Ország stílusa egy vidéki ház belsejében

Ország stílusa egy vidéki ház belsejében

A városban élve nem érezheti a falusi élet teljességét. De ha egy ország stílusú stílusú vidéki házat szeretne élvezni és élvezni fogja a természetet és a pihenést egy falu paradicsoma csendes kikötőjében.

Az országstílus és változatosság jellemzői

A stílus egyszerűsége és természetes jellege mindig vonzotta a különböző nemzetek emberét. Ínycsiklandó rusztikus báj kombinálható különböző hagyományok elrendezése otthonaikba, melyek gondosan és óvatosan ránk a legősibb időkben, segít, hogy ne csak kap az eredeti design a ház, hanem úgy érzi, az egész hangulat az ókor és a kényelem, különleges módon az élet, az alapjait, amelyeket nemzedékről generáció.

A képen egy vidéki ház tervezése látható az ország stílusában kívülről.

Önmagában az ország stílusa sokrétű, és különböző országokban és nemzetiségekben különböző. Mindazonáltal ezek mindegyike bizonyos tekintetben hasonló, többek között:

 • Népi hagyományok, szimbólumok és belsőépítészeti módok használata;
 • Kiegészítők, bútorok és egyéb, saját kézzel készített díszítőelemek használata;
 • Kézművesek, nem ipari gyártás;
 • A textíliák nagy és mindenütt jelenlévő használata nem csak függönyök és párnák számára, hanem számos ágytakaró, sapka, borító;
 • Természetes anyagok használata;
 • Néhány érdesség a bútorok és a tárgyak a belső.

A képen láthatóak a textilek lehetőségei az országstílusban:

Érdekes! Szó szerint az angol "ország" szófordítás egy falut vagy országot jelent, amely egyértelműen tükrözi a tervezés irányát.

A vidéki ház belsejében különböző típusú vidéki stílusokhoz lehet olyan területeket foglalni, mint:

 • Provence;
 • ranch;
 • Orosz kunyhó;
 • Mediterrán stílus;
 • Északi stílusban.

Provence

Ez egy vidéki ház legkedveltebb és könnyedén felismerhető belseje. A disztribúció Franciaországból származott Provence tartományból. Tükrözi a francia eleganciát, könnyedséget és kedvességet, hordozza a tengerpart azúrkék tengerét és a meleg napot.

A belső stílus jellemzői a következők:

 • Durva gipsz kőfalon, fa, tégla és terrakotta csempe a homlokzat és a belső tér kikészítéséhez. A háttérképeket gyakran virágos mintával választják ki, vagy csíkosak;
 • A színek jellemzik világos pasztell színek, fényes ellentétes elemek, a szín a levendula, okker, türkiz - többek között a főbb tételek bútorok és kiegészítők, valamint a befejező anyagok. A Provence színpaletta összehasonlítható a déli napfoltos virágokkal.

A videó bemutatja a Provence stílusú stílusát:

A stílus másik jellemzője a textiltermékek és kiegészítők széles körű használata, amelyek összhangban állnak a bútorokkal és a dekorációs anyagokkal.

farm

A ranch egy vadnyugat, amelynek fő irányait a lakás belsejében megtestesítik. Leginkább Texasban van, és gyakran Nebraska-ban található. Ez egy olyan elegáns elemek eredeti kombinációja, amelyek Európából származó kolonistákat hoztak, durva típusú termékekkel, amelyeket helyi kézművesek készítettek. Ugyanúgy, mint az előző típusú belső térben, a természetes anyagok, kő és durva felületek használata dominál.

Itt gyönyörű koloniális stílusjegyekkel ellátott, bőrrel díszített bútorok, valamint durva házi fából készült bútorok, patchwork-kel egészülnek ki.

Érdekes! Patchwork - patchwork, melyet a legjobb amerikai hagyományokba varrva készítettek, amely azonos méretű rongyokból áll, de színben és mintában különbözik.

A Ranch a valódi amerikai cowboyok stílusa.

Orosz kunyhó

Oroszország számára az országstílus olyan stílusú, mint az orosz kunyhó. Ez változatlanul ragaszkodik a régi múltban gyökerező régi orosz hagyományokhoz. A fő jellemzője, hogy ez a design hangsúlyozza és jellemzi a fa használatát mind a dekoráció és a belsőépítészet.

A videó különböző stílust mutat be:

Emellett a házi készítésű törölközők és asztalterítők, a fűzők és a kastélyok ágytakaró is széles körben elterjedt itt.

Érdekes! Az orosz stílus stílusa olyan gazdag és változatos, hogy a terület és a nemzetiség függvényében változik.

Mediterrán stílusban

Ez a stílus bizonyos tekintetben emlékeztet Provence, és számos közös jellemzővel vele, de a design kevesebb finom vonalak, amelyek a legtöbb előnyös szigorú geometriai formák.

A paletta a mediterrán ország, szinek terrakotta és olívaolaj árnyalatok, beleértve a vörös és citrom színű, fehér és kék add idézik gondolatait a kalandok a tengeren, és hozzájárul az általános stílus a hűvös mediterrán. Kerámia és texturált vakolat itt várunk.

Északi stílusban

Az északi ország a fa és a kő harmóniája, amelyet az európai északi népek belsőépítészeti stílusaként testesítenek meg. Az alapszínséma fekete, szürke és bordó hangokból áll, kiegészítve fehér és kék-szürke színnel.

Az ilyen vidéki ház nappali fő eleme egy kandalló vagy kandalló, amely hideg téli időjárás esetén kellemes egy nagy és barátságos család összegyűjtésére.

A természetes gyapjúból vagy szőrzetből készült szőnyegek mellett számos takaró és takaró található. Ágynemű abroszok hófehérke mintákkal, horgolt hármasok a hardanger stílusában - e stílus kifogásolható tulajdonságai.

Különböző szobák díszítése

A linóleum vagy a műanyag, valamint más modern és csúcstechnológiájú anyagok nem jelenik meg ennek a stílusnak az elemeiben, minden irányban. Stílustervezés, mely az ország stílusának különböző szobáihoz jellemző:

 • Nappali - gyakran kandallóval ellátott zónával díszített, valamint közös bútorok és egyéb háztartási cikkek közös ergonómiája;
 • Hálószoba - általában lakonikus kivitelben és kellemes színekben, hangulatos és kényelmes, a varázsa pedig aranyos kiegészítőket tartalmaz.

A fotó egy vidéki stílusú hálószobát mutat be.

Country stílus - az eredeti megoldás falusi ház vagy ház díszítésére. Ebben a belső térben minden harmonikus és kényelmes, és a legfejlettebb technológiák kombinálhatók egyszerű kézműves termékekkel is. A stílus évek óta népszerű, újításokat ad a hagyományoknak és a modern design megoldásoknak.

 • Lila szín a belső térben

 • Csillárok a nappaliba modern stílusban

 • Modern csillárok

 • Szürke a belső térben

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 − = 39

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map