Bar counter u dnevnoj sobi

Bar counter u dnevnoj sobi

Šankovi u dnevnoj sobi smatraju moderni interijeri kao element luksuza, sredstvo očitovanja individualnosti vlasnika stana.

Šank u dnevnoj sobi je neophodan element modernog stila interijera. Pogodan je za dnevne sobe svih veličina, pa se smatra univerzalnim ukrasnim elementom.

Zahvaljujući ovom otvorenom planu, možete napraviti pozitivne promjene u izgledu bilo koje dnevne sobe. Kuhinja s šankom, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, postala je poznati fenomen ne samo u europskim zemljama, već je osvojila srca mnogih Rusa.

Značajke izgleda

Kuhinja - dnevna soba s balkonskim pultom omogućava da se najhitnije dizajnerske ideje realiziraju bez ikakvih prepreka, slobodno komunicirati s gostima tijekom procesa kuhanja tijekom obroka.

Kuhinjska bar u kombinaciji s dvoranom, prikazanom na fotografiji, postat će pravi ukras interijera, ponos vlasnika stana.

Dobiveni slobodni prostor, kao rezultat ovog dizajna, omogućit će vam da se krećete u dnevnoj sobi bez prepreka i ograničenja. Njezini će stanovnici biti udobni i udobni, čak i ako je sama dvorana vrlo ograničena.

Savjet! Bar u maloj veličini Hruščov dnevni boravak je relevantan. Ova metoda omogućuje vizualno proširivanje prostorije, čineći ga prostranim i svijetlim.

Na primjer, majka će moći ne samo pripremiti hranu za svoje članove kućanstva, već i nadgledati što njezina djeca rade.

Prostrani kuhinjski dnevni boravak s barom, dizajn, fotografije, korisni savjeti, možete pronaći u predloženom fragmentu videa

U malom stanu teško je pronaći slobodan prostor za organiziranje blagovaonice, dnevnog boravka, pa će kuhinja s šankom, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, biti idealno rješenje. Na fotografiji se nalazi kuhinja-dnevni boravak s balkonskom garniturom.

Opcija otvorenog plana odnosi se na stanovnike malih studija, koji žele izvući najviše prostora u stanu.

Savjet! Kada se spajaju blagovaonica i kuhinja, možete odabrati stol na dvije razine. To će vizualno proširiti prostor u sobi, napraviti prostranu prostranu i slobodnu.

Bar zona, dodijeljena u takvom dnevnom boravku, pogodna je za organiziranje romantičnih večera. Dodatno, ovaj prostor može se koristiti kao dodatni prostor za doručak.

Ova tehnika pomaže optimizirati radno mjesto kuharske kuhinje, pokupiti za svakog stanovnika stana svoje osobno mjesto za hranu i rekreaciju.

Savjeti stručnjaka

Kako bi se zoniranje u dnevnoj sobi moglo upotrijebiti dodatni osvjetljenje trake. Na primjer, za kupnju LED trake, ukrasite ga sa šipkom.

Prednosti ove metode dizajna leži u činjenici da se, ovisno o individualnim potrebama domaćica željama, možemo napraviti neke prilagodbe u generiranom slikom dnevnoj sobi, dajući mu osobnost i originalnost.

Pažnja molim te! Prije instalacije trake, morate razmišljati kroz punopravni dizajn projekt, uzimajući u obzir specifičnosti prostorije.

Kuhinja i dnevni boravak, koji će biti dodijeljen posebnom prostoru za rekreaciju, može se nadopuniti skupom modernih namještaja.

Ovisno o tome kakav će stil interijera biti upotrijebljen za ukrašavanje kuhinjskog dnevnog boravka, potrebni su pojedini dodir.

Na primjer, za Provanse, stručnjaci savjetuju instalirati stalak od masivnog drveta. Skladno će se uklopiti u opću atmosferu ovog ruralnog smjera.

Savjet! Prilikom ukrašavanja prozora u Provansi, prikladne zavjese od prirodnog lana, dopunjene svijetlim tekstilom s cvjetnim dizajnom.

Obožavatelji secesije trebat će bar, izrađen pomoću inovativnih materijala za završnu obradu. Na primjer, kao osnovu odabire se matte trajno staklo, a aluminijski okvir služi kao okvir za stalak.

Dizajn kombinirane kuhinje i dnevnog boravka je uzbudljiva aktivnost koja će zahtijevati vlasnika stana da prikaže kreativnu maštu.

Proučimo više pojedinosti o obilježjima prostornog uređenja takvih prostorija. Kao idealna opcija za dijeljenje mjesta kuhanja i jela, možete koristiti tapecirani namještaj. Otvorenog plana savršeno valjana i moderno kino, u ovom slučaju, domaćica, koji je proveo većinu svog slobodnog vremena provodi u kuhinji će moći uživati ​​gledajući svoje omiljene TV programe i filmove bez napuštanja svoje „radno” mjesto.

Da je spremni izgled ugodan svakom stanovniku stana, pri proučavanju projektnog projekta, potrebno je razmotriti sve želje i preporuke.

Pažnja molim te! Ako je potrebno rastaviti particije za organizaciju takve varijante dizajna, prije početka rada potrebno je dobiti dopuštenje za uklanjanje particija u izvršnim tijelima.

Korisni savjeti

Inače, postupci vlasnika bit će priznati kao ilegalni, a ne samo da moraju platiti novčanu kaznu, ali i vratiti zapečaćenu particiju.

Otočnu verziju kuhinje odabiru oni vlasnici nekretnina koji preferiraju otvoreni izgled, žele da se proces kuhanja i hrane bude prikladan i racionalan.

Svijetle boje prilikom uređenja zidova kuhinje, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, odabiru oni bliži klasičnom stilu interijera. Kako bi organizirali prostor nije samo udoban, već i višenamjenski, možete koristiti mobilne police kao pregrade. U tom slučaju domaćica će moći postaviti posuđe, začine, male ukrasne elemente.

Među tehnikama koje su prikladne za prostorno uređenje ovih kombiniranih dnevnih soba, dizajneri interijera zaustavljaju se upravo na korištenju različitih elemenata namještaja. Pored police, dodjeljuje se u dnevnom boravku za kuhanje, primanje, kao i za odmor, možete i sa mekom namještajem, stolom za blagovanje.

U suvremenom stilu također je prikladna uporaba sklopivih zaslona. Na primjer, u vrijeme kuhanja, domaćica može instalirati takvu strukturu da se višak mirisa ne širi kroz dnevnu sobu. Nakon što završite pripremu večere ili večere, jednostavno preklopite zaslon, oslobađajući prostor u dnevnoj sobi.

Osim preklopnih zaslona, ​​specijalisti interijera također preporučuju korištenje kliznih staklenih vrata. Oni će u svakom trenutku pomoći da se odvoji od stranih pogleda, organiziraju privatni prostor u dnevnoj sobi.

zaključak

Razne ideje koje nudi renomiranih interijera profesionalaca, kako bi vlasnici imovine okrenuti malu kuhinju u udobnoj dnevnoj sobi, u kojoj se nalazi mjesto ne samo za štednjaka, ali i za zabavnih, gledanje TV filmova, čitanje knjiga. Među tehnikama koje vam omogućuju maksimalno iskorištavanje slobodnog prostora u kombiniranoj kuhinji i dnevnoj sobi posebni je interes organizacija barova. To može biti središte atrakcije za cijelu obitelj, "otok" za stvaranje novih kulinarskog remek-djela.

  • Stropovi napetosti za dvoranu

  • Dnevni boravak u seoskom stilu

  • Dnevni boravak u klasičnom stilu

  • Interijer dnevne sobe u skandinavskom stilu

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 + = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map