Mikä tuki on?

Mikä tuki on?

rakentamisen tukiRakennustukien asennus on erittäin tärkeä ja joskus ensisijainen rooli. Loppujen lopuksi tuen päätehtävä on pitkäaikainen säilyttäminen ilman vikoja, tuhoutuminen ja rakenteellisen kuormituksen taipuminen. Tukit ovat kaikki rakennuksen, katon ja lattian seinät. Korkealaatuisimmat ja kulutusta kestävät tuet ovat metallista tai betonista valmistettuja rakenteita, puukuitot ovat vähemmän vakaita. Mutta puun etu rakennusmateriaalien tuotannossa on se, että materiaalilla on alhainen lämmönjohtavuus.

Rakennetyyppejä

Rakennustukea on useita vaihtoehtoja: tuki

  • suorakulmainen muuraustekniikka (käytetään vain korkealaatuista tiiliä), teräsverkkoon tai häkkiin kiinnitetyn rakenteen vahvistamiseksi);
  • teräsbetonipylväät (esivalmistetut), joiden korkeus on 1-2 kerrosta, ja erityiset ulkonemat kiinnityspultteja varten;
  • asbestotsementnye pylväät putkia, jossa ontelo on täynnä monoliittista betonia (palvelee kestämään raskaita kuormia);
  • eri materiaalien palkit;
  • Runs - edustaa päällekkäisyyksien horisontaaliset laakerirakenteet, jotka hyväksyvät sekä vertikaalisen että horisontaalisen suunnan lataamisen. Juoksut perustuvat yleensä tiiviisiin erikoisraudoitettuihin betonityynyihin, joissa on T-muotoinen sekä suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus;
  • pylväät - nykyaikaisessa rakenteessa on suorakaiteen muotoisia teräsbetonipylväitä, joilla on hieman poikittainen poikkileikkaus tiettyinä kuvasuhteina.

Yleiset ongelmat

Monilla ihmisillä on edessään se, että jos rakennustesteissä on epätarkkoja laskelmia, kattojen ja lattiojen muodonmuutos tai taipuminen (taipuminen) tapahtuu useita vuosia rakennustukien asennuksen jälkeen. Tietenkään kukaan ei halua purkaa rakennusta ja asentaa rakennuksen uudestaan. Ja korjaamaan tällaiset puutteet on melko työläs, mutta mahdollista.

Tukien asianmukainen käyttö

Jotta saataisiin selville muutaman vuoden kuluttua vikoja vääntymisestä ja taipumisesta, on tarpeen tarkastaa vuodot ja tukirakenteet vuosittain. Esimerkiksi puukannat ovat usein alttiita hajoamista ja nopeammin kuin kaikki muut materiaalit ovat käyttökelvottomia. Hajoamisprosessi esiintyy useimmiten puupalkin päissä, jossa se liittyy seinään (tällaista niveltä kutsutaan tukipisteeksi). Päästä näihin paikkoihin seinään, voit purkaa lattian tai katon vain vastaavasti. Tukin napauttaminen näyttää paikat, joissa puulla on vika tai mätä (tylsä, hämärä äänentoisto on tyypillistä tähän).

Jos vika havaitaan, on aika poistaa se vahvistamalla tukea. Aluksi kaikki rokotus raaputetaan kokonaan, ja terve kuitu kyllästetään antiseptisellä tahnalla. Tämän jälkeen palkki kiinnitetään väliaikaisilla elementeillä (tuet, kehykset). Tuen vahvistaminen toteutetaan ylimääräisten arvojen avulla suoraan baarissa. Viimeinen vaihe on palkin vuoraus mineraalivillalla tai huovalla. Tämän seurauksena korjatun tuen kantavuus on yli kaksinkertainen.

Metallituen vahvistamiseksi käytetään tavallisesti teräskiinnittimiä - nämä ovat lujitusta, kanavapultteja tai suuren halkaisijan profiilia, joka asetetaan laakerielementin sivuille.

Voit kuvata visuaalisesti mitä tukiasennus on ja tärkeimmät toiminnalliset ongelmat

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 81 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map