Стенна боя Dulux

Стенна боя Dulux

Най-благоприятният за околната среда вид декорация на стените е оцветяването. При използването на висококачествена боя на стени, става основен акцент на интериора на стаята.

производител

Разработчикът на марката Dulux е най-голямата компания в света - Akzo Nobel Decor. Тази марка от химически бои и лакове принадлежи към повече от една марка от популярни средства за дърво, метал, многоцветни бои и лакове. Фирмата има представителства в цял свят. Дава своите продукти за екологични тестове и наскоро получи отличителен знак за безопасността на своите продукти - екологични листа.

Във всеки магазин има производство на AkzoNobel, пред други производители те се отличават с широка гама и демократични цени. Винаги е възможно да се избере инструмент с необходимите технически характеристики под определена работна повърхност и няма какво да се каже за разнообразието на цветовата скала, а палитрата от цветове се разширява ежегодно. Създават се и се разработват нови колекции. Качеството и съставът на средствата се подобряват от година на година.

Стенна боя Dulux

Специализираните магазини често препоръчват на купувачите да спрат своя избор върху боята за стените на Dulux. Оригиналното покритие за всички стени на Dulux е представено в широка гама с разнообразие от цветове.

Продукти за декорация на интериора Dulux може да се раздели на 4 групи:

 • интериорни бои (за стени, тавани и тапети);
 • фасадни бои;
 • лакове;
 • Средства за подготовка на повърхността (грундиране).

предимства

Потребителят абсолютно основателно повдига въпроса защо да избере тази конкретна боя. Ето само някои от предимствата на този завършен материал:

 • универсални смеси за боядисване на стени, тавани и тапети;
 • тапетната боя подчертава цялата си структура, която остава забележима дори и след многократно нанасяне на нов слой;
 • боядисаните повърхности могат да се измият с деликатни препарати;
 • перфектно прикрива различни малки дефекти и нередности;
 • петна и други цветови разлики не се появяват дори чрез един слой боя;
 • съставът е лесен за употреба, не изисква специални умения и бързо изсъхва;
 • боята няма остра химическа миризма;
 • приложен без ивици.

Специална серия от бои с повишена устойчивост на износване, в допълнение към всички изброени по-горе:

 • съчетава силата на акрилното покритие с екологичната безопасност на вододисперсионната боя;
 • боядисаното покритие е устойчиво на измиване с абразивни средства;
 • има икономично потребление.

Решавайки коя боя е по-добре да боядисвате стените в апартамента, вашият избор трябва да се основава на качеството на материала, нивото на безопасност и отсъствието на токсични компоненти в състава.

Видове бои за стени

Производителите на бои Dulux оставят своите клиенти да изберат подходящия нюанс за своя интериор. За целта те представиха продажбата на бои и цветове, което означава, че яркостта и интензивността на цвета могат да се коригират самостоятелно или да се потърси помощ от специалистите в магазина. Най-често в такива магазини се осигурява оцветяване и само боята, която е необходима за определена област. Охладителите на Dulux имат повече от 19 000 цвята. Но повече от 2500 варианта се използват най-често.

За крайните цветове на светлите нюанси се използва базовата основа с маркировката BW, за да се получат ярки, наситени цветове. Заслужава си да изберете база, маркирана с BC. Изчислете необходимия брой литри боя, като използвате препоръките на производителя върху опаковката на продукта. Винаги си струва да вземете този материал с малка разлика, за да актуализирате или оцветете формирания дефект по такъв начин, че да не се забелязва.

По избор на купувача са представени различни линии на оцветяващи композиции, всички те имат високи технически характеристики. Луксозните продуктови линии:

 • Dulux Diamond - устойчива на износване боя за стени и тавани, се предлага в матово или полурефлективно. Можете да нарисувате тази боя всяка стая с умерена влажност. В резултат на приложението се създава силно вододисперсионно покритие с акрилни характеристики. Подходящ за нанасяне върху бетон, гипс, гипс или специални тапети за боядисване.

Препоръчва се за използване в помещения с умерена влажност и помещения с чести механични ефекти върху стените.

Dulux Vinyl - покритие за стени и тавани, матирано или матово-сатен. Отличителна черта на плътно гладко покритие с увеличен подслон. Лесно и без следи се прилага върху повърхността. Той е одобрен за употреба в детски и лечебни заведения.

Dulux Ultra Resist - ултра-устойчиво покритие за стаи с голям кръст. В този ред е стартирана специална марка за боядисване на детски стаи. Съставът на тази боя е абсолютно безопасен и не подлежи на агресивно механично въздействие на малките тестери. В допълнение към традиционния набор от компоненти добавени сребърни йони, те не позволяват да се размножават и развиват бактерии на повърхността. Боядисаното покритие отблъсква влагата, петна от различен произход, покритието е устойчиво на драскотини и изкривявания. Залата, боядисана с такава боя, няма да се запуши и няма да загуби девствения си вид дори след няколко години работа.

Специална роля играят продуктите за баня и кухня. Те са в състояние да издържат на висока влажност на тези помещения. Специална добавка предпазва стените от развитието на гъби и мухъл. Перфектно почиства от мазни петна напълно, без да оставя следи.

Готовите цветови решения и основата за оцветяване вече са в продажба. Палитрата от нюанси няма граници. Ако изберете сенките, никой няма да може да ги повтаря, което означава, че дизайна на стаята ще стане уникален и невъзстановен.

Dulux Easy-matt покритие за стени и тапети за боядисване. Той подчертава текстурата на оградената стена. Измийте меко. Боята се нанася в два слоя на интервали от един час. Бързо изсъхва.

Dulux Новото ослепително бяло 3D бяло и ослепително бяло - в допълнение към всички качества, свързани с луксозните продукти, цветовете имат кадифена основа, благодарение на съставните - мраморни чипове. Наситеният бял цвят отразява светлината и визуално увеличава пространството.

Dulux Bindo 2, 3, 7, 20 - съставът е допълнен с бял пигмент от титанов диоксид (TiO2), поради което покритието лесно се нанася и бързо се изсушава. Отличен крие всички дефекти на стената. Боята с маркировка 40 има повишена якост на покритие и е подходяща за помещения с висока влажност.

Dulux Acryl Matt е новост сред продуктите. Не изгаря и не променя цвета дори при продължителна работа. Той прикрива малки дефекти и се измива без използването на препарати. Покритието е лесно и равномерно нанесено без ивици и петна. Оцветяването на стаята с този инструмент не отнема много време и не изисква много енергия.

Всички изброени типове бои са сертифицирани за използване в социални помещения за деца или лечебни заведения.

 • Как да изберем боя на водна основа за стени

 • Витражите са боядисани със собствени ръце

 • Боя за лице за фасади

 • Текстилна боя за стени със собствени ръце

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map