Zuhanytálcák függönyökkel

Zuhanytálcák függönyökkel

Fürdőszoba - egy különleges hely a házban, amelyet úgy terveztek, hogy őrködjön a tisztaság és a rend érdekében. Ezeknek a helyiségeknek a szobái túl nagy követelményeket támasztanak a befejeződött anyagok, valamint a beépített szerkezetek tekintetében. Kompaktnak, erősnek és félnek a magas páratartalomtól. Az utóbbi időben népszerű módja az úszás helyének kialakításává vált, amely egy raklappal kombinált zuhanyfüggöny lett, és lehetővé teszi, hogy egy kis helyiségben sok helyet takarítson meg.

Jellemzők és fajták

A függönyökkel ellátott zuhanytálcák a kis fürdőszobák és a nagy szobák jellemvonásává váltak, amelyben mind a fix fürdőszobához, mind a zuhanyzóhoz tartozik hely. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy egy zuhanyzót vagy valami hasonlót telepítsen a helyiség bármely kényelmes helyén. Ebben az esetben egy speciális raklapra szerelt zuhanyfüggöny lehet más anyagból, például maga a bázis, amely a legváltozatosabb formában van.

Figyelem! A kis fürdőszobában lévő zuhanyzó felszerelése jelentősen megtakarítja a helyiséget, ugyanakkor kényelmes úszómedencet biztosít.

A raklap típusai alakban, méretben, anyagtípusban és telepítési helyszínben különböznek, valamint a beépített függönyök típusától függően.

A raklap alakjának és méretének kiválasztása

Ezek a paraméterek eltérőek lehetnek a szerkezet magasságában, hosszában és szélességében. A perem magassága apró raklapként számol, amelynek magassága nem haladja meg a 4 cm-t, és közepes és mély típusú elemeket, amelyek magassága 10-18 cm és így tovább. Ebben az esetben az oldalak hossza akár 90x90 cm, akár több (130x130 cm), és a legkisebb (70x70 cm) is lehet.

Figyelem! A legkeresettebb nagysága raklap 90x90 cm, mind a tér és a szögletes kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a telepítés, mint az üveg zuhanyfüggöny és más típusú padló.

Az alábbi képen láthatja, mely telepítési lehetőségeknek van egy zuhanyfüggöny az alap méretétől függően.

A helyiség preferenciáitól és alakjától, valamint a tárgyak helyétől függően ki kell választania azt a formát, amelyet a raklapnak meg kell adnia.

Figyelem! Amikor raklapot vagy függönyöt vásárol egy raklapon, győződjön meg róla, hogy a csatornarendszer a helyén van és megfelelően karbantartott, így később nincs nehéz kapcsolat a kommunikációhoz.

Ezen paraméterek mellett figyelmet kell fordítani az anyagokra, amelyekből a zuhanyfüggöny és a raklap készül. Meg kell felelniük az egészségügyi előírásoknak és biztonságosnak kell lenniük, és nem félnek a nedvességtől és nedvességtől.

akril

Gyakorlati és bármilyen formájú alak lehet. Egy ilyen anyagban csak vágja le a szükséges kiegészítő elemeket, könnyű és tartós. Könnyű mosni, és az ilyen termékek élettartama akár 15 év.

Figyelem! Ha nincs akril szerkezetben belső megerősítő réteg, akkor annak felszerelését fémvázon kell elvégezni az anyag lehajlásának és apróságának megakadályozása érdekében;

hajlíthatatlan

Tartós és tartós, de nagy súlya van, de jól tartja a hőt és könnyen tisztítható. A modern öntöttvas raklapok különböző formájúak és méretűek lehetnek (a legkedveltebb méretek a 90x90 cm-es paraméterek).

acél

Ez a design kivitelezhetetlen, és nem nagy kereslet a vásárlók körében. Nagyon lassan melegszik, és nagymértékben eltér a zajtól, általában felülete zománc borítja, amely végül megrepedt, és az egész szerkezet csúnya megjelenésű. A raklapra csúsztatható függönyökön vagy a permetezéssel szembeni védelmet biztosító üveges megoldások meglehetősen problémásak.

kerámiai

Ez egy drágább lehetőség, mint amire korábban leírtuk, de még több csúcstechnikai teljesítménye van. Elegáns és stílusos megjelenésű, tartós és tartós. Az egyszerű kezelés és a jó hővezető tulajdonságok megkülönböztetik az ilyen anyagokat, így előnyösebbek.

A raklapra szerelt zuhanyfüggöny más anyagból is készülhet:

 • Lehet üveg, amelynek nagy szilárdság és tartósság, már elsősorban az ilyen különleges szerkezetek edzett üveg, ami nem kis darabokra osztjuk, ha megsérül, és kombinálható különböző anyagokat.
  Figyelem! A rakott üvegből készült zuhanyfüggönyök a modern kis méretű apartmanok fürdőszobáiban a legelterjedtebbek. Ezek olcsóak az árhoz, és nem igényelnek bonyolult telepítést, és szükség esetén a fogyóeszközök kicserélhetők összetettség nélkül.
 • Műanyag. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy különböző konfigurációkat és méretű függönyöket hozzon létre raklapokhoz, és azokat további elemekkel rögzítse a különféle anyagokhoz.
 • Vinyl. Modern anyag, amelyet a közelmúltban használtak a zuhanykabinok kialakításában. Ezek a függönyök megbízhatóan védik a permetezést, és emellett bátran festeni speciális festékekkel.

A zuhanytálcák típusai a videóban szerepelnek:

Érdekes! A csúszó szerkezetek sok helyet takaríthatnak meg, és különböző módosítások és méretek vannak, ami lehetővé teszi egy ilyen szakasz felszerelését még a legkisebb helyiségben is.

Kiválasztási szabályok

Ha van egy választott zuhanytálca függönyökkel, akkor figyelembe kell venni az ilyen kritériumokat és fontos tényezőket:

 • A telepítés helye. Ha a helyiség sarkában van felszerelve, akkor nem lesz probléma a kommunikáció ellátásával, míg a víz és a szennyvíz beszállításának központjában a telepítés leküzdhetetlen akadályt jelenthet. A helyiség közepén csak egy nagyméretű kvadratúra esetén kell egy tálcát függönyökkel ellátni, kis méretek esetén célszerű olyan sarokelemeket használni, amelyek helyet takarítanak meg;
 • A költségvetés vágyától és méretétől függően kiválaszthatja, hogyan előre gyártott szerkezet, vásárlás külön különböző elemeket, és megvásárol egy kész megoldást. Az első esetben a vásárlás olcsóbb lesz, de nehéz lehet telepíteni, ha az összetevők nem egyeznek egymással a csatolás vagy méret típusa szerint;
 • Biztonság. Ez egy fontos paraméter a kiválasztásban, amely a palettázás típusától függően változik. A hullámlemez alja egy csúszásgátló réteggel van bevonva, amely segít elkerülni az esést, míg a sima padló kiválasztásakor gumit kell lefedni;
 • Az oldal magassága. Ha a választás nem egy fiatal család, célszerű elsőbbséget nagy design, de az idősebbek sokkal kényelmesebb használni egy tálca kis lökhárítók, vagy az egyik, hogy majdnem egy vonalban van a padlón. A képen egy változata ez a kialakítás;

Fontos! Mi lenne a típusú függönyök és a raklap előnyös lehet, mert fontos, hogy megbízható vízszigetelés és megfelelő vízáramlás a verem, ő a földre esett.

Tusoló tálca függönyökkel - modern és eredeti megoldás, amely minden fürdőszobában megtalálható. Kényelmes zuhanyzót biztosítanak, megakadályozzák a víz bejutását a padlóra és a falakra, segítenek a belső tér minőségének fenntartásában. A praktikusság a minimalizmus, a kényelem és az elegancia révén világszerte több millió embert választanak ki a fürdőszobák szervezésére. A különböző formatervezési minták és anyagok, amelyekből elkészíthetők, lehetővé teszik, hogy bármilyen pénztárcához és minden ízléshez opciót találjon.

 • Hogyan válasszunk ki egy fali szárítót

 • Zuhanyzótálca zuhanykabin nélkül

 • Hogyan válasszunk ki egy fém zuhanytálcát

 • Tusolószoba létrával a padlón

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map