Comments 0 0 0 Views

Мрежа против комари на пластмасови прозорци със собствените си ръце

Мрежата против комари, инсталирана със собствени ръце, ви позволява да се отървете от много караница. Но за всеки тип пластмасов прозорец има оптимален дизайн. В някои случаи алгоритъмът за инсталиране е същият, но в повечето варианти той се различава.

внимание! За да може продуктът да ви служи много години, е необходимо да следвате инструкциите и да изберете качествени производители на компоненти.

Защо се нуждаете от мрежа против комари на пластмасови прозорци

До лятото още няколко месеца, а въздухът вече е изпълнен с бръмчене на комари. Не е чудно, че все повече хора започват да мислят как да защитят тихия си сън от този бич.

Нещо повече, съвременният екологичен фон подпомага мутациите на насекоми, в резултат на което безобидната пъпка може да се превърне в дълго и опасно заболяване. Достатъчно е да си припомним мамариалните комари. Те са най-опасните през лятото, тъй като те са носители на едно от най-опасните болести в света.

Също така не забравяйте за оси, пчели, мухи и други насекоми, които обичат да посещават човешки жилища в търсене на храна. Защитете себе си и семейството си от малки вредители, които помагат на мрежата против комари. Той е инсталиран на пластмасови прозорци и е ефективен защитник, който държи всички комари извън къщата.

съвет! Ако имате котка, необходима е мрежа против комари на пластмасови прозорци. В края на краищата нашите по-малки братя са изключително любопитни, а случаите, в които любопитството им свършва в трагедия, не са необичайни.

Струва си да се признае, че много производители на пластмасови прозорци предлагат предварително инсталиране на мрежа против комари, но ако го направите със собствените си ръце, това ще бъде по-евтино. Освен това можете да изберете точно опцията, която ви е най-подходяща.

Факт е, че неправилно избраната мрежа против комари ще ви раздразни всеки път, когато гледате през прозореца. Ето защо изборът на подходящия тип за себе си ще осигури комфорт вътре в къщата и отлична защита.

внимание! Мрежовите мрежи за пластмасови прозорци могат да се различават помежду си по цвят и размер на клетките. Но всяка модификация, която можете да инсталирате сами, ако следвате инструкциите.

Има и друга важна функция, която има мрежа против комари на пластмасови прозорци. Той е в състояние да задържи пух и прах. Ето защо, за хората, страдащи от алергии, инсталирането им е истинско спасение. Като се има предвид факта, че всичко може да се направи със собствените си ръце - това също спестява.

Видове мрежи за комари и инструкции за тяхното инсталиране


Рамка срещу комари с възможност за премахване

Основата на тази модификация е рамковата рамка. Той свързва пластмасовия ъгъл и мрежата. Самата мрежа против комари е изработена от фибростъкло. Фиксацията се извършва с помощта на специален кабел.

Мрежи от комар от този тип се монтират от външната страна на пластмасовите прозорци. Разбира се, инсталирането им може да бъде направено със собствените си ръце без много трудности. Този тип инсталация улеснява отварянето и затварянето на вратите.

внимание! За по-голяма здравина на конструкцията решетката може да бъде разделена на две по хоризонтала.

Процесът на отстраняване и инсталиране много опростява специалните дръжки. Те са под уплътняващия шнур, който фиксира цялата конструкция. Процесът на инсталиране се състои от следните стъпки:

 1. Първо направете маркирането. За да направите това, използвайте молив. Използвайки го, трябва да настроите ширината на профила на комарната мрежа от външната рамка. Моля, имайте предвид, че близо до долната маркировка на пластмасовия прозорец ще трябва да инсталирате две скоби. Естествено, трябва да го направите сами.
 2. От горната линия трябва да измервате 1,2 см. И това е необходимо и от двете страни. В този момент ще фиксирате двете скоби. Благодарение на добре направената раздробена инсталация на мрежата против комари на пластмасовия прозорец, тя ще бъде лесна и бърза.
 3. Вземете отвертката и закрепете горната и долната скоба. В някои комплекти се използват ъгли вместо скоби.
 4. Осигурете мрежата против комари в горните скоби. В същото време, подкрепете конструкцията от дръжките, те трябва да са от всяка страна. С тази предпазливост няма да пропуснете защитника.
 5. Поставете структурата в долните канали. След това го фиксирайте със собствените си ръце.

Както можете да видите, за пет етапа е възможно да фиксирате мрежата за комари сигурно на пластмасов прозорец и е напълно възможно да го направите сами. Просто следвайте инструкциите.

Мрежа, осигуряваща безопасността на домашните любимци

Както беше споменато по-горе, мрежите против комари често се използват, за да предотвратят изскачането на котката от пластмасовия прозорец. В същото време силата му трябва да бъде много по-голяма от тази на конвенционалния дизайн.

Първата разлика между мрежата против комари, създадена специално за защита на домашни любимци, е материалите, използвани за създаването й. Например, рамката в повечето случаи е направена от алуминий. Това е лек метал, който също осигурява добра фиксация и достатъчно здравина. Скобите могат да бъдат изработени от метал или пластмаса. Но първият вариант е за предпочитане.

Самата платно може дори да има черен цвят. Материалът варира от стомана до полиестер. Но е необходимо да се признае, че все повече производители на мрежи против комари за пластмасови прозорци използват алуминий при тези модификации.

внимание! Профилът е изработен от PVC.

Мрежи за комари за пластмасови прозорци от този тип имат няколко контролни ламела. Но въпреки това можете сами да го инсталирате. Освен това, инструкциите за инсталиране са напълно аналогични на предишната модификация. Основната разлика е в скрепителните елементи, които са изработени от стомана.

Въртящи решетки

Конструкциите от този клас са необходими, за да се създаде добра защита на пластмасовите прозорци със собствените им ръце. В този случай самият отвор може да бъде малък по размер. Инсталирането изисква магнит и тенти.

Основната трудност при инсталирането на такива конструкции върху пластмасови прозорци с малки размери със собствените им ръце е лошото качество на монтажа на прозоречните елементи. В резултат на това може да има изкривен протектор.

Ето защо е желателно да се инсталира само върху добре монтирани профили от пластмасови прозорци. Самият процес може да се извърши ръчно, следвайки тези стъпки:

 1. Като използвате измерване на лентата, направете всички измервания. Стандартната ширина на кожуха е 3,6 см, като се отчита профила на алуминиевия протектор. Но е по-добре да измервате всичко поотделно, за да избегнете най-малките изкривявания. Можете сами да извършите процедурата. Марки се нанасят с молив.
 2. Закрепете магнита с ръцете си. Точката на закрепване трябва да е в средата на пластмасовия прозорец. Като фиксатори можете да използвате както лепило, така и винтове.
 3. Инсталирайте магнитите върху предпазителите.

В края на процеса на инсталиране на протектори върху малки пластмасови прозорци със собствените си ръце, ще трябва да проверите надеждността на конструкцията. За да направите това, отворете и затворете вратите няколко пъти. Ако няма проблем, всичко е наред.

Протектор за ролки

Тази промяна е най-популярната на пазара. За щастие е на силата да се установят собствените си ръце за всички. Принципът на продукта се основава на обикновен сляп. Протекторът е усукан и фиксиран, когато няма нужда от него.

Основното предимство на тази конкретна версия на мрежата против комари за пластмасови прозорци е, че тя може лесно да бъде премахната по желание. Не е нужно да извършвате сложни действия. Като ограничителен механизъм се използва въже или ролка. Въпреки сложността на дизайна, той е лесен за инсталиране със собствените си ръце.

внимание! Продуктите от плат, дължащи се на тясното прилягане към рамката, надеждно защитават къщата от проникване на насекоми.

Дизайнът на протектора на ролката за пластмасовия прозорец се състои от рамка върху ключалките и задържаща щанга. Процесът на инсталиране се състои от следните етапи:

 1. Платното се премахва от рамката и се прилага към профила.
 2. Маркирането се извършва, след което дизайнът е фиксиран.
 3. Капакът на задържащата щанга се отстранява. За да постигнете това, трябва да го преместите отдолу нагоре.
 4. Плочата е монтирана по периметъра на отвора.
 5. Мрежата е прикрепена към механизма на усукване.

В края на инсталационния процес трябва сами да затворите бара. При тази инсталация може да се счита за завършена.

Ние правим една комар лента със собствените си ръце

За да защитите пластмасовите прозорци, ще имате нужда от такива аксесоари:

 • мрежи против комари,
 • лепяща лента,
 • лепило.

Първо трябва да подготвите повърхността за монтаж. Почистете профилите от мръсотия и ги обезмаслете. Отделете лепящата лента и я залепете около периметъра на пластмасовия прозорец със собствените си ръце. В същото време лепкавата страна трябва да е отвън. Така че ще трябва лепило.

Направете маркировката на мрежата против комари. Подрязвайте платното, но го оставете в резерв. Сгънете припокриването и шийте друга част от лентата. В този случай купчината трябва да гледа навън.

внимание! Когато закачената лента е залепена към рамката, прикрепете мрежа с прикрепена към нея купчина за плочки.

резултати

При инсталирането на мрежи против комари със собствените си ръце на пластмасови прозорци, типът на конструкцията е от голямо значение. От своя страна, самият процес не е особено труден, ако следвате инструкциите.

 • Ремонт на пластмасови прозорци със собствените си ръце

 • Как да изолирате дървени прозорци със собствените си ръце

 • Възстановяване на дървени прозорци със собствените си ръце

 • Как да настроите сами пластмасовия прозорец

Previous Farvet glas maler med egne hænder
Next अपने हाथों से छत छत

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

статии 0 Comments

Автоматично поливане за стайни растения със собствени ръце

Ако имате много вътрешни растения и вие ще отидете на почивка за известно време, възниква въпросът: кой ще ги напои. Разбира се, можете да попитате съседите или роднините си да

статии 0 Comments

Двуканален газов котел “Navien”

Какво може да бъде по-приятно от прегръдките на любим човек? След като влезете в тях, оставяме всички притеснения и проблеми зад себе си. Мирът и топлината, които излъчват, успокояват и

статии 0 Comments

Подът: обратна информация за собственика

Технологията в строителната индустрия се развива бързо. Нови материали, инструменти и покрития се появяват редовно. Това ви позволява да опростите работата на строителите, както и да подобрите вида на архитектурните

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 1 = 6