Kutya műanyag palackok

Kutya műanyag palackok

Az elővárosi területek tulajdonosai előbb-utóbb gondolkodnak a tájtervezésről. Drága dekor elemek állnak rendelkezésre néhány, de érdekes díszíteni a terület jelentős pénzügyi költségek nélkül. Műanyag palackok jönnek a mentő, alkalmazási köre szinte korlátlan.

Különféle kutyafajták

Függetlenül attól, hogy a dacha célja, pihentetik-e vagy szárazföldi vizes nővérként szolgál-e, a tájtervezés kérdését nem lehet félretenni. A műanyag palackokból készült mesterségek vonzzák a gyerekek figyelmét és szórakoztatják a felnőtteket. Maga a gyártási folyamat elősegíti a nemzedékek egységét és érdekes időtöltést.

Miután elkezdtük díszíteni a helyszínt egy kutya alakjával, először is meg kell határozni a helyet és a méretet. Egy nyitott kis tér képes egy törpedíjat díszíteni egy műanyag palackból. Nagy területek esetén jobb, ha magasabb kutatási modellt választanak, és az ott található anyagokra lesz szükség.

A műanyag palackok alapján sok lehetőség van a kutyák díszítésére. Adjunk néhány példát. Alapvetően a modell hozzáadásával növelheti a modellt.

Olyan egyszerű, mintha egy kutya vicces fangját csinálná két pohár műanyag palackból. További részletek - fülek, minden elem rögzítve van egy megbízható ragasztó, amely ellenáll az eső és a fagy. A festékeket kültéri munkákra, nagyon esztétikus megjelenésű kutyákra, akril festékekkel díszítették. Ezután minden a kézműves művészi hajlamától függ. A műanyag kutya szemét és kifolyását speciális szakosztályban lehet vásárolni, érdekes gombokat felvenni, markerként vagy festékként díszíteni.

Rendkívül könnyű kiegészíteni a tájképet az eredeti mini virágágyával, amely szimulálja a tacskót. Annak érdekében, hogy ne zavarja a festést, egy műanyag palack barna árnyalatot vesznek a hajó számára.

Az egész folyamat négy lépésből áll:

 • Téglalap alakú lyuk van vágva a talaj feltöltéséhez.
 • Az alján ajánlott lyukakat készíteni, hogy a felesleges nedvesség ne halmozódjon fel.
 • A szemek megjelennek.
 • A kutyát a második műanyag palack fülével rögzítik.

Ha javítani szeretné a modellt, az arány rövid lábakkal egészíthető ki. Működésüket PVC-csövek vagy 0,5 literes műanyag palackok kivágásával végzik.

Kreatív karakterek, mint egy futurisztikus kutya következő ötlete.

Válassza ki, amit szeretne, és kezdje el létrehozni.

Poodle készítése

Nézzünk részletesen a pudla bonyolult változatáról. Egy ilyen kutya a saját kezű műanyag palackokból elég kis időt vesz igénybe. De az eredmény sokáig örülni fog a dacha látogatóinak.

Indítsuk el a folyamatot:

 • A kutya testét három palackból gyűjtik össze, 5 literes kapacitással. Két példányban csak a nyak van elvágva, a harmadik pedig középen marad a fenék és a felső rész nélkül. Ez a munkadarab összeköti az előző kettőt.
 • Minden alkatrész rögzítve van önmetsző csavarokkal, a kutya testének teljes hossza kb. Fél méter.
 • Készített lyukak a mancsokra. Számukra szilárd kétvezetékes huzatot készítenek, az egyes darabok hosszát a számítással eltéréssel mérjük: a mancs hosszát 45 cm, plusz 20-25 cm a műanyag palackon való áthaladás és a későbbi rögzítés után.
 • A kutya mancsát 5 mm vastagságú szigetelő kendővel csomagolják, melyet a padló szigetelésére terveztek. Kívül, az egész munkadarabot óvatosan rögzítik ragasztószalaggal, ez lehetővé teszi, hogy a későbbi szakaszokban ragaszkodjon önmetsző csavarokhoz.
 • A kutya lábának aljától a kétvezetékes huzal elválik és különböző irányban hajlik.
 • Annak érdekében, hogy a kutya hinni vázlattal segítsen finomítani a lábat. Ehhez egy 1,5 literes műanyag flakon van levágva az alsó részről, minden más felére csökken. A nyakkal ellátott rész a térdízület térségében a kutya mancsához van rögzítve, a felső rész pedig önmetsző csavarokkal van rögzítve a műanyag palackok csomagtartóján.
 • Ezek a lépések duplikálódnak a kutya elülső és hátsó lábán.
 • A pudla nyakát egy 2 literes műanyag palackból alakítjuk ki, amelyen a nyak levágódik. A fenék a jövő fejrészének felső részén található, a vágott felső részt a testhez csavarokkal rögzítik.
 • A kutya fejének szüksége van egy másik műanyag palackra, amely a középső részt kivágja. Az elemek úgy vannak összekapcsolva, hogy a kisebb munkadarab a nagyobbak közé kerüljön. Hagyományosan a részleteket csavarokkal rögzítik, és a nyakra rakják a csomagtartóba.
 • A műanyag kis üveg tejtermékek a kutya farok számára a keret működését látják el.
 • Az én kezem volt az állat szőrme kezelése.
  A megjegyzés! Ha rendszeresen fürödni kívánja a kutyát, tisztítja a port és a törmeléket, választhat fehér gyapjú műanyagot. Sokkal praktikusabb a gyapjú díszítése barna palackokból.
 • A folyamat lényege: a műanyag termékek első darabja vágott csíkok, majd minden munkadarabot keskeny csíkokra vágunk, és néhány centiméterig nem éri el a széleket. Az alkatrészeket gondosan hozza a gázba úgy, hogy a keskeny csíkok körbefutják a kört, utánozva a göndör poodle gyapjút.
 • A tésztát varrják a mancs alján. Minden új gyapjúhámlya sikeresen maszkolja az előzőhöz tartozó csatolási pontot.
 • Egy másik 5 literes üveg szükséges a kutya füleinek a vágásához, amelyek mindkét oldalán műanyag gyapjú burkolattal vannak ellátva. Ezután a fejükön rögzülnek, hosszú önfúró csavarokkal.
 • Az utolsó szakaszban kialakul a kutya fangja. Az orr a palack aljától feketére festve építhető. Szemek - fekete gombok a száron, előre rögzítve dróttal.

Teljes formában, egy kedves pudla 90-95 cm magas, ha kívánatos, kétszínű lehet, hangsúlyozva a mellet, a farok csúcsát és a láb alsó részét.

E munka befejeződött, kellemes időtöltés!

 • Zsiráf műanyag palackokból

 • Parrot a műanyag palackokból saját kezűleg

 • Lilák műanyag palackok saját kezű

 • Butterfly egy műanyag palackból saját kezével

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map