Mikä on rullakaihtimet

Mikä on rullakaihtimet

Hyvin usein talojen julkisivut tarkasteltaessa kiinnitetään huomiota metallisiin verhoihin, ikkunoiden tai ovien sulkemiseen - kääntyvät ikkunaluukut. Ne edustavat tietynlaista kaihtimet, jotka on suunniteltu suojaamaan taloa tunkeilijoilta.

Myös rullakaihtimet voivat olla hyvä tapa säätää lämpötilan tilaa huoneessa. Suljetussa muodossa kaihtimet turvaavat kirkkaalta auringonvalolta, voimakkaalta tuulelta tai sateelta, mikä auttaa luomaan mukavan mikroilmaston talossa.

Kuinka kaihtimet toimivat

Tämän tyyppisten kaihtimien periaatteen ymmärtämiseksi on syytä tarkastella yksityiskohtaisesti sen tärkeimpiä elementtejä:

 • Rullan suljin. Tämä on lamellipinta, joka on valmistettu eri materiaaleista ja vaihtelee kooltaan. Lamellit voivat olla muovia, alumiinia tai terästä;
  neuvosto! Kuten käytännössä käy ilmi, alumiinista valmistetut ovat kaikkein kestävimpiä hävittämistä ja kestäviä rullia.
 • liikkuva akseli. Tarjoaa terän liikkeen ohjaimia pitkin;
 • suojakotelo. Sitä kutsutaan säilyttämään rakenteen eheys ja suojelemaan sitä aggressiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta;
 • Ohjaimet, joita pitkin rullaovi liikkuu.

Rullakaihtimien ulkonäkö on melko yksinkertainen. Mutta monien väriratkaisujen ansiosta tällaiset mallit eivät ainoastaan ​​suojaa taloa vaan myös julkisivujen koriste. Jokainen voi olla täydellinen itselleen ja joissakin tapauksissa järjestää yksilöllinen projekti suojaavien rullakaihtimien valmistukseen.

Vierintäjärjestelmien edut

Mitkä ovat edut suojausrullien käytössä:

 1. Anna estää rosvoja ja luvattomia henkilöitä.
 2. Tarjoa lisää lämpöä ja äänieristystä kotona.
 3. Helppo asennus ja huolto.
 4. Laaja hintavaihtoehto, joka mahdollistaa taloudelliset mahdollisuudet hyödyntää kaikki rullakaihtimien edut.
 5. Laaja valikoima värejä ja sävyjä, joiden avulla voit menestyksekkäästi päästä rullille mihin tahansa talon julkisivuun.

Valssausjärjestelmien profiilit

Roller Shutter -profiilit ovat ensimmäinen asia, jota etsiä ostaessaan.

Katsotaanpa kolme päätyyppiä profiileista.

Lite-lisävaruste vaahtotäytteen kanssa. Siitä on ominaista alhainen paino ja alhainen hinta. Hyvin selviytyvät lämmönsäästöä ja meluneristyskykyä kotona, mutta puolustukseksi valitset rullan sulkimen tehokkaamman version.

Saumaton, vahvistettu profiili - menestyksekäs vaihtoehto talon suojaamiseksi tunkeutuneilta tunkeilijoilta. Suuri lujuus ja suojaus murrosta vastaan.

Kaikki hitsatut ristikkoprofiilit hyvin usein löydät kauppoihin, lokeroihin ja muihin vähittäismyymälöihin. Perussuojan lisäksi rullakaihtimet tarjoavat melko hyvän yleiskuvan asiakkaiden sisätilasta.

Rullan sulkutoiminnot

Nykyään on erittäin vaikeaa löytää arvokas vaihtoehto rullakaihtimiin, koska ne yhdistävät paljon tärkeitä toimintoja.

Kotien omistajien suojelu ei vain vieraiden vieraiden vierailusta, mutta myös kadun ulkopuolisista näkymistä. Suljetut ikkunaluukut piilottavat täysin sisätilat ulkomaailmasta suojellen siten talon mukavuutta, hiljaisuutta ja hiljaisuutta.

Suojaus negatiivisista ilmakehän ilmiöistä, pölyä ja kohinaa. Säädettäessä alennettujen rullakaihtimien korkeutta voit säätää auringonvalon pääsyä taloon. Lämmössä tämä tekniikka auttaa pitämään lämpötila viileänä ja talvella se suojaa lumimyrskyiltä. Myös rullakaihtimet voivat estää vieraiden äänien ja pölyn tunkeutumisen kotiisi.

varovaisuus! Suuressa kaupungissa tällainen ongelma on erittäin akuutti, ja ikkunoiden ja ovien rullaverkkojen asentaminen auttaa ratkaisemaan sen.

Säästää rahaa maksaa sähköä. Suojattaessa taloa suoralta auringonvalolta, rullakaihtimet varmistavat talon miellyttävän mikroilmaston ylläpitämisen ilman muita laitteita, kuten ilmastointia. Näin voit säästää paljon rahaa sähkölaskujen maksamiseen.

Helppokäyttöisyys. Nykyaikaiset rullakaihtimet on varustettu antureilla, jotka automaattiohjaukseen vaikuttavat merkittävästi tämän elementin käytön laatuun.

Käyttöturvallisuus. Sen lisäksi, että telojen valmistuksessa käytetään vain ympäristöystävällisiä materiaaleja, kyky nopeasti avata sisäpuolelta tietyissä kohdissa voi olla pelastus sekä ihmisille että talon ainearvojen säilyttämiseksi.

Lukituslaitteet

Suojalukot on varustettu lukuisilla lukituslaitteilla, jotka on suunniteltu paitsi tarjoamaan pääsyn talon sisäpuolelta, mutta myös estämään kadun katkaisemisen yritys.

Harkitse tärkeimmät lukitusmekanismit.

Sivut tukevat. Helpoin tapa sulkea ikkunaluukut talon sisällä. Tätä varten sinun tarvitsee vain siirtää erikoisvivut keskelle kangasta.

tärkeä! Tällaisen lukituslaitteen asentaminen ei vaadi suuria investointeja ja kokemusrobotteja.

Alemmat lukot. Ne on rakennettu alakulmaan ja pelata vain avaimesta.

Päälliset lukot on asennettu akseliin ja niiden pääasiallinen tarkoitus on estää valssauksen sulkeminen. Päälliset lukot toimivat sähkökäytöltä ja ohjaavat ohjauspaneelia.

Sähkölukko avaimella yhdistää avaamisen helpottamisen ohjauspaneelilla ja mahdollisuuden kiinnittää rullan suljin käsin näppäimellä.

Rullakaihtimien asennus riippuu siitä, missä ikkunoissa tai ovissa ikkunat asennetaan, riippuen niiden asennuksesta. Kuten käytännössä käy ilmi, kaikkein käytännöllisin ja murtohälyttävin on rullan sulkimen asennus aukon sisällä laatikon kanssa.

johtopäätös

Suojakansiot ovat moderneja ja tyylikkäitä laitteita, jotka eivät ainoastaan ​​suojaa sinua ja kotisi erilaisista epämiellyttävistä ulkoisista tekijöistä, vaan myös tuovat yksilöllisyyttä ja tyyliä rakennuksen julkisivulle.

Miten itsenäisesti asennetaan kaihtimet ikkunoihin, opit yksityiskohtaisemmin seuraavassa videossa

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 14 = 17

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map