Mikä on muovaus?

Mikä on muovaus?

Moderniin ratkaisuihin sisustusten ja julkisivujen suunnittelua varten klassisten arkkitehtonisten elementtien, myös listojen, käyttö ei ole vieraita. Tämä johtuu monotonisista käsityksistä suurten ulottuvuuksien jatkuvista tasoista, mikä aiheuttaa ihmisille epämiellyttäviä tunteita.

sisätilojen listat

Sisustus talon sisätiloihin

Listat kutsutaan leikkaa eri kokoonpanoissa, jotka toimivat kotelot, jalkalistat, listat, kehykset peilit, seinäpaneelit, maalauksia ja kaikenlaisia ​​listat.

Profiilituotteiden tyypit


Yleinen näkymä ja muovausosa

Sisustuselementtien valmistukseen käytettävät materiaalit ovat tällä hetkellä varsin monipuolisia, mikä määrittää niiden sovelluksen laajuuden ja ominaispiirteet:

  • Kipsi listat ovat yleensä massiivisia ja leveä, toteutetaan muodossa listat, ja niitä käytetään pääasiassa koristeluun julkisivujen ja sisätilojen renessanssin, barokin, klassismin ja vastaavien alueiden. Huolimatta niiden suhteellisen suuresta painosta, niitä käytetään usein koristamaan rakennusten yläosat.
tärkeä! Kipsistä valmistettuja tuotteita käytetään hyvin harvoin uusien teknologioiden syntymisen yhteydessä, joiden avulla voit luoda minkä tahansa materiaalin materiaaleja ja jäljitellä niitä.
  • Puiset listat on suunniteltu koristelemaan taloja, joissa on saman materiaalin seinät. Tällainen sisustus on koristeltu eri tyyleillä varustetuilla kaiverruksilla, ja sitä käytetään pääasiassa katon alla olevina leikkureina ja kehyksinä.
  • Metallituotteita käytetään nykyaikaisten julkisivujen ja sisätilojen muodostamiseen, yleensä hi-tech-tyyliin. Tällainen sisustus ei yleensä ole kuvio ja helpotus - se on laakoninen. Taotut tuotteet käytetään pääasiassa syöttöryhmien suunnitteluun.
  • Polyuretaani koristelu - yleisimpiä ja suosittuja, johtuen sen alhaisesta painosta, erilaisista muodoista ja kyvystä jäljitellä muita materiaaleja. Se on valmistettu jäykällä ja joustavalla versiolla.

Metallin muovaus
Metallin muovaus

Levyjen käyttö rakennus- ja korjaustöissä

Näitä tuotteita voidaan käyttää sekä rakennusten koristeluun että korjattavaksi ilmaisevien sisustusten luomiseen. Muottien tarkoitus on peittää pienet rakennusvirheet sekä ilmentävien rakennusten ja niiden sisäisten tilojen muodostuminen.

Julkisivujen koristeluun käytettävien listojen käyttö


Julkisivujen koristelu

Rakennuksen ulkopintojen koristelemiseksi näitä tuotteita käytetään usein seinämuutosten tasoittamiseen ja viimeistelyyn. Muotit kehittävät ikkunan ja oviaukot. Niitä käytetään erottamaan pinnat kiharaosiin, jotka voidaan myöhemmin rivittää eri materiaaleilla tai maalata eri väreillä. Tämä tekniikka voi edistää visuaalista kasvua julkisivussa.

tärkeä! Nykyaikaisten materiaalien tuotteita voidaan turvallisesti käyttää ulkokoristeluun. Esimerkiksi vaahtomuovilevyillä on iskunkestävä päällyste ja vahvikekerros. Styroksi kestävät mekaanisia vaurioita ja sään.

Soveltaminen tilojen koristeluun

Lisämukavuuden lisäämiseksi tilavien huoneiden sisustuksessa käytetään tehokkaasti eri tyyppisiä listoja. Modernien tilojen muodostumisen piirteet, kuten monikäyttöisten monitasoisten kattojen ja monimutkaisten seinäkokoonpanojen laajamittainen käyttö tekevät ihanteellisten pintaliitosten saavuttamisen käytännössä käytännössä mahdottomaksi. Tässä tilanteessa pelastustoimiin tulee erilaisia ​​koristeellisia yksityiskohtia, jotka pystyvät piilottamaan niiden takana olevat ongelma-alueet.

Sisustuselementtien koristelu
Sisustuselementtien koristelu

tärkeä! Erilaisten profiilimuotojen, pilasterien, taivutusnauhojen, reunusten käyttö helpottaa negatiivisten käsitysten saamista tasojen, terävien kulmien ja muiden avaruuden dissonanttisten piirteiden terävistä rajapinnoista.

Muotot suorittavat myös seinien suojaamisen vahingossa tapahtuvalta mekaanisilta vaurioilta. Esimerkiksi huonekalujen sijainti ympäröivän tilan ympärillä sopivalla tasolla estää huonekalujen mahdollisen kosketuksen seinälevyjen kanssa.

Kun käytät helpotuskoristeita valon ja sävyn pelin luomisen vuoksi, sisustus on rikastunut - tätä vaikutusta ei voida saavuttaa muilla suunnittelustekniikoilla. Samaan aikaan syntyy ilmapiiri, joka on psykologisesti miellyttävä. Valokuvanäytöllä kuvataan erilaisia ​​vaihtoehtoja sisäkkäisten listojen käyttämiseksi.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

50 + = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map