Teraszok "Velvet"

Teraszok “Velvet”

A vörösfenyőt a legjobb anyagnak tekintik teraszként. Ez hasonlít a tölgy, ugyanolyan erős, sűrű, tartós és ellenálló mindenféle hatásra. Nem csoda, hogy teraszkártyaként használják, mert ez a szerkezet az időjárási, emberi és egyéb tényezők állandó hatásának van kitéve. Napjainkban a fát különféle módon dolgozzák fel. Különösen a teraszok és a verandák esetében használtak táblákat, amelyek profilját egy kis szegély borítja.

Ennek köszönhetően a cipő nem csúszik esős időben. Ez a profil neve a "Velvet" teraszkártya. A köznépben az úgynevezett "csúszásgátló". Lássuk részletesebben az anyag jellemzőit és jellemzőit, a nyersanyagot, amely általában vörösfenyő.

Terasz, mint az építészet egyik eleme

A saját ház helyes tájrendezése nemcsak virágágyat, gyepet, pavilont vagy kertet tartalmaz, hanem egy hangulatos teraszt vagy verandát is. Teljes körű képet ad a területről, és kényelmes helyet kap, ahol esténként töltheti el a rokonokat, vacsorázhat, sütjük a húst stb.

És a lényeg létrehozásában ilyen kert - minőségű anyagból, amely ellenáll a terhelés, állandó gyalogos és Légköri hatás. Ezek a következők:

 • csapadék;
 • hőmérséklet-különbségek;
 • szél;
 • UV-sugárzás hatása;
 • alacsony hőmérséklet télen.

És minden esetben a padló a teraszon fa. Nyilvánvaló, hogy a cementlemez, kő vagy bitumen itt nem megfelelő. A fa nem csak gyönyörűen kívülről, hanem környezetbarát is, nem égeti meg a lábad, ha a nap erős. És ha mielőtt a teraszon lévő táblák rövid életűek voltak, a padló, ami ma megtörténik, évekig tarthat. A vörösfenyő egy példa.

A "Velvet" vörösfenyőből készült teraszlemez megnyerte a nyitott teraszok sok tulajdonosának szívét. Miért? Ismerd meg.

A vörösfenyő tulajdonságai

A vörösfenyő olyan tűlevelű fafaj, amely nem veszíti el népszerűségét. A vörösfenyő cölöpökön Szentpéterváron és Velencében áll. És ez már sokat mond. Figyelemre méltó, hogy a vörösfenyő ellenáll a gomba, gyengén rothadás, nem hajlított, és nem rovarok. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően a vörösfenyő padlóburkolat a teraszok számára az egyik legjobb. És onnan származik, hogy a típus „Bársony” egy, csúszásmentes anyagból van, a nedvesség nem halmozódik fel a felületre, folynak le a barázdák. Miért "Velvet"? Nézd meg a hasonló teraszlap fotóját. Külsőleg a kordbársony szövetére hasonlít. Ezért ez a név.

Meg kell jegyezni, hogy a vörösfenyő elképesztő tulajdonság - hőmérséklet stabilitás. És ez azt jelenti, hogy nem fél a hőmérséklet-változástól, -50 és +50 ℃ között. Anyaga nem reped és szilánk, állva mezítláb, bársony fedélzeten, akkor nem veszi fel. És hála az illékony, amelyek kiemelkednek a táblák, a levegő tele van finom illat, amely jótékony hatással van.

A kordbársony vörösfenyő tulajdonságai

Először is nézzük meg a termékek dimenzióit. A tábláknak lehet egy 20, 27, 32 és 45 mm-es szakasza. Ami a szélességet illeti, a 90-140 mm tartományban van. A szabványos vagy futó méretek azonban 140x127 mm-nek tekinthetők.

Ha a kordbársony tábla hosszáról beszélünk, akkor nagyon más. Vannak deszkák 1,65 m hosszúak, és 4 m van. Minden függ az ügyfél igényeitől. Térköz mérete 0,5 m. Az ár a hibáját állapítja meg a kertben szekcionált nedvességet, fokozat és szélességű.

A szabvány szerint meg lehet különböztetni a 4 fajta táblát a vörösfenyőtől. Mindegyik osztályt az elülső lapok felületének állapota jellemzi. Ami a fajták fizikai tulajdonságait illeti, ezek nem különböznek egymástól.

A kordbársony legmagasabb kategóriája az "extra" osztály. Ez azt jelenti, hogy az elülső oldalon nincs csomó, gyantás folt, kék és szív alakú sáv. Minden tábla olyan, mint a szedés, bár kisebb karcolások és repedések lehetnek. De a hátoldalt nem ellenőrzik.

Figyelj! Egy ilyen fórum költsége meglepődhet. A méretre összpontosítva az 1 m2-es táblák ára 29-34 év. e.

De a lista és jellemzői más fajták:

 1. Variety "C". Az egyik legolcsóbb. Lehet, hogy mechanikai károsodás következik be (2 db 1 m-enként - ez a norma). A csomómentes lyukak nélkül (1 darab 1 m-enként). Más felületi hibák nem szabályozottak, ezért ne lepődj meg róla, hogy az anyagnak megvan. Minden meghatározza az ár, amely eléri a 11-14 y. e2.
 2. "B" fokozat. A lehetőség jobb. Itt foltokat, rostokat, gyantacsíkokat és csomókból álló lyukakat már nem tolerálnak. Ami a mechanikai hibákat illeti, méterenként csak 1 darab megengedett. Korlátozott mennyiségben a vörösfenyő tábla repedéseket, magot és csomókat tartalmaz. Per 1 m2 16-19 évig kell fizetnie. e.
 3. "A" fokozat. A kék nincs jelen, mint a magcsíkok, a csomók, a gyanták, a csíkok és a nem tervezett területek lyukai. A normál gyantatasak, kis repedések és karcolások határain belül. A költség 20-29 USD. e.

A "bársony" táblák előnye a simaabbaknál. Végtére is, a barázdák miatt nehezebb lesz a csúszás, és esővíz nem fog felhalmozódni a felszínen. Köszönjük, hogy ez a fa nem rothad, és nem fog belépni a pocsolyába.

következtetés

Ha arra gondolsz, milyen anyagból készülsz a teraszod, győződj meg róla, hogy a vörösfenyő ideális lehetőség. Mégis, ha nem engedheti meg magának, akkor használjon másik anyagot. Csak itt kell elsőbbséget élveznie egy kordbársony profilnak, amely jobban tolerálja a légkör hatását, és sokkal kényelmesebb a tulajdonos számára.

 • Fedélzeti fedélzet

 • Fa-polimer kompozit lemez

 • Terasz asztal varrófából

 • Zökkenőmentes terrakotta fedélzet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − 56 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map