Mikä on grillata

Mikä on grillata

Rostvertk (siitä "kasvu" - ristikko ja "verk" - rakennus) - malli, joka toteuttaa rakennusten yhtenäisen kuorman paaluille tai säätiölle.

Rostvertk - historiaa ja modernia.

Ensimmäinen grilli oli ristikko, jonka päälle lattia oli asetettu. Moderni grilli voidaan tehdä puusta tai betonista. Puu on pinottu tyynyjen tai soran tyynyyn ja sitä käytetään kevyiden rakennusten rakentamiseen. Betoni pystyy kestämään raskaita kuormia ja sitä käytetään laajasti siviili- ja teollisuusrakentamisessa.

grillage

Grillien luokittelu nollamerkin suhteen.

Grillityyppiä on kolme, riippuen niiden sijainnista nollamerkkiin nähden.

  • Korkea, korkea tai kohonnut grillata. Se sijaitsee selvästi maaperän tai veden nollamerkin yläpuolella ja laskeutuu satamarakenteisiin rakennettaessa rakennuksia veteen tai kosteikkoihin. Se nousee maan yläpuolelle ja ikään kuin roikkuu ilmassa, jolloin se voi vahingoittaa rakennusta tulvien sattuessa.
  • Korotettu tai maustettu grillata. Se on järjestetty siten, että sen yläosa on nollamerkki. Joskus sen luomista varten yläkerros poistetaan maasta, ja erityinen maaperä asetetaan, mikä on vastustuskykyistä turvotusta vastaan.
  • Alhainen haku maanalaisesta grillatausta. Sitä käytetään useimpien teollisten rakennusten ja rakennusten rakentamisessa. Siitä on tunnusomaista syvyys neliömerkin alapuolella. Pieni kuoppa kaivaa sen alle, jonka pohja peitetään maaperällä, joka ei laajene huomattavasti, kun se jäätyy.

Grillityyppejä riippuen käytetyistä paaluista.

Grillage voidaan sekoittaa valmiissa paaluissa tai paaluilla, jotka ovat muodostuneet rakentamisen aikana, on myös vaihtoehto, jossa grillit sijoitetaan porattujen paalujen päälle.

  • Valmiissa paaluissa oleva grillaus yhdistää erityisesti valmistetut puupylväät, putket tai teräsbetonipilarit.
  • Poraamattomien paalujen grillaus muodostuu vahvistamalla ja kaatamalla betonia rakentamisen aikana. Pallojen luomiseksi käytetään metallisia tai polymeeriputkia, joiden sisällä metallirakenteita on asennettu, hiekkaa ja roskaa pohjaan kaatamista varten sekä pinnoitteen pohjaan pohjaveden vaikutuksesta suojaava polymeerikalvo. Materiaali niiden kaatamiseksi on korkean lujuusbetonia. Kovettumisen jälkeen paalut yhdistyvät rihmastoilla, jotka kaadetaan muottiin ja vahvistetaan tarvittaessa.

Mitkä ovat grillimenetelmät järjestelyn avulla?

Grillausmahdollisuuksia on useita. Tämä voi olla betonielementti, joka on valettu muovaukseen vahvistamalla tai ilman sitä, tai se voi olla kiinteä, vahvistettu betonilaatta, joka yhdistää pylväät tai paalut.

Grillaus kevytrakenteisiin voi olla puupalkkeja, jotka yhdistävät paaluja itseään ja ovat tukia talon tuleville seinille.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map