Mitä Pilasterit ovat?

Mitä Pilasterit ovat?

Pilasterit, jotka on luotu olohuoneessa, ovat ulkonevat pylväät, joita käytetään sisustuksen sisustukseen. Kiitos heille voit korostaa huoneen arkkitehtonisia elementtejä. Näiden elementtien avulla voit myös peittää seinien epätasaisuudet. On muistettava, että pilastit eivät sovellu pieniin huoneisiin.

komponentit

Sisätilojen pilastit edustavat ulkonemia, joilla on pohja, pääoma ja runko. Ne voivat olla suorakaiteen muotoisia tai niiden muoto on monimutkainen. Pohja on pilasterin alaosa. Elementin tämän osan korkeus voi olla 10 - 50 cm. Puolipulmat on usein koristeltu eri syvennyksillä.

Puolipilarien tynnyrin leveys voi olla 12 - 30 cm ja korkeus noin 2 metriä. Puolipilarin yläpuoli voi olla yksinkertainen muoto tai se voidaan koristella stukkotuotantona. Tämän elementin leveys ei ole yli 60 cm. Valitessaan tiettyjä tuotteita on otettava huomioon, miten ne näyttävät yhdessä muiden sisätilojen kanssa.

Pilastien historia

Puolikiilliset pilastit ilmestyivät muinaisessa Kreikassa. Niiden tarkoituksena oli vahvistaa kantavien seinien rakennetta. Myöhemmin syntyi paitsi puoliympyrän muotoisia myös suorakaiteen muotoisia puolipylväitä. On muistettava, että modernissa talossa tällaisia ​​sisustuselementtejä voidaan luoda vain, jos ne vastaavat tilojen suunnittelua.

Pilasterit olivat graniittia ja marmoria. Ne syntyivät sekä rakennusten julkisivujen suunnittelussa että talojen sisustuksessa. Tämä loi usein pilastit, jotka kopioivat tarkasti rakennuksen ulkoisen viimeistelyn. Nykyaikaisissa koteissa kuvatut sisustuselementit eivät ole toimivia ja toimivat vain suunnittelun elementtinä. Polyuretaanista valmistetut pilasterit voivat piilottaa seinän virheitä tai tehdä viestintää. Kiitos heille, voit koristella huoneet kauniisti ja luoda tietyn tyylin. Useimmin puoli sarakkeita käytetään koristelemaan ikkunoita ja oviaukkoja.

Mitä pilastia tuotetaan?

Useimmiten pilastit ovat kiveä ja kipsiä. Ne voidaan kuitenkin valmistaa polyuretaanista. Tällä materiaalilla on riittävä lujuus kestämään raskaita kuormia.

Materiaalin ansioihin voidaan liittää pieni rakennepaino ja helppokäyttöisyys. Polyuretaanista valmistetut tuotteet kykenevät säilyttämään ulkonäön pitkään. Polyuretaani ei pelkää vettä, joten korkeissa kosteissa tiloissa voidaan luoda puoli sarakkeita.

Tarvittaessa polyuretaani-puolipylväät voidaan maalata tietyllä varjolla niin, että ne vastaavat huoneen rakennetta. Lisäksi samankaltaisilla tuotteilla voi olla tietty rakenne. Esimerkiksi joillekin rakenteille annetaan puun tai marmorin kiven rakenne.

Kuvatut materiaalit eivät poikkea ulkoisesti graniittista tai marmorista muodostuvista pilasteista. Voit ostaa ostamasi yhden tai useamman komposiitin. Toisessa tapauksessa tuote ostetaan osissa ja kootaan taloon.

Pilasterit julkisivuun

Modernien talojen julkisivuihin luodut julkisivupuolipisteet eivät myöskään ole toiminnallisia elementtejä, vaan ne palvelevat vain tietyn tyylin luomista. Pilasterin tynnyrin poikkileikkaus voi olla:

 • puoliympyrän;
 • suorakulmainen;
 • monimutkainen muoto.

Valitessaan puolipyörien tyyppiä, on otettava huomioon rakennuksen rakenneominaisuudet, jotta nämä koristeelementit yhdistettäisiin koko rakenteen kanssa. Pilastin ominaisuus on runko-osan paksuuntumisen puuttuminen, kuten sarakkeissa.

Miten laatia pilasteri

Julkisivuillan luomiseksi on välttämätöntä valmistaa:

 • tiiliä;
 • sementti laasti;
 • rakennustaso;
 • nailonjohto.

Myös työ vaatii lastalla ja bulgariaksi. Puolipilarin luomiseksi voidaan käyttää sekä kokonaisia ​​että onttoja tiiliä.

Pilastereja voidaan luoda koriste-elementteinä tai piilottaa viestintä. Ennen työn suorittamista on tarpeen määrittää, kuinka paljon materiaalia tarvitaan pilastoreihin.

Kun seinän paksuus 64 cm on yleensä vahvistetut kanavat Kaksirivisen osa 14x14 cm. Voit piirtää kaunis julkisivu, sinun täytyy nähdä muutamia kuvia näistä rakennuksista ja mitkä tulisi luoda pilastereita seinille kotiisi.

Eri materiaalien ominaisuudet pilastinvalmistuksessa

Pilasterit ovat melko suosittuja elementtejä sisustustaloista. Niiden ansiosta voit luoda ainutlaatuisen tyylin ja muuttaa standardi huoneeseen ylelliseen muotoiluun.

Yhä useammin materiaaleja kuten lasikuitua, polystyreeniä ja polyuretaania käytetään puolipylväiden luomiseen. Lisäksi kipsiä käytetään usein. Koska tämä materiaali täyttää pienimmät syvennykset kovettumisen aikana, sitä käytetään usein erilaisten veistoksellisten elementtien luomiseen yksityiskohtaisilla piirustuksilla.

Kuvatun materiaalin edut sisältävät ympäristön puhtauden ja palamattomuuden. Mutta on huomattava, että kustannukset laastituotteet on melko korkea. Tämä johtuu arkkitehtonisten elementtien luomisen prosessista. Haittoja ovat kuitenkin suuri paino tuotteiden tämän materiaalin sekä hauras. Mutta on huomattava, että palauttaminen puoli-pylväät valmistettu kipsi on varsin yksinkertainen.

Usein kuvattujen suunnitteluelementtien luomisessa käytetään vaahtopolystyreeniä. Materiaali on kevyt ja kustannustehokas. Tämän ansiosta arkkitehtoniset elementit voidaan luoda itsenäisesti. Huolimatta eduista on tärkeää muistaa, että tämä materiaali poltetaan nopeasti ja on heikkolaatuinen. Maalaa se vain vesipohjaisilla yhdisteillä.

Polyuretaanin ominaisuudet

Yksi tavallisimmista materiaaleista puolipylväiden luomiseksi on polyuretaani. Tästä materiaalista voit tehdä monimutkaisia ​​tuotteita. Polyuretaanista on ominaista kestävyys ja kestävyys. Samalla se voi kestää ilman lämpötilan vaihtelut.

Polyuretaanista valmistetut pilasterit voidaan asentaa huoneisiin, joissa on korkea kosteus. Polyuretaanin tuotteiden käyttöikä voi olla noin 40 vuotta. Puolipylväät suorittavat maalauksen ja eivät palaneet pitkän ajan kuluttua. Lisäksi materiaalilla on useita etuja:

 • polyuretaanilla on luonteenomaista korkea lujuus, siksi se ei deformoi ajan myötä;
 • aineet ovat turvallisia, koska ne eivät vapauta haitallisia aineita;
 • Polyuretaanista valmistetut pilasterit voidaan maalata vesiliukoisilla ja öljymaaleilla. Ei ole suositeltavaa käyttää nitro-roskaa;
 • Polyuretaani-stukkotuotteet voidaan pestä huoletta pinnan kunnosta.

Useimmiten puolipylväät maalataan käyttämällä sellaisia ​​vaikutuksia kuin patinaatiot, kullatut kulmat ja kuluminen. Tuotteet syntyvät vetämällä muotti sulasta massaa tai vaahtoamista.

Kun valitset kuvattujen tuotteiden, kannattaa kiinnittää huomiota Europlastin pilastareihin. Jos haluat, voit valita kodin sopivimmat tuotteet. Jotta voit selvittää, kuinka kannattaa rekisteröidä taloa, kannattaa harkita valokuvia, joista on kuvattu eri tyyppisiä pilasterejä. Usein ne on luotu talossa, jonka sisäänkäynnillä on sarakkeita.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map