Tekuća pozadina u hodniku

Tekuća pozadina u hodniku

Hodnik je soba u kojoj gosti stalno dolaze. Na hodniku su oni koji prvi put u vašem stanu stvaraju dojam cijele kuće, njegovih vlasnika (uzorak ukrašenog hodnika na slici).

Budući da je hodnik "pozivna kartica" cijele kuće, važno je da je njegov ukras lijep i funkcionalan.

Pravila za odabir pozadina u hodniku

Tekuća pozadina u hodniku počela se koristiti ne tako davno. Mnogi vlasnici kuće zaustavljeni su svojim visokim troškovima.

Savjet! Ako odlučite ukrasiti zid uskim zidom, odaberite materijale svijetle boje.

Možete postići učinak vizualnog širenja prostora u sobi.

U unutrašnjosti koji se dobije, treba postojati sklad između elemenata namještaja, dodatne opreme, odabranih tekućih pozadina. Inače dvorana će imati neuredan pogled, to će biti teško uzeti u obzir ukras vašeg stana (na fotografiji - opcija zidove u uskom hodniku).

Završetak zidova tapeta još uvijek se smatra jednim od najljepših i originalnijih, stoga je važno odabrati prave materijale za hodnik. S obzirom na visoku propusnost prostora, uređenje zidova, možete koristiti kombinaciju tekućih materijala može prati vinil tapete (foto - varijanta uređen hodnik).

Taj dio dvorane, što je najviše osjetljiv na zagađenja, potrebno pokleit prati pozadina, a ostatak zidne dekoracije obavlja ne washable materijala (uzorak takve „trikove” u unutrašnjosti - na fotografiji).

Značajke korištenja

U modernom interijeru gradskog stana, kada uređujete zidove u hodniku, sve više možete promatrati tekuću pozadinu. Po svojim vanjskim karakteristikama, oni su slični dekorativnoj žbuku (primjer upotrebe tekućeg tapeta u unutrašnjosti fotografije).

Pažnja molim te! Kada uređujete zidove, preporučljivo je koristiti usluge stručnjaka, tako da dobiveni rezultati oduševljavaju vas i goste apartmana dulje vrijeme.

Ako nemate vještine za rad s ovim "hirovitim" materijalima za završnu obradu, odmah se pronađite za doradu zidova ovog majstora. Među tekućinom pozadine (uzorak na fotografiji) primijetili smo veliki raspon boja.

Proizvođači ih nude u jednoj verziji, ali ako želite, uvijek možete odabrati zanimljive aplikacije za zidove u hodniku. Zanimljiva opcija u unutrašnjosti je uporaba matrica za tekuću pozadinu, zahvaljujući kojoj ukras zidova stječe sasvim drugačiji, individualan izgled. Uz pomoć tekuće pozadine lako je sakriti manje nepravilnosti, pukotine i povećati zvučnu izolaciju u sobi. S obzirom na činjenicu da se, kada se primjenjuje na zid oblaganje materijala na površini nije vidljivo spojevi i završna dobije glatka i savršenu (primjer upotrebe tekućine u unutrašnjosti pozadina slici).

Dizajnerske tehnike

Nedavno iskusni dizajneri istodobno pokušavaju kombinirati nekoliko varijanti materijala za doradu, radeći na projektima za hodnike. Ovaj pristup omogućuje realizaciju različitih kreativnih ideja, zanimljiv i neobičan ukras ove prostorije (u fotografiji - jedna od ovih opcija).

Za one koji su sami odlučili zalijepiti tekuću pozadinu u hodnik, nudimo vam videozapis

Savjet! Nemojte zaboraviti da je svaki detalj važan u unutrašnjosti hodnika. Da bi vaš hodnik stekao estetski izgled, morat ćete naporno raditi.

O značajkama ljestvice boja

U unutrašnjosti boja ima posebnu ulogu. Zahvaljujući njemu, možete povoljno naglasiti hodnik, vizualno ga proširiti. Razmišljajući o idealnom dizajnu (primjer na fotografiji), upotrijebite one savjete koje nude iskusni majstori.

Kako bi vaš koridor bio ne samo lagan i prostran, nego i praktičan, pokušajte upotpuniti svjetlosne nijanse tamnom pozadinom, aplikacijama, apstraktnim crtežima. U ovom slučaju, hodnik će postati originalan, funkcionalan, praktičan (u fotografiji - primjer takvog rješenja).

Nemojte zlostavljati tamne boje jer će u hodnik uvesti tamnu atmosferu, vizualno smanjiti njegovu veličinu. Pored usklađivanja boja, važno je pravilno koristiti u koridoru i dodatnu opremu za osvjetljavanje. Zidne ograde mogu se postaviti na suprotne zidove, a na stropu je poželjno graditi nekoliko reflektora. U ovom slučaju tekuća pozadina izgledat će apsolutno drugačija, hodnik će biti ispunjen luksuznim i skladnim. Neobičan izgled daje pozadinu s prugama hodnika. Da biste ih izradili, potrebna vam je pozadinska mješavina dviju boja. Prvo, glavni ton se nanosi na zidove pomoću konstrukcijskog valjka, kistom.

Pažnja molim te! Važno je čekati potpuno sušenje glavnih tonova, tek nakon toga početi uređivati ​​zidove trakama različite boje.

Ako imate uski i duži hodnik, trebate odabrati tekuću pozadinu za mekane tonove. Da biste proširili prostor, možete koristiti vodoravnu traku duž cijele duljine zida.

Kao klasična opcija, možete razmotriti kombinaciju ploča s tekućinom pozadine. Donji dio hodnika ukrašen je pločama, čije brigu nije jako teško. Gornji dio ukrašen je tekućom pozadinom.

Savjet! Za stvaranje interijera lijepo i skladno, možete odabrati ploče i pozadine iste boje, ali različite nijanse.

Dizajneri smatraju primjenu aplikacija kao zanimljivu opciju. Možete odabrati spremljene slike u zgradi ili crtati uz pomoć računalnog programa svoju verziju uzorka i ispisati ga na ljepljivom papiru. Uz pomoć takvih materijala, možete se riješiti manjih nedostataka na zidovima. Na primjer, možete staviti male čipove ili pukotine u aplikaciju.

Prednosti korištenja tekućih bitaka u hodniku

Proizvođači nude ove završne materijale u različitim nijansama. To vam omogućuje profitabilno korištenje tekuće pozadine kada razmišljate kroz unutrašnjost hodnika. Čvrste boje zidova pomažu razlikovati elemente namještaja odabranih za koridor. Za one koji vole kreativna rješenja, preporučujemo kombinaciju različitih nijansi i aditiva u obliku naljepnica, rhinestona, svile. Ova simbioza pridonosi vizualnom povećanju prostora u sobi, daje koridoru individualnost. Ako koristite tekuću pozadinu za ukrašavanje zidova u hodniku, nećete morati gubiti vrijeme i materijalne resurse pažljivo pripremajući zidove za doradu. Dovoljno je kupiti tapisonsku smjesu, pripremiti ga u skladu s uputama koje nudi proizvođač i odmah započeti s popravkom. Nedostatak korištenja takvih materijala za završnu obradu je da možete vidjeti konačni rezultat rada obavljenog tek nakon što se tekući materijali posve osuše.

Osnovna načela uređenja hodnika

Ako posjedujete mali Hruščov, nemojte očajavati. Korištenjem savjeta profesionalnih dizajnera, možete uključiti vlastitu snagu malim hodnikom u "pozivnu karticu" svog stana. Za početak, važno je odabrati pravu boju pozadine, razmišljati kroz njihovu teksturu i upotrijebiti dodatne dekorativne elemente. U malom koridoru, mjesto velikog broja dodatnih predmeta neće biti primjereno. Tekuća pozadina je bolje kombinirati s pranje gustim materijalima, uz lijep izgled kako bi dobili funkcionalnu sobu. Nemojte zaboraviti da su zidovi u hodniku često dotaknuti prljavim rukama. Kućni kućni ljubimci koriste samo zidove u hodniku kako bi ugrizali kandže. Idealne mogućnosti zaštite za ovu sobu je debeli sloj boje, ali osim praktičnosti, tako žele uživati ​​u prekrasnim zidovima! Da biste se uspješno nosili s ovim teškim zadatkom, pogledajte tekuću pozadinu.

Ovi materijali neće ostaviti neugodne zglobove na uređenoj površini, tako da bez ikakvih problema možete stvoriti lijepe i zidove u hodniku. Osim toga, nećete se suočiti s takvim problemom kao i postepeno zujanje pozadine. Tijekom operativnog razdoblja tekuća pozadina zadržat će svoj izvorni estetski izgled, zadovoljit će vas i vaše goste. Ako je dio na zidu oštećen, što je tipično za sobu kao što je ulazna dvorana, ne morate u potpunosti ukloniti sve završne materijale. Dovoljno je samo za mokro oštećeno područje, ukloniti oštećenu pozadinu i nakon potpunog sušenja zida, nanesite novi sloj tekuće mješavine. Trošak takve obnove bit će znatno niži od stjecanja nove tapete i ljepila. Kao dio ovih završnih materijala nalazi se pamuk, papir, svila, tako da završni premaz nije elektrificiran. Čestice fine čestice neće biti privučene zidovima hodnika. Velika raznolikost boja, različiti načini primjene tekuće tapete na zidovima, mogućnost kombiniranja s drugim materijalima za završnu obradu, omogućuju vam nevjerojatan rezultat.

zaključak

Među raznovrsnim završnim materijalima koje trenutno nude proizvođači na građevinskom tržištu, posebno mjesto pripada tekućim materijalima. Prilikom odabira za dizajn hodnika, razmotrite značajke njihovih tipova. Materijali na osnovi celuloze nisu prikladni za sobu kao što je hodnik jer brzo apsorbiraju vlagu i prljavštinu. Zidna tekstura s kamenim mrvicama najskuplja su za cijenu, ali stručnjaci ih prepoznaju najsporniji i održivi. Idealne su za hodnike, pomoći će ostvariti najudaljenije dizajnerske ideje. Za dodatnu zaštitu mogu se prekriti slojem akrilnog laka.

  • Vinilna pozadina na netkanoj podlozi

  • Opis netkane tapete

  • Tekuća pozadina u kuhinji

  • Tekuća pozadina u unutrašnjosti

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 81 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map