Арбалет от дървени стволове със собствени ръце

Арбалет от дървени стволове със собствени ръце

Павилиони от дървени стволове могат да бъдат декорирани в различни стилове, като се вземе предвид дизайна на останалата част от помещенията, както и личните предпочитания на собственика на обекта. Да анализираме различните варианти на беседките, ще разпределим техните отличителни характеристики.

Азиатски стил

Тя съответства на такива градински къщи, които се правят в китайската и японската интериорна посока. Между стила има значителна прилика, поради което някои собственици на страни в страната, които нямат опит в интериорното изкуство, ги объркват помежду си. Причината за това приличие е, че в японската архитектура има доста елементи, които са заимствани от китайски мода.

Съвет! При построяването на кингетабо, трябва да се обърне специално внимание на покрива. Счита се, че това е визитната картичка на тази интериорна посока, прави летните къщи разпознаваеми.

Например, формата на покрива може да бъде избрана под формата на четири или шест лица, да се създадат две нива за него. Като задължителен елемент за такава конструкция, нека изберем огънатите ръбове на създадения покрив.

Необходимо е да се обърне внимание на факта, че с класическата декорация сградата е украсена с образи на приказни дракони, както и декоративни фенери, допълнени с червени четки.

Японска архитектура

Въпреки сходството с китайската архитектура, в тази интериорна посока и нейните отличителни характеристики. Например, има разлики в дизайна на сградата. Японската култура приема ограничения, прави линии, меки цветове, гладки повърхности. Изградете такива павилиони от дървесни стволове (на снимката), след това боядисайте в кафяв, черен или тъмночервен цвят.

Моля, обърнете внимание! Японският стил включва минимален брой декоративни елементи.

Например можете да използвате плавни завеси като декоративен елемент и да изберете мебели от тъмно дърво, като разпространявате меки възглавници на дивана, подобни на цвят като завеси.

Оригиналът беседка от дървени стволове със собствени ръце, японски и китайски варианти, полезни съвети за начинаещи, ще намерите всичко това във видеофактора

Руски и украински стил на дизайн

Такива варианти за проектиране на летни веранди произхождат от 18-ти и 17-ти век. Те са подобни на начина, по който са типични за селяните от онова време.

Фразата "украински стил" се счита от дизайнерите за версията на бяла къща, която има покрив със сламени покриви, а до нея е разположена ограда с котли и буркани. Професионалистите, работещи в "украински стил", се опитват да използват тези ярки и характерни особености на интериорното направление за декориране на беседките.

Съвет! За да се създаде максимална прилика с украинския стил, покривът на беседката е покрит със слама. Станциите правят половин дневник, демонстрирайки примитивността на народната архитектура.

Разбира се, сега се появяват някои допълнителни подробности в тази интериорна посока. Например, вместо тежки трупи, днес се избират дъски за дъски, което значително опростява задачата на строителите и дизайнерите, освен че направи самата конструкция по-лека и проветрива.

Моля, обърнете внимание! Украинската тенденция включва "детайли около игра". Например, можете да стилизирате барбекю или барбекю с украинска печка, да направите истинска ограда около беседката, декорирайки я с няколко декоративни елементи.

Руски летни перголи

Тази област включва няколко различни варианта на летните сгради. В селски стил се приема максималната прилика на лятна веранда със селска хижа. Помислете за основните му характеристики по-късно, първо изберете Боярски дизайн, който е поразително разнообразие от красиви и сложни резби.

За производството на такива беседки е избрано "кръгло" дърво или квадратна лента. Открит дърворезба се използва за украса на огради и колони.

В допълнение, стилът на боляри е подходящ и издълбан красиви колони, както и декоративни пролуки, създадени под покрива. При декориране на вътрешното пространство на стаята професионалистите препоръчват избора на декоративни елементи, подобни на украинската посока.

Съвет! В болярната веранда, вместо в огнището, можете да създадете имитация на истинска руска фурна.

Мебели е по-добре да избирате от дъски, добавяйки образа на стар самавар, красива керамика, желязо.

Рустически дизайн

Това е един вид селски дизайн интериорен дизайн. Ако провансът е с произход от Франция, страната се е появила в Америка, тогава селски стил няма определена "родина", то е колективен образ на селски начин на живот.

Провансалната посока не включва използването на ярки цветове, те трябва да са бледо, сякаш са изгорени под горещите лъчи на ярко лятно слънце.

Съвет! За Прованс, като преобладаващ цвят, професионалистите в интериора избират бели.

При избора на мебели за Прованс предпочитание е най-добре да се отдават на леки ракита мебели от естествен ратан или на продукти, които използват изкуството коване, боядисване на всички елементи в бяло.

При избора на текстил за Прованс, експертите от интериора препоръчват избора на красиви платове, които имат малък цветен печат. Например, в Прованс подходящите завеси от ленени платнища, меки възглавници за мебели, покривки за маса. Ако желаете, можете също да украсите с цветни саксии за цветя, като поставите кърлинг в тях.

заключение

Независимо от стила, който решите да оформите лятна веранда, опитайте се да вземете предвид всички отличителни детайли на избрания стил. Например, за Прованс, естествеността и естествеността се оценяват, а в китайските павилиони те се опитват да създадат луксозна обстановка. Всяко вътрешно направление може да бъде "разредено", като се смесват няколко стила на дизайна наведнъж

  • Арбалет от палети със собствени ръце

  • Как да изградим изба под плевнята

  • Как да се изгради беседка в страната

  • Gazebo в ориенталски стил

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 + = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map