lakk felhordása előtt a tisztítást egy csiszolóval befejezheti.

 • A ház befejezése a habblokkokból

 • 3d panelek belsőépítészethez

 • A keretház homlokzatának befejezése

 • Panelek homlokzatok homlokzatainak befejezéséhez

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map