Házak egy tetőtéri és egy verandával

Házak egy tetőtéri és egy verandával

A legtöbb egyéni fejlesztők, mint az alapja a jövőben víkendház vagy tájház választott design a ház tetőtéri és egy veranda mérési 6x8 vagy 7x8 m. A nyári lakó képviselete a jövőben ennek a két elem képviseli a kényelem és kényelmes marad a vidéken. A valóságban azonban nem minden projekt otthon galériás lehet olyan kényelmes, mint amilyennek látszik a tervek papírra a tervezők. Nagy jelentőséget gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a fejlesztés egy ilyen bonyolult rendszerek proektirovanies gondosan figyelembe véve az összes jellemzőit az építés.

Mit adnak a tetőtér és a veranda az ország ház

Kétségtelen, hogy a ház mérete 6x8 egy nagyon körültekintő terv a projekt épület egy kis veranda és a tető felvonó, és ez egy lejtős a padlástérben lehetne alakítani alatt a padláson. De ebben az esetben van szükség, hogy vegye figyelembe néhány javaslata szakemberek:

  • A 6x8-as téglalap alakú házhoz a ház homlokzata széles, nyolc méteres oldalt kell megtervezni. Csak ebben az esetben lehetséges, hogy a tetőtér tetszőleges szélessége 2,8-3 m legyen 6 m hosszúságban. Ellenkező esetben a padlás átalakul 2,5x8-os mérettáblába;
  • A verandaház elhelyezése a legjobban az épület megvilágított részéből áll. A 6x8-as lakóházakkal ellátott keretház esetében a legaggalmasabb az, hogy a ház előtti terasz vagy a ház első emeletén lévő verandát alakítson ki;
  • A veranda egy része általában nyitva marad és a levegőben játszótérként használható, ebben az esetben a projekt tetőtéri és teraszos épületként tekinthető meg.
Tipp Ma nincsenek egyértelmű jelek, amelyek megkülönböztetik a beépített teraszt a nyitott verandától, ezért fontos megérteni, hogy pontosan mit kell építeni a házban, hogy megmagyarázza a tervezőnek.

Ha csak a nevekre és a kifejezésekre szorítkozunk, egy cég vagy egy tervező hasonló fogalmakat saját módján értelmezhet, és ennek eredményeként elveszik a ház eredeti tervét.

A 6х8 m méretű vidéki házak projektjei

A ház elrendezésének kialakításakor figyelembe kell venni, hogy a padláson és a verandán teljesen más funkciók és eszközök vannak:

  1. A padlást az esetek túlnyomó többségében kollégiumként használják. Nyáron egy piros meleg tető alatt mindig forró, így többé-kevésbé kedvező feltételek csak az őszi-téli időszakban. Még akkor is, ha a projekt egy kis erkélyt biztosít, nem lesz elég hely a kényelmes pihenésre;
  2. A veranda a tetőtér teljes ellentéte. Minden projektben a veranda fűtetlen kályha vagy nyári konyha marad. Gyakran a tulajdonosok többször újjáépíteni és bővíteni ezt a designt.

Tipp A legjobb megoldás a ház bejáratának megtervezése a verandán keresztül. Ez a klasszikus megoldás "megeszik" a lakóterületek egy részét, de az így nyert győzelem visszaköveteli a veszteséget.

A következő tetőteraszos házak és verandai fotókkal kapcsolatos projektek csak megerősítik az adott döntés gyakorlati jellegét.

Először is, a helyiség zárja verandnoe homlokzat és a leginkább megvilágított része a ház a forró nyári nap, és a télen fűtetlen része az épület lesz elfogadható hőmérséklet, lehetséges, hogy nő a virágok és palánták növényi ágy.

A legeredményesebb projekt, amely növeli a veranda méretét, nem a szélesség, hanem az alakváltozás. Kedvenc választás az L-alakú forma, ami felborul az épület napos oldalán.

A ház építésének egy blokk tulajdonságai

A blokkházak projektjének kiválasztásakor általában figyelembe kell venni az épület alaprajzának jellemzőit. A habblokkokból származó házak többé-kevésbé sikeres projektjei alapul szolgálnak a merev, enyhén mélyebb betoncsíkok vagy a bolyhos-bolyhos változat felhasználásával. A habbeton falainak alacsony merevsége miatt a verandát az öböl ablakán kell végrehajtani, vagy oszlopok segítségével erősíteni kell a helyiséget.

A ház felső változata egy padlással és egy felmelegített verandával gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hétköznapi házaktól. Az MZLF alapul szolgál. A habszivacs falát ebben a projektben további téglából megerősítették, ami lehetővé tette, hogy a helyiségek a lehető legmelegebbek legyenek.

A tetőtérben a klasszikus módszert alkalmazzák - a tetőablakokat cement-homok vakolattal végzik, és fehérre festettek a hőterhelés csökkentése érdekében. A ház bejáratának bal oldali, napos oldalát téglából és mászó növények borítják.

A mellékelt veranda tetője nyitott teraszként vagy erkélyként használható, mint a képen.

Ebben az esetben a verandát külön mellékletként, közös alaplemez formájában készítik el. A padlás egy kis nyúlás, szinte négyzetes, amely lehetővé teszi, hogy két ablakot építsenek az épület orsójára. A projekt keretében a 6х8 ház béléssel vagy mellékvázzal van bélelve. A tetőfedés bitumenes zsindelyekből készül.

A verandákat egy erkélyablak alakjában lehet építeni, és egyszerre két bejáratot biztosítani az épületnek. Ha szeretné, közvetlenül a verandára léphet be, megkerülve a központi bejáratot. A zárt verandára érkező fény mennyiségének növelése érdekében a keleti oldalon lévő oldalsó bejárati ajtók kettős üvegezésű ablakokból készülnek.

Három fő helyiség, terasz, tetőtér és verandák érdekes kombinációja látható a képen.

Az építési végrehajtott erőteljes szalag alapítvány egy földszinti. A veranda felemelkedik a föld felett és üvegezett. Használata aszimmetrikus nyeregtetős tető lehet növelni a hasznos területe a tetőtérben majdnem 40% -kal, és a nagy részét a hőterhelés a nap keresztül tart sokáig, és enyhe lejtőn a tető.

következtetés

A tetőtér kialakítása minden házban nagyfokú szakmai hozzáállást igényel a teherhordó elemek tervezésének és fejlesztésének. A hosszú tetejű lejtők lehetővé teszik az épület méretének és elrendezésének nyerését, de meglehetősen drágák. Az ilyen megoldások tökéletesek egy magánház számára, de nagyon ritkán használják vidéki házak és vidéki házak számára.

  • A ház egyszintes, teraszos

  • Gyönyörű egyemeletes házak

  • Loft stílusú ház

  • A profilozott gerendák házai

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map