Faliszekrények a virágok számára

Faliszekrények a virágok számára

Beltéri virágok minden otthonában megtalálhatók, és ez nem meglepő, hiszen segítőkész hangulatot teremt. Tisztítják a levegőt, és egyszerűen díszítik a szoba belsejét. Tenyésztés beltéri növények izgalmas tevékenység, először úgy tűnik, egy virág. És rövid idő alatt láthatja, hogyan alakult át a szoba több növény miatt. A közeljövőben jön egy idő, amikor virágok vannak mindenütt, a polcokon, éjjeliszekrényeken, ablakpárkányokon, szekrényeken és gondoskodnak róluk egyre bonyolultabbá válik.

Több helyre van szükségük, és az ablakpárkányon álló virágok akadályozzák a fényt, és nem lép be a helyiségbe. A világítás kevesebb lesz, kellemetlenség és kellemetlenség érkezik. Annak megakadályozása érdekében, hogy ez a virágok esetében történjék, jobb, ha olyan speciális polcos polcokat készítenek, amelyek nem igényelnek sok helyet, hangulatos légkört teremtenek, és ha a falakon is vannak hibák, akkor elrejti őket.

Lógó virágpolcok kivitelezése

A lógó virágpolcok előállításához bármilyen anyagot használhatunk, a szoba belsejében, ahol állni fognak. Bármilyen fa vagy temperált üveg lehet krómozott elemekkel. A lakóépületben gyakran találhatók fém polcok a falon.

Az eredeti megoldás egy falburkolat lesz a művészi kovácsolás formájában. Ez a kifinomult és drága termékeket, amelyek kiegészítik a virágmotívumok. Ez a design jól néz ki a beltéri növényekkel együtt. Fali polcok a falon szép, mert a virágok is váltja, tiszta és rendezett, senki nem zavarja, és az őket gondozó nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.

A felfüggesztett szerkezetek kombinálhatók más belső elemekkel, például kiegészíthetik őket mesterséges megvilágítással. Ha a növények nagyok, akkor a virágok fém fali polcai lesznek a legjobb megoldásnak, a legszükségesebb tulajdonságokkal rendelkeznek - a nehézsúlynak ellenállni. Az ilyen növényi tárgyakat, mint az ibolyát, többszintű szerkezetekre helyezhetők. Ennek az eredeti belső megoldásnak köszönhetően könnyű gondoskodni nemcsak a virágokról, hanem a polcok mögül is.

A falra szerelhető virágpolcok legfontosabb előnye a hasznos helytakarékos megtakarítás és a maximális hatású használat. Ezenkívül még mindig gyönyörű és praktikus termékek, amellyel kényelmes körülményeket teremt a beltéri virágok számára.

Fali polcok a fa virágaiból

A polcok gyártásához használt hagyományos anyag a fa, tartós és kiváló minőségű anyag. Gyönyörű külső adatokkal rendelkezik, egyfajta egységességet teremt a természettel. Ezen kívül a fa tökéletesen összhangban van a zöld levelek a növények, és ha van vágy, akkor az ilyen polcok lehet függetlenül.

A virágokból készült függő polcok létrehozása önmagában nem sok időre van szükség. De egy faragott bútorhoz szüksége lesz egy speciális eszközre, tudásra és tapasztalatra. Mielőtt elkezdené a munkát, helyesen kell kiválasztania a polc vastagságát, hogy ellenálljon a pot, a föld és a virág súlyának, a jövőben nem deformálódott.

Ne felejtsd el a rögzítések rendszerét, különben a ház bérlői szenvedhetnek. Fa fali virág polc lehet borított lakk vagy latex festék úgy, hogy szolgált a hosszú ideig, és úgy nézett ki, mint az első napon.

A falon lévő virágtartó polcok egyszerűen kombinálhatók más hasonló elemekkel, így eredeti és egyedi belső teret hozhat létre. Például a polcokat egyenlőtlenül, különböző szinteken kell felakasztani, és a növényeket behelyezni, nagyon szépen kiderül. A függő polcok a belső tér eredeti és gyönyörű elemei, segítve az üres helyet. És hogy létrehozzanak egy kis természetes szigetet a házában, az igaz növénybarátok úgy vélik, hogy ez elengedhetetlen dolog.

Fali polcok fémekhez

A kovácsolt termékek számos előnnyel rendelkeznek, beleértve a tartósságot és a finomítást. A fémfelület speciális kezelése lehetővé teszi, hogy ellenálljon minden légköri jelenségnek, így az ilyen termékek gyakran megtalálhatók az utcán. A valódi professzionális fém kezében egyedülálló alak érkezik, és ha mégis, és összekapcsolja egy növényt, akkor eredeti formát kapunk.

Üveg faliszekrények

Az üveg képes átalakítani minden szobát, miközben nem veszi el a hasznos helyet. Minden modern belső tér számára az üvegfal polc lesz a fő jellemző. Ezenkívül az ilyen anyagok tartósak és nem szeszélyesek a gondozásban. Ha a tervek egy polcot hoznak létre az ablakon, akkor érdemes figyelni az edzett üvegre. Az ilyen anyag jól áthalad, ez a fő előnye.

Műanyag polcok virágokhoz

A műanyag a költségvetési anyagok kategóriájába tartozik, azoknak felel meg, akik szeretik díszíteni házukat, de nem sokat költenek. Az ilyen termékek széles színpalettán készülnek. Nyáron képesek ellenállni a környezet hatásainak, de kis súlyuk van, így nem minden virágtartó képes túlélni.

Ahhoz, hogy elegáns és modern belső tér legyen a helyiségben, a bútorok, az alak és a színek figyelembe vételével a falakhoz műanyag falakat kell kiválasztani.

Fali polc a virágok számára a független erők számára

Ha nincs tapasztalat, tudás és idő egy virágpolc elkészítéséhez, használhatja a legegyszerűbb tippeket. Hatalmas ötlet van arra, hogy hogyan készítsünk egy egyszerű falemezt a virágok számára.

1. lehetőség

Vegyünk egy széles táblát, több bőröndöt, amelyek tétlenek és kötődnek. Az öveket a táskából, zsinegből vagy más díszítő elemekből nyers bőrrel lehet helyettesíteni. A táblát fából vagy rétegelt lemezből lehet venni, minél szélesebb lesz, annál stabilabb lesz a design. A vágás után durva élek keletkezhetnek, amelyeket csiszolópapírral kell simítani. Ezután a fedélzetet vízzel festett festékkel borítják, festékkel festettek, az árnyékot úgy kell megválasztani, hogy a szobában belül legyen.

Míg a fedélzeten, kiszárad, kell készítenie dekoratív mellékletet az öv vágják ki két szelvényt, a szélesség nem több, mint 60 cm. Minden csíkot hajtva, és, visszahúzódó 4 cm-re a szélétől, hogy a lyukakat egy szöggel, fúróval.

A polc paramétereit figyelembe véve a jelölések a falon, a lyukak fúrásán és a dűbelek telepítésekor készülnek. A szalagról rögzíteni kell a zsanérokat a rögzítéshez, csavarozni a csavarokat, csak a kártyát rögzíteni. A harmónia megteremtéséhez két ilyen azonos polcot készíthet az egyik falon.

tanács! A kapott polc megbízhatóságát ellenőrizni kell a színek számára, így a szerkezet nem lóghat a pot terheléséből. Ha ezek faliszekrények, akkor ellenőrizze a kötőelemek minőségét.

2. lehetőség

A beltéri üzemekből álló polc már kész anyagból is elkészíthető, amelyet rendszeres építőipari boltban értékesítenek. A film vagy üveg bevonattal ellátott DSP lapok alkalmasak, de ehhez további rögzítésre van szükség. A falon a legegyszerűbb design a virágokhoz hasonlít.

  1. A falon meg kell jegyezni 2 pontot, amelynek távolsága meg kell egyeznie a hossz a fórumon, akkor az élről visszavonul 5 cm.
  2. A csavarok és a kapott mérési adatok felhasználásával elkészítik a polcrögzítőket.
  3. A tábla tetejére van rakva, és a polc készen áll.

3. lehetőség

A fal virágpolcok létrehozásához különféle elemeket, például bútorokból vagy termékekből álló dobozokat használnak, állványokból készülnek. Csiszolópapírral a felületet jól megtisztítják, majd festik és lakkozzák. Az ilyen termékek önállóan, tökéletesen illeszkednek a helyiség bármely belsejébe. A minimalizmus stílusának kialakítása érdekében az üveg alkalmas. Bizonyos esetekben további természetes anyagok, pl. Faágak vagy fűrészek is használhatók.

További videó megmutatja, hogyan kell megfelelő polcot készíteni a kedvenc beltéri virágod számára

  • Faliszekrények nyitva

  • Fali polcok a berendezéshez

  • Falipolcok tervezése

  • Fali polcok a lakás belsejében

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map