Comments 0 0 11 Views

Как да се мотае красиво

Първо, нека да поговорим за това колко красива е да закачите завеси. Много домакини периодично имат напълно естествено желание да променят лицето на апартамента си. Не е необходимо за това да се вмъкват тапети, да се променя подовата настилка, да се правят големи промени в облика на тавана. Достатъчно е да започнете да правите нови завеси със собствените си ръце и да ги вържете добре.

С помощта на нови завеси могат да се направят кардинални промени във външния вид на жилищното помещение, така че е важно да се спазват определени правила при избора на цвят, плат. Предоставяме на вашето внимание някои полезни препоръки за това как красиво да се мотаят завеси, както и колко красиво да се съберат пердета и да ги свържете правилно.

Избор на асиметрични модели

Не знам колко красива е да се връзват щори от този род? Благодарение на драперии, които са леко удължени от едната страна на прозореца, стаята става изразителна, интериорът става по-динамичен и оригинален.

Съвет! За да продължите с красивия ламбрекен, в този случай е подходяща дълга завеса.

Ако такава завеса е разположена само от едната страна на отвора на прозореца, помещението ще има необикновен и по-въздушен вид.

Примери за интересни драперии

Как да направите красиви гънки на завесите? С правилния избор на драперии може да се превърне в отделен декоративен елемент, независимо от декорацията на отвора на прозореца. Когато създавате оригинална драперия на корниза, можете да спестите много пространство в стаята, да не го напълвате с огромни и тежки завеси.

Искате да знаете как красиво да завързвате завесите със собствените си ръце, вижте снимките на завършените произведения на професионалните стилисти? В този случай внимателно прегледайте видеоклипа

Когато избирате цвета на тъканта за пердета, препоръчително е да вземете под внимание избрания за стените сянка, за да постигнете визуално разширяване на пространството в стаята.

Симетрични модели

За класическия интериор се характеризира със симетрия от различни видове. Например, с огледалната симетрия по отношение на центъра на прозореца, завесите от една и съща форма и размер са фиксирани от двете страни.

В по-сложен вариант стилистите използват наведнъж три завеси. С помощта на централната завеса се създава върху прозореца каскада от тъкан (главната ос), а страничните портрети я определят по отношение на нея.

С помощта на симетрия, можете да красиво украсяват стая, в която има няколко блока прозореца.

Характеристики на сложния дизайн

За просторни и лаконични помещения, отличаващи се с високи тавани, можете да използвате собственото си въображение, да украсите отворите на прозорците със завеси, които имат сложна и мистериозна форма.

Съвет! С правилния избор на оригиналната форма на завеса, вие ги правите вашата гордост и истинска декорация на стаята.

В допълнение към оригиналните пикапи, многоцветни ламбрекени, сложни драперии, тъкани с различни текстури и цветове трябва да се използват в декорацията на прозорците. Например, специалистите препоръчват използването на ресни, стъклени мъниста, панделки за декорация. Ефективни и удобни са онези състави, в които декоративните завеси със сложни каскади и драперии се съчетават с римски или ролетни щори.

Многослойни прозоречни конструкции

Ако завесите са съставени от няколко отделни слоя, те имат необичаен външен вид, дават на помещението ефект и оригиналност.

Например, професионалните стилисти съветват да опитате комбинация от плътен материал със светъл воал или тюл. За трапезарии и високи дневни са подходящи пердета със сложен ламбрикен, състоящ се от множество каскади и драперии.

В спалнята можете да направите модел с гладък ламбрек, фиксиран върху твърда рамка, "разреден" с няколко завеси с красиви монтажни възли, които се различават по структура и плътност.

Съвет! За спалнята на майстора често се избират дизайни на прозорци, при които ролетна щора се комбинира със светлинна завеса, която служи като декоративен елемент в създаденото изображение.

Опции за завързване на завесите

Не всички поземлени хора знаят как красиво да свързват завеси и какъв материал е най-добре да избират за връзването си.
Ако изберете правилния декор, можете успешно да решите два функционални проблема наведнъж: да направите жартиерите функционални и декоративни. С помощта на различни щифтове, магнити, скоби за завеси можете да направите положителни промени в отегчен вид на прозореца, да преобразувате старите завеси.

Прибиранията ще помогнат да се създадат красиви завеси върху завесите, завеси ще се превърнат в "визитната картичка" на стаята.

Моля, обърнете внимание! При избора на пикап е важно да се вземе предвид посоката на стила, избрана за стаята, текстурата и цвета на завесите.

Например, в Прованс или страна, притежателите са подходящи, изработени от плитка, дантела и фиби под формата на лъкове. За хай-тек, по-добре е да се ограничите до избора на метални или пластмасови скоби за завеси.

Класическият стил е трудно да се представи без използването на луксозни жартиери, допълнени с дантели или стъклени мъниста, както и без масивни шнурове с декоративни четки.

заключение

Не е достатъчно просто да купите завеси и да ги обесите на перваза. За да се превърнат в истинска декорация на изображението, създадено в стаята, е необходимо да се мисли за тяхната текстура, цвят, форма.

В зависимост от стила, използван за украса на стаята, вземете и вземете за окончателния комплект завеси.

Например, в класически стил, с помощта на високо монтиран пикап, се формират красиви и равномерни гънки, които падат на пода. Използвайки тази техника на проектиране, можете да получите ефекта от визуалното разширяване на пространството в стаята.

Ако са избрани дълги завеси, можете да мислите за няколко различни действия наведнъж, или можете да се армирате със специални завеси за завеси, така че завършеното изображение да не се окаже прекалено масивно. Освен полезните съвети, предлагани от майсторите, не забравяйте да използвате собственото си въображение, като мислите за декорирането на отворите на прозорците.

  • 3D интериорен дизайн

  • Интериор на селска къща в таванския етаж

  • Композиции от изкуствени цветя за интериора

  • Улични завеси

Previous Udførelse af forstæder med egne hænder
Next एक ईंट स्नान में ओवन कैसे गठबंधन करें

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

статии 0 Comments

Как да настроите маяци за запълване на пода

Неподготвената основа за пода има различни деформации, пукнатини, изпъкналости. Обикновено това е плоча. Полагането върху тях на покритието не е възможно. Следователно, преди изграждането на довършителния етаж, ще трябва да

статии 0 Comments

Как да направите оранжерия от профилна тръба

Геометричната форма на секцията на кухия профил на квадратна форма осигурява висока твърдост на конструкцията и относителната простота на производството.Схемата на оранжерията от профилната тръба със собствените си ръце, показана

статии 0 Comments

Как да изберем подходящите завеси за тапети

Правилно изберете завеси на тапета - трудна задача. Те изпълняват ролята на състава на прозорците и трябва хармонично да се поберат във вътрешността на стаята, съчетани с мебели, подови настилки

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 49 = 59