Comments 0 0 2 Views

Wallpaper társaik a belső térben

Háttérkép-társak két különböző típusú háttérkép, amelyek jól kombinálva, és hozzon létre egy eredeti design a szobában. Gyakran együtt kerülnek értékesítésre, de egyedi stílus megteremtése érdekében sokan inkább saját maguk választanak. Ebben az esetben meg kell tudnod, hogyan kell megfelelően ötvözni a háttérképek társait a belső térben. Ha rosszul veszi fel őket, akkor csalódások és pazarlás tengerét kapja.

Háttérkép-társak - kitűnő kompromisszum a korlátozás és a divatos és eredeti dizájn kialakításának képességével a szobában. Az ilyen bevonatok kombinációjának célja a belső tér diverzifikálása, ami dekoratív akcentust hoz létre egy fényesebb verzióban, a mintát a második "visszatartó" vászon miatt (lásd a fotót).

A bevonatok ezen változatának számos előnye van:

 • egy változatos és egyidejűleg harmonikus kialakítás lehetővé teszi, hogy egy unalmas és egyúttal nem túl színes belső teret hozzon létre;
 • mindenféle ötlet széles skáláját kínálja;
 • könnyű beállítani a falak vizuális méreteit és a helyiség térfogatát;
 • kompatibilis háttérképtársakat értékesítenek az építőanyag-tárolókban, ezért nem szükséges kiválasztani az anyagokat.

Tapéta-társak segítségével kiválaszthatja a helyiség egyes területeit, hangsúlyozva néhány elemet: szegélyek, kandallók, rések, ajtók. A zónák sokkal praktikusabbá és kényelmesebbé teszik a szobát, így a tervezők gyakran használják ezt a technikát. Leggyakrabban a szobák az alábbiak szerint oszlanak meg:

 • Nappali: A vendégszobát fényes tapéta kiemeli a képen; Munkaterület - nyugodt, diszkrét színek; rekreációs terület - könnyű hangok.
 • konyha: Az étkező területet gyakran rajzokkal ábrázolják.
 • Gyermek: a lejátszási zónát fényes, kontrasztos tapéta ragasztja; pihenő zóna - egyszólamú csendes burkolatok (lásd egy fotót).

Háttérképek a belső térben néha váltakoznak a csíkokon, ebben az esetben emlékezni kell arra, hogy a bútorokat a fénycsíkok közelében kell elhelyezni.

A konvexitások és a fülkék ezekkel a tapétákkal lehet a fénypontja a szoba, többnyire ültetik, de egy megfelelően kialakított fülke lehet a dekoráció a szobában. Emellett az ékezetek a kandallók közelében és a szobák sarkában vannak (lásd a fotót).

Tipp Vegyél fel tapéta-társakat egy vállalat üzletében, hogy elkerülhető legyen az anyag méretének és összetételének eltérése.

Alkalmazott tapéta-társak a szobák belsejében bármilyen célból, különösen a nappali és a hálószobában, mert a leginkább érdekes dekorációt igényelnek. Jelenleg sok tervező szeretne díszíteni a hálószobát háttérképként angolul vagy klasszikus stílusban, a fej fölött levő fal pedig kiemelkedőnek tűnik. Csendes, pasztell színekben készül. A nappali háttérkép nagyobb képzelőerővel rendelkezik, különböző stílusokban és színekben adható ki (lásd a fotót). A legfontosabb területek jelenleg: klasszikus, minimalista vagy high-tech.

Tipp A tapasztalt tervezők három vagy akár négy színes tapéta-társával is könnyen kezelhetők, de ha újak vagytok ezzel az üzletággal, akkor jobb, ha két árnyalatot kezel.

A háttérképek ötvözésére vonatkozó szabályok

Ahhoz, hogy a belső megjelenés szép és teljes legyen, meg kell követnie néhány szabályt, amelyek segítenek megérteni számos stílus és szín, valamint választani a megfelelő verzió tapéta-társaik:

 1. Győződjön meg róla, hogy a tapéta-társak kombinációs módja, mintái, mintái, árnyalata megfelel a kiválasztott stílusnak, és hangsúlyozzák a szoba célját. Például a Provence stílusa rengeteg virágos rajzot és csíkot kínál. Az árnyalatokat pasztellként használják: kék, bézs, rózsaszín, levendula, türkiz. Tegye a helyiséget tapéta vízszintesen. A bevonatok alján gyakrabban használják csíkok vagy monokróm sötét árnyalatok. A felső ragasztó háttérkép egy képet. A japán stílus jellemzi a fülkék elosztását a szobában, sötét borítással ragasztják, hogy mélységet és kontrasztot biztosítsanak. Az európai stílusú háttérképet növényi elemekkel, aranyozással, medálokkal, damaszt mintákkal (lásd a fotót) használják. Beillesztették az egyik falat vagy a fal különálló részét.
 2. Egy vastagságú tapétát kell használni, mivel az ízületeknél egyenletesen kell összeolvasztani, ellenkező esetben az ízületek egyenetlen élek miatt észrevehetők.
 3. Ne próbálja meg kombinálni a különböző árkategóriák háttérképét. A drágább bevonatok olcsóbbak lesznek a vulgaritás és a nem megfelelőek ellen.
 4. Ha paneles helyiséget szeretne díszíteni, annak fényerejét egyszínű színű vagy tapéta-csillapítással kell csillapítani.
 5. Ne feledje, hogy a tapéta minden színének bizonyos hatása van a pszichére. Ezért a bevonatok kiválasztásánál vegye figyelembe ezt a tényt. A sárga, barna, zöld, narancssárga árnyalatokat figyelembe veszik. A tapéta legegyetemesebb színe, amelyet bármelyik mással kombinál, fehér.

Tapéta-társak kombinálása szín szerint

A háttérkép kiválasztásakor először gondoljon arra, hogy milyen színeket válasszon. A szoba egész légköre attól függ, hogy mennyire sikeres a különböző bevonatok kombinációja. A tapéta-társak bizonyos színtartománya szintén csökkentheti vagy növelheti a helyiség méretét. A nagy terem belsejének átgondolásánál sokáig nem kell felidéznie a megfelelő színes megoldások keresését. Itt az egyenletes kontrasztos színek bármilyen kombinációja nem rontja az általános légkört. Meg kell azonban jegyezni, hogy egy bizonyos tapéta stílusához megfelelő elemek a belső: bútorok, függönyök, padló (lásd a fényképet).

Ha a szoba nem nagy, ne használjon világos, kontrasztos színeket. A legjobb megoldás a különböző árnyalatú bevonatok kombinációja lenne. A kisméretű helyiségekhez a háttérképet a dekorációval könnyebb választani (lásd a fotót). A rekreációs terület sikeres megoldása egy könnyű, egyszínű tapéta vagy egy finom mintával rendelkező lehetőség.

Tipp A szín jelentősen befolyásolja a helyiség megvilágítását, így a sötét szobákhoz világos árnyalatok fognak illeszkedni, és a sötét tapéta használata csak akkor lehetséges, ha a szoba elegendő megvilágítással rendelkezik.

A tapéta színe befolyásolja a szobahőmérséklet érzékelését: ha a helyiség sok napot kap, tanácsos a tapéta hideg sötét árnyalatait beilleszteni; Ha a nap ritkán kerül be a szobába, és gyakran hideg benne, akkor a meleg fénytípus háttérképét kell használni.

Ha a tapéta-társak képeinek megválasztásáról beszélünk, akkor a cella és a szalag geometriai mintázatokkal és absztrakcióval, virágos mintákkal - virágos kompozíciókkal kombinálva. Érdekes megoldás akkor is, ha különböző textúrák háttérképét választja.

A fotó háttérképek is lehetnek tapéta társak. Ebben az esetben a fényképhez egy világos háttér kerül kiválasztásra, amely harmonizálni fog vele.

A kis helyiségekben két társfedél jól néz ki, nagy - három, egy háromdimenziós helyiségben, ahol rés vagy domború található, négyféle háttérképet használhat. A befejező konyhák is a legjobb megoldás kombinációja két bevonatok-társaik.

Tapéta-társak kombinációinak ötlete

Számos klasszikus módja van a háttérképek társainak használatára a belső térben:

 1. Vászon az egész falon - egy fal ragasztott egy kontrasztos bevonattal, és három másik - háttérképet.
 2. Váltó függőlegesen elrendezett csíkok különböző vagy egyenlő szélességűek (lásd a fotót).
 3. Vízszintes zónázás - a fal két részre oszlik: az alsó sötétebb (vagy nagy méretű), a felső pedig világos (vagy finom mintázatú). A tapéta-társ alsó részén levő összekötő vonal mentén elhelyezhető egy mintázat egy járdaszegély formájában. Ha nincs jelen, akkor a vászon csatlakozási vonalát formázással vagy lécekkel kell díszíteni. Fontos az összekötő vonal helyes magasságának kiválasztása: ha a helyiségben lévő mennyezetek magasak, akkor a tapéta csatlakozási vonalának a padlóról 1,5-2 m távolságban kell lennie; ha a mennyezet alacsony, akkor a vonalnak 1 m távolságra kell lennie a padlóról (lásd a fotót).

 4. Beillesztés a betétekkel - a falakat először háttérvázzal beillesztik, majd beillesztik a betétekbe, társaikba, amelyek dombornyomott felülete, fényes mintázata vagy kontrasztja (lásd a fotót).
 5. A patchwork módszer meglehetősen eredeti, de bonyolultsággal különbözik: a tapéta tapéta négyzet alakú, négyzet alakú, és a falon beillesztve mintázat vagy kocka mintázat formájában.

következtetés

A háttérkép-társak a belső térben érdekesek, frissek és modernek. A szobából való felhasználásuknak köszönhetően egyedülálló design remekművet készíthet, amelyet nem csak Ön, hanem a vendégek is megcsodálhat.

 • Milyen háttérképet választani egy lakáshoz

 • Beige háttérképek a belső térben

 • Violett tapéta a belső térben

 • Barna tapéta a belső térben

Previous Hvad er mezzaninen
Next Langkah-langkah logam untuk beranda

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Cikkek 0 Comments

Virágágy évelők kezdőknek

Nincsenek olyan kertészek, akik veleszületett képességgel rendelkeznek virágágyások és virágágyások létrehozására, minden tudás élményt nyújt. A kertészek kezdõje is díszítheti a helyszínt, nem rosszabb szakmai tervezõ. Ebben a gazda segít

Cikkek 0 Comments

A habblokkok belső térrészei

A ház belső felépítésének egyik leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja egy habblokknak megfelelő válaszfal építése. Ennek az anyagnak köszönhetően nemcsak az új épületekben, hanem a már működő házakban is elvégezhető a

Cikkek 0 Comments

Részletes fotójelentés: magas plank ágyak

Mint mindig, tavasz volt. Minden évben jön. Mindenesetre a naptár. Szükségünk van új zöldségágyra a dákánál. Miért új? Tavaly 4 mm vastag és 4 méter hosszú vörösfenyő ágyakat készítettünk. De

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

57 − 47 =